- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #3.081
Kızlar bir kahve arası veriyorum...Ne bir ses ne de haber gelmiyor sizlerden. Az ses verin daa..
Bu arada ben gene unutmusum su nalet konuları calıstıklarım, daha kac kere tekrar yapmak lazım...Sinirlendim yeminle...
Sinirlenme sinirlenme daha zamanımız çok. Daha çooook yekrarlar yapacağız. Ben o tarz şeylerin tadını normaldede sevmiyorum mesela kayısılı çayı fln da sevmem. O yüzden yorumum size uymayabilir canım :)
Tuesbacım bu ara hepimizin ihtiyacı var sanırım :) umarım hepimize iyi gelir.
Bu arada osmanlı devleti kuruluş ve yükselme bitti pamukçum :)
Bu gece ben de varım kızlarr... kpss ye ilk defa hazırlandığım için yavaş ilerliyorum (tembellikte var biraz). Neyse ki tarihten islamiyet öncesi türk tarihi ve türk islam tarihi bittii. Pamukşekere duyurulurr...
Çok haklısın da, aynı şeyleri calısmaktan bunalıyorum, daralıyorum...Matematik cözecegim biraz kızlar simdi. Soldan soldan geldiler bana. Sabaha sakin kafayla calısırım tarih gene..
Kayısı çayı da mı var? Hiç içmedim, bilmiyorum...Paket halinde mi satılıyor? Yoksa demlemelik mi? Denemek için az gramaj alabilirim...
Tadını sevmezsem içmem çünkü, biliyorum kendimi, rezil olmasın.
Ballı çöreklerimm, ben şimdi okuldaki sınavıma gidiyorum. Artik finallere kadar okul derslerime bakmak istemiyorum.Akşam gelince yazdıklarınıza cevap vereceğim bana dua edin, hepinizi öpüyorum
Kızlar bir kahve arası veriyorum...Ne bir ses ne de haber gelmiyor sizlerden. Az ses verin daa..
Bu arada ben gene unutmusum su nalet konuları calıstıklarım, daha kac kere tekrar yapmak lazım...Sinirlendim yeminle...
ben burdayım... her ders için değil ama benim için de tarih sıkıntılı sık sık tekrar yapmama rağmen yine unutuyorum bir çözüm bulamadım daha.
slm kızlarrr bende 2014 kpss ye hazırlananlardanımm. beni de alın aranızaaaa :)
Sallama çay şekkinde canım paket halinde alıyorum ben öyle. Yalnız onu farklı amaçla kullanıyorum. Lavaboya çıkamadığım zaman bir numaralı yardımcım oluyor kendileri :/
günaydın kızlar dün akşam soru çözücem dedim yine konu çalıştım
zaten sizin kadar geçlere kalamıyorum
sabah zor gözlerimi açıyorum sonra
yarın tatil nasılsa bu akşam durucam
türkçeyi tekrar ettim dün tüm konuları hatırlatma amaçlı
tarih bitmişti tekrarlarımıda yaptım ama akşam düşündüm de elimde imkan ve zaman varken
tüm dersler için en baştan başlayıp özellikle anlamadığım konuların üzerinde durup matematikte de yapabiliceğimi düşündüğüm konulara odaklanıcam
ilk çalıştığımda elimde testlerim yoktu bu kez testlerle ilerlicem önce video sonra konu anlatımlı kitap sonra tüm soruların çözümü
hem konular iyice pekişmiş olur hemde elimde ki tüm kaynaklardan yararlanmış olurum
şu tarihte hakan dedenin videoları da çok güzel ama ben arke den dinlediğime 2 kere bir dersten benzer video dinlemek çok sıkıo o yüzden dinleyemiyorum
geçen sefer düzenli bir defterde tutamadım artık güzelce bir defter tutma zamanı geldi
dün türkçeden güzel notlar aldım mesela abartmadan belli yerleri yazmayı düşünüyorum artık
Arkadaşlar Günaydııın,
İki gündür çok yoğun çalışıyorum topige giremedim.
Az önce mailini ileten arkadaşlara programı ve bir iki döküman gönderdim.
Unuttuğum kaçırdığım varsa özelden mesaj atarsa ilk fırsatta atarım.
Zeytincim ve Carpe Diemcim sizinkileri attım :)
Bu arada Pambık Şekerim ve Elfmetcim ben size gönderdiğim programı bi açtım excellde daha önce çalıştığım bi sayfayı silmeyi unutmuşumkusura bakmayın. Yeni arkadaşlara silerek attım. Dikkate almayın
Topiğe şuan yazamıycam, dışarı çıkıyorum. İlk fırsatta döncem.
Hepinizi öperimİyi çalışmalar.
ben burdayım... her ders için değil ama benim için de tarih sıkıntılı sık sık tekrar yapmama rağmen yine unutuyorum bir çözüm bulamadım daha.
merhaba canım hoşgeldin
çok güzel puan almışsın maşallah canım. 2014e girmene gerek kalmadan atanırsın inşallah, ama bu ruhsat nedir canım anlayamadım?:26:
Arkadaşlar Günaydııın,
İki gündür çok yoğun çalışıyorum topige giremedim.
Az önce mailini ileten arkadaşlara programı ve bir iki döküman gönderdim.
Unuttuğum kaçırdığım varsa özelden mesaj atarsa ilk fırsatta atarım.
Zeytincim ve Carpe Diemcim sizinkileri attım :)
Bu arada Pambık Şekerim ve Elfmetcim ben size gönderdiğim programı bi açtım excellde daha önce çalıştığım bi sayfayı silmeyi unutmuşumkusura bakmayın. Yeni arkadaşlara silerek attım. Dikkate almayın
Topiğe şuan yazamıycam, dışarı çıkıyorum. İlk fırsatta döncem.
Hepinizi öperimİyi çalışmalar.
teşekkür ederim canım. bence de öyle sonuna kadar tekrar başka yolu yok haklısın ...Tünaydın kızçeler
Hoşgeldin canım, elbette...
O zaman kesin bakmam lazım benim de buna, pazar aktara ugrayım bir...Aynı problemden müzdaribiz.
Canım nasıl istiyorsan öyle calıs, ben de durmadan geriye dönüyorum, çünkü unutuyorum...Bir de ben de iki videodan takip edemiyorum, ztv videolarından ve dershaneden takip etmek bile kafa karıstırıyor...Hakan Dede'nin videolarını merak da etmiyor degilim ama...
Canım maili aldım, ama tarih kartları ve kpss şifreleri klosörlerini acamadım :26:
Sınava kadar tekrar edilecek demek ki annem napalım...Yeni evin hayırlı olsun bu arada
Kızlar güncelleri yazıp calısmaya devam edeyim ben, iki saat iki saat gidiyorum, iki saat tarih, iki saat tez...Bir de böyle deneyeyim.
hakan dede nin videoların baştan başlayarak sonuna kadar izle..acele etmeden..ve her sona geldiğinde baştan yeniden başla..inan ki sondan başa dönünce bile unutulan şeyleri görüyordum..tarih sürekli tekrar edilmeyince unutuluyor malesef..bol bol soru çözün..sorularla pekişsin.