- 24 Mayıs 2013
- 786
- 169
-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #1.921
1. Soru--> Uygurlar ticaretten cok tarımla gecimlerini saglarlardı, bu yerleşik hayata gecmelerinin sonucudur. Yerlesik hayata gecmelerinin ve mimaride ilerlemelerinin sebebi de tapınak yapma zorunlulugu olması maniheizm dininde. Tapınaklar da ilk mimari eserleri...Burdan gidebiliriz sanırım. Gene de mantıksız bir soru olmus bence.
2. Soru---> Ben c ve d arasında kaldım ve c dedim. Bilen biri acıklasın bunu. Arada bir fark var kesin ama ben cözemedim.
3. Soru--> Bence3. sorunun cevabı a...b'de ekstra bilgi vermiş, ama gerekce sorduguna göre sebebi a sıkkı.
büyütemiyosun işte ben tecrübe ettim 3 yıldır evliyim cesaret edemedim zaman ayıramadımyani:)) oyüzden kpss yöneldim sıkı çalışalım ki sen bari evliliğinin ilk yıllarında eşine daha çok zaman ayır tadını çıkar ben yoğunluktan nasıl geçti anlamadım ama ben işyerimde bakıyorum biraz akşamlarıda matematik çalışıyorum fena sayılmaz olacak inşallah..
Lisans için mi 55 tlye aldınız ben sordum yediiklim 110 tl dedi :SEvet kesinlikle. Ben de yeni aldım ihtiyaç 2014 modüler set. Yargı, Yediiklim ve İhtiyaç arasında kalmıştım. İyiki ihtiyaç almışım diyorum. Çok yalın ve keyifli anlatmış. Sayfa tasarımları bile çok hoşuma gitti, tekdüze değil, insanı sıkmıyor. Sorular da çok iyi.
Tavsiye ederim. Bu arada 55 liraya aldım son baskı. (B)
Merhaba arkadaslar ben de bu yıl kpss ye hakkıyla hazırlanayım dıyenlerdenim kaynak olarak elimde 3 sene önceki baskı var Yargı'nın İhtiyaç yayınlarını tavsiye edermisiniz? Yada başka kaynak tavsiyeleriniz var mı?
İşyerimde kitapları çantamdan bile çıkaramıyorum ben patron kpss hazırlananla işim olmaz diyip çıkarıyor evlenmekte masraflı işten çıkamam o yüzden dershaneden kalan zamanlarda ful çalışıyorum bende şimdilik fena gitmiyor :)
Lisans için mi 55 tlye aldınız ben sordum yediiklim 110 tl dedi :S
3 yıl önceden bu yana saçma sapan değişiklikler oldu soru sorudur ama biraz daha zorlaştırdılar . yediiklimi tavsiye etti dershaneden hoca bize. Bende almadım hafta sonu alınca yorum yaparım.
Eki Görüntüle 819821
Eki Görüntüle 819822
Eki Görüntüle 819823
kızlar 3 tane sorum var bakabilir misiniz
tarih sorusunun cevabı A. ama ben ticaret olarak düşündüm, soruda mimaride hint ve irandan etkilenmektedir deyince aklıma ticaret geldi. zaten diğer devletlerle ticari ilişkiler sonucunda dinlerini de değiştirmişler.
2. sorunun cevabı D şıkkı. ben C yapmıştım.
3. nün cevabı da B. ben ise A olduğunu düşünüyorum :26:
ben siteyi beğendim orta öğretim kpss diyor lisans için farklı farklı videoları varmıdırCanım hosgeldin yeniden :)))
Z tv videoları var canım. Mp3 yaptım ben onları izleyip, otobüste orda burda surda dinliyorum.
Evet dudujan 55 tl ye aldım. Yediiklim ve datada da indirim vardı son baskılarda. Rampalı çarşı diye bir yer var Konya'da. Bir tür kitap piyasası. Kitap rampalıya düşmeden önce 150 lira gibi fiyatlardan bahsediliyordu, sonra kitap geldi 99 liraya. 2 gün içinde rekabetten fiyatlar düşmüş. Ben netten alcaktım, stoklara girmesini bekliyordum. 100 lirayı gözden çıkarmıştım. Gerçi aldıktan sonra nette de fiyatlar buna yaklaştı. Dün bi sitede gördüm aynı set kargo hariç 57 lira. toplamda 62 filan oluyor işte. İyice araştırın derim, acele etmeyin.
Başarılar :)
1. Soru--> Uygurlar ticaretten cok tarımla gecimlerini saglarlardı, bu yerleşik hayata gecmelerinin sonucudur. Yerlesik hayata gecmelerinin ve mimaride ilerlemelerinin sebebi de tapınak yapma zorunlulugu olması maniheizm dininde. Tapınaklar da ilk mimari eserleri...Burdan gidebiliriz sanırım. Gene de mantıksız bir soru olmus bence.
2. Soru---> Ben c ve d arasında kaldım ve c dedim. Bilen biri acıklasın bunu. Arada bir fark var kesin ama ben cözemedim.
3. Soru--> Bence3. sorunun cevabı a...b'de ekstra bilgi vermiş, ama gerekce sorduguna göre sebebi a sıkkı.
Arkadaşlar Merhaba,
1. Soru: Evet ticaretin gelişmesi din değiştirmeye etken olmuştur her dönem fakat bu soruda çok net bir sebep sonuç ilişkisi kurulmuş. Tapınak yapılmasının tek mantıklı açıklaması din değişimidir. İran ve hitit etkisi kafa karıştırıcı olabilir.
2. Soru: C şıkkında biçim olarak soru cümlesi yapılmış. D şıkkında biçimce olumluluk var ama cümleyi net okuduğumuzda 'İçiremezsin' anlamı var. Bu da biçimce olumlu, anlamca olumsuz cümle oluyor :)
3. Soru: Bu soru hakkında ben de sizinle aynı fikirdeyim :)
İyi çalışmalar dilerim.
ben Türkçeye yeni başlamış biri olarak yukarıdaki tüm sorulara seninle aynı cevapları verdim ,eğer çalışsaydım cevaplarda bi yanlışlık var diyebilirdim ...
İşyerimde kitapları çantamdan bile çıkaramıyorum ben patron kpss hazırlananla işim olmaz diyip çıkarıyor evlenmekte masraflı işten çıkamam o yüzden dershaneden kalan zamanlarda ful çalışıyorum bende şimdilik fena gitmiyor :)
Lisans için mi 55 tlye aldınız ben sordum yediiklim 110 tl dedi :S
3 yıl önceden bu yana saçma sapan değişiklikler oldu soru sorudur ama biraz daha zorlaştırdılar . yediiklimi tavsiye etti dershaneden hoca bize. Bende almadım hafta sonu alınca yorum yaparım.
çok teşekkur ederım aman kuzulara hasta olmasınlarda tek ben ders calısmamaya razıyım ...eevet kıtaplarım gozumun onunde hangısını alıp cozsem dıye merak edıyorum ama annemın evınde oldugumdan donerken ucakla goturemem dıye yarın kargoya verıcem esıme gonderıcem oyusden kıtaplarımaa kısa bır surelıgıne daha dokunamıcamsen nasılsın nasıl gıdıo ders calısma test cok cozebılıomusun ben fazla cozemıyorum daha cok dersler bıtınce agırlık verım ıstıorm
sağol canım iyiyim çok şükür. ben konu bittikten hemen sonra konuyla ilgili ne kadar soru varsa çözmeye çalışıyorum. elimde şu an çok kaynak yok o yüzden bir konudan bazen 100 bazen 150 en fazla tarihten soru var mesela o 200 ü buluyor. onun dışında her gün aynı verimi alamıyorum tabi evin işi yemek çocuk park boyama oyun derken akşam oluyor ne yazık ki. geçen hafta çok iyiydi bir sürü konu bitirdi bu hafta aynı değil daha biten hiçbir konu yok açıkçası dershane kitapları yarın verecek inşallah ondan sonra elimdeki kaynaklara göre bayramdan sonra soru setleri alacağım ( o zaman çıkacakmış.) kitaplar elime geçtikten sonra daha istekli ve verimli olurum inşallah bütün bunlar boşa gidecek yeteri kadar çalışamazsam ve kazanamazsam diye çok korkuyorum bir iki arkadaşım var bu kadar büyütme diyorlar biraz dalgınlık unutkanlık başladı bende aklım hep derslerde başka şeye kendimi veremiyorum.
bendede aynı ya kpssye calıstıgımı bılmıyor patronlar ınternetten okuyorum konuları sorulara bakıyorum zor ooluyor ama elımden geldıgınce allah yardımcımız olsun
Elf'im boyutları büyük gelecektir muhtemelen mail için. :26: ZTV KPSS TARİH VİDEOLAR ( ÜCRETSİZ İNDİR ) Şurdan videoları indirebilirsiniz. Ben buradan indirmiştim zamanında. Sonrasında free video to mp3 coverter indirip kurup mp3 haline cevirebilirsiniz.
Bayanlar öncelikle merhabalar :) Siteyi sürekli takip ediyordum;ama yeni üye oldum . Kamu yönetimi mezunuyum 2012 kpss de bir cacık yapamadım3 aylık evliyim ve evde ders çalışmaya başladım :) Ama tek başına gitmiyor bu işler motivasyon lazım sanırım aranıza böylece giriş yapmış bulunuyorum herkeslere iyi çalışmalar :)
Teşekkür ederim hoşbuldum :) Hem iş hem ders zor olsa gerek senin için Allah hepimizin yardımcısı olsun ..