yok canım bu yds kabul olmuyor ben o yüzden nisandakine giricem ama senin için bu sonbahardakinde kendini denemiş oldun diye düşünkafanda 1 taslak planın olsunda hiç planın olmamasından iyidir yine
yazarak çalışmak kısmını sadece çok zorlanacağını düşündüğün dersi çalışırsın olmazsa...
birde kafanda hiç bir şeyi zor ..imkansız..olamaz..gibi kodlamabunun yerine yapacağım..başarıyorum..anlıyorum diceksin
canım bende kaç topiği aynı anda idare ediyorum bi bilsentopik sahipleri genelde iyi davranırlar ama diğerleri dışlamak isterlerse kendileri bilirler boşver takılma sen onlara...
sonracıma ne yazcaktım yaww heh.. bide bende topikte özelden özele link paylaşanlara sinir oluyorum..ne var yani bizde yararlansak ölürlermi.. bende o üyelerin fesat olduklarını benim ve benim gibi sınava hazırlananların kazanmasını istemediklerini düşünüyorum ister istemez...
şu var ki..kimse kimsenin nasibi yiyemez..o yüzden ben bu topiği daha çok seviyorum diğer alan topiğne göre
bunu eşime dicem belki kabul edersağol canım
oyyy maşallahhhben 7de kalkıp kahvaltı yaptıktan sonra filan 7.30-8 arası oturuyorum dersin başına..
kahvaltınızı mutlaka yapın
klasik öğrenci moduna girdik yaww..sabah erken kalk..gece erken yatama ne yapalım kazanmak için bu şart
oyyy maşallahhhben 7de kalkıp kahvaltı yaptıktan sonra filan 7.30-8 arası oturuyorum dersin başına..
kahvaltınızı mutlaka yapın
klasik öğrenci moduna girdik yaww..sabah erken kalk..gece erken yatama ne yapalım kazanmak için bu şart
Merhaba kızlar çalışmalar nasıl gidiyor?Bir de bir sorum var.. Cornella nerede? Haberiniz var mı? Merak ettim :26:
ben dili doktorayı garantilemek için istiyorum zaten. ama bi taşla iki kuş olsa fena mı olurdu =))) evet topic sahibi olmak bi hayli zor. benimde sahipliğini yaptığım bi kaç konu var (onlar yeni evlenecekler ve kozmetik üzerine)
bu arada ya söylemeden edemicem sen ne kadar olumlu ne kadar enerjik bi hatunsun böyle. maşallah diyorum binlerce kez ve artarak devamını diliyorum.
bende erken kalkma işini hallettim mi tamamdır değmeyin keyfime.
ya ben 70 tllik paket aldığımızı biliyorum da 50 tllik paketi isterseniz nişanlıma bi sorayım neti sınırsız ama d smart olayı nasıldı onu bilmiyorum (pek tv olayım yok çünkü)
ha bu aradaaa ilk konumu bitirdim coğrafyadan türkiyenin coğrafi konumu =) ehehehe yazın adımı listeye (öyle moda giricem sanırım)
Merhaba kızlar çalışmalar nasıl gidiyor?Bir de bir sorum var.. Cornella nerede? Haberiniz var mı? Merak ettim :26:
vee mikrodan temel kavramlar da bitti. gelsin arz-talep =)
kahvaltı önemli canım cidden geçenlerde bir yerde okumuştum sanırım, uyandıktan sonra 1-1.5 saat içinde kahvaltı yapılması gerekiyormuş
ah ahh öğrenciyiz biz, okuyoz biz ya dokunmasınlar bize
bu arada sabah erken kalkıp çalışmak gerçekten iyi oluyo. misal bugün misafir geldi öğleden sonra çalışamadım hiç
saol betül maşallah iyi şimdilik senin nasıl gidiyor dersler
cornella tatilde heralde. gerçekten bayadır sesi çıkmadı net problemi mi var acep bilemedim ki :26:
ooo doktora mı maşallah canım sanaimrendim bak şimdi sana bende önce bi memuriyete kapağı atıp sonrasında yüksek yapmak istiyordum sen bana iyi örneksin başarılarının devamını dilerim
çok tşk ederimben şuna inanıyorum pozitif düşünürsek evren karşımıza olumlu -güzel olayları karşımıza çıkartacaktır daima önüme bakan biriyim .. geçmişle işim olmaz o yüzden üzülüp süzülmek yok benim hayatımda.. niiseee yeter bu kadar kendimi övdüğüm
önemli olan net bizim içinde..oturduğumuz sitenin uydusu yetiyor bize d smarta filan gerek yoksağol bilgilendirdin bizi
topik sahibemiz tatilde olduğu için çalıştığın konuları ancak tatilden gelince yazdırabilirsin
birde bu topikte şöyle bi karar alındı/aldık..haftada 1 gelinip öyle çalışılan konular söylenecek..hani toptan yazılsın diye.benimde işime geldi açıkçası..malum nete girdikmi çıkmak zor oluyor
canım ben geçen msj atacaktım , baktım 21 ağustosta memlekette olduğunu yazmış yani tatili daha bitmemiş sanıyorum..
maşallahhh sanaaaalandan ilk konu çalışansın bu topikte sen
evime gidimde bende alanla ilgili kitaplar alayım yaaa...nasıl imrendimm şimdiiii canım kaldı resmennn...
sen açılışı yaptın yaaabende arkandan gelicem insallah
Canım benim evim tadilattaydı ara vermek zorunda kaldımama bu arada boş durmuyorum konu çalışamasam da soru çözmeye ara ara gayret gösteriyorum ..Dersaneye de yazıldım hamd olsun ALLAH(C.C)'a Dersler eylül sonunda başlayacak nasipse.
maşallah canımönemli olan düzenli olarak bakabilmek zaten
ben evde çalışıyorum, dersaneyi hiç düşünmedim çünkü stresli bünyem dersaneye gittiğimde daha beter stres yapıyor bendeöss den deneyimliyim ordan biliyorum
Benim de gideceğim pek belli değildi canım maddiyattan dolayı ama oldu birden... ALLAH(C.C)'a hamd ve şükür olsunBu konuda destek almam lazımdı ve çok üzülüyordum Ama oldu ALLAH(C.C)'ıma bin şükür Stres başarıyı yarı yarıya düşürür Bu konu da önlem almamız lazım :18: :18: Ben de sana akıl veriyorum ama beni de stres sarıyor :18:
valla canım haklısın bu stres olayı önemli. rahat bir şekilde girdiğim çoğu sınavdan başarılı olmuşumdur, sınav anında çoook farkkettiriyor. panik yapınca bildiğin şeyleri de yapamıyosun o kötü oluyo işte
ama çok soru çözerek zaman içerisinde denemelerle birlikte çok soru çöze çöze belki heyecanımız azalır diye düşünüyorum ben
hadi kızlar ben derse kaçar, siz de çok oyalanmayın buralarda bakim[/QUOT
Haklısın canım hadi sana da iyi çalışmalar... :13:ALLAH(C.C)'a emanet ol
ooo doktora mı maşallah canım sanaimrendim bak şimdi sana bende önce bi memuriyete kapağı atıp sonrasında yüksek yapmak istiyordum sen bana iyi örneksin başarılarının devamını dilerim
çok tşk ederimben şuna inanıyorum pozitif düşünürsek evren karşımıza olumlu -güzel olayları karşımıza çıkartacaktır daima önüme bakan biriyim .. geçmişle işim olmaz o yüzden üzülüp süzülmek yok benim hayatımda.. niiseee yeter bu kadar kendimi övdüğüm
önemli olan net bizim içinde..oturduğumuz sitenin uydusu yetiyor bize d smarta filan gerek yoksağol bilgilendirdin bizi
topik sahibemiz tatilde olduğu için çalıştığın konuları ancak tatilden gelince yazdırabilirsin
birde bu topikte şöyle bi karar alındı/aldık..haftada 1 gelinip öyle çalışılan konular söylenecek..hani toptan yazılsın diye.benimde işime geldi açıkçası..malum nete girdikmi çıkmak zor oluyor
canım ben geçen msj atacaktım , baktım 21 ağustosta memlekette olduğunu yazmış yani tatili daha bitmemiş sanıyorum..
maşallahhh sanaaaalandan ilk konu çalışansın bu topikte sen
evime gidimde bende alanla ilgili kitaplar alayım yaaa...nasıl imrendimm şimdiiii canım kaldı resmennn...
sen açılışı yaptın yaaabende arkandan gelicem insallah
[/QUOTE]Canım benim evim tadilattaydı ara vermek zorunda kaldımama bu arada boş durmuyorum konu çalışamasamda soru çzömeye ara ara gayret gösteriyorum ..Dersaneye de yazıldım hamd olsun ALLAH(C.C)'a Dersler eylül sonunda başlayacak nasipse.
saol betül maşallah iyi şimdilik senin nasıl gidiyor dersler
cornella tatilde heralde. gerçekten bayadır sesi çıkmadı net problemi mi var acep bilemedim ki :26:
kızlar bu arada ihtiyaçtan sonra pegem de sitesinde yeni kitapların çıkacağını açıklamış, bazı derslerin tanıtım sayfalarını da koymuş az önce baktıydım da
kararsızım hangi modüler seti alsam acaba. ihtiyaç düşünüyorum ama karar veremiyorum bir türlü
Canım tavsiyede bulunmak isterim. alandan mı hazırlanıyorsun?
Kızlar ne güzel erkenden kalkıp çalışabiliyosunuz ben anca kahvaltımı yapıp geççem derse hiç erken yatıp erken kalkma gbi bi alışkanlığım yok tatildeyken 2 hafta sonra okulum açılcak orda erken kalkabiliyorumda burda başaramıyorum bir türlü maşallah size valla:)
Kızlar ne güzel erkenden kalkıp çalışabiliyosunuz ben anca kahvaltımı yapıp geççem derse hiç erken yatıp erken kalkma gbi bi alışkanlığım yok tatildeyken 2 hafta sonra okulum açılcak orda erken kalkabiliyorumda burda başaramıyorum bir türlü maşallah size valla:)
ne güzel oluralan yok bende canım benimki gy-gk sadece
ben de iki gündür erken kalkıyorum canım bugün zorlandım uyanırken, nerdeyse tekrar uyuyacaktımalışana kadar böyle olur heralde
sabah geometriye başladım. açılardan üç konu testi çözdüm. öğleden sonra da türkçeye başlayacam inşallah.
Canım ben dün o mesajı yazdıktan sonra uyudum =) Bende de sabah uykusuna bir düşkünlük var ama bugün hırslandım kendi kendime =) Uyumadım, bir kaç gün içinde vücut alışır erken de yatmaya başlarım zaten. Bence sende dene diyeceğim ama okulun açılınca sıkıntı olmuyormuş Tatilin keyfini çıkart bari =)
Canım GK-GY için ben şahsen İhtiyaçtan gidiyorum ki elimde Yediiklim de var. Bana göre GK-GY'de en iyi iki yayındır. Beyaz kalem- murat ise asla düşünmeyeceğim yayınlar. Elimdekiler biterse Pegem'i değerlendirmeyi düşünüyorum (Alanda iddialı fakat GK-GY'sini araştıracağım.)
canım pegemi ben de düşünmeye başladım, dün biraz yeni çıkmış tarih kitabının ilk sayfalarına baktım da güzele benziyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?