2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlarr sizce hemen mi baslamalıyım kpss için dershaneye falan yoksa aralaık ocak gbi mi bazıları cok erken baslama konuları unutursun diorr sizde ne yapmalıyım

cnm bu cok ucu acık bir soru...biz senin seviyeni bilemeyiz ki! yani matematikte falan nasılsın? daha önce kpss girdin mi? kaç aldın? bölümün ne? bir sürü soru cıkıyor bak ortaya

aralık ocak gibi başlamak .hımm.....kendine güvenıyorsan neden olmasın..........ben 2012 ye hazırlandıgım dönem aralık sonu gibi başlamıştım.......

Cornello Matematik temel kavramları bitirdim
Konu çalışmadım soru çözdüm sadece.
Ufak tefek hatırlamadığım formüller oldu hemen konu kısmından bakıp çözdüm soruları.
Zaman zaman yine dönüp dönüp çözerim.Henüz daha tam olarak başlamadım.3 gün önce bitti finallerim.
Bir plan yapmam lazım.Kaç ders var kaç konu var.Hangi ders ne zaman biter hangi konu ne zaman biter.
Ya bir de ben tarih vatandaşlık ve coğrafyaya nasıl çalışacağımı hiç bilmiyorum :18:
Coğrafyada bir tek yerel saat olayını biliyorum biraz da dünyanın hareketlerini.Bu konular da 6 ya da 7. sınıftan kalmış aklımda.
Hoca çok iyi anlatmıştı.
Başka da hiç birşey bilmiyorum.
Sözelcilerden bu dersler için tüyolar bekliyorum.Sıfırdan başlayan birisi nasıl çalışmalı bu derslere?

oo başladık demek........olsun ufaktan da olsa adım attın.......

cnm sözel dersleri; mesela tarihi,yaşıyormus gibi çalısacaksın..kendini o dönemde düşün mesela ....gerekırse 3-4 kez tekrar edeceksın......
yazarak çalısabılırsın......

Son düzenleme:
dün giremedim sayfaya, yeni arkadaşlarımız katılmış bize, hoşgelmişler.

cornella çok güzel bilgiler paylaşmış ellerin dert görmesin

ben de bu arada türkçeden cümlenin anlamı konusunu ve mat.ten rasyonel sayıları bitirdim.

çok güzelllllll eklememi yapıyorum.......

hayırlı olsun diploman canım inşallah sınavıda kazanırsın onu da görürsün

ALLAH(CC) razı olsun hepimiz hayırlı yerlere gelsin inşaALLAH(C.C) kardeş...

bende aynı şekilde iftarla sahur arasında hatta sahurdan sonra 2 3 saaat ne kadar dayanırsam o şekilde çalışmayı düşünüyorum

evet hem sıcaklıkta gitmiş oluyo o saatte mayışmayız bizde..artık az kaldı bizimde başlamamıza..kaynakları toparladın mı sen canım.neler var elinde

amin canım inşallah.. evet haklısın erkenden başlamak baya avantajlı olucak. burda da birbirimize gaz vericez zaten..bende matematikten zorlanıyorum mesela..senin de dediğin gibi ondan başlamayı düşünüyorum.arada sözellere de bakıcam tabiki de. sabırr çooooook önemli pes ettiğimiz an hemen buraya koşalım cornellamız bize gaza getiriverir zaten

hiççç şüpheniz olmasınnnnnn

canım sana naçizane tavsiyem bu dersleri yazarak çalış. ben mesela şöyle yapıyorum. önce bir uzun uzun yaz tabi direk kitaptakini değil ama çok kısa özet şeklinde de değil. sonra bu elindeki notların tekrardan özetini çıkart. en kısa haline gelene kadar bu şekilde konu konu özetlerini çıkart. tekrar yaparken de mutlaka kendi özetinden oku

fena degıl cnm...şuan için sadece matematıge bakıyorum.o bitsin sonra bütün derslerı aynı a nda göturmek ıstıyorum......

bende öle yapıcam az vaktim kaldı bakalım yeniden soru çözmek çok tuhaf geliyor sınava da ilk defa giricem artık sizin tecribelerden faydalanıcam

ben 2012 de ön lisans 64 aldım ama kıtap yuzunu acmadım sıfırım konularda aslındaa sence ne yapmalıyım

merhabalarr ben bir hafta sonra kpss girecek okulöncesi öğretmeni adayıyım geçen sene ramazandan önce başlamıştım ders çalışmaya ve dönem başında denemelerde sıralamanız hemen fark ediyor ben moral olması açısından öyt öğrenme gibi dersleri önce bitirmenizi tavsiye ediyorum soru sayısı fazla olduğu için artış oluyor netlerde ve sene içinde yorgunluk oluyor vakit olmuyor ama yazın temelini atanlar o dönemi rahatlıkla atlatıyor pes etmek yook kızlar devaam çünkü faydasını cidden görüyorsunuz

benim elimde ihtiyaç set var şimdilik sadece canım ve öss kitapları her yayından öss zmanından kalma
cornellaylada konuştuk yeni yayınlar çıkana kadar bunları halledecğim sen de neler var?

Cornellam matematik; Yaş problemlerini çalıştım Ne kadar anladığım tartışılır ama... Matematiği ağır çalışacağım canım bir konuyu anlamadan öbürüne geçmek istemiyorum. Matematik sorunum var. Üniversitede bile alttan ders olarak verdim temel konulardı ama iyice asılınca baktım vize 85 almışım final 65 Ben istikrarlı çalışırsam olmayacak şey değil, değil mi kpss matematiği de? ALLAH(C.C) hepimizin yardımcısı olsun kızlar..(amin)

Son düzenleme:
ben 2012 de ön lisans 64 aldım ama kıtap yuzunu acmadım sıfırım konularda aslındaa sence ne yapmalıyım

aslo; bence başlamalısın.....ancak yetiştirirsin...çünkü daha önce hız hazırlanmamıssın.....

cnm sana sınavında başarılar diliyorum........ve söylediğin şey çok doğru

betülcüm;

matematıkte sıra ıle gitmıyor musun? yanı yaş problemlerınden önce başka konular var:44::44::44:

Kızlar Merhaba

Benim öğrencilikten beri aklımın bir köşesinde Kpss vardı ama bu son günler iyice düşünmeye başladım.Hatta girsem mi girmesem mi yapabilir miyim diye düşünmekten dün gece uyuyamadım

Birde çalışmaya başlamak için geç mi kaldım diye düşünüyorum.Çünkü hiç bir hazırlığım yok daha hangi konulara çalışmam gerektiğine dahi tam emin olamadım.

23 yaşındayım 2012 Aralık ayında 4 yıllık Ekonomi bölümünden mezun oldum.Kpss hakkında çokta bilgim yok mesela ben Kpss B grubuna mı gireceğim?

Etrafımda danışabileceğim bilgi alabileceğim kimsem yok umarım buraya çok alakasız bir mesaj yazmış olmuyorumdur

Kafam çok karışık ya acaba yapabilir miyim diye :26: Dershaneye de gitmek istemiyorum evde tek başıma çalışma ile kazanabilir miyim ?

Herkese iyi çalışmalar
Allah hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…