- Konu Sahibi Safransari
-
ben defalarca tarih çalışmama rağmen hemen unutuyorum çok nankör bi ders hç çalışmamış gibiyim.mantığını mı bilmek gerekiyor ezberde mi tutmak anlamadım gitti maalesefbölümün neydi canım ?
tarih sabır , bol tekrar, ve merak isteyen bir
ben en son tarih dersini lisede görmüştüm. üni 1 de de vardı ama girmezdim hiç. üniden mezun olalı 5 yıl oldu. bütün bilgilerimi de unuttum haliyle.2012 kpssye çalışırken ilk tarihten başladım. aralık ayıydı sanırım:44: 2 ayda konularımı bitirp bol tekrar yaptım. diğer derslere çalışırken en az haftada 1 kere tarih tekrarı yaptım. günde en az 100 tarih sorusu çözdüm. kpssde de 26 net yaptım... 2014 kpss için de ara ara tekrar ediyorum. çünkü sınava hazırlanırken tarih için vaktim olmayacak mat. çalışmam lazım.
ben defalarca tarih çalışmama rağmen hemen unutuyorum çok nankör bi ders hç çalışmamış gibiyim.mantığını mı bilmek gerekiyor ezberde mi tutmak anlamadım gitti maalesef
ezberle olacak gibi değil arkadaşım. mantığını kavra, olayları hep birbirine bağla. kafanda kur . film gibi yani
haklısın cnm çünkü daha önce ezberledim.şu an hç bişey bilmiyrm.dedin gibi yapcam bakalım inşallah sonç alırım.
mrb arkadaşlar ben de aranıza katılmak istedim.14 aylık bir bebeğim var.29 yaşındayım maalesef daha önce girdiğim sınavdan 55 i geçemedimişletme mezunuyum.çalışmıyorum. elimde oldukça fazla kaynak var yargı ihtiyaç final yediiklim sanırım yargı daha açıklamalı konular arası bağlantı kurarak açıklamış.tarih dersini 2-3 defa bitirmeme rağmen hiç birşey çalışmamış gibiyim çok çabuk unutuyrm maalesef soru çözümünde çok yanlışlarım çıkıyor ben bu dersi nasıl öğrenecem bilmiyrm. diğer derslere çalışırken tarihle de ilgili kaç soru çözmeliyim offf yaaa
matematik çok kötù gıdıyor bı konuda islem çözer hale gelipmı diğer konuya atlıyorsunuz ?
kızlar nasıl gidiyor ben epeydir nete giremedim bayağı yazışmışsınız. ben hala tarihteyim ıslahatlardayım. çocukla çok zor ilerliyor. bakalım artık.tarih çalışanlar siz nerdesiniz. bakalım nasıl yetişicek.
Canım bölümün güzel atanma şansın var, inşallah programlı bir şekilde çalışırsın bu sene.
Tarihi bende en son 12 sene önce lise 1. sınıfta görmüştüm, yani o kadar uzağım konulara ama çalışınca oluyormuş onu gördüm.
Ben yeni yılla birlikte başlayacağım çalışmaya, burayı takip edersen birlikte paylaşımlarda bulunarak çalışırız.
Ne güzel başlamışın, ben hala başlayamadım
başladım ama gitmiyo ki iki aydır tarihteyim moralim bozuluyo. yetiştiremicem diye üzülüyorum. siz siz olun atanmadan çocuk yapmayın
cnm sen a grubundan mı gircen sınava... yetiştiremeyeceğinden bahsetmşsin.o yüzden mi? diğer sınava daha neredeyse 2 yıl var!
slm kızlar sonunda kıtaplarım geldı cok sukur cok mutlu oldum ve sunu anladım uzun bır arastırmadan sonra dogru kıtapları aldıgıma emınım artık cok ıcıme sındı ıcerıklerıne bakdım harıklar bence set almak yerıne her dersın en ıyı yayın evını almak daha mantıklı aldıklarımı hemen eklıyorum belkı fıkır olur kıtap almak ısteyen arkadaslara buarada henuz ders calısmaya baslamadım ama en kısa surede baslıcam ve ıse matematıkle baslmayı dusunuyorum gunde 1 saaat seklınde..
Eki Görüntüle 595401 Eki Görüntüle 595402 Eki Görüntüle 595403 Eki Görüntüle 595405 Eki Görüntüle 595406 Eki Görüntüle 595407 Eki Görüntüle 595408
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?