-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #3.041
Evet canım Konya'dayız ikimizde, geçenlerde karşılaştık. O kırmızı ışıkta yan yana durduk hem deBen şirket aracıylaydım o da benim aracımla, hey yarabbim ya. Sevinsem mi üzelsem mi bilemedim yani
Ortak arkadaşlarımız da var Pamığım, konuyu açan olunca susturuyorum ama ben. Önce ne kadar Allah korkusu varmış onu görelim, eğer haram yiyecekse bana eş olamaz zaten diyorum. Vijdanıyla baş başa kalsın, bana bahsetmeyin diyorum.
Aslında çok da seviyorum, ama affedemiyorum.
Rabbim hakkımda hayırlı neyse onu versin inşallah tatlım, niyetim temizdi hep, çok da mücadele ettim ama olmadı...
Senin işin de zor canım ya, Allah yardımcın olsun. O zaman pratikleşecek planlar yapalım sana :) En azından fazla vakit kaybetmemiş olursun. Ama muhakkak ki sağlığın her zaman 1 adım önde.
Allah nazarlardan korusun7,5 yıl, dile kolay. Maşallah Pnrcım.
Biz parçalandık diyorum ben artık tatlım. Rabbim büyük bakalım, ben de kpss'ye kendime arayış olsun diye açmıştım ilk kapılarımı. Umarım nasibim burdadır. Rabbim utandırmasın hiçbirimizi ama şuan senin de dediğin gibi düşünmemeye çalışıyorum
Aramıza hoşgeldin canım, umarım gönlüne göre olur :)
Elfmetcim, çook teşekkür ederim. Evet bu da benim imtihanımmış diyorum, ama 3 yılıma sebep oldu. Hayırlısı olsun rabbim diyorum susuyorum hep. Amiiin inşallah hep birlikte hep mutlu oluruz, rabbim üzülmemize hiç izin vermesin
Daha az önce ordaydım Carpe_Diemcimşaşırdım birden burda da okuyunca
Ben de oradaki devlet yurdunda kalmıştım ilk yıl, sonra Bosna yörünge siteleri, en son da burası. Görünce tanırmışız birbirimizi
Tamam canım beklerim, görüşelim muhakkak.
Yarın fotoları atcam bu arada, olumlu olumsuz yorumlarınızı bekilyorum
Teşekkür ederim Zeytincim, daha az önce bi iş arkadaşım da eşinden şikayet ediyordu yolda. Bi de bu arkadaş erkek yazık
Çok sinir bozucu hakikaten, ne gerek var ya, güvenmiyorsan o başka. O zaman gönder gitsin en baştan dimi yani. Hastalık olduğunua inanıyorum ben artık.
Ben de dün akşam dershaneden gelince mat çalıştım biraz, sonra yattım. Kesinlikle suçlu öğrenci psikolojisi gidiyor haklısın canım. Birazdan da işlerim bitince Şenol hoca dinliycem çaktırmadan. Soru çözemiyorum bari konu dinleyim dedim
Naz canım aslında Coğrafya kadar basıt mantık bi ders yok. Hep sebep sonuç ilişkisi, azcık daha üstüne düşersen eminim tamamen kurtulacaksın bu derdinden.
Biz de seni seviyoruz
Coğrafya için yukarıdaki şeyi tekrar yazmak istedim sonra vazgeçtim arkadaşımTabi herkesin algı yönetimi, ilgisi farklı. Ama burdan sorabilirsiniz takıldığınızda, hem anısı olan şeyler daha çok akılda kalırmış.
Bu arada ebissssscim, daha önce Hakan Dede videolarını arkadaşlara sormuştum. Varsa paylaşabilir misin? Netten filan mı izliyorsun yoksa?
O zamaaaaaaaaaan, ben biraz Şenol Hocamı dinleyim kızlar. Pek severim kendilerini
Haydi bakayım ders çalışmaya bayanlar :)) ben burdayım, sizde uslu uslu ders çalışıyorsunuzdur inşallah, matematik sorusu çözeceğim ben :) herkese kolay gelsin
Merhaba canım, hoşgeldin aramıza.İhtiyaç konu anlatımı için güzel bir seçim. Ben çok memnunum. İhtiyacın soru bankalarını alabilirsin. Bende yargı var bi de, ondan da memnunum. Murat var ama ona daha hiç başlamadım.
Sen bence ihtiyacın soru bankalarını al, sonra çözdükçe yargı, yediiklim, data gibi tercih edilen kaynaklar da alabilirsin canım...
Haydi bakayım ders çalışmaya bayanlar :)) ben burdayım, sizde uslu uslu ders çalışıyorsunuzdur inşallah, matematik sorusu çözeceğim ben :) herkese kolay gelsin
Bu arada ilişkinize de kocaman bir maşallah.Bizim de 5. senemiz dolmak üzere. Artık bu gidişle 10. senemizde falan evlencez herhalde. Sizin var mı kafanızda bir tarih pınarcım.
merakla bekliyorum fotolarını tatlım
Anladım güneşcim. Durumlar baya karışık anladığım kadarıyla... Şu araba mevzusunda geri adım atar da umarım, bitecekse bile hakettiği gibi bitsin ilişkiniz. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun, çok mutlu ol inşallah canım benim.
Ayy bu filmi izlemiştiiim, çooook tatlııııı.
Güneşçim önerin varsa çalışma programı hakkında alabilirim. Bugün kurstaki danışman hocam ile konuştum bu durumu. Günü 21 saat olarak düşün dedi o 3 saati sil ve onu sadece kpssye ayır dedi. Geriye kalan saatlerde ne yaparsan yap dedi.
Pamukşeker evet var aslında öyle bir düşüncemiz çünkü her iki tarafın da ailesi akrabalar biliyor. Babam abim annrm herkes biliyor :) onun da aynı şekilde. Aslında ben atanmadan evliliği düşünmüyoruz :/ onun için bu sene atanmak zorundayım. Çünkü işe başladıktan sonra da 2 sene çalışacağım. Yani para biriktirmek istiyorum. Sonuçta ailem kalkıp düğün yapacak bilmem ne yapacak kredi çekecek ben mutlu olcam ama ben koca evine gittikten sonra 55 yaşındaki babam o borcu kapatmak zorunda çalışmaya devam etmek zorunda kalcak. Ben bunu istemiyorum. Para biriktireyim babamlar destek olcaksa da 5bini geçmesin istiyorum. Yalnız bu yaz mezun olunca en azından bi yüzük takacağız Rabbim nasip ederse artık zamanı geldi diye düşünüyoruz :) planlarımız böyle işte :)
kızlar sorun bende mi konuyu güzelce çalışıyorum sıra soru çözmeye gelince bi bakıyorum konuda hiç geçmeyen şeyler çok moralim bozuluyor bütün hevesim kaçıyortek kaynaktan konu çalıştım için mi oluyor bu sizce :44:
bide yeni üye oldum için özelden msj atamıyorum sizden rica etsem çalışma programlarını banada mail atabilirmisiniz tuba_lostfan@hotmail.com (mail adresim baya komik gelebilir ergenlik döneminden kalma)
Tamam canım...Müsait oldugun zaman at, zorlama kendini..
Ben de devlet yurdunda kaldım ilk, sonra oda arkadaslarımla eve cıkmıstım. 2,5 sene onlarlaydım, sonra dedigim yurda cıktım....
Kpss'den sonra düsünüyorum gelmeyi oralara kısmet olursa <3 De bu ara saldım mı ne ben? Evde olmak yaramadı bana..Düzene sokmam lazım kendimi...Bugün arkadas epey bir payladı beni..
iyi geceler herkese,
ben bugünlük çalışmamı bitirdim. belki ilerleyen saatlerde yeni konuya başlarım. aralık başı itibariyle çalışmaya başladım matematiğe. temel bilgiler ve işlem yeteneği, temel kavramlar, sayı sistemleri, doğal sayılarda bölme, bölünebilme kurallarını bitirdim. asal çarpanlara ayırma, ebob,ekoktan devam edeceğim kısmetse. umarım herkes severek çalışıyordur benim gibi :))
ders programı olusturmama yardmcı olur musunuz ?? çalısıyorum bnde hazırlanmak ıstıyormm bı program olusturmalıyım....
günaydın herkese güne coğrafyayla başlıyorum
günaydın kızlar dün akşam dilbilgisi tekrarı yaptım bugün gündüz yazım kuralları noktalama ses bilgisi tekrarı yapıp akşam bolca soru çözücem görüşürüz ben başlayayım derslere
tam bir aydan fazla oldu haa atrihteyim hala yanlışlarım çok kafayımı yiyeyim tarihimi bilemedim ,birde bu aralar forum ne kadar aktiff :)))