• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Cornella ,Canım ben Türkçe'den 'anlatım bozukluklarına' çalıştım... istersen yaz... tekrar edeceğim ve eksiklerimi tamamlayacağım.

sedefcim çok tşk ederim cnm.. bu haritalar cok faydalı olacak bizler için......

bu arada DGS soruları yayınlanmış arkadaslar. pc nıze ındırın dursun.

canım ne olduğunu bilmesemde çok geçmiş olsun...ALLAH(C.C) şifa versin... sonucunun temiz çıkmasına sevindim.

gün belirlememiz çok iyi oldu, ne kadar konu çalıştığımda söylemem gerektiğiyle, seni zırtbırt meşgul etmemek dengesini kuramıyordum. :37:

:34: mesgul etmek değilde unutuyorum bazen:27::27:
o zaman pazartesılerı bildirirsin cnm.....

Cornella ,Canım ben Türkçe'den 'anlatım bozukluklarına' çalıştım... istersen yaz... tekrar edeceğim ve eksiklerimi tamamlayacağım.

canım ne olduğunu bilmesemde çok geçmiş olsun...ALLAH(C.C) şifa versin... sonucunun temiz çıkmasına sevindim.

tşk ederim cnm........

betulcum bunu da ekleyım bugun ama bundan sonra ki ders bıldırımlerını pazartesı alacagız tmm tatlım:34:

Pazartesiye kadar problemleri bitirsem bari :27:

Bu ara iftara misafir geliyo biz gidiyoruz çalışamıyorum :5:

Bide sağ bileğimde inanılmaz bir ağrı vaar :14:krem falan sürüp sardım sımsıkı daha iyi sanki şimdi Of ya bi bu eksikti zaten :14:

Bide sağ bileğimde inanılmaz bir ağrı vaar :14:krem falan sürüp sardım sımsıkı daha iyi sanki şimdi Of ya bi bu eksikti zaten :14:

cnm geçmiş olsun. fazla yazı yazma agrın gecene kadar.

evet ramazanın son gunlerı artık. herkes mısafır agırlama derdinde şu sıralar:16:

l1oBf.jpg

zfJqU.jpg

NHyso.jpg

0RsbQ.jpg

hyem5.jpg

xauzC.jpg

canım cok güzel fikir teşekkür ederim

Kızlar kpss açıklanmış. Bizim komşu 2013 cafe'deki kızların sonucu çoğunlukla beklediklerinden düşük. Allah yardımcıları olsun. İnşallah biz seneye buraya güzel sonuçlarla geliriz.

kızlar...... ben geldim ...aslında öğlen gelmiştim ama bı turlu yorumum gönderılemedı buraya bende sınırlendım çıktım.

mr sonucum temız cıktı çok şükür:16:
akşam da iftara davetlıydık .
çarşamba gunu de bız agırlayacagız ve tam 25 kişi:53::53::53::53::53: benım 25 tane çatalım bile yok ki:1::1::1: 2 kişi olunca hıc ihtiyac olmuyordu.napacagım bakalım.:26::26::26:
yarın bütün günüm temizlik yapmakla ve çarşamba gunune hazırlık yapmakla gececek.
size haber vereyım dedim.
yarın geçmişi okuyacagım.
sizleri seviyorum.:16:

iskorpitcim nazar duanı gördüm cnm:16: tşk ederim:54::54::54:

canım geç oldu ama, geçmiş olsun çok sevindim iyi çıkmasına
:52:

mesajımı göz ardı etmediğin için ben teşekkür ederim :)
92 aldım canım .

puanınız çok güzel maşallah darısı bizim başımıza artık :1:
ayrıca tavsiyeleriniz için çok teşekkürler
:42: :46: not aldım hepsini :6:

kızlar böyle bişey yapmıştım işte, yazılarım kötü ama idare ediverin :17:

eline sağlık canım :46: ben okuyorum yazın kötü değil :16:

geçmiş olsun büşracım :34:

benim problemler, işlem-mod, per-kom-olasılık ve kümeler duruyor hala :14:

bugün gündüz ev temizliğine başlayacağım. annişim saolsun beni köle Isaura moduna sokacağından sanıyorum ki bayramdan sonraya kalacak benim dersler
:50:

unutmadan ben de uykuluyken kolumu kapıya fena çarptım :9: iki gündür ağrıyor :9:

canım geç oldu ama, geçmiş olsun çok sevindim iyi çıkmasına
:52:

puanınız çok güzel maşallah darısı bizim başımıza artık :1:
ayrıca tavsiyeleriniz için çok teşekkürler
:42: :46: not aldım hepsini :6:

eline sağlık canım :46: ben okuyorum yazın kötü değil :16:

geçmiş olsun büşracım :34:

benim problemler, işlem-mod, per-kom-olasılık ve kümeler duruyor hala :14:

bugün gündüz ev temizliğine başlayacağım. annişim saolsun beni köle Isaura moduna sokacağından sanıyorum ki bayramdan sonraya kalacak benim dersler
:50:

unutmadan ben de uykuluyken kolumu kapıya fena çarptım :9: iki gündür ağrıyor :9:

gerçekten darısı tüm emek verenlerin başına..
bugün 2013 kpss puanları açıklandı ve ben hiç güzel haberler alamadım arkadaşlarımdan :(
hiç bir zaman ümitsizliğe kapılmayın arkadaşlar. çalışmayı bırakmayın . çünkü araya zaman girdiğinde tekrar ders çalışmaya başlamak bir düzen oturtmak hayli zaman alıyor .
belki size saçma gelecek ama ben kendimi gaza getirmek için atanmak istediğim şehirlerdeki kiralık evlere bakardım sahibinden.com dan :D eşya bakardım . tabak çanak :D bunlar beni motive ederdi . yani sizde işe yarayacağını düşünüyorsanız arada yapabilirsiniz . hatta araba bile bakardım yani :) :)

kızlar malum kpss açıklandı. standart sapma baya etkilemiş puanları, yükseltmiş yani.

85 nete 87 alan var, memurlar-nette okuduğum kadarıyla
:53:

Teşekkür ederim canım :16:

sakar kızlar olarak çok şiriniiz bencee :27::52:

:52: :52: öyleyiz canım en şirin biziz :9: :9:

gerçekten darısı tüm emek verenlerin başına..
bugün 2013 kpss puanları açıklandı ve ben hiç güzel haberler alamadım arkadaşlarımdan :(
hiç bir zaman ümitsizliğe kapılmayın arkadaşlar. çalışmayı bırakmayın . çünkü araya zaman girdiğinde tekrar ders çalışmaya başlamak bir düzen oturtmak hayli zaman alıyor .
belki size saçma gelecek ama ben kendimi gaza getirmek için atanmak istediğim şehirlerdeki kiralık evlere bakardım sahibinden.com dan :D eşya bakardım . tabak çanak :D bunlar beni motive ederdi . yani sizde işe yarayacağını düşünüyorsanız arada yapabilirsiniz . hatta araba bile bakardım yani :) :)

çok haklısın, araya zaman girdiğinde toparlamak zor oluyor. saatlerce dersin başına oturup uflayıp pufladığımı bilirim, nereden başlayacam nasl olacak diye. zaten o yüzden pek başarılı olamadım ya neyse onlar geçmişte kaldı :9:

yoo saçma değil bence :21: motive olmak için benim de aklıma geliyor söylediğine benzer şeyler. içimden diyorum memur olsam şunu eve alırım, bunu kendime alırım falan :9: :9:

Merhaba canım. Bende 2014 kpss ilk defa hazırlanıyorum.
Duyduğun doğru. ALES tarzı matematik mantık soruları çıkacakmış yeni müfredatta. 2014 için kitaplar çıkmadı henüz. O yüzden 2012 kpss matematik kitabıyla başladım çalışmaya. Bende evde kendi çabamla çalışıyorum. Sen hangi dersten başladın çalışmaya ?

bıraz gec oldu kusura bakma :)

bende aynen 2012 matematık kıtabıyla basladım henuz kıtaplar cıkmadı eylule kadarda cıkmaz gıbı gelıyo bana:26:

günaydın kızlar........

evet dun kpss açıklandı..puanlar kötü gelmiş genelde ama önemli olan puan değil tabı kı sıralama......
kendi branşlarında kaçıncı sıradalar önemli olan o......
şimdilik herkes üzgün ama inşallah gönüllerinden gecen olur.

aranızda dersleri sallayan varsa hemen kendine gelsin. 2013 ders olsun.

2014 kpss ye girmeyi düşünüyorum bende 15-20 gün sonra bir kaç yeni kitap alacağım.
İhtiyaç yayınlarını araştıracağım yine
2012 kpssye hazırlanırken ihtiyaç ve yargı yayınlarından hazırlanmıştım.
Yalnız bu sene kpss-a dan da gireceğim sınava işim zor
Çalışmak için pek heves yok :ssz:
Bilgilerim hala taze beni tek teselli eden bu sanırım
Matematik ve türkçe de pek zorlanmam sonbaharda bol bol bu topicte olurum :1:
Soru çözümleri de yapıyor musunuz topicte ?

2014 kpss ye girmeyi düşünüyorum bende 15-20 gün sonra bir kaç yeni kitap alacağım.
İhtiyaç yayınlarını araştıracağım yine
2012 kpssye hazırlanırken ihtiyaç ve yargı yayınlarından hazırlanmıştım.
Yalnız bu sene kpss-a dan da gireceğim sınava işim zor
Çalışmak için pek heves yok :ssz:
Bilgilerim hala taze beni tek teselli eden bu sanırım
Matematik ve türkçe de pek zorlanmam sonbaharda bol bol bu topicte olurum :1:
Soru çözümleri de yapıyor musunuz topicte ?

merhaba sedulu hoş geldın...:34:
senı aöf topıgınden bılıyorum:ssz:

evet soru çözumlerı de yapıyoruz. A grubu ciddi çalısmayı gerektırıyor.
aramıza beklıyoruz :16:

merhaba sedulu hoş geldın...:34:
senı aöf topıgınden bılıyorum:ssz:

evet soru çözumlerı de yapıyoruz. A grubu ciddi çalısmayı gerektırıyor.
aramıza beklıyoruz :16:

Hoşbulduk cornella :16:
Kpss ve aöf topiclerinde bolca takılırım :1:
A grubu ilk kez deneyeceğim bu yüzden ikilemde kalıyorum sadece gy-gk mü çalışsam diye
Ama lisans atamalarını da bilmiyorum tam alandan ne kadar kişi atar tarzında bir bilgim yok
Kitaplarımı alıp çalışmaya başladığı zaman bol bol uğrarım buraya
Ben çok hızlı okuyorum ve çalışıyorum sanırım konularda sizi yakalarım bir ay içinde :1:

Back