2 ünite daha bitti.. akşama 1 ünite daha bitirebilirim belki
merhaba kızlar. bende yeniyim aranıza katılmak istiyorum... alandan hazırlanıcam ama hem düğün hazırlıkları hem ev işleri hem yemek derken çok zor olacak ama olmak zorunda sanırım. benim gibi olan arkadaşlar varsa ayrıca konuşmak paylaşımda bulunmak isterim. nasıl bi program izlediklerine dair. birbirimizi bırakmayalım kızlaaaar =(
maşallah canım üniteler hızına yetişemiyor
sağol canım benimmm
valla ben laylaylom yaparkene,bunalım takılırkene siz ders çalışıyordunuz...ben sadece size yetişmeye çalışıyorum
canım ilk soru oran-orantı sorusu sanki; ters orantı şekilde yaparsan sonuca ulaşırsınçünkü bir artan bir azalan var..
diğeride ters orantı.. (jokerbck nerdeeesinnnnneminde de değilim ama daa buralara gelmedim ben )
kızlar merhaba
ben bu sene kursa yazılmak istiyorum ama hiç bi bilgim yok
bana iyi bi yer önerebilir misiniz acaba :26:
kızlar merhaba
ben bu sene kursa yazılmak istiyorum ama hiç bi bilgim yok
bana iyi bi yer önerebilir misiniz acaba :26:
merhaba canım,hangi ilde olduğunu belirtirsen sana daha iyi yardımcı olabilirler..
ben dersaneye gitmeyeceğim için araştırma yapmadım oyuzden de bilmiyorum :26:
aaa ilk soru çıktı valla ters orantıyla
ama benim aklıma gelmezdi orantı kurmak
hareket problemlerindeyim de, bu nehirdeki akıntı formüllerinden yapmaya çalıştım da yapamadım canım
Teşekkür ederim canım düzenledim
aaa hadiiihareketmi? demek farketmeyecek iyi oldu bu,benimde aklımda olsun ,bir formülü aklımda tutmaktan kurtuldum
hoşgeldin canım.. bende alandan giricem
nasıl çalışmayı planlıyorsun. açıkçası ben dersanesiz olacağına inanmıyorum
bana göre inanmak başarmanın yarısıdır, vazgeçmekse yenilmenin ta kendisidir
hımm bir önceki sayfada yazmıştım planımı okumadıysan bi göz gezdir istersen
evet şimdi tek tek tüm yazılanlara bakıcam =) mutlaka inanmak yarısıdır da.. bakalım düzen oturmak çok zaman alacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?