işallah iyi geçer ameliyat kuzum dualarım seninleeeKizlar, bugun dersanedeydim.simdi hastaneye geldik.ameliyat olucak, kizlar dua edin...saat kacta ameliyata alacaklar belli degil henüz bekliyoruz, esim cok stresli bana düşüyor herkese moral vermek 😣
Elifimmmmm Rabbim acil sifalar versin kuzummmm hayirlisiyla ameliyata girsin ciksn inş dualarimizdasn ..Kizlar, bugun dersanedeydim.simdi hastaneye geldik.ameliyat olucak, kizlar dua edin...saat kacta ameliyata alacaklar belli degil henüz bekliyoruz, esim cok stresli bana düşüyor herkese moral vermek 😣
işallah iyi geçer ameliyat kuzum dualarım seninleee
Yoldaslarim mrb
Bi kac gundur yazamadim sikintilarim vardi bugunde hastanelerde gecti vaktim ama artik bi problem yok dort elle calusmaya tam gaz devam Oglum uyudu esimde gec gelecek oyeeee bennde yaptim cayimi yurutmeden test cozecem :)) kim var ders calisan parmak kaldirsin:))
Gkgy cim yalniz birakmayacam artik insallah kuzum basin agrimistiya gecen kiyamam
Elifim allah sifa versin dualarim sizinle
Gunes zeytin hosgeldiniz
Duobak allah zihin acikligi versin tatlim
Carpemm caaaaannnn opuyorum senide geceye beklerim gel calisak:)) hasbammmm
Adini hatirlayamadigim arkadaslar sizlerede rabbim zihin acikligi versin
Bencede bana gelin duobak evi yeni temizledi batmasin bende cayimla bekliyom sizi:))Yavrukusum evi piril piril etmissin bugun masAllah??yorulmussundur Duman cay yapmis benmde çok canim çekti ona mi gitsek napsak???
Slmlar kizlar dersaneden geldim yemekti ev toplama derken bu saat oldu aksama tekrar ve yeni aldigim soru bankalarini cozucem acayip bir hirs geldi nedense herkese kolay gelsin opuldunuz cokkkkkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dumancimmmmm kacgundur aklimdasn nerde bu kiz diyorm??hastane olayi ne kotu bisey yoktur inş? Caylari hazirla fistgm Duabakla sana geliyoz:))
Gelin bacim:)) bekliyorum
Hamilelikte yapilan tetonozun son dozu kalmisti onu yaptirdim esim rahatsizdi onu goturduk derken test sonuclari falan aksami bulduk cok sukur bi sorun yok artk yalniz kolumu kaldiramiyom asi mahvet ti
Gkgy cim sen neyapiyon cnm kizin uyudumu esinin nobetleri nasil
Bende unutmusum arkadas hatirlatti ysptirmakta fayda var aslinda. Cok sukur oglum iyi cnm allah sikinti vermesin yavrucaklarimiza. Bittimi konularin cnm ne alemdesinSagol kuzum içmiş kadar oldk eline saglik..ufakliktan korktum ben de bisey mi var DİE..iyi olmaniza sevndm cnm
Ben o iğneyi yaptirmadim agri yapiyo dediler korktum biraz kaldi öyle..
Bende uyuttum tedt cozuyorum yurutmeden.Uyuttum bidiği birazdan türkçe caliscam cnm dilbilgisi az bi yerim kaldi bitiriyimde yarin konu calismam direkt soru cozumune odaklanirim..
Valla eşimin yuzunu gordugumz yok secim nedeniyle adam sabah 6 da cikiyo gece 1-2 ancak geliyor izin falanda yok hergun gidiyo su secim olsa bitsede kurtulsak ..senin esinin nasill calisma saatleri umarm o biraz rahattir??
Bende unutmusum arkadas hatirlatti ysptirmakta fayda var aslinda. Cok sukur oglum iyi cnm allah sikinti vermesin yavrucaklarimiza. Bittimi konularin cnm ne alemdesin
Maşallah cnm calisma sevkin hep boyle devam eder inş..iyi clismalar..
canım benim çok teşekkür ederim inş. hepimiz için öyle olsun bu süreçler.... pegem efsane 5000 ve gk gy çözümlü soru bankalarınıda bugün aldım canım ben uzun aratırmalarım sonucunda aldım zaten alanlar hiç pişman değilim hatta ve hatta pegem geçen sene gk gy de 85 soru YAKALAMIŞ. ben inceledim birebir yakalamış gerçekten sorunun öncül yerleri bile aynı. isabetli bir tercih olmuş bence iyi çalışmalar kolaylıklar hepimize inş. Bugün ben birde ayrıca uzman kariyer öğreten soru bankalarını da aldım pegemle beraber uzman kariyere başladım hatta geçmiş konuları baştan sona tekrar gibi bişey oldu çok faydalı gerçekten.
Cenemiz düştü 2 gün gorusmedk ne çok laf birikmiş:))
Amin cnm Rabbim korusun onlari..
Turkceden sozel mantik var matematikten sayisal mantik bir de tarihten cagdas son eklenen konu kaldi..bu 10-15 gun icerisinde de onlari toparlayp bitircem ins sonra da denemelere yonelicem
Kuzum tutmayim seni sen dersine calis yazisiriz yine optm kolay gelsn..
Hemen bende aliyorum pagemi sagol cnm bilgin icincanım benim çok teşekkür ederim inş. hepimiz için öyle olsun bu süreçler.... pegem efsane 5000 ve gk gy çözümlü soru bankalarınıda bugün aldım canım ben uzun aratırmalarım sonucunda aldım zaten alanlar hiç pişman değilim hatta ve hatta pegem geçen sene gk gy de 85 soru YAKALAMIŞ. ben inceledim birebir yakalamış gerçekten sorunun öncül yerleri bile aynı. isabetli bir tercih olmuş bence iyi çalışmalar kolaylıklar hepimize inş. Bugün ben birde ayrıca uzman kariyer öğreten soru bankalarını da aldım pegemle beraber uzman kariyere başladım hatta geçmiş konuları baştan sona tekrar gibi bişey oldu çok faydalı gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?