Cevap D mi?
2[SUP]2[/SUP] +4[SUP]2[/SUP] +6[SUP]2[/SUP] + ....+x[SUP]2[/SUP]
2 eklersek her terime
4[SUP]2[/SUP] + 6[SUP]2[/SUP]+ 8[SUP]2[/SUP]+....+(x+2)[SUP]2[/SUP]
(x+2)[SUP]2[/SUP] -2[SUP]2[/SUP]
(x[SUP]2[/SUP]+4x+4) -4= x[SUP]2[/SUP]+4x
Kızlar malesef kpss çalışmama bir ara vermek durumundayım 15 gün civarı snaırım.
Bir tane dersten kalmışım
Çok sinirlendim gerçekten çünkü hocanın haksızlık yaptığına adım kadar eminim.
Çok fena hırs yaptırdı bana o dersi bütünlemede vereceğim biliyorum ama hoca da bunun hesabını diğer tarafta fazlasıyla verecek
Çok üzüldm bende görmemiştim msjınıKızlar malesef kpss çalışmama bir ara vermek durumundayım 15 gün civarı snaırım.
Bir tane dersten kalmışım
Çok sinirlendim gerçekten çünkü hocanın haksızlık yaptığına adım kadar eminim.
Çok fena hırs yaptırdı bana o dersi bütünlemede vereceğim biliyorum ama hoca da bunun hesabını diğer tarafta fazlasıyla verecek
temelden yoksa öss (şimdi lys mi oldu) temelli kitap alıp çalış...
benim matım iyiyken ben bile güvenderle başlıcam yani mata... işi sağlama almak lazım...eşşeee sağlam kazığa çakmalı
dün akşam bi göz gezdirdim tüm konulara iiii temem yaa hallederiz modundaydım
zaten sürekli kendime yapıyorummm,,,başarıyorummm,,, derken bile bi özgüvenim gelıo yani sizde deneyin
merhaba cnm hoş geldin.......merak etme internetım kesılmedıgı sürece aktif olacak bu topiğimiz....inş. tabi.....
ben lisans tan gırecegım cnm bölumun maalesef biyoloji.......bi taraftan da aöf işletme 1 deydım ama onu donduruyorum bu yıl sadece kpss ye odaklanmak ıstıyorum......
matematıgı halledersın sadece üzerıne gitmen lazım.netten ekol hocanın videolarını falan izle cok faydalı oluyor.....
2012 ye bende girdim 84 aldım ama yeterli değil maalesef.......
Bide üslü sayıları nasıl yazıyosun öyle :44:
Diğer gibi yazmak işkence
Çok üzüldm bende görmemiştim msjını
Geçen dönem benimde vardı başımda öyle bi hoca
Kadın kıldı ya bildiğinn :O Etrafında bi kaç kişi vardı ve hep onlar yüksek not alıyordu
Kağıtları okumadığını düşünüyorum :)
arkalı önlü dolu dolu 2 kağıt verdim ve 60 puanlık sorularından 25 aldım
Yazdıklarımın çoğunun doğru olduğunu biliyorum ama napıcaan :O
İlk defa alan dersimden bu kadar düşük aldım
Allahtan ben geçtim Büte kalmadan Sende geçersin umarım bütte :)
Çok hakkımızı yedi ben helal etmiyorum zaten
heyaksi neyseki pearl burdaymış cevaplamış sorunu...
bende henüz başlamadım çalışmayaaayalan söylemıcem size evet başlamadım bahaneler mi evet ... tüp bebek için hastane değişilkiği yapma kararı aldım ve butun güünnn oturdum merkez araştrdım
1 ünite bitireydım bari demiiişuan kendime kızıyrum çunku sozumde durmadım sizlerdne önce kendime karşııı saatlerıde gerı alamam vahvahlanmak kar etmezzz biliyorummm...
ayy nasıl öfkeliyim şuan kendime anlatamammmm
bahane sıralamıcammm az olsun öz çalışmak kafii zaten
saçımdan tutup çekermisinizzz...kulaklarımdan duvaramı çivilersiniz bilmiyorummm
pearl_571 yapabildim çok saoll x[SUP]2 [/SUP]
Günaydın kızlarr iyi çalışmalar herkesee
2 sorum daha var sizlere
1- Ardışık üç çift doğal sayının çarpımı bu üç sayının toplamının 160 katına eşittir. Buna göre bu üç sayıdan en büyüğü kaçtır ?
a-20 b-22 c-24 d-26 e-28
2-x, y , z ardışık tek doğal sayılar ve x < y < zdir
( 2-4/x). ( 2/y -1). (4/z-2) = 100/31 olduğuna göre y kaçtır ?
a-29 b-27 c-25 d-23 e-21
yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederiimm
pearl_571 yapabildim çok saoll x[SUP]2 [/SUP]
Günaydın kızlarr iyi çalışmalar herkesee
2 sorum daha var sizlere
1- Ardışık üç çift doğal sayının çarpımı bu üç sayının toplamının 160 katına eşittir. Buna göre bu üç sayıdan en büyüğü kaçtır ?
a-20 b-22 c-24 d-26 e-28
2-x, y , z ardışık tek doğal sayılar ve x < y < zdir
( 2-4/x). ( 2/y -1). (4/z-2) = 100/31 olduğuna göre y kaçtır ?
a-29 b-27 c-25 d-23 e-21
yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederiimm
pearl_571 çook teşekkür ederim çözebildim bende
Çoook yardımcı oldun banaa çok sağol gerçekteennn
kızlarrrrrrrr ne kadar mutlu oldum birbirinize yardımcı olmussunuz.......
heyaski cnm soru sorduugnu bile unutmusummemleketten kardeşim geldi onunla ılgılenıyorum..dışarı falan cıkarıyorum gec saatte eve geldım çok yorulmusum.......ayaklarımın altı sızlıyordu eve geldıgımde.........sızmısım sabah 10 da kaldırmasalar uyanmazdım......millet hava sıcaktı dıyor ben onun bıle farkında değilim öyle uyumusum düşünün......
neyse ki pearl imdadına yetişmişçok sağol pearl.......
iskorpitcim seni az çok anlayabiliyorum cnm....bizim de bu ay olmadı maalesef regl oldum......yarın doktora gıdıyorum.....
ama lutfen aksatma çalısmalarını bılıyorsun daha alana gececeksın......
goldflay cnm kpss b den hazırlanıyorum ben eğitim düşünmek hayal bizler için 90+ almam lazım o da cok zor .....artık alan da geldi hiçbir bilgim yok......oturup hem eğitim hem alan çalısmaktansa sağlam kpss b ye çalısmak daha iyi......
84 cok yuksek değil cnm gözunde buyutme bu kadar......
kenidme yeni kk hesabı açtım kızlar... Ben goldflay..... yarın matematik hocam geliyor bakalım hayırlısı artıkkızlarrrrrrrr ne kadar mutlu oldum birbirinize yardımcı olmussunuz.......
heyaski cnm soru sorduugnu bile unutmusummemleketten kardeşim geldi onunla ılgılenıyorum..dışarı falan cıkarıyorum gec saatte eve geldım çok yorulmusum.......ayaklarımın altı sızlıyordu eve geldıgımde.........sızmısım sabah 10 da kaldırmasalar uyanmazdım......millet hava sıcaktı dıyor ben onun bıle farkında değilim öyle uyumusum düşünün......
neyse ki pearl imdadına yetişmişçok sağol pearl.......
iskorpitcim seni az çok anlayabiliyorum cnm....bizim de bu ay olmadı maalesef regl oldum......yarın doktora gıdıyorum.....
ama lutfen aksatma çalısmalarını bılıyorsun daha alana gececeksın......
goldflay cnm kpss b den hazırlanıyorum ben eğitim düşünmek hayal bizler için 90+ almam lazım o da cok zor .....artık alan da geldi hiçbir bilgim yok......oturup hem eğitim hem alan çalısmaktansa sağlam kpss b ye çalısmak daha iyi......
84 cok yuksek değil cnm gözunde buyutme bu kadar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?