kızlar günaydınnnnnnnnn
Günaydın canım : ))
Ben biraz erken başladım çalışmalara. dün asal çarpanlara baya çalıştım.
Bugünde pekiştiriyorum inşallah bugün bitiricem bu konuyuda.
Listeye tamamen pekiştirmeden eklemek istemiyorum o yüzden cornellacım temmuz sonunda toptan ekleme yaparsın olurmu ??
cornella cnm sen lisans düzeyinden mi gireceksin? Bölüm ne? Matemtk problemi olan var mı aranızda?? benim mat problemm var malesefTemelden başladım çalşmaya
Ben daha önce senin topiğinede yazdım diye hatırlıyorum..
Benim var matematik sorunum maalesef.
Çalışıyorum inşallah iyi bi seviyeye getiricem.
Ben işletme mezunuyum.
Aslında önlisanstım fakat kpss de çok puan gerektirdiğinden geçen sene işletmeye kaydolup 4 yıllıga tamamladım bu sene mezun oldum..
mrb... Bende böyle bir topic arıyordum
Önceden quietnrk vardı 2012 kpss için topik açmıştı fakat ben 2014 kpss ye girecek olanlardan olduğum için topiğe çok katılamamştım ama inş. bu 2014 kpss ye odaklandım ve dün gece matemtkten başladım çalşmaya.... daha öncede 2014 kpss için topikler açıldı fakat bakıyorum güncelliğini yitrmş hepsi.. inş. bu topik öyle olmaz sürekli burayı güncelleyelim
cornella cnm sen lisans düzeyinden mi gireceksin? Bölüm ne? Matemtk problemi olan var mı aranızda?? benim mat problemm var malesefTemelden başladım çalşmaya
sıkıntı etme.benım de vasatın altı hatta yerlerde sürünüyor.......bıraz arastırma yaptım.......karakök 0 geo. dıye bır kıtap varmıs......geo. hiç olmayanlar için sıfırdan anlatıyormus...ben almayı dusunuyorum sende bır bak istersen netten..........
Yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum: ))
Herkese şimdiden hayırlı çalışmalar..
Ben bugün asal çarpanlara ayırma konusunu çalışıyorum. Temmuz sonuna kadar mat 1in ilk yarısını bitirmek için plan yaptım umarım planım şaşmaz..
Fem simetri kitabıyla ilgili bilgisi olan varmı? matematik öğretmeni kuzenim bana onu önerdi çok faydalı oldugunu söylüyor almayı düşünüyorum birde size sormak istdim
sağlıkçılar çok şanslı ben 2010 da 70 puan aldım önlisanstan hiçbi işe yaramadı hiç çalışmamıştım üstelik 2012 lisantan 60 puan aldım 2014 de 90 puan alacam ben yaaaa
merhaba arkadaşlaryeni arkadaşlarımız hoş geldiniz
bidaha jawslı bölgelere gitmiceeemmm bendeee grileşip grileip kuyruğumu kıstırıp dönüyorum püüff...
conellacım bende o kitap var gerçekten çok güzel anlatıyor benimde geometri berbattı bu kitap sayesınde hizaya soktum diyebilirim...kpss kitaplarımı gunyuzune çıkartımdatavsiye ediyorum ben yani. güzel kitap.
bende femin geometrisi var öss hazırlık ama..kuzenımden almıstım.. (2000 ylında basımantika kitaplardan çalışcam yaaa)
kararkök geometri kitabı gibi tektek anlatmış ... büyük ihtimal o kitapta güzeldir..
ahh ahh yaramı deştin cimcimeeeben liseyi bitirip ardından kpssye girmiştim ve 77 almıstım 3 aylık bir çalışmayla meslek lisesi olsaydım kesin biyerlere girmiştimmmm..neysee kuzenımın karısı sağlıkçıydı 69...897 küsüratıyla istanbula bir hastaneye atandı ..hani gözüm kalmadı ama meslek liseleri düz liselere göre daha avantajlılar bu atama işinde...
temelden yoksa öss (şimdi lys mi oldu) temelli kitap alıp çalış...
benim matım iyiyken ben bile güvenderle başlıcam yani mata... işi sağlama almak lazım...eşşeee sağlam kazığa çakmalı
dün akşam bi göz gezdirdim tüm konulara iiii temem yaa hallederiz modundaydım
zaten sürekli kendime yapıyorummm,,,başarıyorummm,,, derken bile bi özgüvenim gelıo yani sizde deneyin
o zaman bu kıtap alınıyorrrrrrr
250 micnm sen alacagın kıtabı bana bı söylesene.......250 ye kpss kıtabı mı olur......netten al o zaman ben öyle yapacagım bu yıl......
Hala plan yapmamakla birlikte Asal sayılar, faktöriyel, obeb okek konularını bitirdim.
Cornello sana zahmet ekleyiver bir ara.
Ben bu konuların konu anlatımına bakmıyorum.
Çözemediğim sorular olunca hemen formüllere dönüp bakıyorum.
Ben 70 soru çözüyorum her konudan.
Bir de zaten ilerde yine soru çözeceğim konu bitmiş olsa bile sürekli tekrar etmek lazım.
Siz kaçar soru çözüyorsunuz konuyu bitirmiş olmak için merak ettim :26:
Ay canım yanlış anlamışım ben dvd seti o kadarmış kitap değil elit kpss dvd setiymişama ben daha kitap almıcam
Bugün öss kitapları buldum benimkileri dağıtmıştık ama ablamınkiler meğer evin bodrumunda duruyolarmış
Çok mutlu oldum ya şimdi kitapları inceliyorum ve bu akşam ilk konumla başlıcam inşallah.
Benim matematiğim zayıf o yüzden ilk matematikle başlamak istiyorum onuda güvenderin 2004 basım konu anlatımlı öss kitabından çalışcambiraz eski
Benim gayet iyi gidiyo cornellacım.
Çalışabildiğim kadar çalışıyorum gün içinde..
Zorlandıgımı hissedince ara veriyorum..
Ama yapıcam kafaya koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?