2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

merhaba arkadaşlar benide eklermisiniz yeni başladım ama tarihi yarıladım sayılır üstelik evliyim ve özel sktörde çalışıyorum benim gibi olanlar varmı? inşallah başaracağız:)

bende özel sektöredyim evli değilim gerçi de özel sektördeyken ders çalışmak çok zor

Canım cok sıkıldı kızlar...Misafir var, gene iş-okul-kpss mevzuları acıldı. Ben tekrar bir ''gene mi ders calısıyorsun denilip bıyık altı gülme'' merasimine maruz kaldım...Girdim odama kapımı kapadım şimdi...O kadar üzüldüm ki anlatamam...Bayramda geldiklerinde bunu yaşamamak için çıkmamıştım yanlarını, yatıp uyumustum. Şimdi keske gene aynısını yapsaydım diyorum...

Sabret canım. Seneye bu zamanlar kurtulmuş ve başarının verdiği huzurla oturacağız.

burda hatalı bir çözüm var bu tarz sorularda bölümler toplanır kalanlar değil.

soruların mantığı da şu
bir sayının sonunda kaç adet 0 oldugunu bulmak içindeki 5 çarpanlarını saymaktır.
çünkü 2 * 5 =10 eder ve bir sayı çarpanlarına ayrıldıgında içinde az çarpanı hangisi ise o kadar 0 vardır. doğal oalrak az bulunan asal çarpan 5 oldugundan içindeki 5 çarpanları sayılır. Yani bölümler toplanır sayıyı doğru paranteze almışsınız. ancak 0 ları o şekilde saymıyoruz
yani 50*48! işleminde 48 i ardışık olarak 5 e bölersek
48:5=9
9:5=1
burada bölümler toplanır yani 48 ! den 9+1=10 adet 5 çarpanı gelir

ayrıca 50 nin içinde asal çarpanlarına ayırdıgınızda 5 in karesi * 2 gelir yani 2 tane de 5 50nin içinde var
o zaman toplam 12 tane

yani kalanları sayarak yanlış bulursunuz

Aman canım boşver kim ne düşünürse düşünsün
Hiç canını sıkma sen çalışmalarına odaklan cahil insanmı yok hangibirini takacaksın

İyi geceler arkadaşlar bilgisayarım bozuk bir haftadır
I pad den giriyorum fazla yazamıyorum o yüzden zor oluyor çünkü.şöyle bir göz atıp çıkıyorum
Mat dan tablo grafik problemleri,kümeler, işlem modüler aritmetiği bitirdim
Geriye benim için en gıcık iki konu kaldı olasılık permütasyon çalışasım gelmiyor bir türlü
Allahım bu konular işlenirken ben nerdeydim acaba

selam kızlar
türkçe tekrar yaptım test çözdüm
yarın matematik dersim var geçen hafta işlediklerimizi tekrar ettim
beynim bitik artık

Maşallah kızlar ne çok çalışıyorsunuz durmak yok yola devam seneye de biz güleceğiz onlara boşverin Büşra coğ dan Türkiye'nin fiziki özelliklerini bitirdim ekleyebilir misin lütfen

cnm ben ihtiyaç yayınlarını tavsiye ederim

kpss videolarını indirip mp3 den yada mp4den dinleyebilirmiyim kpss cafe diye bi site var ama ben ordan indiremedim indirsem bile hangi marka mp3 yada mp4 alıp açabilirim hepseiinde açılırmı

cnm ben ihtiyaç yayınlarını tavsiye ederim

aslında ılk olarak ıhtıyac olarak dusunmustum daha doğrusu hala ıkısı arasında gıdıp geliyorum bı formda okudum bı kac hata var dıyor 2012 de ıkısındende çalışmıştım ve karıyer bana sankı anlatımı daha ıyı gelmıstı...sımdı ne yapsam bılemedım sen aldın mı

bugun turkce calıstım sadece ales kıtabından çalışıyorum suan az kaldı bıtmesıne sonra ales matematıge gecıcem . turkceden toplamda 300 soru cozdum bugun haftalık ıslerımı yaptım yarın daha fazla calısıcam ınsallah....

iyi geceler kızlar, yoğun bir hafta sonu geçirdim. şimdi ders başındayım ara verdim. biten konularımı yazıyorum.
matematik - kümeler, ,işlem - modüler aritmetik
coğrafya - Türkiye'nin Fiziksel Özellikleri - Türkiye'nin İklimi,Bitki Örtüsü,Toprak Tipleri
vatandaşlık - temel hukuk kavramları
Türkçe - cümlede anlam

Kızlar dersaneye gidiyomusunuz?Ben gitmiyorum da nasıl bir düzen oturtulur gitmeden?Yani konu anlatımını testleri neye göre belirliyosunuz,konuları yani:26:

kpss videolarını indirip mp3 den yada mp4den dinleyebilirmiyim kpss cafe diye bi site var ama ben ordan indiremedim indirsem bile hangi marka mp3 yada mp4 alıp açabilirim hepseiinde açılırmı

Canım videoları indirdikten sonra mp3'e dönüştürmen lazım dinlemek için. Google'a free video to mp3 converter yaz, o programı indir, kur. Videoları içine ekliyorsun, program dönüştürüyor mp3'e. mp4de de dinleyebilirsin. Marka önemli degil, mp3 alsan da işini görür yeni alacaksan (sadece dinleyeceksen). Hatta telefonunda hafıza kartın varsa, mp3 bile almana gerek yok. Telefonuna atabilirsin. Boyuta dikkat ama. Ne kadar boyut büyük olursa o kadar cok mp3'e cevrilmiş video alır telin ya da mp3/mp4'ün...Habire silip yeni mp3 atmak zorunda kalmazsın..

Hem dinlemek hem izlemek istersen mp4 kullanman lazım ama. Onun için de gene, mp4'e uygun formata dönüştürüyorsun sanırım videoyu...

Son düzenleme:
Kızçelerimmm. Günaydın hepinize.
Kaç gündür yazamıyorum size. Hep telefondan takip ediyorum şimdi de olduğu gibi. Laptopum olmadığından sevgilimin laptopunu kullanıyordum. O da bu haftasonu ona lazımdı. Bugün de alamadım. Konularınızı ekleyeceğim bilgisayara geçince.

Ben tarihi bitirdim bu arada. Şimdi soru çözümüne geçtim. Bir yandan da vatandaşlık ve coğrafyaya başlayacağım. Sizin çalışmalarınız da güzel gidiyordur umarım.
Allah emeklerimizin karşılığını kat be kat verir inşallah
Hepinizi öpüyorummm

kpss yi kazanınca sende onlara gülersin bunlar seni yıldırmasın

pamuk şekerciğim ne güzel bitirmişsin tarihi darısı başımıza
hafta sonu tekrarlar yaptım madenler ve enerji kaynaklarını da bitirmiş bulunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…