2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Teşekkürler arkadaşlar içim rahatladı. En azından yapabileceğim en mantıklı şeyi seçmişim. :116:

O özel için çabalayan arkadaslarının hepsi de devlete dönecek kosullardan tiksinip...Göreceksin. Senin kararın en dogrusu...

Kızlar haberi olmayanlar için ek güncel bilgi topiğimiz http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-personel-secme-sinavi-kpss/654156-2014-kpss-guncel-bilgiler.html Bugünkileri de ekledim, aksam gözatar gene eklerim.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba 2 gündür hiç ders çalışmadım bugün tarih islamiyet öncesi Türk devletleri bitti soru bankası alıcam birazdan datanın çıkmıştır umarım. az soru çözdüm eksik kaldı yani. Bu arada Beyaz kalem modüler 2014 den nefret ettim çok yoruyor beni, sürekli hatalar var farklı kaynaklardan okuyorum ama beyaz kalem hep ters düşüyor sorularda da çok hata var. Almak niyetindeyseniz almayın bence

Ben de Beyaz Kalem'in soru bankasını almayı düşünüyordum ama tereddütte kaldım şimdi. Aklımda bulunsun bu bilgi, teşekkürler.

Bende de Uzman Kariyer soru bankası seti var kızlar. Sorular fena değil ama matematik soru bankasında 3-4 tane hatalı soru buldum. Sanırım bütün yayınlarda oluyor böyle. Matematik yine önemli değil işlem hatası yaptım der geçersin de tarihte hatalar varsa kötü oluyor. Yanlış öğreniyorum diye korkuyorum. :26:

selammm dün yine bi 60 soru çözebildim çok az biraz halsizdim :26:

ya bu türkçede sözel mantık konusunu ben okuyup geçtim gibi bişi çünkü çok zor geldi diğer kitaplara baktım o konu yok tek ihtiyaç eklemiş sanırım :26: inşallah soru falan çıkmaz ya :KK47::KK47: yeni yeni icatlar çıkarıyolar valla :KK47:

Ben mantık için soru bankası aldım onu çözüyorum. Beğendim, güzel sorular var içinde tavsiye edebilirim. Konu anlatımıyla olmaz zaten mantık, çöze çöze pratik kazanacağız. :KK31:

Kitap bu.

$28895_B.jpg

pamuğumşekerim o muhteşem tablona beni de ekler misin piliizz :KK76:
ayşegül-ebelik-niğde :KK42:
MAT: temel kavramlar, sayı sistemleri
COĞR: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Fiziksel Özellikleri, Türkiye'nin İklimi,Bitki Örtüsü,Toprak Tipleri:KK55:
şimdilik bu kadar :KK14:
teşekkürleeerr :KK54:

bence hiçbir dersten korkmamalıyız yapan nasıl yapıyor diye düşünebiliriz. ben kendi açımdan böyle düşünmeye çalışıyorum. ben neden yapamayayım konuyu ezberlemek yerine öğrenmeye çalıştığında mesela tarihten soru çözdükçe anladığımı görüyorum. sorulacak soru tiplerini anladıkça diğer soruları çözmek daha da kolay oluyor. bir de üstüne dershane olunca ki hocan inşallah iyi olur iyi olursa seni soru çözümü için nasıl düşünmelisin çok güzle yönlendiriyor. dilerim hepimiz korktuğumuz derslerin üstesinden gelebiliriz. oğlumu da öpt. ablası o da seni öpüyormuş.

evet çok haklısın coğrafyadan çok korkuyodum ama yapcıam bunu dedim hakkaten öğrenerek çalışınca oluyo ezber kalıcı olmuyo malesef tarihide böyle çalışıcam üstesinden gelicem inşallah :KK6: o oğluşunun ağjını buynunu yirimmmmmmmmm :86:

oooo çok güzel sorular hangi yayınlara ait öğrenebilir miyim? bol bol soru inşallah hepsini çözersin canım. benim oğlum senin de kızın çok zor ama olması lazım bir şekilde ben ona boyama oyun hamuru vs... bir şeyler veriyorum ya da eline meyve veriyorum başına oturduğum zamanda da soru felan çözmeye çalışıyorum. bazen işim varken çizgi film izletmiyorum onun çizgifilm saatinde bende soru çözüyorum. iş yaparken nasıl olsa ilgileniyorum diye böyle bir sistem düşündüm. bir de derse yarım saat felan ara verip onunla oyun oynuyorum.

sağol canım çok güzel yayınlar seçmişsin birtek fem hakkında bilgim yok onu da bulup bir yerlerde incelerim. sana da kolay gelsin bir an önce düzeni kurarsın inşallah benim düzende bir gün bir günü tutmuyor ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. oğluma tuvalet eğitimi veriyorum bir türlü alışmadı ondan sonra daha düzenli çalışırım inş.

bu aldıgım bı kısım yayın ıstersen dıger yayınlarında adlarını yazarım cnm fıkır olsun sanada..buarada ALLAH yardımcın olsun bende kızıma temmuzda tuvalet egıtımını verdım zorlu ve bol sabırlı bır surecdı ıns hemencecık atlatırsınız sizde... bız annelerın duzenı kuzuların durumuna baglı ben evdeyken hep kızımın uyku saatlerınde calısırdım ayaktayken asla fırsat vermezdı saolsn bakalım evıme donunce yıne aynı duzenı tutturabılıcemmı :)) annemdeyken hıc degılse matematıgı bıterebılsem ustumden cok buyuk yuk kalkıcak...Buarada elımden geldıgınce yardımcı olabılrıım her konuda :KK34:

bu aldıgım bı kısım yayın ıstersen dıger yayınlarında adlarını yazarım cnm fıkır olsun sanada..buarada ALLAH yardımcın olsun bende kızıma temmuzda tuvalet egıtımını verdım zorlu ve bol sabırlı bır surecdı ıns hemencecık atlatırsınız sizde... bız annelerın duzenı kuzuların durumuna baglı ben evdeyken hep kızımın uyku saatlerınde calısırdım ayaktayken asla fırsat vermezdı saolsn bakalım evıme donunce yıne aynı duzenı tutturabılıcemmı :)) annemdeyken hıc degılse matematıgı bıterebılsem ustumden cok buyuk yuk kalkıcak...Buarada elımden geldıgınce yardımcı olabılrıım her konuda :KK34:

Teşekkür ederim canım. memnun kaldığın yayınları yazarsan tabi ki sevinirim zaten kararsız kalıyor insan hangisini alsam diye gerçekten faydalı olan yayın evinin kitabını almak lazım. inşallah matematiği bitirirsin eve dönene kadar bende arada annemi çağıracağım dershane dışında da gelip oğluma bakacak bende ders çalışacağım hatta son bir ay annemde kalmayı düşünüyorum sabahlasam da sorun olmayacak.

merhabalar ,

Benıde eklerseniz sevınırım. malıye mezunuyum . ıkı çocuk annesıyım ... daha kıtap almadım ıhtıyac alacaktım ama vazgectım uzman karıyer almayı düşünüyorum bılmıyorum ne dusunuyosunuz bu yayınevı hakkında. tarıh ıcın data vatandaşlık ıcınde yargı alıcam ayrıyeten sonrasında bol bol soru cozucem ınsallah.... destek almaya ve destek vermeye geldım :)

Bu arada geometriden başladım üçgende benzerlik bıttı ... turkce ve matematıgede baslıycam ama ılk olarak ales kıtaplarından calısmaya baslıycam nette bırcok kışı o sekılde yapacakmış ...

Herkese kolay gelsın ınsallah 90 ve uzerını goruruz

Kızlar bir sorum var, pegemden. Çok kolay aslında acaba sıklar mı hatalı ya da bir yerde yanlıs mı yapıyorum cözemedim. Cevabı 10 buluyorum sürekli cevap 12.

48!+49!-1 sayısının sondan kac basamagı 9'dur?

Kızlar bir sorum var, pegemden. Çok kolay aslında acaba sıklar mı hatalı ya da bir yerde yanlıs mı yapıyorum cözemedim. Cevabı 10 buluyorum sürekli cevap 12.

48!+49!-1 sayısının sondan kac basamagı 9'dur?

tamam ya kalanlaı unutmuşuz
önce 48! parantezine alacaz
48!.50-1 oldu
48/5= bölüm 9 kalan 3
9/5=bölüm 1 kalan 4
kalanların toplamı 3+4=7
7/5=bölüm 1
9+1+1=11
başındada 50 vardı ordan bi sıfır daha geldi böylece 11+1=12
sondan 12 basamak 9
sondan kaç basamağı dokuz kaç basamağı sıfır aynı sorulardır.

Kızlaar aranızda inşaat mühendisi olup hazırlanan var mı?
Ben de inşaat okuyorum. 3. Sınıftayım. Sınava bu sene gireceğim ama çalışmaya başlamadım henüz. Çok mu geç kaldım sizce :KK43:

tamam ya kalanlaı unutmuşuz
önce 48! parantezine alacaz
48!.50-1 oldu
48/5= bölüm 9 kalan 3
9/5=bölüm 1 kalan 4
kalanların toplamı 3+4=7
7/5=bölüm 1
9+1+1=11
başındada 50 vardı ordan bi sıfır daha geldi böylece 11+1=12
sondan 12 basamak 9
sondan kaç basamağı dokuz kaç basamağı sıfır aynı sorulardır.

Tamam ya, manyak mıyım neyim...:) Paranteze alsana akıllı...

Kızlaar aranızda inşaat mühendisi olup hazırlanan var mı?
Ben de inşaat okuyorum. 3. Sınıftayım. Sınava bu sene gireceğim ama çalışmaya başlamadım henüz. Çok mu geç kaldım sizce :KK43:

Canım ocak subat gibi baslayıp 92 alan bir arkadasım var. Bu kişiyle ilgili ne kadar erken basladıgınla ilgili degil. Tabi ki simdi baslarsan ilerleyen zamanlarda strese girmezsin yetisecek mi diye...

merhaba arkadaşlar benide eklermisiniz yeni başladım ama tarihi yarıladım sayılır üstelik evliyim ve özel sktörde çalışıyorum benim gibi olanlar varmı? inşallah başaracağız:)

X