kızlar aranıza halen birilerini alıomusunuz?ben fen biligisi ögretmenliği okuyorum ve 4. sınıfa geçtim bu ara yaz okuluna gidiyorum usten ders almak için sneye daha rahat hazırllanabileceğimi düsündüm bu sayede banada arkadaş olurmusunuz bir hafta sonra bende başlayayım...
Evet hanımlar 2013 kpss nın yaklaşmış olduğu bu günlerde ,artık 2014 kpss ye hazırlanma vaktinin geldiğini hatta zor atanan bölümler için geçtiğini fark ettim .....Ne zamandır hazırlanmak istediğim kpss ye ilk adımı atabilmek ve hep beraber yeri geldiğinde azalan motivasyonu,hırsı,başarıyı tekrardan yakalayabilmek için bu sayfayı açıyorum.....
Gelin bana katılın ve beraber bu zorlu yolda hedefimize emin adımlarla ilerleyelim.....
Şimdiden kendine hedef belirlemiş,başaracağına inanan ve yılmayacak arkadaşlarımı bekliyorum.....
sayfa da tablo oluşturulacak....Genel yetenek-Genel kültür,eğitim bilimleri,A grubu(alan) dersleri konu konu yer alacak.....herkes kendine göre günlük ders çalışma programı yapacak ve mümkün olduğunca bu programa uymaya çalışacak.....
şimdilik bu kadar....
cornella peki bukadar erken hazırlanmak sende erken sıkılmaya sebep olmuyor mu geçen sene ben de böyle yaptım ama yaza gelmeden bıktım ve bıraktım çalışmayıne önerirsin
benim yaşadığımı yaşayan varmı aranızda arkadaşlar
Meraba kızlar ben de bu sene kesinlikle burdayım artık bu iş sıkı tutmanın vakti geldi. 2013 KPSS mağduru bir matematikçi olarak erken başlamama gibi bir lüksüm de yok çünkü çalışıcak çooook fazla şeyim var. Burda eğitimci var mı kızlar? Çalışmalarınız nasıl gidiyor başladıysanız? Dersaneye gitmeyi düşünüyo musunuz?
Ben de ilk mat canım. Kendi bölümümden iri varmış ne kadar sevindim. Artık seni soru yağmuruna tutarım ben :) Hangi dersaneye yazıldın? Ben de daha araştırma zamanındayım gidip konuşucam hepsiyle. Alan eğitimini hangisi daha iyi veriyorsa ona gimek lazımMerhaba canım hoş geldin bn de ilköğretim mat öğretmenliğiyim eğitimciyim yani ben dershaneye yazıldım bakalım:)
Bu arada diğer gelenler de hoş geldiniz:)
Ben de ilk mat canım. Kendi bölümümden iri varmış ne kadar sevindim. Artık seni soru yağmuruna tutarım ben :) Hangi dersaneye yazıldın? Ben de daha araştırma zamanındayım gidip konuşucam hepsiyle. Alan eğitimini hangisi daha iyi veriyorsa ona gimek lazım
son snıftasın sanırım öyle mi ? Başlamışsın baya. Ben de eğitim bilimlerine başlasam iyi olucak sanırımValla benim ilk girişim olcak o yüzden ben de bodoslamasına başladım:) ilk önce matematik taraması yaptım bi baştan sona bitirdim çünkü össden beri o konuları görmedim snra eğitim baktım biraz öyle devam ediyorum bakalım yavaş yavaş bu arada yediiklime yazıldım ben benim bulunduğum yerde onu övdü üst sınıftakiler bakalım inş memnun kalırım:)
son snıftasın sanırım öyle mi ? Başlamışsın baya. Ben de eğitim bilimlerine başlasam iyi olucak sanırım
ben de tatildeyim canım bu aralar herkes tatilde sanırım yine de ufak tefek bakmaya çalışıyorum boş kaldığım zamanlarda ama tatilimi de güzelce yapıyorum valla yorucu bir yıl bizi bekliyo enerji toplamak lazımKızlaar nasılsınızz
Özledim sizleriben bi sre daha olmıcam topikte amcamlar geldi uzak yerden onlarla geziyoruz falan ders çalışamıyoruum Gittikleri zaman direk başlıcam
Çalışanlara iyi çalımalaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?