Kizlar, bugun dersanedeydim.simdi hastaneye geldik.ameliyat olucak, kizlar dua edin...saat kacta ameliyata alacaklar belli degil henüz bekliyoruz, esim cok stresli bana düşüyor herkese moral vermek ��
Yoldaslarim mrb
Bi kac gundur yazamadim sikintilarim vardi bugunde hastanelerde gecti vaktim ama artik bi problem yok dort elle calusmaya tam gaz devam Oglum uyudu esimde gec gelecek oyeeee bennde yaptim cayimi yurutmeden test cozecem :)) kim var ders calisan parmak kaldirsin:))
Gkgy cim yalniz birakmayacam artik insallah kuzum basin agrimistiya gecen kiyamam
Elifim allah sifa versin dualarim sizinle
Gunes zeytin hosgeldiniz
Duobak allah zihin acikligi versin tatlim
Carpemm caaaaannnn opuyorum senide geceye beklerim gel calisak:)) hasbammmm
Adini hatirlayamadigim arkadaslar sizlerede rabbim zihin acikligi versin
Dumancimmmmm kacgundur aklimdasn nerde bu kiz diyorm??hastane olayi ne kotu bisey yoktur inş? Caylari hazirla fistgm Duabakla sana geliyoz:))
Canlarm soru bankasinin adini tam olarak dogrumu yazdm bilmiyorum ama siz anlamissnzdr hangisini kastettigimi...
Soru bankasi alcam fem i dusunuyorm onda karar kildm bir de pegemi dusunuyorm ama ona tam karar veremedm cozen yada çözmüş olan varmi pegemi nasil tavsiye edermisnz???
bebeğim ben çözüyorum çok güzel pegemi tavsiye ederim bide 2013 85 soru yakalamış ya ondan çözmelisin bende fem de var bir kitabın içinde bütün ders var soru bankası eger onu alacaksanda tavsiye etmiyorum soruları güzel ama bir sıkıntısı oda mesela test 11 soru var ama cevap anahtarı13 tane veriyor hani 11 e kadar kontrol edim diyosun olmuyor kesin doğru dediğin sorunun cevabını yanlış çıkıyor ama soru kalitesi güzel zor yanii ama dediğim gibi bende tek kitapta bütün ders var soru bankassı ben öyle bir sıkıntıyla karşılaştı sonra sadece benm kitapta belki yayın hatası dır dedim sonra dersaneeki kızlarla konuşunca aynı sıkıntıyla onlara yaşamışlar kuzumCanlarm soru bankasinin adini tam olarak dogrumu yazdm bilmiyorum ama siz anlamissnzdr hangisini kastettigimi...
Soru bankasi alcam fem i dusunuyorm onda karar kildm bir de pegemi dusunuyorm ama ona tam karar veremedm cozen yada çözmüş olan varmi pegemi nasil tavsiye edermisnz???
Ozlemisiz tatlim yaa opuyorum seni ve bebisini zihin açıklığı versin rabbim
Onlar da birgün Bizsiz kalsinlar cnm nolcak:))oyyyy beebeğim koca evde onlar neolacakkk
Bende butn derslerin olduğu kitabi dusunuyormdum fiyati uygun diye ufff kafamkaristibebeğim ben çözüyorum çok güzel pegemi tavsiye ederim bide 2013 soru yakalamış ya ondan çözmelisinbende fem de var bir kitabın içinde bütün ders var soru bankası eger onu alacaksanda tavsiye etmiyorum soruları güzel ama bir sıkıntısı oda mesela test 11 soru var ama cevap anahtarı13 tane veriyor hani 11 e kadar kontrol edim diyosun olmuyor kesin doğru dediğin sorunun cevabını yanlış çıkıyor ama soru kalitesi güzel zor yanii ama dediğim gibi bende tek kitapta bütün ders var soru bankassı ben öyle bir sıkıntıyla karşılaştı sonra sadece benm kitapta belki yayın hatası dır dedim sonra dersaneeki kızlarla konuşunca aynı sıkıntıyla onlara yaşamışlar kuzum
Kızlar görmediniz sanırsam
Topigime bekliyorum, fikirleriniz cok önemli.[/B]
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=703983
Bu da size...
[video=youtube;O1eOsMc2Fgg]http://www.youtube.com/watch?v=O1eOsMc2Fgg[/video]
Uyuyorum canlar...Yarın görüsürüz. Dershanede soru cözüm saatim var yarın...Gündüz yazamayabilirim gidersem. Öpüldünüz...
Gygk canım sana gelsin kuşum <3
[video=youtube;K5KAc5CoCuk]http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk[/video]
Hemen bende aliyorum pagemi sagol cnm bilgin icin
Uzmanin ogreteni cozuyorum bilgim sifirdi ama sayesinde aklima kazindi herkese tavsiye ederim
ay kuzum iyi sevindimmm işallah daha ii olurrr tatlımKizlar coook şükür dun gece ameliyat oldu.bugun cikaracagiz hastaneden.cikis islemleri icin bekliyoruz. Cok saglikli gorunuyor. Kizlar sizden de Allah ragzi olsun dualariniz ve bana vermis oldugunuz destek icin. Sizi seviyorum canlar.
arkadaşlar mrh aranıza katılalı yaklaşık 1 hafta kadar oldu. sizlerden bi konuda görüşünüzü almak istiyorum. bende uzman kariyer sistematik çözümlü soru seti var başlangıç düzey ve ileri olmak üzere oldukça güzel ve çözümlü. Ama uzman kariyerin ayrıca öğreten soru bankaları da var çözümlü sizlerinde bildiği gibi. Öğreten sru bankalarının çok faydalı olduğunu söylüyorlar burada da okudum çözen arkadaşlar oldukça memnun olduklarını söylemişler başka bloglarda da okuduğum zaman hep olumlu şeyler yazılmış. Ayrıca her ikisinin de soru içerikleri farklı. Şimdi sizce ben öğreten soru bankalarından da edineyim mi sizce coğrafyam pek iyi değil anayasam hiç hiç iyi değil. Ne olur bana bi akıl verin arkadaşlar. İhtiyacın çözümlü soru banklarınıda çözüyorum pegemide alıcam ama uzman kariyer konusunda öğretenleri almalımıyım sizce. sistematik soru setini dersane verdi.((((((((((((((((
Gunescim hosgeldin cnm benm kulaklarini bayagi cinlattik nerelerde bu kiz diye..bidaha bizi birakip gitme
Merhaba efendim hosgeldiniz..
Sıkıntı degil canım geldin sonunda...Hosgelmişsin...
Gygk dedigin cok dogru...panik olmamak lazım...ben de program yazdım..Çat diye geciyor zaman...
Kızlar ben de yap ve ses bilgisi videolarının tümünü bitirdim sonunda. Şimdi matematik cözecegim biraz. Pesine tarihden devam edecegim...
Yoldaslarim mrb
Bi kac gundur yazamadim sikintilarim vardi bugunde hastanelerde gecti vaktim ama artik bi problem yok dort elle calusmaya tam gaz devam Oglum uyudu esimde gec gelecek oyeeee bennde yaptim cayimi yurutmeden test cozecem :)) kim var ders calisan parmak kaldirsin:))
Gkgy cim yalniz birakmayacam artik insallah kuzum basin agrimistiya gecen kiyamam
Elifim allah sifa versin dualarim sizinle
Gunes zeytin hosgeldiniz
Duobak allah zihin acikligi versin tatlim
Carpemm caaaaannnn opuyorum senide geceye beklerim gel calisak:)) hasbammmm
Adini hatirlayamadigim arkadaslar sizlerede rabbim zihin acikligi versin
Kizlar, bugun dersanedeydim.simdi hastaneye geldik.ameliyat olucak, kizlar dua edin...saat kacta ameliyata alacaklar belli degil henüz bekliyoruz, esim cok stresli bana düşüyor herkese moral vermek 😣
Kizlar coook şükür dun gece ameliyat oldu.bugun cikaracagiz hastaneden.cikis islemleri icin bekliyoruz. Cok saglikli gorunuyor. Kizlar sizden de Allah ragzi olsun dualariniz ve bana vermis oldugunuz destek icin. Sizi seviyorum canlar.
bu gün sınava gittim ordan ayaklarım kitapçıya gittisizlerden çok duyduğum uzman kariyerin öğreten tarih soru bankası aldım . 7 li yedi iklim deneme vardı onu aldımm yaaa artık soru bankası almayacam dedikçe alıyorum kendime şaşırıyorum yahuuu evde 10 - 11 kadar yayınevinin soru bankası var ama ben doymuyorum sanki hepsini çözüyorum gibi öyle işte sizde ne var ne yok zuzularrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?