-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #1.841
merhaba arkadaşlar benide eklermisiniz yeni başladım ama tarihi yarıladım sayılır üstelik evliyim ve özel sktörde çalışıyorum benim gibi olanlar varmı? inşallah başaracağız:)
Canım cok sıkıldı kızlar...Misafir var, gene iş-okul-kpss mevzuları acıldı. Ben tekrar bir ''gene mi ders calısıyorsun denilip bıyık altı gülme'' merasimine maruz kaldım...Girdim odama kapımı kapadım şimdi...O kadar üzüldüm ki anlatamam...Bayramda geldiklerinde bunu yaşamamak için çıkmamıştım yanlarını, yatıp uyumustum. Şimdi keske gene aynısını yapsaydım diyorum...
Sabret canım. Seneye bu zamanlar kurtulmuş ve başarının verdiği huzurla oturacağız.
tamam ya kalanlaı unutmuşuz
önce 48! parantezine alacaz
48!.50-1 oldu
48/5= bölüm 9 kalan 3
9/5=bölüm 1 kalan 4
kalanların toplamı 3+4=7
7/5=bölüm 1
9+1+1=11
başındada 50 vardı ordan bi sıfır daha geldi böylece 11+1=12
sondan 12 basamak 9
sondan kaç basamağı dokuz kaç basamağı sıfır aynı sorulardır.
Canım cok sıkıldı kızlar...Misafir var, gene iş-okul-kpss mevzuları acıldı. Ben tekrar bir ''gene mi ders calısıyorsun denilip bıyık altı gülme'' merasimine maruz kaldım...Girdim odama kapımı kapadım şimdi...O kadar üzüldüm ki anlatamam...Bayramda geldiklerinde bunu yaşamamak için çıkmamıştım yanlarını, yatıp uyumustum. Şimdi keske gene aynısını yapsaydım diyorum...
Aman canım boşver kim ne düşünürse düşünsün
Hiç canını sıkma sen çalışmalarına odaklan cahil insanmı yok hangibirini takacaksın
merhabalar ,
Benıde eklerseniz sevınırım. malıye mezunuyum . ıkı çocuk annesıyım ... daha kıtap almadım ıhtıyac alacaktım ama vazgectım uzman karıyer almayı düşünüyorum bılmıyorum ne dusunuyosunuz bu yayınevı hakkında. tarıh ıcın data vatandaşlık ıcınde yargı alıcam ayrıyeten sonrasında bol bol soru cozucem ınsallah.... destek almaya ve destek vermeye geldım :)
Bu arada geometriden başladım üçgende benzerlik bıttı ... turkce ve matematıgede baslıycam ama ılk olarak ales kıtaplarından calısmaya baslıycam nette bırcok kışı o sekılde yapacakmış ...
Herkese kolay gelsın ınsallah 90 ve uzerını goruruz
cnm ben ihtiyaç yayınlarını tavsiye ederim
kpss videolarını indirip mp3 den yada mp4den dinleyebilirmiyim kpss cafe diye bi site var ama ben ordan indiremedim indirsem bile hangi marka mp3 yada mp4 alıp açabilirim hepseiinde açılırmı