İyi akşamlar kızlaar
Ben de 2014 kpss'ye gireceğim, herkese başarılar diliyorum
iyi akşamlar
bizde sana başarılar diliyoruzzzzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar kızlaar
iyi akşamlar
bizde sana başarılar diliyoruzzzzzzz
Teşekkür ederiiim
Başladınız mı çalışmaya? Ben pek başlayamadım ama ara ara soru çözüyorum, disipline giremedim
Bu arada ben Mutella 21 yaşındayım sosyoloji okuyorum 4.sınıf oldum artık, bu sene de deneme amaçlı gireceğim kpss'ye, o bile stres yaptırıyor insana
memnun oldum mutella
başladık cnm.ilk sayfamızı inceledıysen konuyu bıtırenlerı kaydedıyorum.......kim nerde kalmıs bakıyorum.......
disipline gırememen normal yavas yavas olacak....sıcaklardan dolayı oluyor......
Maşallah maşallah
Ya ben sadece genel kültür-genel yetenek sınavlarına gireceğim ama, orda bir sürü konu var, eğitim bilimleri falan sanırım doğru mu?
Disipline sokar insanı o tablo, ellerine sağlık
şöyle anlatayım....bende sadece gy-gk e gırecegım ama aramızda eğitime,alana gırecek olanlar da var....2014 kpss bunları da kapsadıgından dolayı herkes ıcın tablo yaptım......
herkes kendı alanını biliyor zaten......konuları bıtırdıkce bana söyluyorlar bende eklıyorum.....
Anladım, o zaman ben de geri bildirim yaparım inşallah konu bitirirsem
Teşekkür ederim açıklama için
Ay canım yanlış anlamışım ben dvd seti o kadarmış kitap değil elit kpss dvd setiymiş ama ben daha kitap almıcam
Bugün öss kitapları buldum benimkileri dağıtmıştık ama ablamınkiler meğer evin bodrumunda duruyolarmış
Çok mutlu oldum ya şimdi kitapları inceliyorum ve bu akşam ilk konumla başlıcam inşallah.
Benim matematiğim zayıf o yüzden ilk matematikle başlamak istiyorum onuda güvenderin 2004 basım konu anlatımlı öss kitabından çalışcam biraz eski
ne güzel durum bildirmişsin cornellacım öyleekızlarrrrrrrr dersler çalısılıyor umarım.......betulyakup sen ugramadın daha önce konusmustuk ders çalısmayı sıraya bındırdın umarım......(unutmam)
üzümbugusu cnm matematık nasıl gıdıyor? ha gayret olacak........
cimcime ramazana az kaldı
iskorpitim kıtapları cıkarttı siz mi yaman ben mi yamanım gösterecegım size dedi......
aslankızı da kıtapları tozlu raflardan cıkarttı şöyle bır tozunu aldı ve start verıyorrrrrrrr
rabişim umarım devam edecek çalısmalara
pearl hepimizi sollucak kızlar....acele edınn sıranızı kaptırmayın
kalpyangını cimcime ile söz kestıler ramazan da baslıcaz dediler...başlamazlarsa ben onların kulaklarını cekecegım
kızlarrrrrrrr dersler çalısılıyor umarım.......betulyakup sen ugramadın daha önce konusmustuk ders çalısmayı sıraya bındırdın umarım......(unutmam)
üzümbugusu cnm matematık nasıl gıdıyor? ha gayret olacak........
cimcime ramazana az kaldı
iskorpitim kıtapları cıkarttı siz mi yaman ben mi yamanım gösterecegım size dedi......
aslankızı da kıtapları tozlu raflardan cıkarttı şöyle bır tozunu aldı ve start verıyorrrrrrrr
rabişim umarım devam edecek çalısmalara
pearl hepimizi sollucak kızlar....acele edınn sıranızı kaptırmayın
kalpyangını cimcime ile söz kestıler ramazan da baslıcaz dediler...başlamazlarsa ben onların kulaklarını cekecegım
İyi akşamlar kızlaar
tmm cnm hemen eklıyorum.......benım öyle bır ölçutun yok .kıtanın sonunda kaç test varsa o kadar soru çözuyorum ama genelde 20 şer sorudan 3 test oluyor.......
Kızlar malesef kpss çalışmama bir ara vermek durumundayım 15 gün civarı snaırım.
Bir tane dersten kalmışım
Çok sinirlendim gerçekten çünkü hocanın haksızlık yaptığına adım kadar eminim.
Çok fena hırs yaptırdı bana o dersi bütünlemede vereceğim biliyorum ama hoca da bunun hesabını diğer tarafta fazlasıyla verecek
Bende başladım çalışmaya
Matematikten başladım soru çözüyorum takıldığım yerde dönüp bakıyorum :)
Ardışık sayılardayım takıldığım bi sorum var
Kolay bi yolu varmı acaba bilmiyorum
5 senedir uzağım matematikten
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürleeerr
x bir çift tam sayı olmak üzere
2 üzeri 2 + 4 üzeri 2 + 6 üzeri 2 + ......+ X üzeri 2
toplamının terimlerinden her biri 2 artırıldığında toplamdaki artış miktarı aşağıdakilerden hangisi olur ?
A- x üzeri 2
B- x üzeri 2 + 2
C- x üzeri2 + 2x
D- x üzeri 2 + 4x
E- x üzer 2 + 4x + 4
Bende başladım çalışmaya
Matematikten başladım soru çözüyorum takıldığım yerde dönüp bakıyorum :)
Ardışık sayılardayım takıldığım bi sorum var
Kolay bi yolu varmı acaba bilmiyorum
5 senedir uzağım matematikten
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürleeerr
x bir çift tam sayı olmak üzere
2 üzeri 2 + 4 üzeri 2 + 6 üzeri 2 + ......+ X üzeri 2
toplamının terimlerinden her biri 2 artırıldığında toplamdaki artış miktarı aşağıdakilerden hangisi olur ?
A- x üzeri 2
B- x üzeri 2 + 2
C- x üzeri2 + 2x
D- x üzeri 2 + 4x
E- x üzer 2 + 4x + 4