2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

merhaba arkadaşşlar benim kafama bişey takılıyor şimdibiz tarihi coğrafyayıo çalışıyoruz benim tarih bitmek üzere ama zaman cok daha sınava unutmazmıyız? tamam tekrar edeceğiz ama okadar konuyu her hafta nasıl tekrar yapacağız.kafam çok karıştı :KK25:

Mrb bende aranıza katılmak istiyorum bu sitenin de acemisiyim dershaneye yeni başladım bugün de ders çalışmaya başlıycam kpss b grubu olarak nasıl iletişim kuruyoruz :KK66:)

merhaba arkadaşşlar benim kafama bişey takılıyor şimdibiz tarihi coğrafyayıo çalışıyoruz benim tarih bitmek üzere ama zaman cok daha sınava unutmazmıyız? tamam tekrar edeceğiz ama okadar konuyu her hafta nasıl tekrar yapacağız.kafam çok karıştı :KK25:

Cnm konular hakkında bıraz bılgı sahıbı olduktan sonra test çöz ama aynı zamanda yeni konular da çalış eskıyle yenıyı beraber götür konu atlamadan tekrar ede ede git unutmazsın zaten :KK66:

Bişey sormak istiyorum.

2014 yayın set alcam . Lisans için.

Yargı ve İhtiyaç arasında kaldım. Hangisini alayım karar veremedim...

arkadaşlar ben bu sene radikal akademi'ye yazıldım.21 eylülde kursumuz başladı.kurs başlamadan önce bize seviye tesbit sınavı uyguladılar.matematikte 10 netin altına düşenlere yani ben gbilere:) 32 saat temel matematik eğitimi verdiler.haftada 4 saat matematik ve 4 saat tarih derslerinden birebir alma hakkımız var.bir hafta önceden randevu alıyoruz ve o saatte hoca ile başbaşa ders çalışabiliyoruz.bu özel dersler liderde haftada yarım saat yediiklimde haftada 1 saat:) bina çok modern ve yeni.kütüphanede tüm yayınların kitapları var.ben gerçekten çok memnunum umarım öyle devam eder.

Kızlar ben başlayamadım daha :KK17: aslında başladım ama öyle kaldı bi ton iş çıktı haftaya dersanem başlıyor o zaman düzenli bi şekilde başlayacağım inşallah. Seviye tespit sınavı öncesi konuları gözden geçireyim diyordum ama olmadı bu arada ales için soru bankası aldım alese kadar onları bitirirsem Türkçe matematik konusunu büyük ölçüde halletmiş olurum sonra hızlanmak için yine soru çözerim diyorum.. Haftaya bol bol yazacağım inşallah :21: iyi çalışmalar :KK16:

merhabalar bende 2014 kpss ye hazırlanacam evde geçen seneden bir sürü kitap var ama konularda bir değişiklik olacağını duymuştum yeni müfredata göre yani 2014 kpss kitapları piyasaya çıktımı acaba

merhabalar bende 2014 kpss ye hazırlanacam evde geçen seneden bir sürü kitap var ama konularda bir değişiklik olacağını duymuştum yeni müfredata göre yani 2014 kpss kitapları piyasaya çıktımı acaba

evet yeni kitaplar çıktı ben ihtiyaçtan aldım ordan çalışıyorum

Merhaba kızar bende aranıza katılmak istiyorum.Bugün akşam dershanem başlıyor hem özel sektörde çalışıp hemde kpss e hazırlanacam olmuyor böyle bıktım özel sektörden :KK43:
Nişanlım bilgisayar müh cumartesi-pazar çalışmıyor akşamları arayıp soran yok ben özel sektörde biyologum cumartesi çalışıyorum, pazarları ve akşamları telefonum susmuyor.Hem çalışıp hemde kpss e hazırlanabilir miyim acaba?

Son düzenleme:
kızlar ne gibi değişiklikler var müfredatta ben de eski kitaplardan çalışırım diye düşünmüştüm..bu arada 45 günlük minnak bir bebeğim var benim gibi bebekli olup kpss ye hazırlanacak olan var mı?

Birkaç gündür girmiyorum taaaaa nerelere gelmişsiniz arkadaşlar. Hemen kendimi toparlamam lazım.

Keyifli çalışmalar, başarılar :)

kızlar ne gibi değişiklikler var müfredatta ben de eski kitaplardan çalışırım diye düşünmüştüm..bu arada 45 günlük minnak bir bebeğim var benim gibi bebekli olup kpss ye hazırlanacak olan var mı?

Geçen sene bir arkadaşım bebeği uyuyunca ders çalışıyordu bebeğin uykusu düzenli olduğundan düzenli ders çalışarak 91 aldı inş senin bebeğinde uyu sorunu olmaz da çalışabilirsin.Değişikliklerin en önemlisi mantık sorularının eklenmesi ales de olduğu gibi mantık soruları eklediler :KK43:

Geçen sene bir arkadaşım bebeği uyuyunca ders çalışıyordu bebeğin uykusu düzenli olduğundan düzenli ders çalışarak 91 aldı inş senin bebeğinde uyu sorunu olmaz da çalışabilirsin.Değişikliklerin en önemlisi mantık sorularının eklenmesi ales de olduğu gibi mantık soruları eklediler :KK43:

canım benim çook teşekkür ederim güzel dileklerin için inan motive etti beni örneğin şuan uykular düzensiz hatta şuan kucağımda kızım :) ama umarım en kısa zamanda düzene girer ve ben de arkadaşın gibi bir puan alırım ..sağol..

Teşekkür ederim canım. memnun kaldığın yayınları yazarsan tabi ki sevinirim zaten kararsız kalıyor insan hangisini alsam diye gerçekten faydalı olan yayın evinin kitabını almak lazım. inşallah matematiği bitirirsin eve dönene kadar bende arada annemi çağıracağım dershane dışında da gelip oğluma bakacak bende ders çalışacağım hatta son bir ay annemde kalmayı düşünüyorum sabahlasam da sorun olmayacak.

çok guzel bır plan yapmıssın az oncede geldı kıtaplarım hepsıunı ınceleyım sana en yakın zamanda yazarım yaklasık 15 yakın soru bankası ve yaprak testı oldu elımde hepsıne bakıp buraya yazıcam...buarada kızım dun grıp oldu :KK43:(( oyusden onunla ılgılenıyorum ders calısamıyorum bu ara o ıyılessın en yakın zamanda donucem ıns ...

benımde 31.5aylık bı kızım var onun uyku saatlerınde ders calısıyorum bende hos artık gunduz uykumuz cok az ben daha cok gecelerı cslısmaya agırlık verıyorum ıns sende bı duzen kurarsın kendıne ....buarada mufredatta tarıhde degısıklık oldu dunya tarıhı vs gıbı konular eklendı soru sayıları konu dagılımına gore degıstı bı arastır netten ıstersen vatandaslıkda oldu guncel olaylar 9 soru oldu sanırım turkce ve matematıkde ıse ales tarzı soru sekıllerı oldu..oyusden yenı doneme aıt bır konu anlatımı alsan senın ıcın ıyı olur

aslında ılk olarak ıhtıyac olarak dusunmustum daha doğrusu hala ıkısı arasında gıdıp geliyorum bı formda okudum bı kac hata var dıyor 2012 de ıkısındende çalışmıştım ve karıyer bana sankı anlatımı daha ıyı gelmıstı...sımdı ne yapsam bılemedım sen aldın mı

cnm ben uzman kariyerin tarih ve matematik öğreten soru bankasını aldım. ihtiyaç yayınlarınında var biraz kaynakları ve ihtyaç yayınları daha iyi kpss de ve soruları çok güzel.... zaten tek kaynala yetinme cnm... soru bankta ne kadar yayın varsa almaya çalş... beyaz kalem, uzman kariyer, data, pagem,yedi iklim,yargı, ihtyaç.,fem, güvender............... ne kadar çok soru çözersek ne kadar çok yayın evinin sorularını görürsek sınavda biizm için avantaj cnm... Benim bi arkadaş sınava son 2 -3 ay kala 200 kadar deneme çözmüş sınavda artık soruları tanıyordum neredeyse çözdğüm soruların aynısı yada benzeri geldi dedi ve 92 puan aldı arkadaş....

acaba matematik ve türkçede soruların kaçta kaçı mantık olacak???? Sizce sınavın tarzının değişmesi avantaj mı dezavantaj mı???

X