Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaaarr nerelerdesiniz hu huuu
sesiniz çıksın kayboldunuz
kızlaaaarr nerelerdesiniz hu huuu
sesiniz çıksın kayboldunuz
Gül abla ben burdayıım
Pek çalışmıyorum bu ara kaçıyom topikten
selam kızlar ben buralardayım ama son günlerde çok vakit bulamıyorum.onun dışında ders çalışıyorum oğluma ilgileniyorum derken akşam oluyor akşamda bir iki işim oluyor onlarla uğraşıyorum. yatana kadar koşturuyorum desem yalan olmaz. cornella arkadaşım bitirdiğim konuları yazayım hemen rasyonel sayılar, sıralama, basit eşitsizlikler ve üslü sayılar köklü sayılarda bitmek üzere aslında istersen onu da yaz. şimdiden eline sağlık canım
Gül abla ben burdayıım
Pek çalışmıyorum bu ara kaçıyom topikten
gülcüm yarın yola cıkıyorum ben. buralarda olamayacagım bır sure......ama sizler sayfayı boş bırakmayın.
selam kızlar ben buralardayım ama son günlerde çok vakit bulamıyorum.onun dışında ders çalışıyorum oğluma ilgileniyorum derken akşam oluyor akşamda bir iki işim oluyor onlarla uğraşıyorum. yatana kadar koşturuyorum desem yalan olmaz. cornella arkadaşım bitirdiğim konuları yazayım hemen rasyonel sayılar, sıralama, basit eşitsizlikler ve üslü sayılar köklü sayılarda bitmek üzere aslında istersen onu da yaz. şimdiden eline sağlık canım
Kızlar nasılsınız yazamıyom bi zmndır tatildeyim de derste çalışamıyorum inş bayramdan sonra devam edicem çalışmaya pazartesiymiş konu yazdırma ama dün giremedm nete tuğba abla gelişim psikolojisi bitti bnm öptüm hepinizi:)