• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

iyi akşamlar:3:

bizde sana başarılar diliyoruzzzzzzz:21:

Teşekkür ederiiim :21:
Başladınız mı çalışmaya? Ben pek başlayamadım ama ara ara soru çözüyorum, disipline giremedim :1:
Bu arada ben Mutella 21 yaşındayım sosyoloji okuyorum 4.sınıf oldum artık, bu sene de deneme amaçlı gireceğim kpss'ye, o bile stres yaptırıyor insana :31:

Teşekkür ederiiim :21:
Başladınız mı çalışmaya? Ben pek başlayamadım ama ara ara soru çözüyorum, disipline giremedim :1:
Bu arada ben Mutella 21 yaşındayım sosyoloji okuyorum 4.sınıf oldum artık, bu sene de deneme amaçlı gireceğim kpss'ye, o bile stres yaptırıyor insana :31:

memnun oldum mutella:34:

başladık cnm.ilk sayfamızı inceledıysen konuyu bıtırenlerı kaydedıyorum.......kim nerde kalmıs bakıyorum.......

disipline gırememen normal yavas yavas olacak....sıcaklardan dolayı oluyor......

memnun oldum mutella:34:

başladık cnm.ilk sayfamızı inceledıysen konuyu bıtırenlerı kaydedıyorum.......kim nerde kalmıs bakıyorum.......

disipline gırememen normal yavas yavas olacak....sıcaklardan dolayı oluyor......

Maşallah maşallah :1:
Ya ben sadece genel kültür-genel yetenek sınavlarına gireceğim ama, orda bir sürü konu var, eğitim bilimleri falan sanırım doğru mu?
Disipline sokar insanı o tablo, ellerine sağlık :1:

Maşallah maşallah :1:
Ya ben sadece genel kültür-genel yetenek sınavlarına gireceğim ama, orda bir sürü konu var, eğitim bilimleri falan sanırım doğru mu?
Disipline sokar insanı o tablo, ellerine sağlık :1:

şöyle anlatayım....bende sadece gy-gk e gırecegım ama aramızda eğitime,alana gırecek olanlar da var....2014 kpss bunları da kapsadıgından dolayı herkes ıcın tablo yaptım......

herkes kendı alanını biliyor zaten......konuları bıtırdıkce bana söyluyorlar bende eklıyorum.....

şöyle anlatayım....bende sadece gy-gk e gırecegım ama aramızda eğitime,alana gırecek olanlar da var....2014 kpss bunları da kapsadıgından dolayı herkes ıcın tablo yaptım......

herkes kendı alanını biliyor zaten......konuları bıtırdıkce bana söyluyorlar bende eklıyorum.....

Anladım, o zaman ben de geri bildirim yaparım inşallah konu bitirirsem :1:
Teşekkür ederim açıklama için :61:

Ay canım yanlış anlamışım ben dvd seti o kadarmış kitap değil elit kpss dvd setiymiş :52: ama ben daha kitap almıcam
Bugün öss kitapları buldum benimkileri dağıtmıştık ama ablamınkiler meğer evin bodrumunda duruyolarmış :9:

Çok mutlu oldum ya şimdi kitapları inceliyorum ve bu akşam ilk konumla başlıcam inşallah.
Benim matematiğim zayıf o yüzden ilk matematikle başlamak istiyorum onuda güvenderin 2004 basım konu anlatımlı öss kitabından çalışcam :52: biraz eski :9:

eskide olsa kitaplarımız (benımkıde 2000 yılı basımı seninkinin ablası oluyoor :34::9: ) sonuçta öğreneceğimiz konular aynı :8::6: her yıl değişmiyor Allahtan :27::55:
kızlarrrrrrrr dersler çalısılıyor umarım.......betulyakup sen ugramadın daha önce konusmustuk ders çalısmayı sıraya bındırdın umarım......(unutmam:34:)
üzümbugusu cnm matematık nasıl gıdıyor? ha gayret olacak........

cimcime ramazana az kaldı:52::52::52:

iskorpitim kıtapları cıkarttı siz mi yaman ben mi yamanım gösterecegım size dedi......:1:

aslankızı da kıtapları tozlu raflardan cıkarttı şöyle bır tozunu aldı ve start verıyorrrrrrrr:52::52::52:

rabişim umarım devam edecek çalısmalara:31::31::31:

pearl hepimizi sollucak kızlar....acele edınn sıranızı kaptırmayın:52::52::52:

kalpyangını cimcime ile söz kestıler ramazan da baslıcaz dediler...başlamazlarsa ben onların kulaklarını cekecegım:1:
:9::9: ne güzel durum bildirmişsin cornellacım öylee:16::16::1:
yarın akşam bildirim yapıcem şimdi çalışmadım ön hazırlık yaptım.. :34: (mazeretim var adetliyim ölüyommm :4::23: bulaşık mak bekliyorum bitsinde yerleştirip yatıcam :34:)
kitabı okucam deftere sadece konuyu ve kuralı yazıcam sonra ekol hocayı dinlicem ,deftere yine not alabilirim kitaptaki eksiklikleri falan varsa..
mat kitabını ilk olarak okumamın nedeni gözümün ve beynimin aşinalık kapması başka bi amacı yok yani :34::27:

illaki 4 ünite bitircem diye şart yok zaten ne kadar bitirebilirsem okadar :34: bu az da olabilir çok ta olabilir konunun beynime verdiği ağırlığına bağlı :27::9::9::9:

çarşamba günü çözeceğim soru sayısınıda o zaman söylerim şuan hiç bi fikrim yok :26:ilk çözecem için baya bi yavas olacaktır oyuzden soru sayısıda düşük olacaktır sanırım ama 50nin altında olmaması için uğraşıcam :34:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrrrrrrr dersler çalısılıyor umarım.......betulyakup sen ugramadın daha önce konusmustuk ders çalısmayı sıraya bındırdın umarım......(unutmam:34:)
üzümbugusu cnm matematık nasıl gıdıyor? ha gayret olacak........

cimcime ramazana az kaldı:52::52::52:

iskorpitim kıtapları cıkarttı siz mi yaman ben mi yamanım gösterecegım size dedi......:1:

aslankızı da kıtapları tozlu raflardan cıkarttı şöyle bır tozunu aldı ve start verıyorrrrrrrr:52::52::52:

rabişim umarım devam edecek çalısmalara:31::31::31:

pearl hepimizi sollucak kızlar....acele edınn sıranızı kaptırmayın:52::52::52:

kalpyangını cimcime ile söz kestıler ramazan da baslıcaz dediler...başlamazlarsa ben onların kulaklarını cekecegım:1:

canımmmm başlamazsam benimkini çek valla erteledikçe kalıyo çünkü.ama canım istemese de senin korkuna başlıcam kesin:52:

İyi akşamlar kızlaar :3:
Ben de 2014 kpss'ye gireceğim, herkese başarılar diliyorum :1:

hoş geldin aramızaa inşallah hepimiz kazanıcaz :32:

tmm cnm hemen eklıyorum.......benım öyle bır ölçutun yok .kıtanın sonunda kaç test varsa o kadar soru çözuyorum ama genelde 20 şer sorudan 3 test oluyor.......

Evet ben de konu sonunda kaç test varsa onları çözüyorum.
Matematikte rahat çözebildiğim halde konu anlatımındaki çözümlü sorulara da bakmadan geçmem.
Çünkü binlerce soru sorulabilir bir konudan ama konudaki çözümlü sorular tüm soru türlerine birer örnek niteliği taşıdığı için önemli.
Matematiği zayıf olanlar çözümlü soruları anlamadan konu sonundaki testlere geçmeyin derim :40:

merhabalarr :3: bende tarihe başladım bir yandan da kurs araştırıyorum inşallah güzel puanlar alıp atanacağız şu an çok motive oldum

bende size notlarımı paylaşıyım :16::16::16:* coğrafya çalışırken yanında mutlaka harita olsun

* 2 ayrı not defteri tut;
1.ye hiç duymadığın soruları cevaplarıyla birlikte not al
2.si;yapamadığın soruları ayrı bir deftere not tut

ilk başladığın zamanlarda gün içinde soru sayısı 50 ile başla sonra giderek bu sayıyı 100-150-200-250 olarak artırarak git .

sınava 3 hafta kala;

genel kültğr tekrarla özellikle inkılap 2-3 kez
matten extra soru çöz eksiğin kalmasın
günde 4 deneme sınavı çöz
farklı dersanelerin deneme sınavlarına gir

sözel dersler için;

oku + video izle + zihin haritası çıkart + soru çöz

çalıştığın konuları;
1 gün sonra

1 hafta sonra

1 ay sonra

4 ay sonra

TEKRARLA !!!
ve en önemlisi tekrar bunu büyük harflerle bir kagıda yazıp duvara yapıştırın unutmayın tekrar çooookkk öenmli :40:ingilizce için ;

1 gün konu çalış (konu çalışımı bitince gramere yüklen)

ertesi gün kelime ezber (50 kelimeyle başla)

Kızlar malesef kpss çalışmama bir ara vermek durumundayım 15 gün civarı snaırım.
Bir tane dersten kalmışım :5::5::5:
Çok sinirlendim gerçekten çünkü hocanın haksızlık yaptığına adım kadar eminim.
Çok fena hırs yaptırdı bana o dersi bütünlemede vereceğim biliyorum ama hoca da bunun hesabını diğer tarafta fazlasıyla verecek :47:

Bende başladım çalışmaya :9:

Matematikten başladım soru çözüyorum :9:takıldığım yerde dönüp bakıyorum :)

Ardışık sayılardayım takıldığım bi sorum var

Kolay bi yolu varmı acaba bilmiyorum

5 senedir uzağım matematikten :9:

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürleeerr :16:

x bir çift tam sayı olmak üzere

2 üzeri 2 + 4 üzeri 2 + 6 üzeri 2 + ......+ X üzeri 2

toplamının terimlerinden her biri 2 artırıldığında toplamdaki artış miktarı aşağıdakilerden hangisi olur ?

A- x üzeri 2
B- x üzeri 2 + 2
C- x üzeri2 + 2x
D- x üzeri 2 + 4x
E- x üzer 2 + 4x + 4

Kızlar malesef kpss çalışmama bir ara vermek durumundayım 15 gün civarı snaırım.
Bir tane dersten kalmışım :5::5::5:
Çok sinirlendim gerçekten çünkü hocanın haksızlık yaptığına adım kadar eminim.
Çok fena hırs yaptırdı bana o dersi bütünlemede vereceğim biliyorum ama hoca da bunun hesabını diğer tarafta fazlasıyla verecek :47:

cnm çok üzüldüm ya........hocana da:41::41::41::47::47::47:
tmm sen dersıne odaklan kpss ye sonra devam edersin......

toplamının terimlerinden her biri 2 artırıldığında toplamdaki artış miktarı aşağıdakilerden hangisi olur ?

A- x üzeri 2
B- x üzeri 2 + 2
C- x üzeri2 + 2x
D- x üzeri 2 + 4x
E- x üzer 2 + 4x + 4

cnm sen dersıne çalısmaya ya devam et kk ya gırersen ugra........ben şuan yenı geldım dısardan asırı yorgunum..biraz sonra çözerım ya da baskası gelırse benden önce çözen olur belki.......az soluklanayım......

A- x üzeri 2
B- x üzeri 2 + 2
C- x üzeri2 + 2x
D- x üzeri 2 + 4x
E- x üzer 2 + 4x + 4

Cevap D mi?
2[SUP]2[/SUP] +4[SUP]2[/SUP] +6[SUP]2[/SUP] + ....+x[SUP]2[/SUP]

2 eklersek her terime
4[SUP]2[/SUP] + 6[SUP]2[/SUP]+ 8[SUP]2[/SUP]+....+(x+2)[SUP]2[/SUP]

(x+2)[SUP]2[/SUP] -2[SUP]2[/SUP]

(x[SUP]2[/SUP]+4x+4) -4= x[SUP]2[/SUP]+4x

Back