kızlarrrrrrrrrr günaydın hepinize
aranızda hala ders çalışmaya başlamayan varsa onlara teessüff ediyorum
bugün basit eşitsizliklerden testimi bitirip üslü sayılara geçiyorum........hayde bismillah.......
matten test almam lazım kuzu elımde hıc yok hangı yayını onerırsınnn????
ÖNERDİĞİMİZ KAYNAKLAR
Eğitim Bilimleri
yediiklim konu anlatımı
yediiklim soru bankası
yediiklim deneme seti (geçen yıl sorularıyla benzer)
ihtiyaç konu anlatımı
yargı 5555 soru bankası (yediiklim ve ihtiyacın yerini tutmaz, ama yine de çözülmeli, ilk kez çalışanlar için iyi)
Genel Yetenek- Genel Kültür
yargı 5555 soru bankası
x yayıncılığın ders notları (özellikle tarihi süper)
uzman kariyer tarih ve coğrafya öğreten soru bankası (hakikaten öğretiyor, çözümleri konu tekrarı tarzında, bi kaç kavram haritasına da yer vermiş)
yargı kozmik oda soruları (ösymnin yaptığı tüm sınavlardaki soruların derlenip toplandığı bi kitap, tek olumsuz yanı cevaplar testin hemen altında)
ihtiyaç 24 saatte tarih-coğrafya-vatandaşlık kitabı (bu 3 derse adamakıllı çalıştıktan sonra tekrar yapmak için gerekli, ezberi kolaylaştırıyor)
http://kpsskazani............../ bu siteden de ihtiyaç duyduğumuzda videolarımızı izliyoruz. özellikle tarihi çok iyi
kıskanıyoruuuuummmmm seniiiiiiiiiiiiiiii yavaşşş gitttt birazzzzzzevet kızlar........üslü ve köklü zaten cok zevklı konular...........
basit eşitsizliği tam özümseyemedim........onu tekrar etmek istiyorum ardından ver elini mutlak değer........
matematık bır an önce bitseydi yediiklimin dergilerine geçecegım ve bütün derslere başlayacagım......
size şu an hazırlanan biri olarak tavsiyelerim şunlar olacaktır;
1-kesinlikle bir sürü kitap almayın. çok iyi kendini kanıtlamış yayınlardan alın.
2-eğer matematiğinizde sorun yaşıyorsanız şimdiden en baştan problemlerle başlayın. antremanlarla matematik var mesela o en baştan sıfırdan başlatıyormuş. arkadaşlarım anlatmıştı. ayrıca nette bir sürü video var.
3-sene içinde başladığınızda kesinlikle aklınızı boşaltın. ders haricinde sınıfa başka şeyle girmeyin. aklınız sadece buna yoğunlaşsın. eğer derste buna uyarsanız sadece tekrarlarla bile büyük ilerleme kaydedersiniz.
4-günlük tekrar önemli. unutmamak eksik konuları tamamlamak için.
mesela bir de ben hemen konuyu öğrendiğim akşam test çözmem. 1 hafta sonra o dersin gününde önce ki hafta ki konunun testlerine bakarım. eğer eksikler varsa o şekilde testle beraber tekrar yaparım.
5-BOL BOL KİTAP OKUYUN.artık buna çpk öenm vermeye başladılar. maalesef soruları anlamak o kadar kolay olmuyor eskiye göre.
6- lütfen yazda kendinizi rahatlatacak tüm seneyi kaldıracak yüke hazırlıklı bir siz oluşturun. rahatlayın.
7-ales türkçesine ve matematiğine bakın.
8- özellşkle tarih ve vatandaşlık gibi sözel derslerin tekrarlarını en son zamanlara bırakın unutuluyor çünkü.
hepinize verimli bir hazırlık dönemi dilerim. kolay gelsin
merhaba arkadaşlar... ben de 2014 için hazırlanmaya başladım, bu ay başında. 2014 kitapları çıkana kadar matematk ve türkçeyi halletmeye çalışacağım. lisanstan gircem sınava. inş hayırlısı olur. kolay gelsin size :)
size şu an hazırlanan biri olarak tavsiyelerim şunlar olacaktır;
1-kesinlikle bir sürü kitap almayın. çok iyi kendini kanıtlamış yayınlardan alın.
2-eğer matematiğinizde sorun yaşıyorsanız şimdiden en baştan problemlerle başlayın. antremanlarla matematik var mesela o en baştan sıfırdan başlatıyormuş. arkadaşlarım anlatmıştı. ayrıca nette bir sürü video var.
3-sene içinde başladığınızda kesinlikle aklınızı boşaltın. ders haricinde sınıfa başka şeyle girmeyin. aklınız sadece buna yoğunlaşsın. eğer derste buna uyarsanız sadece tekrarlarla bile büyük ilerleme kaydedersiniz.
4-günlük tekrar önemli. unutmamak eksik konuları tamamlamak için.
mesela bir de ben hemen konuyu öğrendiğim akşam test çözmem. 1 hafta sonra o dersin gününde önce ki hafta ki konunun testlerine bakarım. eğer eksikler varsa o şekilde testle beraber tekrar yaparım.
5-BOL BOL KİTAP OKUYUN.artık buna çpk öenm vermeye başladılar. maalesef soruları anlamak o kadar kolay olmuyor eskiye göre.
6- lütfen yazda kendinizi rahatlatacak tüm seneyi kaldıracak yüke hazırlıklı bir siz oluşturun. rahatlayın.
7-ales türkçesine ve matematiğine bakın.
8- özellşkle tarih ve vatandaşlık gibi sözel derslerin tekrarlarını en son zamanlara bırakın unutuluyor çünkü.
hepinize verimli bir hazırlık dönemi dilerim. kolay gelsin
canım bunu sayfanın başına ekle bence
kıskanıyoruuuuummmmm seniiiiiiiiiiiiiiii yavaşşş gitttt birazzzzzzben mat a başlayana kadar sen bitircen bu gidişleeee
yok cnm ya sen kesın bana yetişirsin......
çok tşkler ehlimana ....
dersi çalışmaktan çok tekrar ederken sabretmek gerekiyor.. iş tekrarda bitiyor .. sıkılmadan..bunalmadan sınavımıza adam akıllı hazırlanırız insallah:18::18:
günaydın herkese.........bugün neler yapacağız bakalım........mutlak değere başlamıştım ama tam oturtamadıgımı hissediyorum onu halletmeden de gecmek ıstemıyorum çünkü ne kadar ertelenırse o kadar kötü oluyor ve süreklı ertelıyorsun......
matematık vıdeolarım da yok önceden silmiştimmecbur iş başa düştü kendi kendime halledeceğim...
eee sizlerden ne haber....derslere geçiş yapanlar ,hangı konudasınız neler yapıyorsunuz,dökülün bakalım.......
Henüz geçiş yapamadım ama inşallah bu hafta çarşamba-perşembe-cuma birşeylere çalışacağım.
Matematik çalışmayı düşünüyorum.Çünkü eğitim bilimleri finallerden sonra ağır gelecek.
Matematik daha çekilebilir geliyor bana.
Daha kitap falan bakmadım ama evde neler var neler yok.
Matematik kitabı bulamazsam evde eğer Kpss matematik çıkmış soruları internetten bulurum çıktısını alır çözmeye başlarım
Nasılsa kaç gündür sabah ezanını duymadan yatmıyorum.4 5 saat uyuyup uyanıyorum.
Ders çalışmak alışkanlık yaptı.Çalışmadan duramam artık
Dersaneye gitmeden, bebek beklerken başarılı olunur mu acaba genel kültür ve genel yetenek 2014 kpss ?
Çok mu hayalperestim :)
bebeğini sağlıkla kucagına alırsın inş......
neden hayal olsun ki.....sen hamılesın bırde bebeklerı olanlar var bıcır bıcır rahat durmayan
yalnız gec kalmamak lazım ufaktan başlamak gerekıyor derslere.....
İnşallah çok sağ olun...
Sağlıkla bebiğimi kucağıma alırsam özel sektöre dönmek istemiyorum. Çok yoruldum artık...
Türkçe ve matematik yaprak test çözmeye başladım aslında ama asıl tarih, coğrafyada bir tur atmam lazım sayısalcı olduğum için daha ağır yerleşiyor onlar...
Bütün önerilerinizi takip edeceğim buradan....
merhabalar herkese :) ben matematikten obeb-okek çalışmıştım en son. bir haftadır temel kavramlara yeniden dönme gereği hissettim çünkü bir türlü hızlı çözemiyodum, ufak kurallar aklıma gelmiyordu. şimdi onlarla ilgili yaprak test çözüyorum, ve çözemediğim sorularda deftere aldığım notlara bakıyorum, iyi oluyor öyle, hem de konular pekişiyor.
türkçeden de ilk konu olan sözcükte anlamdayım. onla ilgili de soru çözüyorum. sorular bitince cümlede anlam a geçicem kısmetse
eğer benim gibi konuyu çalıştığı anda çatır çatır soruları çözmeye çalışan ve yanlışları çıktığında oturup üzülen arkadaşlar varsa nacizane bir tavsiye vereyim :) her şey bir anda olmuyor arkadaşlar, o yüzden başlarda sorularda çıkan yanlışlara kafayı takmayın. çözemediğiniz soruya dönün ve cevabını tekrar çözün. hatta yapılamayan soruların işaretlenip bir iki hafta içinde tekrar bakılması daha yararlı olur. bir de elinizden geldiği kadar bol soru çözün, bu çoook önemli. hızlanmak açısından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?