-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #3.121
kızlar türkçe konularım bitti dün deneme çözdüm. Türkçe deneme 30 soruluk 30 dakika ayırmıştım ama 20 dk da bitirdim ve 5 yanlışım vardı, anlatım bozukluğu ve yazım kurallarından çıktı yanlışlarım galiba o konularda daha fazla soru çözmeliyim. :44::44::44::44:
Hoşgeldin :) artık o kadar çok üniversite mezunu var ki... Malesef yarış halindeyiz hepimizin çok yüksek puanlar alması lazım ki atanabilelim. Kolay gelsin şimdiden :)
Bu bahsettiğin bitkiyi alacağım kesinlikle canım ama bir türlü fırsatım olmadı aktara gitmeye. Ben de bahar depresyonlarını en doruklarda yaşayanlardanım malesef.Anlattıklarını okuyunca daha da cezbetti bu bitki beni. Umarım bende de işe yarar.
[FONT=Comic
[COLOR="#FF0000"]patruskacım teşekkürler, sınavım güzel geçti çok şükür
Taşınmana çok sevindim canım, inşallah evini hemen yerleştirip düzenini oturtursun vee eski temponla tekrar aramıza gelirsin.
Anladım tatllım, cahilliğime ver.İnşallah gelir ruhsatın daha fazla bekletmeden.
Bu arada hazır avukat bulmuşken sorayım canım, memnun musun mesleğinden? Benim sevgilim de şu an kamuda çalışıyor ama
Ah zeytincim aynı durumdayız, tekrar yapmaktan ilerleyemiyorum. Bir de güya daha önce 1 kez baştan sona çalışmıştım tarihe. Belli başlı şeyler dışında hep unutmuşum.İnşallah sınava kadar oturtmuş oluruz canım.
Allah zihin açıklığı versin.
Kızlar 21-22 Aralıkda Pegem'in Türkiye geneli denemesi var. Henüz çok belirleyici degil elbette, ama haber vereyim dedim...
Hoşgeldin :) bu sayfada gerçekten çok içten çok yardımsever ve çok iyi insanlar var. Olabildiğince faydalan ve moral bul derim :)
Yavru ceylanlarıımmmSonunda nefes alacak vakit buldum ve hemencik topiğimize koştumm
Hemen raporumu vereyim, bu hafta okulda sınavım olduğundan kpss'ye hiç çalışamadım biliyorsunuz.Ben de bugün 4 saat başından kalkmadan vatandaşlık ve matematik çalıştım. 4 saat belki bir çoğunuza az gelebilir ama kpssye hasret kalan biri için baya fazlaydı.
Vatandaşlıktan yasamayı da bitirdim ve elimdeki tüm kaynaklardan soruları çözdüm. İlk üniteyi hala oturtamamışım onu anladım.
Bir de yarın yine konu tarama sınavımız var ama düşük alacağım şimdiden belli çünkü sınavda çıkacak konuların yarısını işlemedik resmen. Ne biçim konu taramaysa.
Ay çok konuştum.uzun süre girmeyince böyle her şeyi anlatmak istiyorum işte.
hadi sıra sizde canlarım
Hepinize kolay gelsin
Hoşbulduk canım.Tezinde ilerlemiş olmana sevindim canım, inşallah hemen bitirirsin. Sonra da full kpss artık.
Ay şimdi aklıma geldi, şöyle topikçe bir yurda çıksak ve tek uğraşımız kpss olsa ne güzel olurdu di miii.
kızlar birde yeni soru bankaları almak istiyorum farklı yyınlardan çözmek iyi olucak elimde pegem ve uzman yayıncılık var
data tarih iyimidir
sizin beğendiğiniz soru bankası yayınları neler var
Kuzularıııım,
Kaçak arkadaşınız geldi
Ooooy çok yoğun bi haftaydı, 2 kez girdim siteye aslında sizi kontrole ama ayaküstü olduğundan cevap yazamadım. Birazdan yine çıkmam lazım ama ne olursa olsun yazcam dedim
Pnrcım o senin güzelliğin, mutlu oldum hepimizin adına
Maşallah benim kuzuma. Ben de bugün gircem sınava cnm, bakalım kpss ne mesaj verecek bana yine. Geçen sefer kibuydu :)
Oyyy deli olurdu vallahiçok iyi fikir.
Zeytincim ben de henüz bir karar vermiş değilim ama aklımdan yediiklim geçiyor. Senin etkilemek istemem, önerileri ben de bekliycem.
Ben de haftanın raporunu vereyim arkadşalar. Ben bu hafta hiiiç mi hiç çalışamadım, vijdan azabından ölüyorum
Sürekli dışardaydım, hafta içi şehir dışına da çıkmak zorunda kaldım. Biraz sonra da motivasyon toplantısı için otel ve balo salonlarına bakmaya gitcem. O arada çaktırmadan dershaneye gidip tarama testine gircem, sonra tekrar işe gelcem
En azından gün içinde biraz da ona vakit ayırmış olayım.
Dün sadece 2 saat matematik çalıştım, oooy ben çok geride kaldım yafu. Acilen silkelenmem lazım.
Hepinize başarılar, ben yine kaçar
Kızlar 21-22 Aralıkda Pegem'in Türkiye geneli denemesi var. Henüz çok belirleyici degil elbette, ama haber vereyim dedim...
kızlar moralim çok bozuk kaç gündür kitap kapağı açmıyorumcuma günü doktora gitmiştim 1 saatin içinde 3 doktora muayene olmayı başardım ama pek ii olmadı benim için ilk olarak depresyondaymışım nur topu gibi antidepresanlarım var artık dahiliye hiç bişi söylemedi 3 tüp kan aldı :26: son olarak da beyin cerrahına gittim beynimim sol tarafında baloncuklar patlıyor gibi oluyor bide sürekli başım ağrıyordu tomografi çektirdi perşembe belli olcak sonuçlar :44: ama ben yinede korkuyorum üstüne üsttlük 2 gündür feci derecede başım ağrıyo hayatımda böyle bi ağrı çekmedim :18:
ders çalışamıyorum die vicdan azabından ölüyorum
kızlar birde yeni soru bankaları almak istiyorum farklı yyınlardan çözmek iyi olucak elimde pegem ve uzman yayıncılık var
data tarih iyimidir
cnm çok geçmiş olsun başka dr lara da görün bencekızlar moralim çok bozuk kaç gündür kitap kapağı açmıyorumcuma günü doktora gitmiştim 1 saatin içinde 3 doktora muayene olmayı başardım ama pek ii olmadı benim için ilk olarak depresyondaymışım nur topu gibi antidepresanlarım var artık dahiliye hiç bişi söylemedi 3 tüp kan aldı :26: son olarak da beyin cerrahına gittim beynimim sol tarafında baloncuklar patlıyor gibi oluyor bide sürekli başım ağrıyordu tomografi çektirdi perşembe belli olcak sonuçlar :44: ama ben yinede korkuyorum üstüne üsttlük 2 gündür feci derecede başım ağrıyo hayatımda böyle bi ağrı çekmedim :18:
ben data dan tarih aldım ama herkes iyi değil tarihi dedi pişman oldum, dersanedeki tarihçide pek önermediyanlış soru çıkabiliyor dedi. soruları yanıltıcı olabiliyormuş, fem in tarihini önerebilirim.ihtiyaçta çok iyi.
ben data dan tarih aldım ama herkes iyi değil tarihi dedi pişman oldum, dersanedeki tarihçide pek önermediyanlış soru çıkabiliyor dedi. soruları yanıltıcı olabiliyormuş, fem in tarihini önerebilirim.ihtiyaçta çok iyi.
Bu arada zeytin ve elfmet bizim dershanedeki tarih hocamız da data ve yargıyı önerdi ancak bunlar en son çözülmesi gereken kitaplarmış. Zorluyorlarmış. Önceden hazırlanmış girmiş olsak sınava önerirmiş ama şu aşamada ağır gelirmiş bize. Zeytincim istersen kitabı beklet sınava yakın çözersin şu an moral bozabilir çünkü :/
Bu arada hata her yayında çıkabiliyr yargıda da genelde çok hata olurdu. Umarım hata çıkacaksa da miktarı az olur.
cnm data nın vatandaşlığı da iyi diyorlar şuan yediiklime bakıcam
sınav ında yaprak testlerini alıcam kısmetse
sen girmeyi düşünüyor musun canım :) girsek mi acaba yaa
data tarih iyimidir
Kuzularıııım,
Kaçak arkadaşınız geldi
Ooooy çok yoğun bi haftaydı, 2 kez girdim siteye aslında sizi kontrole ama ayaküstü olduğundan cevap yazamadım. Birazdan yine çıkmam lazım ama ne olursa olsun yazcam dedim
Pnrcım o senin güzelliğin, mutlu oldum hepimizin adına
Maşallah benim kuzuma. Ben de bugün gircem sınava cnm, bakalım kpss ne mesaj verecek bana yine. Geçen sefer kibuydu :)
Oyyy deli olurdu vallahiçok iyi fikir.
Zeytincim ben de henüz bir karar vermiş değilim ama aklımdan yediiklim geçiyor. Senin etkilemek istemem, önerileri ben de bekliycem.
Ben de haftanın raporunu vereyim arkadşalar. Ben bu hafta hiiiç mi hiç çalışamadım, vijdan azabından ölüyorum
Sürekli dışardaydım, hafta içi şehir dışına da çıkmak zorunda kaldım. Biraz sonra da motivasyon toplantısı için otel ve balo salonlarına bakmaya gitcem. O arada çaktırmadan dershaneye gidip tarama testine gircem, sonra tekrar işe gelcem
En azından gün içinde biraz da ona vakit ayırmış olayım.
Dün sadece 2 saat matematik çalıştım, oooy ben çok geride kaldım yafu. Acilen silkelenmem lazım.
Hepinize başarılar, ben yine kaçar
kızlar moralim çok bozuk kaç gündür kitap kapağı açmıyorumcuma günü doktora gitmiştim 1 saatin içinde 3 doktora muayene olmayı başardım ama pek ii olmadı benim için ilk olarak depresyondaymışım nur topu gibi antidepresanlarım var artık dahiliye hiç bişi söylemedi 3 tüp kan aldı :26: son olarak da beyin cerrahına gittim beynimim sol tarafında baloncuklar patlıyor gibi oluyor bide sürekli başım ağrıyordu tomografi çektirdi perşembe belli olcak sonuçlar :44: ama ben yinede korkuyorum üstüne üsttlük 2 gündür feci derecede başım ağrıyo hayatımda böyle bi ağrı çekmedim :18:
sağol canım yararlı oldu :) aradım hemen 5 tl miş sanırım acaba her yerde aynımı :) aynı dersanede beyaz kalemin de varmış haftaya 2 sinede girsem mi bilemedim. siz ne düşünüyosunuz?
Ya ben de bu konuda çok kararsızım yardım edin. Elimde murat konu anlatım, soru bankaşarı, yaprak testleri, uzman konu anlatım, soru bankaları, yediiklim yaprak testleri var. Uzman ve yediiklim 2012 basımlar yalnız önceden almıştım şimdi yine de değerlendirip sorularını çözüyorum. Bunlar konu çalışırken bitiyor. Yani bir konuyu çalışıp tüm bu saydığım kaynaklardan soruları çözüyorum sonra bitti diyorum o konu için. Şu an habertürkün verdiği yargı soru bankasını da topluyorum. Ama bir soru bankası daha almak istiyorum. Beyazkalem, fem, ihtiyaç arasında gidip geliyorum sürekli :'( hangisini alsam karar veremiyorum. Veya daha soru bankası seti almasam (3 tane bitirmiş olcam çünkü yargı ile birkikte) bu derslerin denemeleri oluyor ya onlardan mı alsam acaba diyorum. Siz ne dersiniz? Misal tarih dersimiz 8 hafta sonra bitecek ya bizim. O zamana kadar uzman ve murat da bitecek. E üstüne yargı gelcek onu da çözdükten sonra artık sadece tarih denemesi alayım diyorum? Siz ne dersiniz hangisini yapmalıyım sizce?
Bu arada zeytin ve elfmet bizim dershanedeki tarih hocamız da data ve yargıyı önerdi ancak bunlar en son çözülmesi gereken kitaplarmış. Zorluyorlarmış. Önceden hazırlanmış girmiş olsak sınava önerirmiş ama şu aşamada ağır gelirmiş bize. Zeytincim istersen kitabı beklet sınava yakın çözersin şu an moral bozabilir çünkü :/
Bu arada hata her yayında çıkabiliyr yargıda da genelde çok hata olurdu. Umarım hata çıkacaksa da miktarı az olur.
Alıntıya tıkladım sandım, tıklamamısım.
Sorular her yerde aynı canım...Faydası söyle; Pegem bircok sehirde var, cogunluk içinde nerede oldugumuzu görürüz. Şimdilik cok belirleyici degil elbette, cünkü genel sınav sonucta. İsterseniz sonra girin, girmek isteyenler icin haber vereyim dedim, çünkü sitede 7-8 Aralıkda da var demişler, ama reklam amaclıymıs oHer tarihte sınav yok yani Millet işini biliyor annem.
İhtiyac, yargı, yedi ikliminkilere girecegim ben sonrasında ekstradan, biraz daha konularda ilerledigimizde. Farklı dershanelerin sınavlarına girmek faydalı bence.
Güncelleri yazıp calısayım, dün yazamadım. İki günlük inceleyeyim.
Öptüm hepinizi.