-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #1.861
merhaba arkadaşşlar benim kafama bişey takılıyor şimdibiz tarihi coğrafyayıo çalışıyoruz benim tarih bitmek üzere ama zaman cok daha sınava unutmazmıyız? tamam tekrar edeceğiz ama okadar konuyu her hafta nasıl tekrar yapacağız.kafam çok karıştı
Bişey sormak istiyorum.
2014 yayın set alcam . Lisans için.
Yargı ve İhtiyaç arasında kaldım. Hangisini alayım karar veremedim...
Cnm konular hakkında bıraz bılgı sahıbı olduktan sonra test çöz ama aynı zamanda yeni konular da çalış eskıyle yenıyı beraber götür konu atlamadan tekrar ede ede git unutmazsın zaten
Bişey sormak istiyorum.
2014 yayın set alcam . Lisans için.
Yargı ve İhtiyaç arasında kaldım. Hangisini alayım karar veremedim...
merhabalar bende 2014 kpss ye hazırlanacam evde geçen seneden bir sürü kitap var ama konularda bir değişiklik olacağını duymuştum yeni müfredata göre yani 2014 kpss kitapları piyasaya çıktımı acaba
kızlar ne gibi değişiklikler var müfredatta ben de eski kitaplardan çalışırım diye düşünmüştüm..bu arada 45 günlük minnak bir bebeğim var benim gibi bebekli olup kpss ye hazırlanacak olan var mı?
Geçen sene bir arkadaşım bebeği uyuyunca ders çalışıyordu bebeğin uykusu düzenli olduğundan düzenli ders çalışarak 91 aldı inş senin bebeğinde uyu sorunu olmaz da çalışabilirsin.Değişikliklerin en önemlisi mantık sorularının eklenmesi ales de olduğu gibi mantık soruları eklediler
Teşekkür ederim canım. memnun kaldığın yayınları yazarsan tabi ki sevinirim zaten kararsız kalıyor insan hangisini alsam diye gerçekten faydalı olan yayın evinin kitabını almak lazım. inşallah matematiği bitirirsin eve dönene kadar bende arada annemi çağıracağım dershane dışında da gelip oğluma bakacak bende ders çalışacağım hatta son bir ay annemde kalmayı düşünüyorum sabahlasam da sorun olmayacak.
kızlar ne gibi değişiklikler var müfredatta ben de eski kitaplardan çalışırım diye düşünmüştüm..bu arada 45 günlük minnak bir bebeğim var benim gibi bebekli olup kpss ye hazırlanacak olan var mı?
aslında ılk olarak ıhtıyac olarak dusunmustum daha doğrusu hala ıkısı arasında gıdıp geliyorum bı formda okudum bı kac hata var dıyor 2012 de ıkısındende çalışmıştım ve karıyer bana sankı anlatımı daha ıyı gelmıstı...sımdı ne yapsam bılemedım sen aldın mı
acaba matematik ve türkçede soruların kaçta kaçı mantık olacak???? Sizce sınavın tarzının değişmesi avantaj mı dezavantaj mı???Geçen sene bir arkadaşım bebeği uyuyunca ders çalışıyordu bebeğin uykusu düzenli olduğundan düzenli ders çalışarak 91 aldı inş senin bebeğinde uyu sorunu olmaz da çalışabilirsin.Değişikliklerin en önemlisi mantık sorularının eklenmesi ales de olduğu gibi mantık soruları eklediler