2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
arkadaşlar mrh aranıza katılalı yaklaşık 1 hafta kadar oldu. sizlerden bi konuda görüşünüzü almak istiyorum. bende uzman kariyer sistematik çözümlü soru seti var başlangıç düzey ve ileri olmak üzere oldukça güzel ve çözümlü. Ama uzman kariyerin ayrıca öğreten soru bankaları da var çözümlü sizlerinde bildiği gibi. Öğreten sru bankalarının çok faydalı olduğunu söylüyorlar burada da okudum çözen arkadaşlar oldukça memnun olduklarını söylemişler başka bloglarda da okuduğum zaman hep olumlu şeyler yazılmış. Ayrıca her ikisinin de soru içerikleri farklı. Şimdi sizce ben öğreten soru bankalarından da edineyim mi sizce coğrafyam pek iyi değil anayasam hiç hiç iyi değil. Ne olur bana bi akıl verin arkadaşlar. İhtiyacın çözümlü soru banklarınıda çözüyorum pegemide alıcam ama uzman kariyer konusunda öğretenleri almalımıyım sizce. sistematik soru setini dersane verdi. ((((((((((((((((

Kızlarrrrr mitingteydimm, RTE geldi Samsun'a coookkk kalabalıktı anlatamam. çok yoruldummm

faydası olmaz olurmu kuzum teşekkür edrim çalışmaya devam demeden geçemeyeceğim iyi bir psikologsunnn bebişimmm

canım bir an önce toparlanırsın işallahh canımmm kimsenin dediğinede kafanı takma ağzı olan konuşuyor de geç kuzucumm

kızlar ben beyaz kalem ve fem sınavlarına giriyorum ama evdede deneme yapim diyorum sizce hangi yayın sınavlarını alimmm :26:

carpem kuzum sınavımdaki güncel soruları bu topiğe yazmıştım güncel topine eklermisin demişsin ama arama çubuğuna güncel topiği diyorum yok bulamadımm ondan oraya eklemedim buraya yazdım kuzum

Gunescim hosgeldin cnm benm kulaklarini bayagi cinlattik nerelerde bu kiz diye..bidaha bizi birakip gitme

kızlar ben beyaz kalem ve fem sınavlarına giriyorum ama evdede deneme yapim diyorum sizce hangi yayın sınavlarm :26:

Yavrukusum o konuda bende kararsizim ama bi ucundan tutup basliycam artik Allah ne verdiyse ihtiyaç yargi beyaz fem data murat pegem yediiklim uzman kariyer nekadar yetiştirebilirsem snva kadar çözmeye caliscam buarada pegem iyi diye duymustm..sec Beğen al hepside güzel kaynaklar bence..

Canim sistematiği bilmiyorum ama ogretenleri kullaniyorm cokguzel ve gerçekten öğretici..yayin ayni olduğu icn sorularda aynidr DİE dusunuyorm ama incelemekte fayda var sen en iyisi bi kitapciya git ogretenlere şöyle bi göz at hoşuna giderse alrsn..

canım benim çok teşekkür ederim ilgin için. uzman kariyeri aradım direk ben alanlar her ikisinide alıyorlar dedi kafam iyice karıştı benimde ama coğrafya ve anayasayı halletmek için alıcam galiba

Benim yavrukuslar haril haril ders calisiyor herhalde?? Ses soluk yok yine???

ayyyy kızlarrrr nerdesinizzz yahuu hadi ben bugün ev temizledim, yemek yaptımmm ,alışveriş yaptımm daha sayamıyorum baya bir iş yaptımm da :44:bir tek ders çalışmadımm ha bide devamlı topiğe baktım kızlar ne yapıyor diye kimsecikler yokkkk ders mi çalışıyorsunuz yoksa benm gibi ev işlerinin heleyanına mı geldinizz

Slmlar kizlar dersaneden geldim yemekti ev toplama derken bu saat oldu aksama tekrar ve yeni aldigim soru bankalarini cozucem acayip bir hirs geldi nedense herkese kolay gelsin opuldunuz cokkkkkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…