2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Güneşçim önerin varsa çalışma programı hakkında alabilirim. Bugün kurstaki danışman hocam ile konuştum bu durumu. Günü 21 saat olarak düşün dedi o 3 saati sil ve onu sadece kpssye ayır dedi. Geriye kalan saatlerde ne yaparsan yap dedi.

Pamukşeker evet var aslında öyle bir düşüncemiz çünkü her iki tarafın da ailesi akrabalar biliyor. Babam abim annrm herkes biliyor :) onun da aynı şekilde. Aslında ben atanmadan evliliği düşünmüyoruz :/ onun için bu sene atanmak zorundayım. Çünkü işe başladıktan sonra da 2 sene çalışacağım. Yani para biriktirmek istiyorum. Sonuçta ailem kalkıp düğün yapacak bilmem ne yapacak kredi çekecek ben mutlu olcam ama ben koca evine gittikten sonra 55 yaşındaki babam o borcu kapatmak zorunda çalışmaya devam etmek zorunda kalcak. Ben bunu istemiyorum. Para biriktireyim babamlar destek olcaksa da 5bini geçmesin istiyorum. Yalnız bu yaz mezun olunca en azından bi yüzük takacağız Rabbim nasip ederse artık zamanı geldi diye düşünüyoruz :) planlarımız böyle işte :)

kızlar sorun bende mi konuyu güzelce çalışıyorum sıra soru çözmeye gelince bi bakıyorum konuda hiç geçmeyen şeyler çok moralim bozuluyor bütün hevesim kaçıyor tek kaynaktan konu çalıştım için mi oluyor bu sizce :44:

bide yeni üye oldum için özelden msj atamıyorum sizden rica etsem çalışma programlarını banada mail atabilirmisiniz tuba_lostfan@hotmail.com (mail adresim baya komik gelebilir ergenlik döneminden kalma )

Haydi bakayım ders çalışmaya bayanlar :)) ben burdayım, sizde uslu uslu ders çalışıyorsunuzdur inşallah, matematik sorusu çözeceğim ben :) herkese kolay gelsin

Tamam canım...Müsait oldugun zaman at, zorlama kendini..

Ben de devlet yurdunda kaldım ilk, sonra oda arkadaslarımla eve cıkmıstım. 2,5 sene onlarlaydım, sonra dedigim yurda cıktım....

Kpss'den sonra düsünüyorum gelmeyi oralara kısmet olursa <3 De bu ara saldım mı ne ben? Evde olmak yaramadı bana..Düzene sokmam lazım kendimi...Bugün arkadas epey bir payladı beni..

Haydi bakayım ders çalışmaya bayanlar :)) ben burdayım, sizde uslu uslu ders çalışıyorsunuzdur inşallah, matematik sorusu çözeceğim ben :) herkese kolay gelsin

Ben de buralardayım canım, bir dus alıp gelecegim hemen aranıza. Güncelleri yazıp calısacagım.

iyi geceler herkese,

ben bugünlük çalışmamı bitirdim. belki ilerleyen saatlerde yeni konuya başlarım. aralık başı itibariyle çalışmaya başladım matematiğe. temel bilgiler ve işlem yeteneği, temel kavramlar, sayı sistemleri, doğal sayılarda bölme, bölünebilme kurallarını bitirdim. asal çarpanlara ayırma, ebob,ekoktan devam edeceğim kısmetse. umarım herkes severek çalışıyordur benim gibi :))

çok teşekkür ederim, hoşbuldum
bunları da not edeceğim köşeye. sanırım ne kadar farklı kaynaktan soru çözersek o kadar iyi bizim için.

ders programı olusturmama yardmcı olur musunuz ?? çalısıyorum bnde hazırlanmak ıstıyormm bı program olusturmalıyım....

Ben de buradayım canlarım.yüksek lisans derslerimi bir kenara bıraktım. Uykumdan fedakarlık edip tarih çözmeye başlayacağım
İyi çalışmalar. Hepinizi öperim.

Kızlarr yeterince çalıştım sanırım bu gecelik benden bu kadar. Matematikten 225 soru çözdüm :) eşitsizliklerim bitmek üzere bitince söyleyeceğim :)
Bu arada tabloya gerek yok çözdüğümüz soru sayılarını da günlük yazsak buraya? Hem motivasyon hem hırs olmaz mı dersiniz?

günaydın herkese
arkadaşlar KPSS için kursa gidiyor musunuz, ya da kursa gitmemize gerek var mı?
Bursa'da yaşıyorum hangi kursa gitmem gerektiğine bir türlü karar veremedim...
Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim...

günaydın kızlar dün akşam dilbilgisi tekrarı yaptım bugün gündüz yazım kuralları noktalama ses bilgisi tekrarı yapıp akşam bolca soru çözücem görüşürüz ben başlayayım derslere

Kpss'den sonra yüzüklerinizi takarız artık kuzular, hakettiniz siz

Amin Pambığım çok teşekkür ederim. Duam şu her daim 'Herşey insan için Allahım, sen içimi biliyorsun'

Pnrcim, danışman hocana ben de katılıyorum aslında. Şuan sadece 3 saat bile bize yeter diye düşünüyorum. Ama düzenli olmak şartıyla.
Ben şöyle yaptım, gerçi her gün uyamıyorum ama uyduğumda çok verimli oluyor. Çalıştığım için de sadece akşam için bi program yaptım. Günlük 2 saat 45 dk toplam çalışma süresi.

Gündüz işteyim, eve gittiğimde saat 7 oluyor. Saat 8'e kadar yemek ve dinlenme diyorum.
Saat 8'de başlıyorum, 45 dakikalık ders saatlerim var. Konum yarım kalsa bile molamda bırakıyorum ki uykum açılsın, işlerim varsa onları yapayım. Örneğin o molalarda bulaşığımı yıkıyorum, makyajımı temizliyorum, giyeceklerimi hazırlıyorum, tel görüşmelerimi yapıyorum vs. Böylece uzun oturuşlardan sonra çöken uyku buhranından kurtuluyorum. Çok uykum gelmişse ve hala saatim dolmamışsa, video izliyorum. En geç yatma saatinini de 24.00 olarak planladım ama hiç uyamadım Açıkçası ben uykusuzluğa çok dayanamıyorum, zaten gün içinde çok yoruluyorum, sabah da 7.30 da kalktığımdan 24 benim için ideal. Yoksa sersemleşiyorum
Bu arada Tv'yi hayatımdan çıkardım, sadece molalarda evde bi ses olsun diye açıyorum.

İstersen programımı sana da gönderebilirim canım, yani çok profesyonel bişi değil ama iş görür

Tabii ki, çok mükemmel değil ama işinizi görür :)
Mail adresi çok iyi gerçekten

Tamam canım bekliyorum muhakkak, sınav bitsin de ben de bi Ankara, İzmir, İstanbul planlıyorum bakalım inşallah

Canım bu ara biraz ben de saldım nedense. Bi de Konya'ya acaip kar yağdı, sanki kar benim üstüme yağdı. Bi uyuşukluk bi uyuşukluk anlatamam.
Pambıktan bi silkeleme operasyonu isteyelim olmazsa

Tebrikler arkadaşım. Yalnız maşallah 4 günde bu kadar konuyu nasıl bitirdin. Ben kaplumbağagillerdenim sanırım

ders programı olusturmama yardmcı olur musunuz ?? çalısıyorum bnde hazırlanmak ıstıyormm bı program olusturmalıyım....

Hoşgeldin arkadaşım, hangi konularda yardıma ihtiyacın varsa yaz buraya. Elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız. Başarılar

günaydın herkese güne coğrafyayla başlıyorum

Günaydın Kaizencim

Oy Oy oy maşallah Zeytinim, bak nasıl toparladın kendini. Ben de bugün çaktırmadan coğrafya çalışcam ofiste. Akşama da dershanem var. Başarılar cnm.

Başarılar arkadaşlar

herkeslere ALLAH ım çalışlma isteği evrsin inşallah :)) bende iş çıkışı başlamayı düşünüyorum bakalım

Arkadaşlarrr ben de yeni başlayanlardanımmm.. Hukuk mezunuyum 2012 sınavına sadece tarih çalışarak giridm ve 82 puan aldım, ruhsatm henüz gelecek yolda Bu yüzden ilk tercihimi Haziran'da yapacağım ve ardından da 2014 Kpss 'ye de gireceğim, şu an çalışıyorum ve Haziran'a kadar da iş hayatıma devam edeceğim ama akşamları yavaştan yds'ye çalışmaya başladım, aralara kpss serpiştireyim, yds bitince de 3 ay yüklenirim diyorum herkese Allah kolaylık versn

tam bir aydan fazla oldu haa atrihteyim hala yanlışlarım çok kafayımı yiyeyim tarihimi bilemedim ,birde bu aralar forum ne kadar aktiff :)))

Kızlar mevsim geçişlerinde depresyon, bir şey yapmama isteği, uyku isteği gibi sorunlarımız olabilir ki bu dönem hepimizde mevcut sanırım :) sonbahar depresyonuna karşı Diyetisyen Işın Sayın sarı kantaronu önermişti. Akşamları bir bardaklık demleyip içebilirsiniz konu dışı oldu ancak ben de çok şikayetçi olduğum için paylaşmak istedim

tam bir aydan fazla oldu haa atrihteyim hala yanlışlarım çok kafayımı yiyeyim tarihimi bilemedim ,birde bu aralar forum ne kadar aktiff :)))

1 ay tarih için az ama bence ve tarihi kıt biri olarak söylüyorum ki ben bir sene de çalışsam gene aynı hataları yaparım gibime geliyor yaaa.. o yüzden coğrafyaya daha çok çalışma niyetim var bu sneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…