- 1 Ocak 2013
- 1.494
- 106
-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #1.881
İnş burada birbirimize daha çok motive ederiz.Bebeğin 1 aya düzelir daha çok minik :) ben hep çalışıyorum hem yükseklisans yapıyorum hem evliliğe hazırlanıyorum buaradada dershaneye başladım benim bile umudum var halacanım benim çook teşekkür ederim güzel dileklerin için inan motive etti beni örneğin şuan uykular düzensiz hatta şuan kucağımda kızım :) ama umarım en kısa zamanda düzene girer ve ben de arkadaşın gibi bir puan alırım ..sağol..
acaba matematik ve türkçede soruların kaçta kaçı mantık olacak???? Sizce sınavın tarzının değişmesi avantaj mı dezavantaj mı???
Merhaba kızar bende aranıza katılmak istiyorum.Bugün akşam dershanem başlıyor hem özel sektörde çalışıp hemde kpss e hazırlanacam olmuyor böyle bıktım özel sektörden
Nişanlım bilgisayar müh cumartesi-pazar çalışmıyor akşamları arayıp soran yok ben özel sektörde biyologum cumartesi çalışıyorum, pazarları ve akşamları telefonum susmuyor.Hem çalışıp hemde kpss e hazırlanabilir miyim acaba?
çok guzel bır plan yapmıssın az oncede geldı kıtaplarım hepsıunı ınceleyım sana en yakın zamanda yazarım yaklasık 15 yakın soru bankası ve yaprak testı oldu elımde hepsıne bakıp buraya yazıcam...buarada kızım dun grıp oldu(( oyusden onunla ılgılenıyorum ders calısamıyorum bu ara o ıyılessın en yakın zamanda donucem ıns ...
kaça kaç olacağını bilmiyorum akşama soracam bende dershaneye yarın haber veririm. Benim için avantaj çünkü hızlıyımdır mantık sorularında ama çoğu kişi çok zorlayacağını düşünüyor.
kpss yi kazanınca sende onlara gülersin bunlar seni yıldırmasın
pamuk şekerciğim ne güzel bitirmişsin tarihi darısı başımıza
hafta sonu tekrarlar yaptım madenler ve enerji kaynaklarını da bitirmiş bulunuyorum
Bişey sormak istiyorum.
2014 yayın set alcam . Lisans için.
Yargı ve İhtiyaç arasında kaldım. Hangisini alayım karar veremedim...
çok teşekkur ederım aman kuzulara hasta olmasınlarda tek ben ders calısmamaya razıyım ...eevet kıtaplarım gozumun onunde hangısını alıp cozsem dıye merak edıyorum ama annemın evınde oldugumdan donerken ucakla goturemem dıye yarın kargoya verıcem esıme gonderıcem oyusden kıtaplarımaa kısa bır surelıgıne daha dokunamıcammerveesk, güle güle çöz bitir kitaplarını ne güzel ne çok kitabın olmuş insana şevk gelir böyle çok kitap arasında güzel kızına da geçmiş olsun çabuk atlatır inşallah benim oğlumda biraz ateşlenir gibi oldu bugün ama geçti iyi çok şükür şu anda...
ders çalışırken huzur çok önemli, umarım gittiğin yerde rahat edersin
cnm bu bankacılık sınavlarındada çıkan sorular demi bu mantık soruları.? ben alese hiç girmedm ve ales sorularını hiç de görmedim.... Bide bugün nette gördüm. asparagas olan soracaklarmş diyor son dakika haberi diye gördümböyle şeyler canımı sıkıyor ders çalşma şevkim giidyor hemen
merhaba bende senin gibiyim üstelik evliyim bide eşim ğretmen onun boş vakti çok benim bir pazarlarım var bend ebıktım artık özel sektörden inşallah kazanacağız yeterki düzenli çalışalım. ben dersaneyede gitmiyorum çünkü zamanım yok burdan birbirimizi motive edelim:))
http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...2014-kpss-guncel-bilgiler-2.html#post32118712
Kızlar güncel bilgi başlığını unutmayın...Okuyun, ekleyin sizler de...
merhabalar ,söylemeye utanıyorum ama :)
Türkçede sözcükte anlam ilk ünite bitti
birde sizlerin izlediği ,okuduğu nette videolar varmı acaba ?
ben matemetikten hiç çakmıyorum ,eğer paylaşırsanız sevinirim ...
herkeze i çalışmalar
Dershane akşam 18:30 girdim eve gittim saat 23:00 duş al hazırlan yatmam 1 i buldu benimde vaktim yokmuş daha şimdi daha iyi anladım ama dershane de ne duyarsam kar diyorum.Bende mayısa evleniyorum evde tek pazarları ile nasıl çocuk büyütecemÇalışmayı da bırakmak istemiyorum en iyisi birbirimize motive edelim çok çok :)
iyi geceler çalışkann topiciğinn çalışkan hatunları
nasıl gidiyo bakalım çalışmalar
dün matematik ddersim vardı ama pek ilerleyemiyoruz bide ben temelden başlayınca bide zor anlayınca yavaş ilerliyoruz ama olsun öğrencemmmmo yüzden hala temel kavramlardayız konu ekleyemiorum bitirdim diye
1 hafta falanda ders çalışamıcam :26: işten sonra sürücü kursuna gidicem 5 saatmiş dersler evede geç gelince sanmıyorum bakamam heraldee off
öporum hepinizi kolay gele