2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

merhabalar kızlar
bende kpss ye gırmeyı dusnuyorum 4 yıllk ısletme mezunuyum
dersaneye gıdecektım ama bebeğım var oyuzden gıdemıyorum malesef
ınternette canlı dersler varmıs bıraz arastrdım ama pek bısey anlamadım enzından onlara katılayım dıyorum
sızler bayağ olmus calısmaya baslayalı ben daha baslayramadım
aranızda canlı derslere katılan varmı yada bılgısı olan varmı

İplemiyorum zaten canım, ama o anda insan etkileniyor...:)

Konulara ilk defa ve tek setten calısacaksan İhtiyaçla başla, yargı biraz daha zor...Sonraki dönemlerde çözülecek kitaplardan. Ben tek kaynaktan calısmadıgım için calıstıgım kitaplar sıralamasında en sona bıraktım yargıyı :KK55:

Evet kesinlikle. Ben de yeni aldım ihtiyaç 2014 modüler set. Yargı, Yediiklim ve İhtiyaç arasında kalmıştım. İyiki ihtiyaç almışım diyorum. Çok yalın ve keyifli anlatmış. Sayfa tasarımları bile çok hoşuma gitti, tekdüze değil, insanı sıkmıyor. Sorular da çok iyi.

Tavsiye ederim. Bu arada 55 liraya aldım son baskı. (B)

Evet kesinlikle. Ben de yeni aldım ihtiyaç 2014 modüler set. Yargı, Yediiklim ve İhtiyaç arasında kalmıştım. İyiki ihtiyaç almışım diyorum. Çok yalın ve keyifli anlatmış. Sayfa tasarımları bile çok hoşuma gitti, tekdüze değil, insanı sıkmıyor. Sorular da çok iyi.

Tavsiye ederim. Bu arada 55 liraya aldım son baskı. (B)

bişey sorcam lisans mı acaba bu set?

Merhaba arkadaslar ben de bu yıl kpss ye hakkıyla hazırlanayım dıyenlerdenim kaynak olarak elimde 3 sene önceki baskı var Yargı'nın İhtiyaç yayınlarını tavsiye edermisiniz? Yada başka kaynak tavsiyeleriniz var mı?

merhabalar kızlar
bende kpss ye gırmeyı dusnuyorum 4 yıllk ısletme mezunuyum
dersaneye gıdecektım ama bebeğım var oyuzden gıdemıyorum malesef
ınternette canlı dersler varmıs bıraz arastrdım ama pek bısey anlamadım enzından onlara katılayım dıyorum
sızler bayağ olmus calısmaya baslayalı ben daha baslayramadım
aranızda canlı derslere katılan varmı yada bılgısı olan varmı

bende yeni başladım ,hangi sitelereden faydalanıyorsunuz?
birde ben 2012 ihtiyaçtan hazırlanıyrum 2012 de almıştım ,kitabın yüzünü açmamıştım ,o zaman çoluk çocukta yoktu,hatta çalışmıyordum bile ahhh kafam ahh kafmmmm:KK14:

bişey sorcam lisans mı acaba bu set?

Evet Samyeli lisans. Hatta foto koyayım ordan bak istersen. 1 sn.

https://www.kitapaldim.com/Kitap/20...-Anlatimli-Set-Lisans-Ihtiyac-Yayincilik.html

Ben çok beğendim. Matematik için de ayrıca bir kitap aldım. Kolaydan zora keyifli matematik diye. İhtiyaçın matematik kitabını ofise getirdim. Fırsat buldukça ondan bakıyorum. Evde de diğer kitaptan çalışıyorum.

Hiç bilmediğim bir yayındı, ama şimdi kesinlikle ihtiyaç derim. Tavsiyeyle aldım ben de.

Tabi benim önceliğim Ales olduğu için şimdilik sadece Türkçe ve Matematik kitaplarına çalışıyorum. Ayrıca ales için de aldım 3 kitap. Arada meraktan açıyorum tarih, coğrafya filan ihtiyaçtan çalışıyorum.

Tabi benim önceliğim Ales olduğu için şimdilik sadece Türkçe ve Matematik kitaplarına çalışıyorum. Ayrıca ales için de aldım 3 kitap. Arada meraktan açıyorum tarih, coğrafya filan ihtiyaçtan çalışıyorum.

Canım ales için hangi yayınları aldın acaba? Bir de çıkmış sorularla ilgili bi kaynağın var mı

Canım ales için hangi yayınları aldın acaba? Bir de çıkmış sorularla ilgili bi kaynağın var mı

Puffittcim Merhaba, her iki topikte de bırakmıyoruz birbirimizi :)

Ales için Yargı ve Yediiklim aldım. Bir de Kolaydan Zora Keyifli Matematik diye bir kitap aldım. Ek olarak eski kitaplarım da var ama şuan önceliğim bu 3 kitap.

Konuları hızlıca bitirip bol bol soru çözmek isitiyorum ama matematiği unutmuşum. Mat biraz oyalıyor beni.

Son 10 yılın çıkmış soruları var, evdeki bilgisayarda olması lazım. Bir paylaşım sitesine ekler linkini atarım. İhtiyacı olan herkes indirsin.

Şuan ofiste oyalanıyorum, eve geçmem lazım. Yarın unutmazsam ekleyim soruları olur mu :)

İyi akşamlar.

bende yeni başladım ,hangi sitelereden faydalanıyorsunuz?
birde ben 2012 ihtiyaçtan hazırlanıyrum 2012 de almıştım ,kitabın yüzünü açmamıştım ,o zaman çoluk çocukta yoktu,hatta çalışmıyordum bile ahhh kafam ahh kafmmmm:KK14:

ınsanın kafasına sonradan dank edıyor ıste napalım
ıhtıyac ın uzaktan eğıtımı var canlı derlerı onlara katılsammı acaba dıye dusunuyorum ucretlı
kendım kıtap alıp calıssam yapamam bı destek ılllakı sart bana

Tasindim ve çok huzurluyum. Şimdi sporumu yapicam, duş ve ders :nazar:

Canım hosgeldin yeniden :)))

merhabalar ,söylemeye utanıyorum ama :)
Türkçede sözcükte anlam ilk ünite bitti :KK43:

birde sizlerin izlediği ,okuduğu nette videolar varmı acaba ?
ben matemetikten hiç çakmıyorum ,eğer paylaşırsanız sevinirim ...
herkeze i çalışmalar

Z tv videoları var canım. Mp3 yaptım ben onları izleyip, otobüste orda burda surda dinliyorum.

Merhaba arkadaslar ben de bu yıl kpss ye hakkıyla hazırlanayım dıyenlerdenim kaynak olarak elimde 3 sene önceki baskı var Yargı'nın İhtiyaç yayınlarını tavsiye edermisiniz? Yada başka kaynak tavsiyeleriniz var mı?

Canım bende de 2012 için aldıgım kitaplar var tonlarca ben de onlardan calısıyorum...Yargı, ihtiyac, data, murat, femin ince soru bankası gy gk karısık...Dershane de pegem verdi. Dolu kitap var.

Yeni kitap alacagım ancak en azından bunlardan tarih, mat bitireyim önce..Dershane cog türkceye gecince kitap alır kalanları da cözerim diye bir plan yaptım kafamda...Aslında pegem 6500 tarih anayasayı da alacaktım bir de femin soru bankasını...Ancak 6500'ü satmıyorlarmıs artık, soru bankaları da hala cıkmadı...

Puffittcim Merhaba, her iki topikte de bırakmıyoruz birbirimizi :)

Ales için Yargı ve Yediiklim aldım. Bir de Kolaydan Zora Keyifli Matematik diye bir kitap aldım. Ek olarak eski kitaplarım da var ama şuan önceliğim bu 3 kitap.

Konuları hızlıca bitirip bol bol soru çözmek isitiyorum ama matematiği unutmuşum. Mat biraz oyalıyor beni.

Son 10 yılın çıkmış soruları var, evdeki bilgisayarda olması lazım. Bir paylaşım sitesine ekler linkini atarım. İhtiyacı olan herkes indirsin.

Şuan ofiste oyalanıyorum, eve geçmem lazım. Yarın unutmazsam ekleyim soruları olur mu :)

İyi akşamlar.

Her iki yerden de takip ediyorum ben :126:

Çıkmış sorular ösym sitesinde var zaten, hiç boşuna zorluk olmasın sana :) Bu arada matematik beni de çok fazla oyaladı, ekime geldik bile :/
Ben kpss ye de katkı olsun diye hızlı hızlı geçemiyorum, neyse yine de yetiştiririz umarım hepsini
:114:

$0007.jpg
$0008.jpg

$0009.jpg

kızlar 3 tane sorum var bakabilir misiniz :KK17:

tarih sorusunun cevabı A. ama ben ticaret olarak düşündüm, soruda mimaride hint ve irandan etkilenmektedir deyince aklıma ticaret geldi. zaten diğer devletlerle ticari ilişkiler sonucunda dinlerini de değiştirmişler.

2. sorunun cevabı D şıkkı. ben C yapmıştım.

3. nün cevabı da B. ben ise A olduğunu düşünüyorum :26:

kızlar ben yediiklim modüler set aldım kupakızı tarih konu anlatımı ve soru bankası aldım artık kitap almıyacağım en azından konu anlatımlı soru bankası alırım artık Fem denemelerini öneriyorlar derslerim ilerledikçe Coğrafyadan 2. konuyu bitirdim. Vatandaşlığa başlamıştım ama çok sıkıcı ona daha sonra başlamaya karar verdim :)))

herkese kolay gelsin

Eki Görüntüle 819821
Eki Görüntüle 819822

Eki Görüntüle 819823

kızlar 3 tane sorum var bakabilir misiniz :KK17:

tarih sorusunun cevabı A. ama ben ticaret olarak düşündüm, soruda mimaride hint ve irandan etkilenmektedir deyince aklıma ticaret geldi. zaten diğer devletlerle ticari ilişkiler sonucunda dinlerini de değiştirmişler.

2. sorunun cevabı D şıkkı. ben C yapmıştım.

3. nün cevabı da B. ben ise A olduğunu düşünüyorum :26:

1. Soru--> Uygurlar ticaretten cok tarımla gecimlerini saglarlardı, bu yerleşik hayata gecmelerinin sonucudur. Yerlesik hayata gecmelerinin ve mimaride ilerlemelerinin sebebi de tapınak yapma zorunlulugu olması maniheizm dininde. Tapınaklar da ilk mimari eserleri...Burdan gidebiliriz sanırım. Gene de mantıksız bir soru olmus bence.

2. Soru---> Ben c ve d arasında kaldım ve c dedim. Bilen biri acıklasın bunu. Arada bir fark var kesin ama ben cözemedim.

3. Soru--> Bence3. sorunun cevabı a...b'de ekstra bilgi vermiş, ama gerekce sorduguna göre sebebi a sıkkı.

bende sendenim hala temel kavramlardayım atlayamıyoruz bi türlü umudum bitiyor ara ara vaz geçiyorum ama inşallah olur yaa basmıyor kafam :)

valla benimde öyle işte zorluyorum napalım yaa :26:

sürücü kursundan gelip 60 tane antremanlarla matetikten soru yaptım hihooo :KK53::KK53:
hiç bakmadan yatamazdımmm kii :KK19::KK19:

X