• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

isterim tabi ki zahmet olmassa, çok iyi olur.

matematik için iki defterim var. birisine konularla ilgili genel kuralları yazıyorum, diğerine de çözemediğim soruları yazıyorum. faydasını görürüm inşallah.
[/QUOTE]

zahmet olur mu hiç.sayfayı bu yuzden actım,gaza gelelim motive tavan yapsın diye:32::32::32:

bana bitirdiğin konuları yaz sen......

Son düzenleme:
huhuuuuuu millet ben denklem kurma problemlerıne başladım bile.......öss kitabından çalısıyorum şuan da bıraz uzun almış.nerdeyse bütün problemlerı anlatmıs...benım için iyi olacak ......

isterim tabi ki zahmet olmassa, çok iyi olur.

matematik için iki defterim var. birisine konularla ilgili genel kuralları yazıyorum, diğerine de çözemediğim soruları yazıyorum. faydasını görürüm inşallah.

zahmet olur mu hiç.sayfayı bu yuzden actım,gaza gelelim motive tavan yapsın diye:32::32::32:

bana bitirdiğin konuları yaz sen......
[/QUOTE]

türkçeden sadece ilk konu sözcükte anlam.

matematikten de tabloya yazdığın ilk 5 konu cnm. en son obeb-okek bitti.

diğer derslere de ileriki aylarda başlıcam :34:

evetttt yüzde problemlerıne geldim......uyuyabılırım ama ........

kızlar kendınızı takıp etmek,hangı konuları çalısmısım dememek için isimlerinizi yazdırabilirsiniz.....hangı konuları bitirdiğinizi söylemeniz yeterli:34::34::34::34:

kolay gelsin hepimize.....:32:

selamlar herkese...
bende 2014 kpss hazırlanmaya başlıyorum tarihten başlamayı düşünüyorum benim tarih çok kötü çünkü :( hadi hayırlısı artık hepinize iyi çalışmalar şimdiden :)

bir sorum var - sırf bunun için girdim siteye-

ben şimdi kurum sınavlarına girmek istiyorum ya.. (gelir uzman yardımcısı olmak istiyorum yani)

bu kurum sınavları için okuldaki diplomadaki notu kaç olmalı? belli bir baraj varmı? ben 3 yıl gecikmeli bitirdim çünkü malum not ortalamamı az çok tahmin edersiniz :34::9::9::9:

bilen varsa bana söylesin boşuna heves etmiyimmm :25:

Dersaneye gitmeden, bebek beklerken başarılı olunur mu acaba genel kültür ve genel yetenek 2014 kpss ?
Çok mu hayalperestim :)
merhaba buzdevri öncelıkle sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alırsın insallah :nazar:

bende dersaneye gitmeyeceğim canım.. evdende halladebilirz :34::16: bende evli ve tüp bebekle insallah bende hamile kalabilirim :25::25:
birde beynimiz 5 yalındaki çocuğun algılarına sahipmiş ve oyuzden olumsuz cümleler yerine ve gelecek zaman kiplri yerine şimdi zaman kiplerini kullanarak olumlu kısa cümleleri bilinçaltımıza yerleştirmeliymişiz (ses telkinini yapan bir doktor demişti tvde dinlemiştim)

başaracağım değil..başarıyorum demek gerekiyormus mesela :34:
huhuuuuuu millet ben denklem kurma problemlerıne başladım bile.......öss kitabından çalısıyorum şuan da bıraz uzun almış.nerdeyse bütün problemlerı anlatmıs...benım için iyi olacak ......

hangi kaynak canım bendede guvender var ilkinde hazırlanırken kaynak olsun diye almıştım..bende mi bastan başlasam yoksa ihtiyactan mı başlasam bilmiyorum... :44:öss tarzı güvenderle başlayım en iyisi :24: sonradan eksık gedık bişi çıkarsa kendime çok kızarım :47::47::47:
selamlar herkese...
bende 2014 kpss hazırlanmaya başlıyorum tarihten başlamayı düşünüyorum benim tarih çok kötü çünkü :( hadi hayırlısı artık hepinize iyi çalışmalar şimdiden :)

canım tarihle başlama
müfredat değişti.:45::45::45:.hemde tarih çabuk unutulur bunu sona sakla :34:

ben şimdi kurum sınavlarına girmek istiyorum ya.. (gelir uzman yardımcısı olmak istiyorum yani)

bu kurum sınavları için okuldaki diplomadaki notu kaç olmalı? belli bir baraj varmı? ben 3 yıl gecikmeli bitirdim çünkü malum not ortalamamı az çok tahmin edersiniz :34::9::9::9:

canım meraba.bi bilgim yok ama merak ettim bende.diploma notuda önemlimiymiş eminmisin bundan ?

coğrafya türkiyenin fiziki özellikleri bitti tekrar var işte. yazar mısın canım.

selamlar herkese...

merhaba hoşgeldinn:16: kolay gelsin cnm.konuları bitirdikçe uğra:34:

cnm başvuru şartlarında öyle bir şey yazmıyor..........
.III - SINAV BAŞVURU ŞARTLARI

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak,

- En az 4 yıllık lisans eğitimi veren fakültelerin Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler fakülte/bölümlerini veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen 4 yıllık fakültelerden birini son başvuru tarihi itibariyle bitirmiş olmak,

- Yazılı sınavın yapıldığı tarihte 35 yaşını doldurmamış olmak,

- Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak,

- Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmamak,

- ÖSYM tarafından 09-10 Temmuz 2011 ve 07-08 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarının birinden KPSSP 49 türünden 70 ve üzeri puan almış olmak,

- Süresi içinde başvurmuş bulunmak.

kızlar matematikten konu anlatımlı kitap almak istiyorum hangisini önerirsiniz bana:17:

hımmmmmm:44::44::44: ben öss kitabından çalışıyorum.....adı da final öss matematik konu anlatımlı soru bankası.......kardeşlerimin kitabı ve çok güzel bence......dur bir de bulursam fotosunu koyayım......fotosu yok eski bir kıtap oldugu için galiba ya da kapagını değiştirmişler....

coğrafya türkiyenin fiziki özellikleri bitti tekrar var işte. yazar mısın canım.

cnm coğrafya da sadece fiziki özellikler mi yoksa fiziki özelliklere kadar olan konularda bitti mi?

merhaba buzdevri öncelıkle sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alırsın insallah :nazar:

bende dersaneye gitmeyeceğim canım.. evdende halladebilirz :34::16: bende evli ve tüp bebekle insallah bende hamile kalabilirim :25::25:
birde beynimiz 5 yalındaki çocuğun algılarına sahipmiş ve oyuzden olumsuz cümleler yerine ve gelecek zaman kiplri yerine şimdi zaman kiplerini kullanarak olumlu kısa cümleleri bilinçaltımıza yerleştirmeliymişiz (ses telkinini yapan bir doktor demişti tvde dinlemiştim)

hangi kaynak canım bendede guvender var ilkinde hazırlanırken kaynak olsun diye almıştım..bende mi bastan başlasam yoksa ihtiyactan mı başlasam bilmiyorum... :44:öss tarzı güvenderle başlayım en iyisi :24: sonradan eksık gedık bişi çıkarsa kendime çok kızarım :47::47::47:

canım tarihle başlama
müfredat değişti.:45::45::45:.hemde tarih çabuk unutulur bunu sona sakla :34:

cnm bende ki fdd yayınları....

ya canım bilmiyorum gece gece aklıma geldi işteee :50::50:

kesin bi bilgiye nerden ulaşabiliriz acaba ki yaaaa :44::44::26:

şimdi eşime de sordum yok öle bir şey dedi......olsa duyulurdu bence.....zaten olsa başvuru şartlarında yazardı dıye düşünüyorum......

merhaba hoşgeldinn:16: kolay gelsin cnm.konuları bitirdikçe uğra:34:

cnm başvuru şartlarında öyle bir şey yazmıyor..........
.III - SINAV BAŞVURU ŞARTLARI

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak,

- En az 4 yıllık lisans eğitimi veren fakültelerin Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler fakülte/bölümlerini veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen 4 yıllık fakültelerden birini son başvuru tarihi itibariyle bitirmiş olmak,

- Yazılı sınavın yapıldığı tarihte 35 yaşını doldurmamış olmak,

- Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak,

- Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmamak,

- ÖSYM tarafından 09-10 Temmuz 2011 ve 07-08 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarının birinden KPSSP 49 türünden 70 ve üzeri puan almış olmak,

- Süresi içinde başvurmuş bulunmak.

hımmmmmm:44::44::44: ben öss kitabından çalışıyorum.....adı da final öss matematik konu anlatımlı soru bankası.......kardeşlerimin kitabı ve çok güzel bence......dur bir de bulursam fotosunu koyayım......fotosu yok eski bir kıtap oldugu için galiba ya da kapagını değiştirmişler....

cnm coğrafya da sadece fiziki özellikler mi yoksa fiziki özelliklere kadar olan konularda bitti mi?

sağol canım benimmm :16: kendi kendime dert ettim işte gece gece :4:

len bide konu açtım az önce sabırsız ben ne olcak :52: konuyu sildirim ozaman :24::27::1:

sağol canım benimmm :16: kendi kendime dert ettim işte gece gece :4:

len bide konu açtım az önce sabırsız ben ne olcak :52: konuyu sildirim ozaman :24::27::1:

......memurlar nette de yazmıslar ama diploma notu görmedım .....gelir uzman yardımcılıgı için öyle bir şey yazan olmamış.....ama sen aklımda kalmasın dıyorsan konuna yazan olur bekle bakalım.....

Sağol Sevgili İskorpit Allah tez vakitte Sana, Cornella' ya tüm isteyenlere de en hayırlı, sağlıklı ve gönlünüze göre olacak şekilde nasip etsin inşallah...:16:

Ben matematik, türkçe ile başlamakla doğru bir yol mu izlerim?
Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizlerde matematik çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla.

Günaydın hepinize bu arada....
Selamsız giriş yapmışım...

Ben şu an iş yerindeyim, burada online testlerle falan çalışıyorum ufaktan.
Ama bilinç altıma diyorum ki " başarıyorum" :)

Son düzenleme:

Sağol Sevgili İskorpit Allah tez vakitte Sana, Cornella' ya tüm isteyenlere de en hayırlı, sağlıklı ve gönlünüze göre olacak şekilde nasip etsin inşallah...:16:

Ben matematik, türkçe ile başlamakla doğru bir yol mu izlerim?
Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizlerde matematik çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla.

Günaydın hepinize bu arada....
Selamsız giriş yapmışım...

Ben şu an iş yerindeyim, burada online testlerle falan çalışıyorum ufaktan.
Ama bilinç altıma diyorum ki " başarıyorum" :)

günaydın cnm........ben matematıkten başladım çünkü soruyu görunce hemen kavramak hızlı çözmek ıstıyorum......daha önce kpss ye gırdın mı bilbıyorum,eger gırdıysen hangı derslerde eksıgın var bilirsin......

ben 2012 kpss ye gırdım..84 aldım.....daha yuksek alamamın sebebi matematıkti......bu sebepten ötürü matematıkten başladım....

2010 yılında nasıl bir sınavmış bir göreyim diye girdim.
Keşke çalışsaymışım o zaman aklım bir karış havadaydı tabi 73 almıştım..
Eksiklerim tarih, coğrafya tabii ki şu kadar yıl geçince matematikten konu tekrarı yapmalıyım ki hatırlayabileyim..

Merhabalar;

2014 kpps sınav tarihi ve başvuru tarihi açıklandı mı ?:44:

Back