-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #1.801
günaydın dumancımşu siteye bir bak tarih hakan dedenin 2012 çok rahat indirebilirsin http://www.aduba.net/ihtiyac_akadem...gitim_tuem_dersler_kpssye_hazirlik-t2385.html
Merhaba kızlar
Derslerden alakasız bi sorum olacak merak ettiğim. Çevremde bazı kişiler memurluğa göre özel sektör daha iyi niye onu tercih etmedin diyo. Yani daha çok maaşa bakarak öyle diyolar ama bi yandan zor koşulları fazla.
Acaba önce özel sektörde bikaç sene çalışıp, sonra mı kpss ye hazırlansaydım kafam karıştı. :18:
canım alanın-branşın ne bilmiyorum ama özelde çalışmanın tek artısı zorluklarını görüp kpss ye daha sıkı yapışman gerektiğini öğütlemesi olurdu diye düşünüyorum.. o zorlukları yaşayınca stresiy,gerginliğiy,senden aldıklarıyla zaten maaşını çok da ağız tadıyla yiyemiyorsun.. en azından sağlık sektörü için durum bu maalesef.
Merhaba kızlar
Derslerden alakasız bi sorum olacak merak ettiğim. Çevremde bazı kişiler memurluğa göre özel sektör daha iyi niye onu tercih etmedin diyo. Yani daha çok maaşa bakarak öyle diyolar ama bi yandan zor koşulları fazla.
Acaba önce özel sektörde bikaç sene çalışıp, sonra mı kpss ye hazırlansaydım kafam karıştı. :18:
canım cep kıtap--- fem ın vatandaslık kıtabıoooo çok güzel sorular hangi yayınlara ait öğrenebilir miyim? bol bol soru inşallah hepsini çözersin canım. benim oğlum senin de kızın çok zor ama olması lazım bir şekilde ben ona boyama oyun hamuru vs... bir şeyler veriyorum ya da eline meyve veriyorum başına oturduğum zamanda da soru felan çözmeye çalışıyorum. bazen işim varken çizgi film izletmiyorum onun çizgifilm saatinde bende soru çözüyorum. iş yaparken nasıl olsa ilgileniyorum diye böyle bir sistem düşündüm. bir de derse yarım saat felan ara verip onunla oyun oynuyorum.
kızlar moralim çok bozuk coğrafyadan ilk 3 konuyu bitirdim güya ama soru çözemiyorum ya hep yanlış ya hep boş :2: tarih vatandaşlı ve türkçeye hiç başlamadım zaten. matematik iyi olduğu için konu çalışmadan soru çözüyorum ama bu genel kültür ne olacak nası toparlayacam ben ya:18: konu çalışırken anladım sanıyorum ama testlerde fıssfikirlerinize ihtiyacım var
Yanlış yaptığın veya boş bıraktığın soruların cevaplarını bir deftere not edip okusan olmaz mı acaba? Çünkü bazen sorularda konu içinde ayrıntı olarak geçen şeyler soruluyor, ben de takılıyorum onlarda. Ama cevaplarını öğrenince bir daha karşıma çıkarsa yapıyorum. Soru çözmenin amacı da bu değil mi zaten? Bence moralin bozulmasın, şimdi yanlış yap ki öğrenesin. Önemli olan o yanlışları sınavda yapmamak.
sanada merhaba canım hoşgeldinayy tarih hocanın iyi olmasına ve dersten hiç sıkılmamana çok sevindim benimde en büyük korkum tarih ve coğrafya gerçi bugün coğrafyadan ilk konuyu bitirdim korktuğum gibi çıkmadı ama tarihten gerçekten korkuyorum :18: inşallah bende dershaneye başladığımda tarih hocam süper olur da hakkından gelirim.. hadi bakalım sanada kolay gelsin bebişinide öp benim için bi zahmet
canım cep kıtap--- fem ın vatandaslık kıtabı
genel kultur donutlu yaprak test---surec akademi
soru bankası matematık ---murat yayınları 2014
kpss genel kultur genel yetenek--data yayınları 2013
kpss genel kultur genel yetenek ---ıhtıyac yayınları(sampıyon soru bankası)2013
kpss genel kultur cek kopart yaprak teset---beyaz kalem2013
kpss genel kultur genel yetenek 6 deneme --- fem akademı 2013
cnm ıns ısıne yarar buarada cok guzel program belırlemıssın ben sımdı anneme geldım ama henuz duzenlı bı ders ortamı olusturamadım evıme gecınce senın gıbı yaparım muhtemel kızımın uyku saatlerınde calısıcam ıns.
Merhaba kızlar
Merhaba kızlar
kızlar moralim çok bozuk coğrafyadan ilk 3 konuyu bitirdim güya ama soru çözemiyorum ya hep yanlış ya hep boş :2: tarih vatandaşlı ve türkçeye hiç başlamadım zaten. matematik iyi olduğu için konu çalışmadan soru çözüyorum ama bu genel kültür ne olacak nası toparlayacam ben ya:18: konu çalışırken anladım sanıyorum ama testlerde fıssfikirlerinize ihtiyacım var