• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Kızlar Merhaba

Benim öğrencilikten beri aklımın bir köşesinde Kpss vardı ama bu son günler iyice düşünmeye başladım.Hatta girsem mi girmesem mi yapabilir miyim diye düşünmekten dün gece uyuyamadım :1:

Birde çalışmaya başlamak için geç mi kaldım diye düşünüyorum.Çünkü hiç bir hazırlığım yok daha hangi konulara çalışmam gerektiğine dahi tam emin olamadım.

23 yaşındayım 2012 Aralık ayında 4 yıllık Ekonomi bölümünden mezun oldum.Kpss hakkında çokta bilgim yok mesela ben Kpss B grubuna mı gireceğim?

Etrafımda danışabileceğim bilgi alabileceğim kimsem yok umarım buraya çok alakasız bir mesaj yazmış olmuyorumdur :14:

Kafam çok karışık ya acaba yapabilir miyim diye :26: Dershaneye de gitmek istemiyorum evde tek başıma çalışma ile kazanabilir miyim ?

Herkese iyi çalışmalar :21:
Allah hepimizin gönlüne göre versin :nazar:

bende iktisat mezunuyum çalışmaya başlamadım ve dershaneye gitmeyi düşünmüyorum aynı durumda sayılırız kpss B ye gireceğim

Yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum: ))

Herkese şimdiden hayırlı çalışmalar..

Ben bugün asal çarpanlara ayırma konusunu çalışıyorum. Temmuz sonuna kadar mat 1in ilk yarısını bitirmek için plan yaptım umarım planım şaşmaz..

Fem simetri kitabıyla ilgili bilgisi olan varmı? matematik öğretmeni kuzenim bana onu önerdi çok faydalı oldugunu söylüyor almayı düşünüyorum birde size sormak istdim

çarpanlara ayırmayı severim:))
o kitabı bende merak ediyorumbilen kullanan varsa

çarpanlara ayırmayı severim:))
o kitabı bende merak ediyorumbilen kullanan varsa

Konuyu öğrendikten sonra hepsi zevkli geliyor aslında ama öğrenmek mesele.: )

Dün bana göre çok zor sayılabilcek bi soruyu çözdüm çok kısa bir sürede.. Nasıl oynadığımı görmeniz lazımdı .Eşim de şaşırdı bi anda noluyo diye yüzüme bakıyor :)) :27: :27: :27:

Sanırım kitapta her tarz soruyu içeriyor ve bikaç farklı şekilde sorarak net kavramayı sağlıyormuş. İnşallah bu hafta almayı düşünüyorum.

Konuyu öğrendikten sonra hepsi zevkli geliyor aslında ama öğrenmek mesele.: )

Dün bana göre çok zor sayılabilcek bi soruyu çözdüm çok kısa bir sürede.. Nasıl oynadığımı görmeniz lazımdı .Eşim de şaşırdı bi anda noluyo diye yüzüme bakıyor :)) :27: :27: :27:

Sanırım kitapta her tarz soruyu içeriyor ve bikaç farklı şekilde sorarak net kavramayı sağlıyormuş. İnşallah bu hafta almayı düşünüyorum.

zor diye birşey yoktur azim lazım :21::21::21::21:

Bütün sayfaları okudum Allah razı olsun kızlar çok güzel bilgiler edindim sizlerden :16:

Ben çalışmak için kaynak araştırdığımı yazmıştım yanılmıyorsam şimdi ki kararsızlığım ise ne zama layaım kitapları :27:

Bi sitede 2013 İhtiyaç Kpss Genel kültür + Genel Yetenek konu anlatımı seti ile Soru bankası 99tl'ye buldum bana çok iyi bir fırsatmış gibi kargoda bedavaymış :1: .Bu seti alsam mı yoksa konu sahibemiz gibi Eylül-Ekimi bekleyip yeni kitaplardan mı alsam karar veremiyorum :26: ama bu set her halükarda işeme yarar sanki ya

Son düzenleme:
selam kızlar..sizlere bir sorum olacak cevaplandırırsanız çok sevnirim.
açık öğretim lisesindeyim ve 2014te mezun olcam inş.
kpss ye girebilir miyim?
başvuru ve sınav tarihlerini biliyor musunuz?
esasen bu sene pek umudum yok ama bilgi edinmek istiyorum.
benim girebileceğim bir kpss sınavı varmı varsa bu en yakın hangi tarihte
olur?

Bütün sayfaları okudum Allah razı olsun kızlar çok güzel bilgiler edindim sizlerden :16:

Ben çalışmak için kaynak araştırdığımı yazmıştım yanılmıyorsam şimdi ki kararsızlığım ise ne zama layaım kitapları :27:

Bi sitede 2013 İhtiyaç Kpss Genel kültür + Genel Yetenek konu anlatımı seti ile Soru bankası 99tl'ye buldum bana çok iyi bir fırsatmış gibi kargoda bedavaymış :1: .Bu seti alsam mı yoksa konu sahibemiz gibi Eylül-Ekimi bekleyip yeni kitaplardan mı alsam karar veremiyorum :26: ama bu set her halükarda işeme yarar sanki ya

Ben 2012 de almıştım ihtiyacın setini konu anlatımlı fakat hiç beğenmedim. Bence konu anlatımlı kitaplar yerine, konu anlatımlarına videolardan çalışıp soru bankalarından soru çözmek daha mantıklı geliyor.

İhtiyac özellikle tarihte hiç iyi değil. Madde madde anlatmış birbiriyle bağlantı kurmadan neyin ne olduğunu anlayamıyorsun. daha sonra videolardan izleyince bağlantıları kurabilmiştim.. yinede sen bilirsin tabiiki.. :13:

kpss ye girebilir miyim?
olur?

2014 te mezun oluyorsan 2014 teki b grubundan genel yetenek-kültür bölümünden sınava girebilrisin canım.

Lise, önlisans 2 senede bir sınavları yapılıyor.En yakın tarih 2014 ..

2014 te mezun oluyorsan 2014 teki b grubundan genel yetenek-kültür bölümünden sınava girebilrisin canım.

Lise, önlisans 2 senede bir sınavları yapılıyor.En yakın tarih 2014 ..

çok teşekkürler canım cevapladıqın için.

2014 olması benim içinde çok iyi oldu çünkü dediğim gibi bu sene hiç hazır deilim.

işe yeni başladım ve 3 çocuqum var..çok sıkıntı olurdu yani bu sene olsaydı.

muhtemelen girmezdim.

cevabın beni rahatlattı bu yüzden :))

kendime sıkıntı yapmam böylece.

tahmini bir tarihi varmı biliyor musun ay olarak peki?

ona göre bir program uygularım bende sizler gibi.

birde şunu öğrenmek istiyorum b grubu sınavlarında başarılı olanların

işe atanma şansları ne kadardır sence?

2014 olması benim içinde çok iyi oldu çünkü dediğim gibi bu sene hiç hazır deilim.

muhtemelen girmezdim.

Lise ve önlisans eylül ayında yapılıyor sınavları..

Yalnız bilgiğim kadarıyla çok yüksek notlar alınması gerekiyor atama şansı düşük oluyor yoksa.

ama geçenlerde kk da biri yazmıştı hemşirelik okumuş lisede ve 69 puanla çankırıya atanmıştı yanlış hatırlamıyorsam biraz da şans meselesi sanırım.
Sen elinden geleni yap .3 çocukla bu kararı verdiysen gerisi kolay ,çalışmayla hallolur inşallah..

İşimiz zor ama zamanımız var inşallah üstesinden gelicez: )

sağlıkçılar çok şanslı ben 2010 da 70 puan aldım önlisanstan hiçbi işe yaramadı hiç çalışmamıştım üstelik 2012 lisantan 60 puan aldım 2014 de 90 puan alacam ben yaaaa:10::10::10:

Yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum: ))

Herkese şimdiden hayırlı çalışmalar..

Ben bugün asal çarpanlara ayırma konusunu çalışıyorum. Temmuz sonuna kadar mat 1in ilk yarısını bitirmek için plan yaptım umarım planım şaşmaz..

Fem simetri kitabıyla ilgili bilgisi olan varmı? matematik öğretmeni kuzenim bana onu önerdi çok faydalı oldugunu söylüyor almayı düşünüyorum birde size sormak istdim

cnm benım bılgım yok bu kıtapla ılgılı:44::44::44:

evet aynı durumdayız.bende daha plan aşamasındayım ama ufaktan başlamak lazım artık :21:

bu lafları begenmedım.bu sözlerı söyleyen derse başlamaz.....başlıyorum,başladım demen lazımdı....:19::19::19:

ramazanın ilk günü çalışmaya başlıyorum inşallah :46::46::46::46:

takıpteyım, başlamazsan karışmam:20::20::20:

sen bilirsin diyerek sözlerıme başlayım..kitap almak için acele etme bence fıyatı hıc de uygun değil......

kpss ye girebilir miyim?
olur?

2014 lisansa girebilirsin..........:34:

muhtemelen girmezdim.

eylül de sınav...........:21::21: yalnız bıra zyuksek alman lazım...90+ gibi..............

cornello ekler misin sana zahmet bölme bölünebilmeyi bitirdim :32:
Henüz daha plan yapmadım ama çalışıyorum arada böyle :8:
Final sınav sonuçlarım açıklansın da derslerden geçmiş olunca daha rahat çalışacağımı düşünüyorum.
Benim hedefim en geç 2014 ocak ayına kadar konu anlatımlarını bitirmiş olmak.
Geri kalan zamanda sürekli soru çözmek.İnşallah gerçekleştirebilirim.

cornello ekler misin sana zahmet bölme bölünebilmeyi bitirdim :32:
Henüz daha plan yapmadım ama çalışıyorum arada böyle :8:
Final sınav sonuçlarım açıklansın da derslerden geçmiş olunca daha rahat çalışacağımı düşünüyorum.
Benim hedefim en geç 2014 ocak ayına kadar konu anlatımlarını bitirmiş olmak.
Geri kalan zamanda sürekli soru çözmek.İnşallah gerçekleştirebilirim.

tmm cnm eklıyorum..........:46::46::46::46:

Yok yok Cornella başlıcam söz veriyorum :16:

Benim gördüğüm setler 250tl filandı buda bana çok pahalı geldi :50: O yüzden 99tl olan uygun gelmişti ama dediğin beni ben acele etmiyeyim

Ben 2012 de almıştım ihtiyacın setini konu anlatımlı fakat hiç beğenmedim. Bence konu anlatımlı kitaplar yerine, konu anlatımlarına videolardan çalışıp soru bankalarından soru çözmek daha mantıklı geliyor.

İhtiyac özellikle tarihte hiç iyi değil. Madde madde anlatmış birbiriyle bağlantı kurmadan neyin ne olduğunu anlayamıyorsun. daha sonra videolardan izleyince bağlantıları kurabilmiştim.. yinede sen bilirsin tabiiki.. :13:

Tavsiyen için teşekkür ederim canım :16:
Ben en iyisi biraz daha araştırma yapayım...

Yok yok Cornella başlıcam söz veriyorum :16:

Benim gördüğüm setler 250tl filandı buda bana çok pahalı geldi :50: O yüzden 99tl olan uygun gelmişti ama dediğin beni ben acele etmiyeyim

Tavsiyen için teşekkür ederim canım :16:
Ben en iyisi biraz daha araştırma yapayım...

250 mi:53::53::53::53: cnm sen alacagın kıtabı bana bı söylesene.......250 ye kpss kıtabı mı olur......netten al o zaman ben öyle yapacagım bu yıl......

Back