2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

kızlar dilbilgisi konuları içinde ses bilgisi de var değil mi
benim aldığım uzaktan eğitimde ses bilgisine değinilmemiş
ama sorularda çıkıyor bende netten video aradım ve oralardan çalıştım bugün
eksik konu mu koydular ne yaptılar

Pamukcum tekrar olmayınca unutulup gidiyor maalesef Ama videolar gerçekten iyi. Matematikte de güneşin dediği gibi Şenol hoca favorim. Sana da iyi çalışmalar canım.

Bu arada ben bugün Hakan Dede'den Osm. dağılma dön. dinledim, Abdülaziz'e kadar geldik. Ama soru falan çözmedim. Tembellik yaptık.

Pnrcım teşekkürler, ben de ne zamandır düşünüyordum. Bunalım yok ama, yine de arada bu tarz doğal takviyeler iyi geliyor insana.

Evet cnm ses var. İyi yapmışsın.

güneş çalışma programını banada yollarmısın cnm
ben plan yapma engelliyim de

Çok profesyonel bişi değil ama iş görüyor Zeytincim. Gönderirim tabi, özeldem maili atabilir misin?

merhaba canım hoşgeldin
çok güzel puan almışsın maşallah canım. 2014e girmene gerek kalmadan atanırsın inşallah, ama bu ruhsat nedir canım anlayamadım?:26:

tam bir aydan fazla oldu haa atrihteyim hala yanlışlarım çok kafayımı yiyeyim tarihimi bilemedim ,birde bu aralar forum ne kadar aktiff :)))
sorma canım ya ben de tarihi bir kez baştan sona bitirdim şimdi dershaneyle beraber gidiyoruz. Konu çalıştıktan sonra soru çözünce hep doğru çıkıyor. 2 hafta sonra bakınca hep unutmuş oluyorum çalıştıklarımı. Nasıl oturtacağım bilemiyorum.
Ayrıca sınav yaklaştıkça forum daha da aktif olacak bence.

Bak bu öneri çok iyi oldu canım. Ben şu an o sendromdayım ve atlatmanın yollarını arıyordum. O dediğin bitkiyi de ilk defa duyuyorum. nasıl bir şey acaba:44: yarın aktara uğrayabilirsem alacağım.
bende bugün hiç çalışmadım böyle olunca kendimi çok suçlu hissediyorum
canım arada olur öyle boşluklar. Gündüz çalışamazsan bile akşam bakarsın en olmadı. Kendini suçlu hissetme.

Ah ah sorma canım. Ben tarihi hiç oturtamayacakmışım gibi geliyor. Coğrafya ve vatandaşlıkta da çok bilgi var ama tarih bana hep en zoru geliyor niyeyse. sen hakan dede'yi hangi siteden izliyorsun canım. bana özelden link atabilir misin? topikte link paylaşmak yasak da sanırım.

Altta 5 ziyaretçi görüyorum. Pek sevgili ziyaretçilerimiz buyrun içeri alalım sizi. Hem siz hem biz faydalanırız.

Şeklini şemalini nasıl anlatayım bilemedim canım :/ rengi sarı değil böyle kahveye mi kırmızıya mı neye kaçıyor rengi nsl anlatabilirim blmyrm :/ yalnız sarı kantaron de mutlaka. Başka çeşidi de varmş sanırım onu vermesin.
Aslında sonbahar depresyonunda kilo alanlardansanız akşamları bir bardak saı kantaron için ve gece atıştırmalarını azaltın şeklinde bir yazı yazmıştı. Nedir ne işe yarar diye soruğumuzda açıklama yapmıştı. Bu antidepresan ilaçlarda kullanılan bir madde imiş aslında. Yani o bunalım haline, bir şey yapmama haline iyi geliyor. Geçen gün ben de doktora gittim bu halsizlik ve uyku hali için. Mevsimsel geçişe bağladı çünkü kan tahlilimde bşy çıkmadı. Ben yaza girdiğimizde de kışa girdiğimizde de bunalım dönemi yaşayanlardanım da :) öyle olunca aklıma ışın hanımın dediği geldi ben de bu akşam demleyip içeceğim işte. Hem sizle de paylaşayım dedim

Canımcım Allah razı olsun göndermiştin bana o maili. Ancak gündüz için de fikrin varsa diye demiştim. 2 gündür tezi saldım. Hafta sonumu teze ayıracağım artık bir şekilde hallolacak. Kpss bu sene olmalı o yüzden daha fazla önem vereyim diyorum :/ nasılsa bu ay sonuna kadar vaktim var snra sınavlarm başlaynca kpssyi yine kenara bırakıcam 2-3 hafta. E şimdi de tez yüzünden bırakırsam iyice uzaklaşml olrm diye düşündm

Son düzenleme:
daimi gece nöbetçisi olarak ben burdayım kızlar, iyi dersler hepinize :)

Ben de burdayom ben de :) osmanlı kuruluş bitti. Yükselmeyi de bu gece bitirmeden yatmak yok! Not çıkara çıkara gidiyorum iki kaynağı birleştirerek. Allah sonunu hayır etsin :) şimdi ara verdim bşraz mat çözeyim rahatlayayım sonra yükselmeye devam :))

güneşş_ ben calıstıgımm ıcın gunluk 2 saat bıle calıssam bana yeter lı sadece haftalık program olusturmak ıstıyorm ama yapamıyorm bu konu yardmcı olabılır mısınızz ??????????????

bende matematik çözüyorum. matım çok iyi değil yaaa (((

Can müsait olursan at, olmassan da canın sagolsun, kpss var hem gı Düşmüşüz saçın başın derdine

Oranın sogugu cok kötü, felç eder adamı, ayazı...Kar yagması iyi aslında, yumusamıstır hava biraz, kalın giyin..

Bir de senin su meshur programın ne imiş merak ettim, ben de isterem

herkeslere ALLAH ım çalışlma isteği evrsin inşallah :)) bende iş çıkışı başlamayı düşünüyorum bakalım

Başla canım, burası acayip gaz verici, evli çalışan çocuklu çalısanları görünce kendimden utanıp calısasım geliyor

tam bir aydan fazla oldu haa atrihteyim hala yanlışlarım çok kafayımı yiyeyim tarihimi bilemedim ,birde bu aralar forum ne kadar aktiff :)))

Forumun sonunu bulamadım ben de...Cok aktif cidden...İyi iyi ama, ne kadar kalabalıgız o kadar güzel oluyor...

Yok canım, aklımıza eseni yazıyoruz zaten, konu dısı degil, sagol bilgilendirdigin için. Tadı nasıl ? Bilmiyorum hiç içmedim, aktara bakayım ben de pazar günü...Çok ihtiyacım var benim de silkelenmeye. Aynı depresyon hali bende de var cünkü...

Altta 5 ziyaretçi görüyorum. Pek sevgili ziyaretçilerimiz buyrun içeri alalım sizi. Hem siz hem biz faydalanırız.

Ziyaretçiler cekiniyor olabilir pamıkım. Herkese kapımız acık ama...

daimi gece nöbetçisi olarak ben burdayım kızlar, iyi dersler hepinize :)

Ben de bugün buradayım, güncelleri yazacagım simdi, sonra calısmaya. Uykudan uyandım, bugün 3 gibi kapatacagım calısma faslını. Bir de oyalanmayacagım, kesin kararlıyım. Çok oyalanıyorum..Yüz kere kalkıyorum masadan...

Kolay gelsin canım, ben de buralardayım... Calısmaktan bunalınca yazacagım...

Kızlar beni bir rahavet aldı bugünlerde, olmadık seyleri kafama takıp calısamıyorum, böyle deli deli aglamalar...Kafamı toplamam lazım. O yüzden mümkün oldugunca burada olacagım, beni yalnız bırakmazsınız di mi? Evde kalmak yaramadı pek bana...

Size müzik en gazından;

[video=youtube;wqHX9YmqeyQ]http://www.youtube.com/watch?v=wqHX9YmqeyQ[/video]

Canlanalım az..

Haydi kolay gele hepimize gece vardiyamız hayırlı olsun...

hislerime tercüman oldun canım teşekkürler hemen alıp denicem

iyi geceler kızlar
bayadır gelemedim geçmişte biikmiş inş okucam boş vaktimde
1 haftadır nerdeyse kitap yüzü açamadım
baya soğudum uzaklaştım hatta çok hevesli istekli gidiyyodum oysa :26:
aöf ye yoğunlaştım sonra baya hasta oldum kafamı kaldıramadım derken durum bu
aöf haftaya bitsin inş. hızlı bi şekilde başlangıç yapcam umarım o başlangıcı yapabilirim.

utanıyorum artık söylemeye ama değiştiremiyorum da tatlım gönderdin mi :44: mail adresimi kontrol ettim ama gelmemişti

Kolay gelsin canım sınavlarında başarılar şimdiden...Daha cok var, panik yapmayalım...

Kızlar güncelleri ekledim, derse ben, öpüldünüz..

Ara verdigimde yazarım, tarih calısacagım simdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…