• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
tatlımm sağolasın, ben hastaneye git gel çok rahatsızlandım, ama toparlandım, kayınpederim de iyileşti, çarşamba günü kalp pili değişecek, inşallah bir aksilik çıkmaz, şuan hastanede yatıyor, sağlıklı görünüyor inşallah çok iyi geçer ameliyatı,

carpemmm ben geldiimmm hade sen de gel :)

Yavrukusum Rabbim yardimcnz olsn herşeyin yolunda olduğuna sevndm sende en kisa zamanda eski calisma düzenine kavusursn inş..

Yavrukusum öncelikle birakma olayini bi unut!!! Sen planli calisiyosn soru sayin falnda iyi.bazen soru yaziyorm topige genellikle doğru cvplar veriyosn senin 65 aldigina bir turlu inanasim gelmedi 80 lerde falan aliyo olman lazm( enaz)konu eksiginde pek yok herhalde...yanlislarn nerde cikiyo kontrol et ve o konulara bir daha bak istersen..sen yaparsin yaa benim içime öyle doguyo:)karamsar olma yayınlara gore insan iniş cikislar yasiyo..hangi yayindi beyazkalemmi yine..zor buldugun birkaç soruyu paylas istersen fikir alisverisi yaparz.
Desteklerin için çok teşekkür ederim bebeğim :21:ya varya senin böyle konuşunca(yazışmak) çok içimi ferahlayor:16: maşallahh çok pozitif elektrik veriyorsun bana ve bende mutlu oluyırum :8:senin bölüm psikolojiy di dimi kuzumm

canım teşekkürler, sorular iyiymiş, 1.4.5. soruları biliyordum, şangay hakkında bilgim vardı ama belki atabilirdim seçeneklerden :9: şu film festivalleri öldürcek beni, geçen denemede bize de oscar ödülü çıktı, bende Altın palmiyedeki film kalmış aklımda ona benzer seçenek vardı, işaretledim tabi yanlış yaptım :5:[SUB][/SUB]

Fıstıkım kıyamam sana ya, ben olmayınca hastalandın demek buralarda, yanlız bırakmamaya çalışacağım seni anlayışlı arkadaşım benim :12:

Canım seni gözden kaçırmışım, seninle birlikte 6 kişi bildirim de bulunmuş, carpemin de yok bildirimi, günes dersen kayıplarda, ilkay, zeytin,pammukşeker nerdesiniz kızlarrrr....... ebisss, dumannnn.... bildirimde bulunmayıp aklıma gelenler

canım, benimm bende aynıyım, birde denemeler zor oluyor canım, onu çok baz alma, tarihçimiz diyor ki, siz hepsini bitiremezsiniz soruların, ama gerçek sınav farklı oluyor, ösym net soru sorar çok yanıltmaz sizi diyor, geçen hafta iyi moral vermişti bize sağolsun,:)
birde şey diyor, puanlara çok takılmayın daha konular bitmedi dedi.
ve günlük ne kadar çalışalım falan diye soru sordum, diyorki günde 4 saat düzenli çalışsanız profesor bile olursunuz, çalıştığınız saatleri azımsamayın diyor, kendinize güveninnn, evelallah kazanırsınız, tabi bir de kısmet herşey, bol bol da dua edin diyor :10:
yani sıkma canını :34:
zuzummmmm desteklerin için çok teşekkür edrim :21:dediğin gibi daha konular tam değil bende işallahh konular tam bitince yükselir puanlar :30:öptüm kocamn:16:

tatlımm sağolasın, ben hastaneye git gel çok rahatsızlandım, ama toparlandım, kayınpederim de iyileşti, çarşamba günü kalp pili değişecek, inşallah bir aksilik çıkmaz, şuan hastanede yatıyor, sağlıklı görünüyor inşallah çok iyi geçer ameliyatı,

carpemmm ben geldiimmm hade sen de gel :)

işallahh sağlığına kavuşur canm benim:40:

BU HAFTA Kİ LİSTEMİZ

1.gkgy______________1401:65:
2. duobak___________1360
3.adige01___________ 1197

4. carpe_diem_____________ 984
5.pnr_ ______________507
6.elfmet_____________328
7.helena_____________250

herkesi tebrik ediyorummmm :)
ellerine yüreğine sağlıkk bebeğimmmmm

selam kızlar günaydın nasılsınız
bu aralar motivasyonum ve moralim çok bozuk
kendimi bitik ve yorgun hissediyorum
beynim durdu sanki insanlarla cebelleşmekten youldum
kızlar bu hafta son çalıştığım kurum kapanıyor
belde belediyeleri kapanacak bir bakıma iyi olacak
ama benim gibi taşeronlar kaldı ortada
kendi adıma söylemiyorum elbet iş bulurum kpss ye yoğunlaşırım ama kaç çocuklu durumu çok kötü olan insanlar var onlara Allah yardım etsin
zor günler geçiyorum psikolojik olarak çok yıprandım
bazen diyorum hiç çalışma boşver ne yapacaksın
okuduk okuduk emek verdik yıllarım gitti boşu boşuna...
lisa mezunu adamlar hiçbir şeyden anlamazlar
laf anlatsan anlamaz bilmez buralarda daha kıymetli
iktisat okumuşsun o ne yaww
ne işe yarar acaba? hmmm bir düşüneyim buldum ayakçı
bu havadalar
ahh zeytin sen ne yapacaksın?
pazartesi sabahı hepimiz yeni iş yerlerimizde olurken sen ağlayacaksın
ya anlamıyrom neden ağlayım sanki dört dörtlük iş çıkmak için fırsat kolluyorum yok inadına yapılıyor
eşimin işi iyi çok şükür biliyorlar ama siz nasıl geçinceksiniz şimdi tühh tühh vahh vahh
neymiş onlar sendikalıymış
neymiş onlar 1 700 maaş alıyorlarmış büyükşehire gidince daha fazla alacaklarmış
2 ayda bir çift maaş bilmem ne
hıh buyrun burdan yakın
durum bu ise biz neden çalışıyoruz (1700 lira büyük bir para deil belki kimilerine göre ama bu paranın 2 katı alacaklarmış hatta 3.5 milyar bile alabilirlermiş onlar işçiymiş)
neden çaba sarfediyoruz
olalım işçi ohh rahat diyelim
yoo anlamıyorlar işslerine gelmio
sanıyorlar masa başında oturcaz yine günde bir evrak gelecekk gelmeyecek salla kafanı al maaşını hesabı
onca insan memur oluyorda okudukları okullar yine yetmiyor lise mezunu insanları küçük görmüyorum kimse yanlış anlamasın
bizim emeklerimiz ne olacak onu merak ediyorum. o zaman bende gelseydim buralar açılırken yerleşseydim 10 yıl çalışsaydım sonra da büyükşehirde keyfime baksaydım neden memur olmak gibi bir çaba sarfediyoruz anlamadım.....
memleketmin halleri işte sinirlerim çok bozuk işsiz kaldığıma değil bu baskılara bozuk :47:
kızlar çok yazdım kusura bakmayın
bu aralar çalışamıyrm
zaten kpss ye girceğimi öğrendiklerinden beri çabalıyorlardı başardılar
ev içi sorunlarımda var onlarada ayı kızıyorum tabii strese girmek istemediğimi belirttikçe hergün kapımda bitiyorlar
elli kere dedim rahat bırakın diye ama kim dinliyor ki ....
kızlar inşallah cumartesi itibari ile katılıcam aranıza tekrar kaldığım yerden devam
3 ay küçümsenecek bir zaman değil
umarım kazanır bu had bilmezlerin çenesini kaparım
sizleri özledim aklımdasınız hep

:nazar::nazar: size gelsin bozulmasın çalışmalarınız
öpüyorum hepinizi

Hosgeldn ballibademim..bundan sonra herkes burada olsunn yafff beni tekbasima birakiyonuz basagrim tutuyo:((

Hosgeldn ballibademim..bundan sonra herkes burada olsunn yafff beni tekbasima birakiyonuz basagrim tutuyo:((

İki kere alıntılamısım. Biraz islerim vardı kuzum, yoksa mutlaka ugruyorum buraya <3

bekleriz bebek, sorun değill :)

Tesekkür ederim :7: Bu kadar yogunlugunun arasında bir de bunları yaptın...Yarın kayınpederinin kalp pili degisecek...Bir sıkıntı olmadan atlatırsın umarım. Hber ver bizlere...

ben de katılabilir miyim grubunuza? cuma gününden beri soru sayımı hesapladım hemen yazayım
tarih 179
mat 73

Hosgeldin canım...:emir_bebek:

kendi adıma söylemiyorum elbet iş bulurum kpss ye yoğunlaşırım ama kaç çocuklu durumu çok kötü olan insanlar var onlara Allah yardım etsin
bu havadalar
ya anlamıyrom neden ağlayım sanki dört dörtlük iş çıkmak için fırsat kolluyorum yok inadına yapılıyor
eşimin işi iyi çok şükür biliyorlar ama siz nasıl geçinceksiniz şimdi tühh tühh vahh vahh
neymiş onlar 1 700 maaş alıyorlarmış büyükşehire gidince daha fazla alacaklarmış
hıh buyrun burdan yakın
durum bu ise biz neden çalışıyoruz (1700 lira büyük bir para deil belki kimilerine göre ama bu paranın 2 katı alacaklarmış hatta 3.5 milyar bile alabilirlermiş onlar işçiymiş)
neden çaba sarfediyoruz
sanıyorlar masa başında oturcaz yine günde bir evrak gelecekk gelmeyecek salla kafanı al maaşını hesabı
onca insan memur oluyorda okudukları okullar yine yetmiyor lise mezunu insanları küçük görmüyorum kimse yanlış anlamasın
bizim emeklerimiz ne olacak onu merak ediyorum. o zaman bende gelseydim buralar açılırken yerleşseydim 10 yıl çalışsaydım sonra da büyükşehirde keyfime baksaydım neden memur olmak gibi bir çaba sarfediyoruz anlamadım.....
memleketmin halleri işte sinirlerim çok bozuk işsiz kaldığıma değil bu baskılara bozuk :47:
bu aralar çalışamıyrm
ev içi sorunlarımda var onlarada ayı kızıyorum tabii strese girmek istemediğimi belirttikçe hergün kapımda bitiyorlar
kızlar inşallah cumartesi itibari ile katılıcam aranıza tekrar kaldığım yerden devam

öpüyorum hepinizi

Zeytin gelmiş...Dün aklımdan gecmistin biliyor musun? Bugün yazdın. Epeydir görmedim seni...Epey hazırlıgın var canım, bir tekrara bakar...O yüzden toparlayacaksın...Cumartesi bekleriz efenim <3

günaydın kpss gülleri:16:

Günaydın canıms :33: Yavru güncelini güncel topigine de atabilir misin? Biraz gec kaldı yazma işi insallah bir an önce toparlayacagım onu da.

Kızlar hepinize günaydınlar olsun...:ssz: Güzel bir calısma günü olur umarım. Bir seyler atıstırıp ufak bir iki işimi halledip bir gibi oturacagım calısmaya...Evdeyim bugün yazarım..

[video=youtube;Niofm1afMK0]http://www.youtube.com/watch?v=Niofm1afMK0[/video]

Desteklerin için çok teşekkür ederim bebeğim :21:ya varya senin böyle konuşunca(yazışmak) çok içimi ferahlayor:16: maşallahh çok pozitif elektrik veriyorsun bana ve bende mutlu oluyırum :8:senin bölüm psikolojiy di dimi kuzumm

Evet kuzum psikoloji..söylediklerimin bi faydasi oluyorsa çok sevinirim..

sunu da unutmamaliyiz fistiklarm bu sinavi pes etmeyen direnen her bunaldiginda kendine olan guveniyle tekrar calismalarina sarilan yapacagina inananlar kazaniyor ve bizimde bunlari gerçekleştirmek için hiçbir eksiğimiz yok Allah a sukr..Amcanin bitanesi diyor ya(koptum videoyu izlerken ama adam hakli olay şöyle anlataym: bu simdi sinava giriyor cikista buna soruyor gazeteciler snv nasil geçti adam da diyor ki yaptım ciktm Beyin bedava:))

bu havadalar
hıh buyrun burdan yakın
neden çaba sarfediyoruz
bu aralar çalışamıyrm

öpüyorum hepinizi

Hosgeldn zeytincm bizde ozlemistk seni..enkisa zamanda toparlanman dileğiyle..

Canlarm türkçe dilbilgisi calstm ara verdim birazdan soru çözümü yapcam..buarada da haftalık bi program yaptım diğer haftalarda neler yapmam gerekiyor kabataslak cikardm sonra kagida bi baktm snv günü gelms :) saka maka martida bitirdi sayilir yaklaşık 3 ayimz kaldi..bu 3 ayi en iyi seklde değerlendirip emeklerimizn karsiligini aliriz inş..

Birde ÖSYM bin artık sorulari yayinlamiycagni duydum cnm skldi hergecengun bir önceki günü aratir oldular:( neyse hyrlisi biz herşeye rağmen iyi dusunelm iyi olsn..

Herkese iyi calismalar KPSS gullermm..

Fıstıklarım, bademli lokumlarım, güzel arkadaşlarım ben geldim :17:

Sizleri ve dersleri çok ihmal ettim, suçumu biliyorum, affınıza sığınıyorum.
Daha önce bahsetmiştim 20 Martta çok büyük bir organizasyonum vardı, inanın gece uykusu haram olmuştu stresten. Gerginlikler olsa da kazasız belasız atlattım çok şükür, ne yazıkki tv çekimleri ve diğer işlerim devam ediyor.

Çalışma planıma bi baktım, 1 ay 10 gündür 1 tane bile soru çözmemişim. Hangi konudaydım, neyi nereye kadar çalıştım hiç bilmiyorum. Ah bu başımı nerelere vursam, ah ben nerelere gitsem. :14:

Neyse lafı çok uzatıp vaktinizi almayım, akşama dershanem var. Yarından sonra hızlı bir şekilde aranıza döncem inşallah.

Geçmişi okumaya vaktim yok, umarım ciddi bişiler kaçırmamışımdır.

Hepinizi çok özledim, kocaman kocaman öpüyorum.:16::38:

Allaha emanet olun :16:

herkese merhaba kızlar

Merhaba efendim hosgeldiniz..

Fıstıklarım, bademli lokumlarım, güzel arkadaşlarım ben geldim :17:

Sizleri ve dersleri çok ihmal ettim, suçumu biliyorum, affınıza sığınıyorum.
Daha önce bahsetmiştim 20 Martta çok büyük bir organizasyonum vardı, inanın gece uykusu haram olmuştu stresten. Gerginlikler olsa da kazasız belasız atlattım çok şükür, ne yazıkki tv çekimleri ve diğer işlerim devam ediyor.

Çalışma planıma bi baktım, 1 ay 10 gündür 1 tane bile soru çözmemişim. Hangi konudaydım, neyi nereye kadar çalıştım hiç bilmiyorum. Ah bu başımı nerelere vursam, ah ben nerelere gitsem. :14:

Neyse lafı çok uzatıp vaktinizi almayım, akşama dershanem var. Yarından sonra hızlı bir şekilde aranıza döncem inşallah.

Geçmişi okumaya vaktim yok, umarım ciddi bişiler kaçırmamışımdır.

Hepinizi çok özledim, kocaman kocaman öpüyorum.:16::38:

Allaha emanet olun :16:

Sıkıntı degil canım geldin sonunda...Hosgelmişsin...

Gygk dedigin cok dogru...panik olmamak lazım...ben de program yazdım..Çat diye geciyor zaman...

Kızlar ben de yap ve ses bilgisi videolarının tümünü bitirdim sonunda. Şimdi matematik cözecegim biraz. Pesine tarihden devam edecegim...

Hosgeldn zeytincm bizde ozlemistk seni..enkisa zamanda toparlanman dileğiyle..

İki kere alıntılamısım. Biraz islerim vardı kuzum, yoksa mutlaka ugruyorum buraya <3

Tesekkür ederim :7: Bu kadar yogunlugunun arasında bir de bunları yaptın...Yarın kayınpederinin kalp pili degisecek...Bir sıkıntı olmadan atlatırsın umarım. Hber ver bizlere...

Hosgeldin canım...:emir_bebek:

Zeytin gelmiş...Dün aklımdan gecmistin biliyor musun? Bugün yazdın. Epeydir görmedim seni...Epey hazırlıgın var canım, bir tekrara bakar...O yüzden toparlayacaksın...Cumartesi bekleriz efenim <3

Günaydın canıms :33: Yavru güncelini güncel topigine de atabilir misin? Biraz gec kaldı yazma işi insallah bir an önce toparlayacagım onu da.

Kızlar hepinize günaydınlar olsun...:ssz: Güzel bir calısma günü olur umarım. Bir seyler atıstırıp ufak bir iki işimi halledip bir gibi oturacagım calısmaya...Evdeyim bugün yazarım..

[video=youtube;Niofm1afMK0]http://www.youtube.com/watch?v=Niofm1afMK0[/video]

hoşbulduk canlarım.
öpüyorum hepinizi cumartesi bomba gibi geliyorum kısmetse

Back