2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

yaşasınnnn aktif bir kpss topiği arıyordum ve buldum sonundaaa. aranıza kabul ederseniz hikayemi paylaşmak istiyorum sizinle

Selam kızlar :)) kolaylar gelsin hepinize ...
Ben coğrafyadan coğ.konumu ve matdan temel kavramları bitirdim ..tabloya eklersen sevinirim canım :))

Selam kızlar :)) kolaylar gelsin hepinize ...
Ben coğrafyadan coğ.konumu ve matdan temel kavramları bitirdim ..tabloya eklersen sevinirim canım :))

Selam kızlar ben de coğrafyadan ilk konuyu yani coğrafi konumu bitirdim sonunda.Bugün 2. konuya geçicem.Biraz yavaş ilerliyorum ama coğrafya bilgim hiç olmadığı için sindire sindire çalışıyorum. :)

Merhaba kızlar
evimde tadilat var ve belli bir zaman ders çalışamayacağım.. Buraya da uğrarım ama ders takibi yapamam bir süre sizi seviyorum hadi sizlere kolay gelsin canlar

huhuuu kızlarrr nerdesinizzz

ben tatil hakkımı bitiridim şimdi ders zamanı sizler yeni tatile çıktınız anlaşılan

eylülde herkesler burda olur umarım

yeni gelen arkadaşlarımız hoş gelmişler ,,sefalar getirmişler efenim

kayacans tıopik sahibimiz cornela tatilde şuanda...

bir hatırlatma yapem.. pazartesi gelip ne kadar konu ne kadar test çözüldüyse vs o zaman rapor verilecek diyeyim ( benim için hergün nete girmemenin diğer yolu çokta iyi oldu bu yöntemi tuttum yani )

bende nedense sürekli temel kavramlardan başlayıp duruyorum artık gına geldi diyebilirim aferin bana pazartesi yada cornim gelene kadar baya konu bitirmiş olcam insallah :18: toplu yazdırırım bende sabah 7de uyanan biri olarak buralara çok takılmadan uykumu bölmeden gideyim artıkk,hamamada gittim hem arındım hem yoruldum ölee iştee

Allah hepimize zihin açıklığı versin ..amiiinnnnn.....

yeni gelen arkadaşlarımız hoş gelmişler ,,sefalar getirmişler efenim
.

merhaba hoşbuldukk

ben şuan mattan başladım çalışmaya. sözelim çalışınca gayet iyi oluyor. bu yüzden sona sakladım onları.henüz istifa etmediğim için dört kolla sarılamıyorum ders çalışmaya. ben şu yönden şanslıyım. istatistik bölümünde okuyan bi arkadaşım var. onla birlikte çalışmalara başlayacağız. onun matematiği çoook iyi olduğu için bana anlatacak saolsun .

bende matten video izliyorum,şuan kendi evimde değilim, kitaplarımda yok.. olmazsa bi soru bankası alırım konu anlatım videolarını bitirdikten sonra..
oo iyisin o zaman özel ders almış gibi olacaksın matten

evime gidene kadar yani sadece konu anlatım video izleyeceğim

Kimse yok buralarda herkes ders çalışıyo galiba :) Ben coğrafya çalışmaya devam ediyorum coğrafya biraz ilerleyince tarihe başlıcam.

kızlar selam

ben matematikten problemlerdeyim, yüzde faiz konusunda. eylül 1'e kadar matematik konularımı bitircem inşallahhh

eylül boyunca da geometri, türkçe ve mat soru çözümü olarak ilerlemeyi düşünüyorum.
:126:

aklım tarihte kalıyor ama ona ekimden önce bakamam

hepinize iyi çalışmalar

iyi günler ben çalışmak için erken derken siz başlamışınız htta konuları bitirmişsiniz çok geride hissettim salı kitap alacağım inşallah başlayayım çalışmaya ÖSYM de emek vermeden olmuyor oyalanmamak lazım 2014 gurubuna bende dahilim

şu coğrafyaya nasıl çalışıyorsunuz yaa?? aklıma sokmanın bir yolunu bulmalıyım video izlemek bilee bayıyooo

bişey keşfettim kızlar

youtube da mat akademi diye bi sayfa var orada mat konularını anlatmışlar. ben çok beğendim. mat videosu arıyorsanız bir bakın derim

iskorpitcim, senle aynıyız. ben gerçi daha sözelere başlamadım ama coğrafyayı ben hiç sevmiyorum çalışırken çok bunalıyorum. o yol bana da lazım

merhaba hanımlar. işten ayrılmadığım sürece ders çalışmaya başlayamıycam :26: Allah tan şafak yakın.

natalyam sormaa şimdi mecbur çalışıcam fener yendi dün akşam en son 1 -0 idi.. dediydimki fener yenerse coğrafyaya başlarım (0-0 biter diye pek umutluydum)

tarih-coğ.ve tarihi ben burdan çalışıyorum belki size faydası olur

KPSS KAZAN

jookercim sanada başka bir link vercem geometi hoca süper anlatıo.ben burdaki videoları izlicem yani (henüz geo başlamadım) ,

GEOMETRİ KONU ANLATIMI - Şenol Hoca - YouTube

burdan belki sorununda cevabını bulabılırsın..geometriyi konularına göre videolandırmış artık burdan bulursun sanırım..

maviada00 hoşgeldin

çatlak_kemik çalışma şartların nasıl bilmiyorum ama en azından sözelleri eve gelince kitap okur gibi okusan belki bi aşınalık kaparsın sanada iyi olur

ooohh maşallah size kızlar ne güzel çalışmaya başlamışsınız bile bende 2014 yıllında gireceğim inşallah ama daha başlamadım çalışmaya dershaneye yazıldım oradan çalışmaya başlayacağım tatil yapıyorum şuanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…