• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

2010 yılında nasıl bir sınavmış bir göreyim diye girdim.
Keşke çalışsaymışım o zaman aklım bir karış havadaydı tabi 73 almıştım..
Eksiklerim tarih, coğrafya tabii ki şu kadar yıl geçince matematikten konu tekrarı yapmalıyım ki hatırlayabileyim..

o zaman cnm bence baştan almalısın....öylesıne gırılen sınavla anlayamazsın......çünkü stres yok rahat rahat oh....aradan da bayagı zaman gecmiş......
iyice unutmadan matematıgı falan hallet diğerlerıne sonra gecersın......

yeni sınav sistemi hakkında kesin bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi ales gibi mi olacak yani?

Ales mi? nasıl yani sistem bizde de mi değişecek :/ :44:

şuan ne desek boş..2013 kpss yı beklememiz lazım.sorular bıze ne tarzda soru gelecegını gösterecek.....zaten gecen yıl cografyada farklılıklar baslamıstı yanı yorum tarzı daha cok öne cıkıyordu.....

bu sene tarıhe konu eklendı matematık ıse muhakeme yanı mantıga dayalı dendi......ama dediğim gibi 2013 kpss bır olsun daha net konusuruz........

kızlarrrrrrrrr hız problemlerine başladım:52::52::52::52::52:ondan sonra da işçi havuz kalıyor geriye ve problemleri bitiriyorummmmmmm:52::52::52::52::52::52:

kızlarrrrrrrrr hız problemlerine başladım:52::52::52::52::52:ondan sonra da işçi havuz kalıyor geriye ve problemleri bitiriyorummmmmmm:52::52::52::52::52::52:

maşallahın var cnm konuları baya ilerletmişsin :nazar::nazar::nazar:

soru çözümlerin nasıl peki ? yani konuların hepsini bitirip öyle mi soruları çözeceksin, yoksa elindeki konulara ait tüm soruları çözerek mi gidiyorsun ?

maşallahın var cnm konuları baya ilerletmişsin :nazar::nazar::nazar:

soru çözümlerin nasıl peki ? yani konuların hepsini bitirip öyle mi soruları çözeceksin, yoksa elindeki konulara ait tüm soruları çözerek mi gidiyorsun ?

sağol cnm:16:

ben şöyle yapıyorum konuya çalısıyorum sonra testlere bakıyordum ama promlemlere gelince kitap arka arkaya konuları anlatmıs..soru-çözümü şeklinde.ben ordakı soruları çözerek ilerliyorum......en son arkasında karışık test var onu da çözerim hepsi bitmiş olur....

ama yediiklime de bakıyorum .....önce elımdekıne bakayım sonra ona da göz atacagım......

sağol cnm:16:

ben şöyle yapıyorum konuya çalısıyorum sonra testlere bakıyordum ama promlemlere gelince kitap arka arkaya konuları anlatmıs..soru-çözümü şeklinde.ben ordakı soruları çözerek ilerliyorum......en son arkasında karışık test var onu da çözerim hepsi bitmiş olur....

ama yediiklime de bakıyorum .....önce elımdekıne bakayım sonra ona da göz atacagım......

anladım canım. ben de konu bitince sorulara bakıyorum hemen, yoksa o konuya hiç çalışmamış gibi oluyorum :5::5:

ben sorularıma döneyim tekrardan :1: kolay gelsin sana ve tüm çalışan arkadaşlara :6:

Coğrafya da sadece 'fiziki özellikler' konusunu bitirdim canım.

Son düzenleme:
Kızlar şimdi de Türkçe'de 'sözcüğün anlamı ve yorumu' konusunu çalışıyorum.

Son düzenleme:
kızlar ne yaptınız ne ettiniz.........ben problemlere nokta koyacagım bırazdan.........bugun tammalarım artık......konuları bitirdim arkada ki test kaldı onu da çözdum mü ver elini çarpanlara ayırma........

ama önce evi silmem lazım sonrasında daha spor yapacagım pofff:31::31::31:

şuan ne desek boş..2013 kpss yı beklememiz lazım.sorular bıze ne tarzda soru gelecegını gösterecek.....zaten gecen yıl cografyada farklılıklar baslamıstı yanı yorum tarzı daha cok öne cıkıyordu.....

bu sene tarıhe konu eklendı matematık ıse muhakeme yanı mantıga dayalı dendi......ama dediğim gibi 2013 kpss bır olsun daha net konusuruz........

tmm cnm teşekkür ederim :)

Merhaba arkadaşlar arada girip bakıyorum ama pek yazmıyorum ben faktöriyel konusunu bitirdim bugün..

Ama şuan bi ümitsizliğe düştüm matematiğe sıfırdan videoları izleyerek çalışıyorum elimden geldiği kadar soru çözüyorum ama yapamayacakmışım gibi bi his oluştu birden içimde.

Oysa baya azimliydim.. :14:

Merhaba arkadaşlar arada girip bakıyorum ama pek yazmıyorum ben faktöriyel konusunu bitirdim bugün..

Ama şuan bi ümitsizliğe düştüm matematiğe sıfırdan videoları izleyerek çalışıyorum elimden geldiği kadar soru çözüyorum ama yapamayacakmışım gibi bi his oluştu birden içimde.

canım testlerde mi yapamıyorsun neden ümitsizliğe kapıldın ki? hee eğer yapamasaydın bile daha durrrr yolun başındayız :20:

sana bi tüyo vereyım ertesi gununki derslerını .. bi gece öncesınden oku kitaptan.. ön hazırlık yap..beynın aşina olsun konualara :34:

ertesi gün olunca video izle.. sadece deftere de konunun tanımı ve gerekli olan formülü yaz :34:(geometride de şeklin tabımı ve hangi şekil hangi açılardan falan onları yaz ) sonrada mutlaka çözümlü testlerden başla çalışmaya..önce bi kendin yap bakalım sonra bak çözüm yoluyla karşılaştır senın yaptıklarını.. 30 çözümlü test çöz... geri kalanı da cevap anahtarlı bir test olsun..

kimler kimler yapıyordaaa sen mii yapamıcam kısssss :20::20: saçından tutup bölee sürürüm seni yerlerdeeeeee :4::4::4:

yapamıcaksın kavramını çıkart aklından....mecbursun yapıcaksın ve yapacağım değil
YAPIYORUM..BAŞARIYORUMMMM diceksin kendineee:16::16::16:

ay cnm ya lütfen üzülme......sana öyle geliyordur bana da hep öyle olur bu neden kaynaklı biliyor musun? kendıne olan güvensizliğinden......bende öyleyım çalışsam da yapamam ben derim ama bunu yendım neden olmasın ya herkesten ne eksıgımız var bizim.......

sende yapacaksın inan kendine.....bak benım de geo. ım sıfır..en baştan başlayacagım aramızda ne fark var......yılmayalım bız bu derslerı yeriz be yeriz......:34::34::34:

canım testlerde mi yapamıyorsun neden ümitsizliğe kapıldın ki? hee eğer yapamasaydın bile daha durrrr yolun başındayız :20:

sana bi tüyo vereyım ertesi gununki derslerını .. bi gece öncesınden oku kitaptan.. ön hazırlık yap..beynın aşina olsun konualara :34:

ertesi gün olunca video izle.. sadece deftere de konunun tanımı ve gerekli olan formülü yaz :34:(geometride de şeklin tabımı ve hangi şekil hangi açılardan falan onları yaz ) sonrada mutlaka çözümlü testlerden başla çalışmaya..önce bi kendin yap bakalım sonra bak çözüm yoluyla karşılaştır senın yaptıklarını.. 30 çözümlü test çöz... geri kalanı da cevap anahtarlı bir test olsun..

kimler kimler yapıyordaaa sen mii yapamıcam kısssss :20::20: saçından tutup bölee sürürüm seni yerlerdeeeeee :4::4::4:

yapamıcaksın kavramını çıkart aklından....mecbursun yapıcaksın ve yapacağım değil

süpersin valla ne diyim:46::46::46::46::46:

Çalıştıgım konularla ilgili testleri çözebiliyorum aslında ama yavaşım yani.1 senede 1 soruyu 1 dk da çözebilecek kıvama gelebilrmiyim bilmiyorum : )

Aslında yapamıycam diye düşünmek istemiyorum çünkü yapmak zorundayım ..Başka yolum yok..

Back