2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

merhaba canım burdan cvp vereyim istedim bende evliyim ve evde çalışıyorum,dersaneye yazılmadım..

illaki zorlayacak ama meyvesi tatlı olacak öyle düşün

gy-gk ne alemde? ingilizcen var mı?

ben kendimden örnek vereyim ilk olarak gk-gy yeteneği aralığa kadar pekiştirme kararı aldım çünkü eğer alan olmazsa düzden de açıkta kalmak istemiyorum ekimde de ingilizceye başlayacağım nisandaki yds ye girmek şart, kpssdeki alanın hesaplanabilmesi için.

en zorlandığın ders hangisi ise onunla başla yada şöyle diyim sözel dersleri unutmam diyorsan şimdiden başla..

kendine bir plan yap uzun soluklu olmasın bu yaptığın plan yalnız .. önce 2 gunluk olarak ayarla.. bakalım uyacakmısın? sonra haftalık olarak ayarla... bakalım yaptığın plan sana uyacak mı,sen planına sadık kalabilecekmisin? eğer tamamsa artık aylık plana geçebilirsin planlarını deneme -yanılma payıyla da yapabilirsin hani birazcık esneklik payı olursa uygulamada zorlanmazsın

birdeee kitap okumayı unutmaa ales tarzı çıkıyor artık ,,oyuzden bir ales kitabı almandada fayda var

kolay gelsin,Allah zihin açıklığı versin canım

sağol canım benimmm

valla ben laylaylom yaparkene,bunalım takılırkene siz ders çalışıyordunuz...ben sadece size yetişmeye çalışıyorum

sen bizi geçersin bu hızla canım merak etme hiç

ben bu sıralar biraz ağır gidiyorum fazla üzerine düşemiyorum çalışmalarımın.

havalar da çok sıcak hem

Eki Görüntüle 790704

kızlar şu iki soruma bakabilir misiniz :26:

canım ilk soru oran-orantı sorusu sanki; ters orantı şekilde yaparsan sonuca ulaşırsın çünkü bir artan bir azalan var..

diğeride ters orantı.. (jokerbck nerdeeesinnnnn eminde de değilim ama daa buralara gelmedim ben )

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba
ben bu sene kursa yazılmak istiyorum ama hiç bi bilgim yok
bana iyi bi yer önerebilir misiniz acaba İstanbul'da :26:

Son düzenleme:

aaa ilk soru çıktı valla ters orantıyla

ama benim aklıma gelmezdi orantı kurmak

hareket problemlerindeyim de, bu nehirdeki akıntı formüllerinden yapmaya çalıştım da yapamadım canım

kızlar merhaba
ben bu sene kursa yazılmak istiyorum ama hiç bi bilgim yok
bana iyi bi yer önerebilir misiniz acaba :26:

merhaba canım,hangi ilde olduğunu belirtirsen sana daha iyi yardımcı olabilirler..

ben dersaneye gitmeyeceğim için araştırma yapmadım oyuzden de bilmiyorum :26:

aaa ilk soru çıktı valla ters orantıyla

ama benim aklıma gelmezdi orantı kurmak

hareket problemlerindeyim de, bu nehirdeki akıntı formüllerinden yapmaya çalıştım da yapamadım canım

aaa hadiii hareketmi? demek farketmeyecek iyi oldu bu,benimde aklımda olsun ,bir formülü aklımda tutmaktan kurtuldum

bana göre inanmak başarmanın yarısıdır , vazgeçmekse yenilmenin ta kendisidir

hımm bir önceki sayfada yazmıştım planımı okumadıysan bi göz gezdir istersen

evet şimdi tek tek tüm yazılanlara bakıcam =) mutlaka inanmak yarısıdır da.. bakalım düzen oturmak çok zaman alacak mı

evet şimdi tek tek tüm yazılanlara bakıcam =) mutlaka inanmak yarısıdır da.. bakalım düzen oturmak çok zaman alacak mı

ne zamandan beri nişanlınla aynı evdesin ? az çok ev düzenine alışmışsındır sanıyorum?

ben dersaneyi gereksiz görüyorum çünkü artık elimizin altında net dışında konu anlatım videoları var hocaların veya dersanelerin,facedeki gruplardan soru paylaşımı ve çözümü yapılıyor..

ben 2012 kpssde kendimi egale ettiğim için kendime güveniyorum desem daha doğru.. sınava 5 ay kala evde hazırlanmış ve 79 almıştım düz memurluk için tabiki yetmedi ....

mühim olan ders çalışma molalarını 15 dk kadar kısa tut,,uzun molalarınıda öğlen yemeği,akşam yemeği veya hazırlığı vs öyle zamanlara denk getirirsen daha iyi olur.. haftasonuda kitap okumaya veya dışarı çıkmaya vs eğlenceye ayırırsan fazla stresede girmezsin..

alanı sona sakladım ben..kitap bile almadım.. ama bazen facede katıldığım gruplardan alanla ilgili ders notları okuyorum.. şimdiden bilgileneyim istiyorum tekrar ediyorum unutmuşum aa yada unutmamışım ohh çok iyi diyorum ben maliye mezunu olduğum için zaten alanda gireceğim dersler benim için tanıdık bilmediğim derslerdende zaten 4 soru doğru yapsam kafi sırf bu puanımda hesaplansın diye yani

günaydn arkadaşlar ben 30 yasında evli 1 çocuk annesiyim..2014 lisans A kpss öğretmenlik için sınava hazırlanmak istiyorum..el sanatları bölümü mezunuyum alanımda yıllardır atama yoktu bu sen 101 kişi alacaklar seneyede artacak diyorlar inş..ben 2009da kpss sınavına girdim ve cok ara verdim..85puan almam gerekiyorki garantileyim..ücretli öğretmenlik yapıcam bir yandan calısıp bir yandan ders çalışmalıyım..bu 1seneyi kpss ye ayırdım herseyden feragat edicem ve inanılmaz hırslı inançlıyım..dershaneye gidemem evde çalısıcam nerden başlamalıyım elimde hiç kaynak yok..nettte uzaktan canlı eğitim var onları inceledim gayet güzel..bir plan yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim inş. hergün ders çalışmalarım hakkında sizlerle paylaşımda bulunucam birlik beraberlik duygusu insanı zinde ve mutlu hissettiriyor inş. rabbim herkesin gönlündekinin hayırlısını verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…