2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar bayramdan sonra ders çalışmamak ıcın bahane kabul etmıyoruz .....

heyaksi cnm noldu çalısmaların devam edıyorsun değil mi?

gül,büşra,elif ve diğer arkadaşlar......

bayramdan sonra özellıkle eylül 1 den ıtıbaren sıkı tutuyoruz bu işi........

aynen öyle tuğbacım

kendi adıma söylüyorum, şu on gün geçsin, bayramın bitiminde hemen sıkı bir şekilde kaldığım yerden devam edeceğim

tuğba abla avatarın çok güzel olmuşş

Ben işçi havuzdan sonra daha bakamadım iftara gidioruz gelioruz çok geç oluyo canım istemiyo

Bide sağ bileğim hala ağrıyo mausu tutamıyorum ağrısından o derece

Ama yarın şu işçi havuzu bitirip harekete geçeyim Şu problemleri bitirsem iyiydi hiç sevmiyorum

Bide nedensiz canım sıkkın Bu yaz istediğim hiçbişi olmadı Ev ev bunaldıımm sevdicekte uzaktaa
:26:

Kızlar bende bayram ertesi başlıyorummm artık bi mazaret kalmadı ...

Ben sıkı sıkı çalışmaya devam ediyorum ara vermedim hiç. bitirdiğim konuları pazartesi günü yazacağım. bayramdan sonra 1 hafta tatil durumu var ondan sonra devam ederim.

sağol cnm

işte unı hayatına alışınca evde olmak bır sure sonra bayıyor. normal......az kaldı okulların acılmasına bıraz daha sabret......

Kızlar bende bayram ertesi başlıyorummm artık bi mazaret kalmadı ...

aynen öyle mazaret bitti

Ben sıkı sıkı çalışmaya devam ediyorum ara vermedim hiç. bitirdiğim konuları pazartesi günü yazacağım. bayramdan sonra 1 hafta tatil durumu var ondan sonra devam ederim.

çok güzel patruşka. çalışmanın karşılığını alacaksın inş.

kızlar........

biz 6 agustos akşamı Allah izin verirse memlekete doğru yola çıkıyoruz.
arada sizlere bakarım ama çok uğrayamam.
sizler burayı sahipsiz bırakmayın

kızlar........

biz 6 agustos akşamı Allah izin verirse memlekete doğru yola çıkıyoruz.
arada sizlere bakarım ama çok uğrayamam.
sizler burayı sahipsiz bırakmayın

Bizde canım bayramdan 2 hafta sonra 1 aylık yıllık izne çıkacagız. Benim için sınavdan önce vereceğim en uzun ara olacak sanırım.

selam benim arkadasımda bilgisayar mezunuydu 85 ile bu seneki birinci atamada atandı ikinci atamada cok fazla bilgisayarcı aldılar atanma ihtimalin ço yüksek canım başarılar dilerim sende önlisans sınn dimi

Evet canım önlisansım umarım atanırım ağzından bal damlıyor resmen ehe

sağol canım inşallah acayip hırs ve heyecan yaptım. başka birşey düşünmüyorum. inşalah hepimiz başarırız. seneye bu zamanlar konuştuklarımız başarılarımız olur.

Selam kızlar.Kaç gündür cevap yazamıyordum ama yazdıklarınızı okuyordum.Aslında yazmaya yüzüm yok da denebilir çünkü ramazan diye hiç çalışamadım halbuki geceleri sahura kadar oturuyorum ama ders çalışamıyorum bi türlü tarihten 2 ünite bitirmiştim onları bile unutucam neredeyse.Şu bayram bi geçsin Allahın izniyle 100 km hızla çalışıcam inş..

Cornellacım iyi yolculuklar sana biz buradayız merak etme sen

Ben şu aralar kitap temin etmeye çalışıyorum.
En kısa zamanda başlayacağım önceliğim matematik ve türkçe konularını bitirmek
Tarih çok çabuk unutulan bir ders benim için bu yüzden ona detaylı bir şekilde sonradan çalışmaya başlayacağım.

Evet canım önlisansım umarım atanırım ağzından bal damlıyor resmen ehe

o hulkacım senı unutmustuk artık......arayı cok actın......

sağol canım inşallah acayip hırs ve heyecan yaptım. başka birşey düşünmüyorum. inşalah hepimiz başarırız. seneye bu zamanlar konuştuklarımız başarılarımız olur.

iyi yolculuklar... inşallah güzel geçer cornella

inşallah cnm.....seneye artık bu işi halletmıs oluruz.

tşk edıyorum

moralını bozma çogu kişi senınle aynı durumda.

100 km hız ne kız.....cok yavaş.....kendını süper spor araba gibi düşün en az 180 km hız beklıyorum senden

sedulu eger elınde kıtap yoksa nette su sıralar kıtaplar cok uygun fıyata satılıyor.

kızlar bugun kadir gecesi......

bol bol dua edin. Allah gönlümüze ferahlık versin.
çalışma istegını içimizden hiç çıkarmayıp,işimizi kolaylaştırsın inş.
emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.

sınava girmiş olan arkadaşlarımız da hayırlısı ile yerlerıne yerleşsin. AMİN......

günaydın canım evet bol bol dua edelim

Evet bir yandan iş güçle uğraşıyorum bir yandan da çalışıyorum merak etmeyin kızlar çalışmaya devam :) çoğu zaman yorumlarda bulunamasam da takip ediyorum sizleri ve bana acayip güç enerji veriyorsunuz. İnşallah kendi yaşadığım yer İzmir'e atanırım. hedefimi yüksek tutuyorum en az 90 kızlar :) Bu arada internette data yayınlarının 2014 kitabının çıktığını gördüm kredi kartı borcunu ödeyince almayı düşünüyorum hemen.

Merhaba kızlar2013 kpss mağduruyumtercihler açılmadı daha ama puanımla atanmam mümkün değil bu yüzden bu yıl tekrar hazırlanacağım ama konu çalışmayacağım.Ölçme,program geliştirme ve vatandaşlık hariç konu eksiğim yok.Sular seller gibi çalıştım diğer konulara ama bir işe yaramadı:26cak ayına kadar sadece soru çözmeyi,ocak ayından sonra da eksik konularıma çalışıp bol bol deneme çözmeyi düşünüyorum.Ben de size sorularımla katılırımhepimizin hakkında hayırlısı olsun

ağzına sağlık canım, amin inşallah

rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin, bizlere hayırlı işler nasip etsin inşallah, amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…