2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Dumancimmm sen niye yapmadin bildirimini????

Elifm buarafa senin yerine yoklama aliyorm yükünü hafifletym dedim kuzucum:))

Teşekkürler fistgm gunceller icn..

canım teşekkürler, sorular iyiymiş, 1.4.5. soruları biliyordum, şangay hakkında bilgim vardı ama belki atabilirdim seçeneklerden şu film festivalleri öldürcek beni, geçen denemede bize de oscar ödülü çıktı, bende Altın palmiyedeki film kalmış aklımda ona benzer seçenek vardı, işaretledim tabi yanlış yaptım [SUB][/SUB]
Fıstıkım kıyamam sana ya, ben olmayınca hastalandın demek buralarda, yanlız bırakmamaya çalışacağım seni anlayışlı arkadaşım benim
Canım seni gözden kaçırmışım, seninle birlikte 6 kişi bildirim de bulunmuş, carpemin de yok bildirimi, günes dersen kayıplarda, ilkay, zeytin,pammukşeker nerdesiniz kızlarrrr....... ebisss, dumannnn.... bildirimde bulunmayıp aklıma gelenler
canım, benimm bende aynıyım, birde denemeler zor oluyor canım, onu çok baz alma, tarihçimiz diyor ki, siz hepsini bitiremezsiniz soruların, ama gerçek sınav farklı oluyor, ösym net soru sorar çok yanıltmaz sizi diyor, geçen hafta iyi moral vermişti bize sağolsun,:)
birde şey diyor, puanlara çok takılmayın daha konular bitmedi dedi.
ve günlük ne kadar çalışalım falan diye soru sordum, diyorki günde 4 saat düzenli çalışsanız profesor bile olursunuz, çalıştığınız saatleri azımsamayın diyor, kendinize güveninnn, evelallah kazanırsınız, tabi bir de kısmet herşey, bol bol da dua edin diyor
yani sıkma canını

tatlımm sağolasın, ben hastaneye git gel çok rahatsızlandım, ama toparlandım, kayınpederim de iyileşti, çarşamba günü kalp pili değişecek, inşallah bir aksilik çıkmaz, şuan hastanede yatıyor, sağlıklı görünüyor inşallah çok iyi geçer ameliyatı,

carpemmm ben geldiimmm hade sen de gel :)

Bebegm kalp kalpe karsiymis bende tam sana msj yazacaktmm "elifmmmmmmm nerdesnnnn kotu seyler yoktur ins" diye hoşgeldin..

Carpemm gozukmuyo yine kacaklari oynamaya başladı onsuz KPSS kazanilmaz nerdesn haspammmmmmm:)))))

canım neden yoktun ortalarda bende bu hafta giremediğim için merak ettim seni
bugünkü soru sayınsa süpermiş 328

canım neden yoktun ortalarda bende bu hafta giremediğim için merak ettim seni
bugünkü soru sayınsa süpermiş 328

canım hastanelerdeydik, kayınpederim rahatsızdı, durumu ciddiydi, ama şimdi çok şükür iyi, hastaneydi, misafirdi, dershaneydi falan derken pak ders çalışamadım napıyım, sağlık olsun, sende kaytarmışşın yene :)

yaa bende de benzer bi durum vardı canım annem ameliyat olunca 2 gün hastanede kaldık sonra dersane hafta sonuda iş olunca kaldım öyle ama bugünden sıkı tutmaya çalışcam 100 soru çözdüm bugün 200e tamamlar uyurum...

fazla bir vakit kalmadı canım sıkı tutmamız lazım, hadi kolay gelsin herkese, bende derse girişeyim, yarın dershane var :)

[video=youtube;lWA2pjMjpBs]https://www.youtube.com/watch?v=lWA2pjMjpBs[/video]

bu da bendennn iyi dersler kızlar

Elf'im gec kaldım mı bilmiyorum, yazıyorum hemen...

Cog=348
Türkce=517
Tarih=120

Dogru tahmin etmissin canım Oradan gelmeyiz, agzıma yapısmıs benim de <3

BU HAFTA Kİ LİSTEMİZ

1.gkgy______________1401
2. duobak___________1360
3.adige01___________ 1197

4. carpe_diem_____________ 984
5.pnr_ ______________507
6.elfmet_____________328
7.helena_____________250

herkesi tebrik ediyorummmm :)

Son düzenleme:
ben de katılabilir miyim grubunuza? cuma gününden beri soru sayımı hesapladım hemen yazayım
tarih 179
mat 73

Kizlarrrrr biraz basagrim geçti diye temizliğe basladm yarina is kalmasn rahat rahat calisiym haftalik temizligimi halledym dedim esimde geç gelecek diye 19:00 da basladm camasir bulasik odalar sil supur utude halloldu anliycagnz şöyle bi elden gecirdm evi simdi oturdum birazdan da yatarm dinleniyim de yarin zinde kalkip calismama baslaym canlarm hepinize iyi çalışmalar iyi geceler hepinizi optm Rabbim hepimize kolaylik versin bu KPSS yolunda...

Biz de seni tebrik ediyorz kuzucum eline sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…