• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

öğrenmek için geç değil sorunuz varsa sorabilirsiniz istediğiniz zaman.:40:kpss ile uzun zamandır uğraşıyorum ve hala çalışıyorum:1:

benim kpss ye ikinci girişim olacak. ilkinde lise düzeyine girdim. aslında 2 hafta öncesine kadar planım şuydu. işten çıkıcam. ygs için dershaneye yazılcam. sadece 7 ay sıkı çalışıp sonra rahata ericem diye düşünüyodum. ya sonrasını düşününcede bölüm bitirdiğimde 26-27 yaşında olacağım. kpss felan derken yaş alacak başını gidecek. tam bu noktadayken,iş yerinden bi arkadaşım aklımı çeldi :) sorun olarak gördüğüm mattan başlayayım dedim. sadece 2 güncük çalışabildim. işten çıkmam gerek tamamen kendimi teslim etmek için :/

Son düzenleyen: Moderatör:
merak ettiğim bişide var. lise ve önlisans düzeylerinin soruları birbire benzer mi :/ çok mu farklılık var acaba?

benim kpss ye ikinci girişim olacak. ilkinde lise kpss ye girdim. aslında 2 hafta öncesine kadar planım şuydu. işten çıkıcam. ygs için dershaneye yazılcam. sadece 7 ay sıkı çalışıp sonra rahata ericem diye düşünüyodum. ya sonrasını düşününcede bölüm bitirdiğimde 26-27 yaşında olacağım. kpss felan derken yaş alacak başını gidecek. tam bu noktadayken,iş yerinden bi arkadaşım aklımı çeldi :) sorun olarak gördüğüm mattan başlayayım dedim. sadece 2 güncük çalışabildim. işten çıkmam gerek tamamen kendimi teslim etmek için :/

ne yapacağını tam olarak belirledin mi?ygs ve kpss çok farklı kulvarlar.eğer durumun varsa ygs de alternatif olabilir.yaş sınırı olduğunu düşünmüyorum ama tabi ki imkanlar el veriyorsa.hemen hayata atılman gerekiyorsa kpss iyi bir seçenek olabilir.ama zaman ve sabır isteyen bi yol hedefini belirlediysen geriye sadece çalışmak kalıyor.matematikle başlamakla bence iyi etmişsin sözeller zaten çabuk unutuluyor ve sürekli tekrar istiyor.bende matematikten başladım:40: benim de sözel derslerim kötü malesef çalıştığım halde iyi bi performans alamıyorum.bu arada liseden mi gireceksin?

merak ettiğim bişide var. lise ve önlisans düzeylerinin soruları birbire benzer mi :/ çok mu farklılık var acaba?

lise sınavına da girmiştim.77 almıştım o zamanlar:1: ben fark olduğunu düşünmüyorum biraz daha kolay olabilir belki.merak edersen çıkmış sorulara ösym nin sitesinden girip bakabilirsin karşılaştırmak açısından iyi olur.

ne yapacağını tam olarak belirledin mi?ygs ve kpss çok farklı kulvarlar.eğer durumun varsa ygs de alternatif olabilir.yaş sınırı olduğunu düşünmüyorum ama tabi ki imkanlar el veriyorsa.hemen hayata atılman gerekiyorsa kpss iyi bir seçenek olabilir.ama zaman ve sabır isteyen bi yol hedefini belirlediysen geriye sadece çalışmak kalıyor.matematikle başlamakla bence iyi etmişsin sözeller zaten çabuk unutuluyor ve sürekli tekrar istiyor.bende matematikten başladım:40: benim de sözel derslerim kötü malesef çalıştığım halde iyi bi performans alamıyorum.bu arada liseden mi gireceksin?

önlisastan giricem :) ygs düşünmüyorum artık. yaşlanmış hissediyorum kendimi

kızlar şu soruya bakar mısınız :17:

Uploaded with ImageShack.us

Canım şimdi ilk olarak A ve B muslukları yarısını dolduruyolar demiş o zaman havuzun yarısını 1/2 olarak alalım ve (1/4+1/6)t=1/2 den ilk t=6/5 çıkar.havuzn diğer yarısında ise c musluğu da açılıyor o zaman denklem (1/4+1/6-1/12)t=1/2 olur burdan diğer t de 3/2 bulunur.iki t yi toplarsak 6/5+3/2=27/10 yani 2.7 çıkar:)

sabah 2 ünite daha bitirdim..şimdide çok uykum var ama belki 1 ünite daha bitirebilirim bilmiyorum.. olmazsa sabaha kalkar yaparım..

7 oldumu alarmdan önce uyanıyorum artık :27:

kolaylar gelsin kızlar..kendimizi sıkmadan şimdiden strese sokmadan çalışırsak çok daha güzle başarılar elde edebileceğimize inanıyourm ben :))
bu arada ben coğrfyadan coğrafi konum mat. dan temel kavramlar tarihten islamiyt öncesi türk tarihini bitirmiş bulunmaktayım tabloya eklerseniz sevininirim :))
**maşaallah bu topiğin baya bi çalışkan kızı var

merhaba kayacans :3: seninde maşallahın var :nazar:

şimdiden kendimizi bir disipline sokmazsak..sıkıya almazsak.. sonraları hep bi bahanemiz olur :23::20:

birde her günümüzün boş olacağının da garantisi yok dünya hali,ev hali ,iş hali vs..vs
şuan yaptığımız planlar bile rayına oturmuş değil çünkü deneyerek - uygulayarak öğrenmeye çalışıyoruz :34:
ehh bide kpssde atanma olanaklarını gözden geçirdğimizde min 85 gerekli ki istediğimiz kadrolar / kurumlar için :18:şart :31:
burda bi arkadaşım çalıştığını şu kadar konu bitirdiğini yada test çözdüğünü söylediği zaman ben daha çok hırslanıyorum,:10::27:,azmim artıyor :52::52::52: bu iyi birşey.. :21::16::16::16:

bir de bu topik sadece b üzerine değil onlisansta var ,öğretmenlikte var,kurum sınavlarına hazırlıkta var ...
var oğlu var kısaca :52::16::16:
mesela ben a dan giricem kurum sınavlarına hazırlık olanı kapsayanı :18::18: biraz daha zahmetli :25: ders konuları çok :18: daha ingilizceye hiç başlamadım bile :4::23:

nisanda ingilizce
temmuzda kpss
sonbahar dönemindede olursa insallah kurum sınavları var (vergi müf . yard. ,gelir uzman yard vs.. uzman yardımcılığı olan sınavlar)

aslında ben çalışmakta çok ama çok geç kaldım :4: insallah sınava kadar yetiştirebilirim konuları :25::18::18:

Allah hepimizin yardımcısı olsun :25::25::25::25:

bu yolda emek veren herkeste insallah kazanır :nazar::nazar::25:

Canım şimdi ilk olarak A ve B muslukları yarısını dolduruyolar demiş o zaman havuzun yarısını 1/2 olarak alalım ve (1/4+1/6)t=1/2 den ilk t=6/5 çıkar.havuzn diğer yarısında ise c musluğu da açılıyor o zaman denklem (1/4+1/6-1/12)t=1/2 olur burdan diğer t de 3/2 bulunur.iki t yi toplarsak 6/5+3/2=27/10 yani 2.7 çıkar:)

çoook teşekkürler canım eline sağlık :16::16::16:

havuz problemlerinde tıkanıyorum ama soru çöze çöze oturur inş :31:

merhaba kayacans :3: seninde maşallahın var :nazar:

şimdiden kendimizi bir disipline sokmazsak..sıkıya almazsak.. sonraları hep bi bahanemiz olur :23::20:

birde her günümüzün boş olacağının da garantisi yok dünya hali,ev hali ,iş hali vs..vs
şuan yaptığımız planlar bile rayına oturmuş değil çünkü deneyerek - uygulayarak öğrenmeye çalışıyoruz :34:
ehh bide kpssde atanma olanaklarını gözden geçirdğimizde min 85 gerekli ki istediğimiz kadrolar / kurumlar için :18:şart :31:
burda bi arkadaşım çalıştığını şu kadar konu bitirdiğini yada test çözdüğünü söylediği zaman ben daha çok hırslanıyorum,:10::27:,azmim artıyor :52::52::52: bu iyi birşey.. :21::16::16::16:

canım çok doğru demişsin şimdiden çalışmaya alışmak gerekiyor ki kendimizi bilelim, ona göre planlarımıza uyalım :55: :16:

ev,çocuk, iş... ve kpss:50: gece çalışmayı düşünüyorum. deneyimi olan var mı :ssz:

Merhaba ben de aranızdayım. Aynı şekilde ben de ev iş ve kpss yi birlikte götürmeyi düşünüyorum. Henüz çocuk yok ama bi de bebek düşünüyoruz tabii. O yüzden dersane olmadan sadece evde çalışıcam. Allah yardımcımız olsun canım. Şimdi tarihe başlıyorum herkese başarılar dilerim.

Tarihten Hakan Dede'yi önermişsiniz. Ben de youtube dan açıp Hakan Dede'nin uzaktan eğitim videolarını izlemeye başladım. Gerçekten tarihi sevmememe rağmen anlatımını çok beğendim. Tavsiye ederim size de

çok konu eksiği var sonunda kitablarımı aldım başladım Türkçeye matım sıfır olduğu için antreman yapıyorum

merhaba kızlar. bende yeniyim aranıza katılmak istiyorum... alandan hazırlanıcam ama hem düğün hazırlıkları hem ev işleri hem yemek derken çok zor olacak ama olmak zorunda sanırım. benim gibi olan arkadaşlar varsa ayrıca konuşmak paylaşımda bulunmak isterim. nasıl bi program izlediklerine dair. birbirimizi bırakmayalım kızlaaaar =(

merhaba kızlar. bende yeniyim aranıza katılmak istiyorum... alandan hazırlanıcam ama hem düğün hazırlıkları hem ev işleri hem yemek derken çok zor olacak ama olmak zorunda sanırım. benim gibi olan arkadaşlar varsa ayrıca konuşmak paylaşımda bulunmak isterim. nasıl bi program izlediklerine dair. birbirimizi bırakmayalım kızlaaaar =(

hoşgeldin canım.. bende alandan giricem :34:

Back