- 24 Mayıs 2013
- 786
- 169
- 53
Peki arkadaşım :) yorum yaparım elbet. Bu arada diğer iki kaynağımı söylemeyi unutmuşum. Hakan dedenin balyoz soru bankası ile pegemin efsane 5000 soruluk kitabı da var. Hakan dedenin ders notlarından da soru bankasından da memnun kalmadım açıkçası :/ ders notları kitabı inanılmaz eksik. İlkler bile yazılmamış. Çok çok eksik var. Tamam ders notu adı altında ama bu kadar da olmamalıydı bence. Balyoz soru bankasona gelince çözümlü ve çözümü güzel yapılmış evet. Ama sorular basit. Yani bu muydu şu muydu diye iki şık arasında bırakmıyor. Pegemi şu an çözüyorum kitap önümde tarih kısmı açık :) o daha iyi balyoza göre bence.
Bu arada bir arkadaşım femin tarihine çok zor demişti deneme sınavında. Bence alıp kendinizi deneyin kızlar siz de. Uzmanın öğreten soru bankasından tarihini aradım ama bulamadım ne yazık ki. Data alacaktım ama data da boşluk doldurma doğru yanlış test karışıkmış sanırım. En son dediğim kaynaklarda karar kıldım.
Hihihihii afedersin canım
Ben de Balyoz soru bankasını çok merak ediyordum açıkçası, iyi oldu söylediğin. Hakan Dede'ye nedendir bilmem bi önyargım var zaten :26:
Evet data boşluk doldurma, doğru yanlış filan bölümleri var canım. Ama bence en büyük eksiği çözümlerinin olmaması. Ondan soru çözerken karıştırdığım bişi olursa, konu anlatımlı bir kitaptan arayıp duruyorum neydi neydi diye.
cnm uzman kariyerin yaprak testi yok ama ktabı var yaprak test şeklinde yapmışlar kopartmalık ama kopartmaya kıyamadım ben beğendim sorularını kolay orta zor şeklinde ayırmışlar
bugün 100 soru yaptım eve kaldı 50 soru daha
Zeytincim ben de Uzman kariyerin yaprak testlerini almaya niyet ettim sanki bugün Birsürü de kaynağım var halbuki
Maşallah canım Ben de bugün ofiste 50 soru çözdüm, akşama dershanem var ama gidince de en azından 100'e tamamlayabilirim diye düşünüyorum.