ooohh maşallah size kızlar ne güzel çalışmaya başlamışsınız bile bende 2014 yıllında gireceğim inşallah ama daha başlamadım çalışmaya dershaneye yazıldım oradan çalışmaya başlayacağım tatil yapıyorum şuanda :)
hoşbuldumm :) ben sayısalcıyım ama tarih ve coğrafya çalışmayı hep çok sevmişimdir :) çalışırken genelde yazarak yani küçük notlar alarak anahtar kelimeler çıkararak çalışıyorum bir de coğrafya konularını sembolleştirip genelde çizim üzerinden görsel olarak çalışınca daha kalıcı oluyor öneririm :)
hoşgeldin canımmerhaba bayaanlar bende 2013 gy- gk kitapları var onlardan çalışıyorum ve 2014 yayınlarından almayı düşünmüyorum şuanlık.
alan var mı konu içerikleri ve başlıkları bildiğimiz konular değil mi aşırı değişen bişey yok umarım cevap gelir valla kaç gündür bakınıyorum netten çarşıyada inemedim incelemeye :))
canım 1.soruya baktım şimdi şöyle anlatayımkızlaaar, yapabilen yok mu?:18::18::18::18::18::18::18:
hoşgeldin canım
kolay gelsin ve başarılar diliyorum...
ben henüz 2014 basım almadım..
tek değişiklik tarihte var diğerlerş aynı müfredatta..
bide şimdiden alma biraz eylül sonu gibi alırsın
mat ve türkçede ales tarzı sormaya başladıklarından ben 2014 basım sadece yargının ales kitabını alıcam açıkcası başkada gy-gk almayı düşünmüyorum..hee sadece bulabilirsem eğer tek tarih kitabımı alırım 2014 basım oda müfredatta değişiklik odluğu için..
ben önlisans olarak giricem seneye inş bu değişikliğin lisanslar için olduğu söyleniyor.lisans önlisans gk-gy konuları aynıdır ama soruları farklıdır öyle biliyorum. şimdi lisanslara ales tipi soruyorlarsa önlisansların değil yani aralarında fark olması gerek kafam çok karışık açıklama yaparlar diyorum ama zaman gidiyor işte
önlisans ve lisans için düz memurluklar 2 yılda bir (çift yıllarda yapılıuyor) bilginiz olsun..
evet önlisans daha kolay oluyor lisansa göre :18:
müfredat nedir ne değildir bu konuda bir bilgim yok maalesef
merhaba kızlar bende geldim aranıza alırsanız
lisans mezunuyum a gurubu ve b grubundan gireceğim:2:
hoşgeldin canım
Allah hepimize kolaylık versin :18::18::18:
ilk çalışmayı düşündüğün ders var mı? yada çalışmaya başladın mı?
matematikten başlamayı düşünüyorum canm mantık sorularının mantığını kavramam lazım
sen hangi derslerden başladın çok oldu mu başlayalı?
bu arada bölümdaşız
merhaba kızlar bende geldim aranıza alırsanız
lisans mezunuyum a gurubu ve b grubundan gireceğim:2:
bir yanlışlık olabilir mi:26: lise mezunları lise,ön lisanslar sadece ön lisans,fakültelerde sadece kendi kpss sınavlarına girip,başarılı olduklarında atanıyorlar diye biliyorum.
bi yanlışlık yok canm ben ön lisans ya da lise sınavına girmeyeceğim
düz memurluk yani b grubu, alan bilgisi yani a grubu sınavlarına gireceğim ikisi de lisans mezunları için
hmmm anladım,hergün yeni bişi öğreniyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?