öğrenmek için geç değil sorunuz varsa sorabilirsiniz istediğiniz zaman.kpss ile uzun zamandır uğraşıyorum ve hala çalışıyorum
benim kpss ye ikinci girişim olacak. ilkinde lise kpss ye girdim. aslında 2 hafta öncesine kadar planım şuydu. işten çıkıcam. ygs için dershaneye yazılcam. sadece 7 ay sıkı çalışıp sonra rahata ericem diye düşünüyodum. ya sonrasını düşününcede bölüm bitirdiğimde 26-27 yaşında olacağım. kpss felan derken yaş alacak başını gidecek. tam bu noktadayken,iş yerinden bi arkadaşım aklımı çeldi :) sorun olarak gördüğüm mattan başlayayım dedim. sadece 2 güncük çalışabildim. işten çıkmam gerek tamamen kendimi teslim etmek için :/
merak ettiğim bişide var. lise ve önlisans düzeylerinin soruları birbire benzer mi :/ çok mu farklılık var acaba?
ne yapacağını tam olarak belirledin mi?ygs ve kpss çok farklı kulvarlar.eğer durumun varsa ygs de alternatif olabilir.yaş sınırı olduğunu düşünmüyorum ama tabi ki imkanlar el veriyorsa.hemen hayata atılman gerekiyorsa kpss iyi bir seçenek olabilir.ama zaman ve sabır isteyen bi yol hedefini belirlediysen geriye sadece çalışmak kalıyor.matematikle başlamakla bence iyi etmişsin sözeller zaten çabuk unutuluyor ve sürekli tekrar istiyor.bende matematikten başladımbenim de sözel derslerim kötü malesef çalıştığım halde iyi bi performans alamıyorum.bu arada liseden mi gireceksin?
Canım şimdi ilk olarak A ve B muslukları yarısını dolduruyolar demiş o zaman havuzun yarısını 1/2 olarak alalım ve (1/4+1/6)t=1/2 den ilk t=6/5 çıkar.havuzn diğer yarısında ise c musluğu da açılıyor o zaman denklem (1/4+1/6-1/12)t=1/2 olur burdan diğer t de 3/2 bulunur.iki t yi toplarsak 6/5+3/2=27/10 yani 2.7 çıkar:)
merhaba kayacansseninde maşallahın var
şimdiden kendimizi bir disipline sokmazsak..sıkıya almazsak.. sonraları hep bi bahanemiz olur
birde her günümüzün boş olacağının da garantisi yok dünya hali,ev hali ,iş hali vs..vs
şuan yaptığımız planlar bile rayına oturmuş değil çünkü deneyerek - uygulayarak öğrenmeye çalışıyoruz
ehh bide kpssde atanma olanaklarını gözden geçirdğimizde min 85 gerekli ki istediğimiz kadrolar / kurumlar için :18:şart
burda bi arkadaşım çalıştığını şu kadar konu bitirdiğini yada test çözdüğünü söylediği zaman ben daha çok hırslanıyorum,,azmim artıyor bu iyi birşey..
ev,çocuk, iş... ve kpssgece çalışmayı düşünüyorum. deneyimi olan var mı
Olur canım soru çöze çöze oturur:)çoook teşekkürler canım eline sağlık
havuz problemlerinde tıkanıyorum ama soru çöze çöze oturur inş
merhaba kızlar. bende yeniyim aranıza katılmak istiyorum... alandan hazırlanıcam ama hem düğün hazırlıkları hem ev işleri hem yemek derken çok zor olacak ama olmak zorunda sanırım. benim gibi olan arkadaşlar varsa ayrıca konuşmak paylaşımda bulunmak isterim. nasıl bi program izlediklerine dair. birbirimizi bırakmayalım kızlaaaar =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?