2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar selamlar hepinize

ben ağır ağır çalışmaya devam ediyorum

4 aylık çalışma programımı yaptım, elimde hazır. buna göre aralığın sonunda tüm derslerin konularını çalışmış olacağım inş

hepinize iyi tatiller dönüşte görüşürüz

Kızlar yayın evlerini aradım ve kitapçılara gidip görüştüm. Eski kitapları toplamışlar kitapçılardan ve yenileri eylül ortası gibi çıkar dendi.

mrb kızlar... matematik, Türkçe ve tarihten şu an da ne kadar net çıkarıyorsunuz??? Benim vasat... inş. yıl sonuna kadar artar netler...

Vallahi benim daha adam akıllı netim yok mat te durumum içler acısı.başlamadım çünkü hala mat e.kitap çıkınca başlayacağım ona.en son lisede mat gördüm ve üstünde de 7 yıl geçti o yüzden yüklenmeliyim.

mrb kızlar... matematik, Türkçe ve tarihten şu an da ne kadar net çıkarıyorsunuz??? Benim vasat... inş. yıl sonuna kadar artar netler...

senin için gecenin 3 ünde çözdüm merak ettim :)) Tarih 25 Mat 13 tarihte unuttuklarım var tekrar etmem gerek. Mata da gece gece giremedim fazla..
Tarihten hiç korkma ben istiklal marşının kabulünü bile bilmezdim bir yerde dahiliye nezaretinin bugünkü karşılığını sormuşlardı o ne ki acep demiştim o derece
Matta da soru çözmen gerek bol bol

Son düzenleme:
hepinize selam kızlar ben çalışmaya başladım çarpanlara ayırma konusundayım ama zor gidiyor kpss kitabını bırakıp antremanlarla matematik kitabından konuya çalışıyorum şu an çünkü pratik yapmam gerekiyor. bu arada hala tatile çıkacağımız gün belli olmadı eşimin izin günü kesinleşemedi bir türlü patronu tatile çıkmış dönmesini bekliyoruz. pazartesi belli olacak inşallah. onun dışında problemler ortadan kalktı şimdilik kafam rahat. hepimize bol motivasyonlu günler dilerim. yine görüşürüz.

Mrb kızlar tatil bitti ve ben de tam gaz çalışmalara tekrar başladım tarih çalışıyorum şu an ve türkçeden eksik olduğum dil bilgisi bakmaya başladım hadi bakalım herkese ii çalışmalar:)

Merhaba kızlar bende bu yıl kpss ye girdim ve benim alan sınavım vardı hemde alanın nasıl olacağıyla ilgili çok muallak vardı ama kendime herkes benim gibi demek tek tesellimdi.O yüzden hiç kasmayın kendinizi bu yazı iyi değerlendirin ama en kötü eğitimi bitirin ki çok zevkli çok rahat bitirirsiniz ben yazın eğitim çalıştım ama bazı durumlardan bitiremedim tam anlamıyla kasımda başladım.Düzenli bir çalışmayla açığı kapattım çok şükür...
Her gün ne çalışacağınız belli olan bir program çok çok yararlı olur benden size tavsiye sabah kalktığınızda bugün ne çalışsam diye düşünmeyin.Eksiklerinizin üzerine gidin bu matematikse matematik çalışın anayasa ise anayasa çalışın ve kesinlikle anayasaya son 2 ay çalışırım gafletine düşmeyin.Yayın olarak ben hepsinden soru çözdüm ama konu olarak yargı ve ihtiyaçtan eğitim çalıştım gy gk yedi iklim alanda zorunlu olarak yargı çalıştım.Ama aklınıza gelebilecek tüm yayınların denemesini çözdüm.Vakit yetti mi diye düşünenler vardır yetiyor yeter ki zamanınızı değerlendirmeyi bilin...
Her şey sizin elinizde yeter ki siz çalışın ve tevekkül edin olmayacak şey yok inşallah.Sene içerisinde çok yorulduğunuzu düşüneceksiniz ama değer buna.Ders çalışmayı hiç sevmem ama yapacak başka bir şey de yoktu o yüzden yılmak yok :) bu arada puanımı merak edenler vardır 80 aldım ve ilk 500 deyim :)

cnm senin mat. netin çok iyiymiş.. darsıı başıma.. benim hedef 15 net.... daha 3 net çıkıyor benim. hiç bilmediğim onular var henüz... mutlak değer, köklü, üslü,çarpanları ayırma, bölünebilme,ebob-ekok, faktöryel, problemler...... henüz bu konulara hiç bakmadım eimde dersane başlayaca.... 1 buçuk ay içinde bu konuları halledeblrmym acaba...

cnm bende antremanlarla mat. kitabıyla çalşyorum.... şu an mutlak değer konusundayım....

Ben ilk defa böyle bir siteye üye oldum. 2014 KPSS A dan giricem. Ancak GK-GY tende çalışmam gerek. Benim 2012 ihtiyaç ve yargı ve uzman kariyer konu anlatımlı kaynaklarım ve soru bankalarım var. Çözümlü soru bankası kitabım yok. Yeniden sizce kitap almalımıyım. Yoksa soru çözümleriylemi takviye etmeliyim bilemedim. Alandan ise soru bankası kitabım hiç yok onunla ilgili hangi kitapları önerirsizniz. Lütfen bana yardımcı olun iyi çalışmalar herkese...

Selam kızlar bende bu topiğe yeni katılıyorum...maaşallah çalışanlar konuyu bitirenler dehşet gerçekten..herkes çok çalışkan maaşallah..
Güzelce çalışıp başarılı olalım inşallah...önümüzde uzun bir süreç var sıkılmayalım :))
sindire sindire çalışmak lazım ve boool soru çözmek

Günaydın Çalışkan kızlar,başarılı ve mutlu birgün diliyorum

Teşekkür ederim canım,iyiyyim sen nasılsıın

iyiyim nolsun akşam eve gidip ders çalışmanın hayalindeyim :)) şuan işteyim meai bitimine yaklaşık 2 saat var da:))
buarada coğ dan başladım ilk konu bitti..kitaplar çıkıp da bi de test alsaydım güzel olacak..ama aceleye gerek yok sindire sindire çok abartmadan sıkılmadan:))
hızlı koşan atın menzili seyrek olurmuş:))

günaydın arkadaşlar ben birazda daha buralarda olcam eylül ortası gibi gitmeyi düşünüyorum evime annemde sınırsız net var hazır dedim.. burda mat-geo videolarını izleyerek konuları bitireyim..araya coğrafya sıkıştırayım diyorum yada türkçeyi.. evime gidincede test çözerim sadece

yani mat - türkçe ile geo coğrafya vidoo konu izleyerek bitirebilirim gibime geliyor.. konular bitsin ,iyice pekişsin tekrar videolarımıda izler sonra olmazsa burdan bi soru bankası alıp çözebilirimde

hepimize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…