• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar aranıza halen birilerini alıomusunuz?ben fen biligisi ögretmenliği okuyorum ve 4. sınıfa geçtim bu ara yaz okuluna gidiyorum usten ders almak için sneye daha rahat hazırllanabileceğimi düsündüm bu sayede banada arkadaş olurmusunuz bir hafta sonra bende başlayayım...

hoşgeldiniz :16:

çok iyi düşünmüşsünüz
:46: inş geçersiniz derslerinizi de. başarılar diliyorum ve sizi de çok sık görürüz buralarda umarım :34:

sevgili kızlar,

bayram geçmiş bulunmakta, biliyorsunuz. ben kısmetse yarın sabah 08.00 itibariyle yaptığım programın ilk denemesini gerçekleştireceğim. sizleri de bu umutlu günümde burada görmekten mutluluk duyacağım
:9: :1: :9:

tez zamanda programlarınızı yapıp derslerinize başlamanız dileğimle
:54:

Evet hanımlar 2013 kpss nın yaklaşmış olduğu bu günlerde ,artık 2014 kpss ye hazırlanma vaktinin geldiğini hatta zor atanan bölümler için geçtiğini fark ettim .....Ne zamandır hazırlanmak istediğim kpss ye ilk adımı atabilmek ve hep beraber yeri geldiğinde azalan motivasyonu,hırsı,başarıyı tekrardan yakalayabilmek için bu sayfayı açıyorum.....

Gelin bana katılın ve beraber bu zorlu yolda hedefimize emin adımlarla ilerleyelim.....

Şimdiden kendine hedef belirlemiş,başaracağına inanan ve yılmayacak arkadaşlarımı bekliyorum.....

sayfa da tablo oluşturulacak....Genel yetenek-Genel kültür,eğitim bilimleri,A grubu(alan) dersleri konu konu yer alacak.....herkes kendine göre günlük ders çalışma programı yapacak ve mümkün olduğunca bu programa uymaya çalışacak.....

şimdilik bu kadar....:3:

cornella peki bukadar erken hazırlanmak sende erken sıkılmaya sebep olmuyor mu geçen sene ben de böyle yaptım ama yaza gelmeden bıktım ve bıraktım çalışmayı :50: ne önerirsin

benim yaşadığımı yaşayan varmı aranızda arkadaşlar

Meraba kızlar ben de bu sene kesinlikle burdayım artık bu iş sıkı tutmanın vakti geldi. 2013 KPSS mağduru bir matematikçi olarak erken başlamama gibi bir lüksüm de yok çünkü çalışıcak çooook fazla şeyim var. Burda eğitimci var mı kızlar? Çalışmalarınız nasıl gidiyor başladıysanız? Dersaneye gitmeyi düşünüyo musunuz?

Kızlar Günaydın,geçmiş bayramınız kutlarım,artık sıkı çalışma dönemi başladı:nazar:

merhabalar bende ha bugün ha yarın çalışayım derken yok bir türlü başlayamıyorum artık geç bile kalmaya başladığımın farkındayım
2014 kaynak alan var mı kızlar ben bulamadım
birde netten uzaktan eğitim araştırıyorum onlardan alıcam
inşallah daha fazla motive olabilirim

Meraba kızlar ben de bu sene kesinlikle burdayım artık bu iş sıkı tutmanın vakti geldi. 2013 KPSS mağduru bir matematikçi olarak erken başlamama gibi bir lüksüm de yok çünkü çalışıcak çooook fazla şeyim var. Burda eğitimci var mı kızlar? Çalışmalarınız nasıl gidiyor başladıysanız? Dersaneye gitmeyi düşünüyo musunuz?

Merhaba canım hoş geldin bn de ilköğretim mat öğretmenliğiyim eğitimciyim yani ben dershaneye yazıldım bakalım:)
Bu arada diğer gelenler de hoş geldiniz:)

Son düzenleme:
Merhaba canım hoş geldin bn de ilköğretim mat öğretmenliğiyim eğitimciyim yani ben dershaneye yazıldım bakalım:)
Bu arada diğer gelenler de hoş geldiniz:)
Ben de ilk mat canım. Kendi bölümümden iri varmış ne kadar sevindim. Artık seni soru yağmuruna tutarım ben :) Hangi dersaneye yazıldın? Ben de daha araştırma zamanındayım gidip konuşucam hepsiyle. Alan eğitimini hangisi daha iyi veriyorsa ona gimek lazım

Kızlar başlamak istiyorum ama nerden ne şekilde başlamalıyım ona hiç karar veremiyorum. Aslında eğtim bilimlerini bir kere bitirmek çok iyi olurdu dersaneye başlamadan önce diye düşünüyorum.

Ben de ilk mat canım. Kendi bölümümden iri varmış ne kadar sevindim. Artık seni soru yağmuruna tutarım ben :) Hangi dersaneye yazıldın? Ben de daha araştırma zamanındayım gidip konuşucam hepsiyle. Alan eğitimini hangisi daha iyi veriyorsa ona gimek lazım

Valla benim ilk girişim olcak o yüzden ben de bodoslamasına başladım:) ilk önce matematik taraması yaptım bi baştan sona bitirdim çünkü össden beri o konuları görmedim snra eğitim baktım biraz öyle devam ediyorum bakalım yavaş yavaş bu arada yediiklime yazıldım ben benim bulunduğum yerde onu övdü üst sınıftakiler bakalım inş memnun kalırım:)

Valla benim ilk girişim olcak o yüzden ben de bodoslamasına başladım:) ilk önce matematik taraması yaptım bi baştan sona bitirdim çünkü össden beri o konuları görmedim snra eğitim baktım biraz öyle devam ediyorum bakalım yavaş yavaş bu arada yediiklime yazıldım ben benim bulunduğum yerde onu övdü üst sınıftakiler bakalım inş memnun kalırım:)
son snıftasın sanırım öyle mi ? Başlamışsın baya. Ben de eğitim bilimlerine başlasam iyi olucak sanırım

Cornella, balım nerelerdesin? :16: nasılsın, çalışmalar ne durumda?:6:

Bu ara da merhaba kızlar, keyifli azimli bol başarılı çalışma dönemi diliyorum :16:

kızlar merhaba kısa bir süre çok sık foruma giremeyeceğim bir iki hafta içinde de tatil durumu var çalışmaya da ara vermek zorunda kaldım ama bir kaç gün içinde toparlayacağım inşallah bir kaç küçük problem var hayatımda onları hazmetmeye çalışıyorum aklımı boşaltmaya çalışıyorum sonra her şeye devam edeceğim kaldığım yerden...

Kızlaar nasılsınızz :16:

Özledim sizleri :1: ben bi sre daha olmıcam topikte amcamlar geldi uzak yerden onlarla geziyoruz falan ders çalışamıyoruum :5: Gittikleri zaman direk başlıcam :27:

Çalışanlara iyi çalımalaarrrr :16:

Kızlaar nasılsınızz :16:

Özledim sizleri :1: ben bi sre daha olmıcam topikte amcamlar geldi uzak yerden onlarla geziyoruz falan ders çalışamıyoruum :5: Gittikleri zaman direk başlıcam :27:

Çalışanlara iyi çalımalaarrrr :16:
ben de tatildeyim canım bu aralar herkes tatilde sanırım yine de ufak tefek bakmaya çalışıyorum boş kaldığım zamanlarda ama tatilimi de güzelce yapıyorum valla yorucu bir yıl bizi bekliyo enerji toplamak lazım:1::24::8:

kızlarrrr nasılsınız? bir sıkıntınız yoktur inşallah.....

belki bilmeyeniniz vardır ben tatildeyım daha doğrusu memlekete geldik.....bir süre daha burdayız....inşallah dönünce adam akıllı derslerime dönmek ıstıyorum....

geçmişi çok okuyamadım ama çogu kişi tatilde sanırım....

dönüşte bomba gibi görmek istiyorum hepinizi....

görüşmek üzere,hepinizi öpüyorum:54::54::54:
kendinize iyi bakın......:3::3::3:

Herkes tatilde ben döndüm tatilden bugün evi temizleyip yarın derslere jet hızıyla başlıcam inş....Ara ara uğrayın siz de yalnız bırakmayın benii :)

Kızlarrrrrr :) Uzaktan eğitim diye bir site var, sanırım kontürle de ders alabiliyormuşuz hiç oradan ders alan falan oldu mu memnun muydunuz acaba?? Eğer gerçekten iyiyse coğrafyayı oradan almak isterim

Back