2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Kızlar bugünkü gazetelerden güncelleri ekledim, okuyabilirsiniz, kaçtım ben...

Öpüldünüz.

<3

Size;

[video=youtube;Q_L-0Ryhmic]http://www.youtube.com/watch?v=Q_L-0Ryhmic[/video]

selam kızlar
bugün tüm gün tarihle uğraştım durdum
mola verdim şimdi
en baştan başladım soruları çözerek gidiyorum artık
tarih çok unutuluyor devamlı tekrar istiyor tarihe bakmaktan diğer derslere asılamıyorum resmen

selam kızlar
mola verdim şimdi
tarih çok unutuluyor devamlı tekrar istiyor tarihe bakmaktan diğer derslere asılamıyorum resmen

Bende de durum aynı canım, yalnız degilsin..

Tekrar üstüne tekrar..

Yavru ceylanlarıımmm:KK16::KK16: Sonunda nefes alacak vakit buldum ve hemencik topiğimize koştumm:KK55:
Hemen raporumu vereyim, bu hafta okulda sınavım olduğundan kpss'ye hiç çalışamadım biliyorsunuz.:KK31: Ben de bugün 4 saat başından kalkmadan vatandaşlık ve matematik çalıştım. 4 saat belki bir çoğunuza az gelebilir ama kpssye hasret kalan biri için baya fazlaydı.:KK9:
Vatandaşlıktan yasamayı da bitirdim ve elimdeki tüm kaynaklardan soruları çözdüm. İlk üniteyi hala oturtamamışım onu anladım. :KK50:
Bir de yarın yine konu tarama sınavımız var ama düşük alacağım şimdiden belli çünkü sınavda çıkacak konuların yarısını işlemedik resmen. Ne biçim konu taramaysa.:KK31:
Ay çok konuştum. :KK9: uzun süre girmeyince böyle her şeyi anlatmak istiyorum işte.:KK61:
hadi sıra sizde canlarım :KK16::KK16:
Hepinize kolay gelsin

Yavru ceylanlarıımmm:KK16::KK16: Sonunda nefes alacak vakit buldum ve hemencik topiğimize koştumm:KK55:
Hemen raporumu vereyim, bu hafta okulda sınavım olduğundan kpss'ye hiç çalışamadım biliyorsunuz.:KK31: Ben de bugün 4 saat başından kalkmadan vatandaşlık ve matematik çalıştım. 4 saat belki bir çoğunuza az gelebilir ama kpssye hasret kalan biri için baya fazlaydı.:KK9:
Vatandaşlıktan yasamayı da bitirdim ve elimdeki tüm kaynaklardan soruları çözdüm. İlk üniteyi hala oturtamamışım onu anladım. :KK50:
Bir de yarın yine konu tarama sınavımız var ama düşük alacağım şimdiden belli çünkü sınavda çıkacak konuların yarısını işlemedik resmen. Ne biçim konu taramaysa.:KK31:
Ay çok konuştum. :KK9: uzun süre girmeyince böyle her şeyi anlatmak istiyorum işte.:KK61:
hadi sıra sizde canlarım :KK16::KK16:
Hepinize kolay gelsin

Canım hoşgeldin :) ben de raporumu vereyim :) bu hafta tarihten osmanlı kuruluş ve yükselmeyi bitirdim. Biraz da test çözdüm. Yarın ikinci tekrarımı yapıp yine biraz test çözmeyi düşünüyorum. Bugün de biraz daha tezimle uğraştım 8 sayfamı yazmış bulunmaktayım :) yazdıklarım çok hoşuma gider oldu o yüzden daha olumlu yaklaşıyorum artık teze. O sözel olduğu için sözel bşy çalışmadm tezden sıkılığımda matematik sıralama ve basit eşitsizlikleri bitirip soru çözdüm. Yarn da eğer zamanım kalırsa matematikten soru çözerim tarihin yanında. Ama zamanım kalmayabilir çünkü tezimin üç başlığını yazmayı düşünüyorum. Yemeğim bitti yemek yapmam lazım. Bir de kuşların kafesini temizleyip evi süpürmem lazım. Üstüne 3 tez başlığı + tarih tekrarı ve sorusu ve beni bitirir diye düşünüyorum :)

Şeklini şemalini nasıl anlatayım bilemedim canım :/ rengi sarı değil böyle kahveye mi kırmızıya mı neye kaçıyor rengi nsl anlatabilirim blmyrm :/ yalnız sarı kantaron de mutlaka. Başka çeşidi de varmş sanırım onu vermesin.
Aslında sonbahar depresyonunda kilo alanlardansanız akşamları bir bardak saı kantaron için ve gece atıştırmalarını azaltın şeklinde bir yazı yazmıştı. Nedir ne işe yarar diye soruğumuzda açıklama yapmıştı. Bu antidepresan ilaçlarda kullanılan bir madde imiş aslında. Yani o bunalım haline, bir şey yapmama haline iyi geliyor. Geçen gün ben de doktora gittim bu halsizlik ve uyku hali için. Mevsimsel geçişe bağladı çünkü kan tahlilimde bşy çıkmadı. Ben yaza girdiğimizde de kışa girdiğimizde de bunalım dönemi yaşayanlardanım da :) öyle olunca aklıma ışın hanımın dediği geldi ben de bu akşam demleyip içeceğim işte. Hem sizle de paylaşayım dedim
Bu bahsettiğin bitkiyi alacağım kesinlikle canım ama bir türlü fırsatım olmadı aktara gitmeye. Ben de bahar depresyonlarını en doruklarda yaşayanlardanım malesef.:KK31: Anlattıklarını okuyunca daha da cezbetti bu bitki beni. Umarım bende de işe yarar.:KK61:
iyi geceler kızlar
bayadır gelemedim geçmişte biikmiş inş okucam boş vaktimde
1 haftadır nerdeyse kitap yüzü açamadım
baya soğudum uzaklaştım hatta çok hevesli istekli gidiyyodum oysa :26:
aöf ye yoğunlaştım sonra baya hasta oldum kafamı kaldıramadım derken durum bu
aöf haftaya bitsin inş. hızlı bi şekilde başlangıç yapcam umarım o başlangıcı yapabilirim. :KK31:
Canım benim Allah yardımcın olsun. Kpss dışındaki meşgaleler yüzünden çalışamamak çok sinir bozucu oluyor, aklın hep kpss'de ama çalışmak zorunda olduğun şey başka dersler.. Seni en iyi ben anlarım kuzum. neyse ki 1 haftacığın kaldı sadece. Haftaya açık öğretim sınavlarını atlatınca kpss'deki tüm çalışamamalarını telafi edersin canım inşallah.:KK16: Kolay gelsin. Çok öpüyorumm:KK16::KK16:
Bu gece ben de varım kızlarr... kpss ye ilk defa hazırlandığım için yavaş ilerliyorum (tembellikte var biraz :KK14:). Neyse ki tarihten islamiyet öncesi türk tarihi ve türk islam tarihi bittii. Pamukşekere duyurulurr...
Canımcım ekledim konularını, devamı da su gibi gelir inşallah.:KK16:
slm kızlarrr bende 2014 kpss ye hazırlananlardanımm. beni de alın aranızaaaa :)
Merhaba derincim hoşgeldin aramıza alırız tabikii.:KK16: bölümün ne, çalışmaların nasıl gidiyor? :KK16:
başarılar dilerim canım inşallah sınavın çok güzel geçer. ben de hele şükür taşındım evi yerleştiriyorum. net bağlandı artık sık sık girerim inşallah.
patruskacım teşekkürler, sınavım güzel geçti çok şükür:KK61:
Taşınmana çok sevindim canım, inşallah evini hemen yerleştirip düzenini oturtursun vee eski temponla tekrar aramıza gelirsin.:KK16::KK16:

Teşekkür ederm hoşbuldumm..
Ama atansam da girecem kpss ye bulunsun puanım nolurr nolmazz :KK34:

Avukatlk ruhsatı canımm, stajımı yeni tamamladım 1 ay oldu ama ruhsatım hala gelmedi gözlerim yollarda kalddııı :KK31:
Anladım tatllım, cahilliğime ver.:KK1: İnşallah gelir ruhsatın daha fazla bekletmeden.:KK61:
Bu arada hazır avukat bulmuşken sorayım canım, memnun musun mesleğinden? Benim sevgilim de şu an kamuda çalışıyor ama hayalindeki bölüm olan hukuk için dgs'ye girecek bu yıl. Okuması, okuduktan sonrası nasıl diye sorsam çok şey sormuş olmam di mi canım?:KK9:
Ayrıca çalışmalarında başarılar dilerim, kolay gelsin.:KK16:

Merhaba arkadaşlar. Önlisans mezunuyum. Beni de aranıza almak ister misiniz :) :KK3::26:
Tabiki alırız canım, hoşgeldin aramıza:KK16: Nasıl gidiyor çalışmaların?:KK61:
selam kızlar
mola verdim şimdi

Ah zeytincim aynı durumdayız, tekrar yapmaktan ilerleyemiyorum. Bir de güya daha önce 1 kez baştan sona çalışmıştım tarihe. Belli başlı şeyler dışında hep unutmuşum.:KK50: İnşallah sınava kadar oturtmuş oluruz canım. :KK31:
Allah zihin açıklığı versin.:KK16:

Canım hoşgeldin :) ben de raporumu vereyim :) bu hafta tarihten osmanlı kuruluş ve yükselmeyi bitirdim. Biraz da test çözdüm. Yarın ikinci tekrarımı yapıp yine biraz test çözmeyi düşünüyorum. Bugün de biraz daha tezimle uğraştım 8 sayfamı yazmış bulunmaktayım :) yazdıklarım çok hoşuma gider oldu o yüzden daha olumlu yaklaşıyorum artık teze. O sözel olduğu için sözel bşy çalışmadm tezden sıkılığımda matematik sıralama ve basit eşitsizlikleri bitirip soru çözdüm. Yarn da eğer zamanım kalırsa matematikten soru çözerim tarihin yanında. Ama zamanım kalmayabilir çünkü tezimin üç başlığını yazmayı düşünüyorum. Yemeğim bitti yemek yapmam lazım. Bir de kuşların kafesini temizleyip evi süpürmem lazım. Üstüne 3 tez başlığı + tarih tekrarı ve sorusu ve beni bitirir diye düşünüyorum :)

Hoşbulduk canım.:KK61: Tezinde ilerlemiş olmana sevindim canım, inşallah hemen bitirirsin. Sonra da full kpss artık.:KK55:

Ay şimdi aklıma geldi, şöyle topikçe bir yurda çıksak ve tek uğraşımız kpss olsa ne güzel olurdu di miii.:KK52::KK52:

Hoşbulduk canım.:KK61: Tezinde ilerlemiş olmana sevindim canım, inşallah hemen bitirirsin. Sonra da full kpss artık.:KK55:

Ay şimdi aklıma geldi, şöyle topikçe bir yurda çıksak ve tek uğraşımız kpss olsa ne güzel olurdu di miii.:KK52::KK52:

Manyak olur...:KK51:

İyi geceler kızlar...

merhaba arkadaşlarrrr, bende sizdennnn biriyim. buraya da yeni üye oldummm :-) bu sene inşallah atamalarımız olur. ben resim öğrtmenliği mezunuyummm, benim atamalarım birazzcık zor :KK43::KK43:

süper olurdu vallaa :KK1: :KK1:

buarada dersaneden şimdi geldim kızlar cografya vardı bugün geçenlerde tekrarlarımı yapıp soruları çözmüştüm bakalım bu hafta cografya naasıl geçicek diye düşünüyordum.Bugün coğrafya hocasını bir anladım bir anladım kii amann sanki cografyadan skıntı çeken ben değildim :nazar: :nazar: Dersaneden gelirken de metroda boş durmiyim diye hocanın verdiğini testleri çözdüm 44 soru :)) :KK51: :KK51:

merhaba arkadaşlarrrr, bende sizdennnn biriyim. buraya da yeni üye oldummm :-) bu sene inşallah atamalarımız olur. ben resim öğrtmenliği mezunuyummm, benim atamalarım birazzcık zor :KK43::KK43:

Hoşgeldin :) artık o kadar çok üniversite mezunu var ki... Malesef yarış halindeyiz hepimizin çok yüksek puanlar alması lazım ki atanabilelim. Kolay gelsin şimdiden :)

süper olurdu vallaa :KK1: :KK1:

buarada dersaneden şimdi geldim kızlar cografya vardı bugün geçenlerde tekrarlarımı yapıp soruları çözmüştüm bakalım bu hafta cografya naasıl geçicek diye düşünüyordum.Bugün coğrafya hocasını bir anladım bir anladım kii amann sanki cografyadan skıntı çeken ben değildim :nazar: :nazar: Dersaneden gelirken de metroda boş durmiyim diye hocanın verdiğini testleri çözdüm 44 soru :)) :KK51: :KK51:

Hocanın anlattığını o hafta tekrar edip üstüne bir sonraki haftanın konusunu da bîr kere okuup derse gidince gerçekten ders inanılmaz verimli geçiyor. O zaman anlamamak, yapamamal imkansızlaşıyor.

Hocanın anlattığını o hafta tekrar edip üstüne bir sonraki haftanın konusunu da bîr kere okuup derse gidince gerçekten ders inanılmaz verimli geçiyor. O zaman anlamamak, yapamamal imkansızlaşıyor.

sorma canım hiç bu kadar cografya dersini aşk ve şevkle dinlememiş ve anlamamıştım. Bu arada bizim cografyacıda amma güzel anlatıyrmuş farkedememişim. :KK53: :KK53: :KK52:

dediklerini yapıcam canım :-)

Selam kızlar, alan sayfasında sormuştum buraya da yazayım.
Kpss-A için benim fikrim, seneye rahat bi şekilde okul olmadan hazırlanmak fakat yakın bi arkadaşım şimdi başlayıp iktisat, muhasebe gibi seçip bazılarını bitir diye bi öneride bulunmuştu. En azından B grubundan bi yere girmekten iyidir diye diyor ki B grubu da öyle kolay değil.
Seneye B'den girip sonrasında alana hazırlanmak pek olmuyormuş. Yani olduğun yerde kalırsın anlamında. Gk-gy çalışırken aynı zamanda alandaki bazı dersleri seçip onlara da bakmak mantıklı mı sizce?
Ancak bu sadece seneye için bi yatırım değil de aynı zamanda bi yere girmek için de? Soru karışık olduysa kusura bakmayın. :/

kızlar türkçe konularım bitti dün deneme çözdüm. Türkçe deneme 30 soruluk 30 dakika ayırmıştım ama 20 dk da bitirdim ve 5 yanlışım vardı, anlatım bozukluğu ve yazım kurallarından çıktı yanlışlarım galiba o konularda daha fazla soru çözmeliyim. :44::44::44::44:

Ben de Matematikten Temel sayılar-Rasyonel Sayılar konusunu bitirdim. Ebob ekokda biraz sorunlarım var sanırmı :/
Türkçeden sözcükte anlam bitti.
Tarihte İslamiyet öncesi türk tarihi, türk islam devletleri,kültür ve uygarlıklarını bitrdim. Ama hala yanlışlarım çıkıyo :KK43:
Coğrafyanın ve geometrinin kapağını açmadım daha.

Ocakta dersanem başlıcak. Şimdiden bira bilgim olsun diye çalıştım. yararı olur inşallah...

X