- Konu Sahibi PammukSeker
- #3.061
bende bugün hiç çalışmadım böyle olunca kendimi çok suçlu hissediyorum
Hemüz gün bitmedi çalışmak için daha çokça vakit var :) başkayabilirsin şu anda da?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bugün hiç çalışmadım böyle olunca kendimi çok suçlu hissediyorum
Hemüz gün bitmedi çalışmak için daha çokça vakit var :) başkayabilirsin şu anda da?
Sizin tez konularınız bizden baya farklıymış canım doğal olarak tabi. Ben direk bizimki gibi düşündüm. Bizde genelde 10-15 sayfa teorik bilgi oluyor, gerisi 30-40 sayfa kadar deneysel hesaplamalar falan. hocanız biraz acımasızmış o konuda gerçekten canım. İnşallah çok fazla vaktini almadan halledersin.
Bu arada ilişkinize de kocaman bir maşallah. Bizim de 5. senemiz dolmak üzere. Artık bu gidişle 10. senemizde falan evlencez herhalde. Sizin var mı kafanızda bir tarih pınarcım.
Merhaba canım, hoşgeldin aramıza. İhtiyaç konu anlatımı için güzel bir seçim. Ben çok memnunum. İhtiyacın soru bankalarını alabilirsin. Bende yargı var bi de, ondan da memnunum. Murat var ama ona daha hiç başlamadım.
Sen bence ihtiyacın soru bankalarını al, sonra çözdükçe yargı, yediiklim, data gibi tercih edilen kaynaklar da alabilirsin canım...
merakla bekliyorum fotolarını tatlım
Canım benim çok sevindim coğrafyada böyle bir ilerleme kaydetmene.
Coğrafyayı haritadan çalışmak çok etkili oluyor gerçekten. Biz dershanede de o şekilde işliyoruz, hoca boş harita dağıtıyor. Anlattıkça dolduruyoruz haritayı. Görsel zekaya hitap ettiği için daha akılda kalıcı oluyor. Sende de hemen işe yaramış ne güzel
İnşallah hep böyle devam edersin tatlım.16:
Maşallah canım sen baya ilerleme kaydetmişsin bile. Hakan dede'yi ben de çok seviyorum ama izlemeye bir türlü vakit bulamıyorum artık. İnşallah şu konularda biraz daha ilerleyelim, tekrar amaçlı uyumadan önce izleyeceğim kendisini. Hem çalıştıktan sonra dinleyince daha çok pekişiyor gerçekten.
Önerin için sağol ebisscim iyi çalışmalaarr.
Anladım güneşcim. Durumlar baya karışık anladığım kadarıyla... Şu araba mevzusunda geri adım atar da umarım, bitecekse bile hakettiği gibi bitsin ilişkiniz. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun, çok mutlu ol inşallah canım benim.
Ayy bu filmi izlemiştiiim, çooook tatlııııı.
Kızlar mevsim geçişlerinde depresyon, bir şey yapmama isteği, uyku isteği gibi sorunlarımız olabilir ki bu dönem hepimizde mevcut sanırım :) sonbahar depresyonuna karşı Diyetisyen Işın Sayın sarı kantaronu önermişti. Akşamları bir bardaklık demleyip içebilirsiniz konu dışı oldu ancak ben de çok şikayetçi olduğum için paylaşmak istedim
kızlar dilbilgisi konuları içinde ses bilgisi de var değil mi
benim aldığım uzaktan eğitimde ses bilgisine değinilmemiş
ama sorularda çıkıyor bende netten video aradım ve oralardan çalıştım bugün
eksik konu mu koydular ne yaptılar
güneş çalışma programını banada yollarmısın cnm
ben plan yapma engelliyim de
merhaba canım hoşgeldinArkadaşlarrr ben de yeni başlayanlardanımmm.. Hukuk mezunuyum 2012 sınavına sadece tarih çalışarak giridm ve 82 puan aldım, ruhsatm henüz gelecek yolda Bu yüzden ilk tercihimi Haziran'da yapacağım ve ardından da 2014 Kpss 'ye de gireceğim, şu an çalışıyorum ve Haziran'a kadar da iş hayatıma devam edeceğim ama akşamları yavaştan yds'ye çalışmaya başladım, aralara kpss serpiştireyim, yds bitince de 3 ay yüklenirim diyorum herkese Allah kolaylık versn
sorma canım ya ben de tarihi bir kez baştan sona bitirdim şimdi dershaneyle beraber gidiyoruz. Konu çalıştıktan sonra soru çözünce hep doğru çıkıyor. 2 hafta sonra bakınca hep unutmuş oluyorum çalıştıklarımı. Nasıl oturtacağım bilemiyorum.tam bir aydan fazla oldu haa atrihteyim hala yanlışlarım çok kafayımı yiyeyim tarihimi bilemedim ,birde bu aralar forum ne kadar aktiff :)))
Bak bu öneri çok iyi oldu canım. Ben şu an o sendromdayım ve atlatmanın yollarını arıyordum. O dediğin bitkiyi de ilk defa duyuyorum. nasıl bir şey acaba:44: yarın aktara uğrayabilirsem alacağım.Kızlar mevsim geçişlerinde depresyon, bir şey yapmama isteği, uyku isteği gibi sorunlarımız olabilir ki bu dönem hepimizde mevcut sanırım :) sonbahar depresyonuna karşı Diyetisyen Işın Sayın sarı kantaronu önermişti. Akşamları bir bardaklık demleyip içebilirsiniz konu dışı oldu ancak ben de çok şikayetçi olduğum için paylaşmak istedim
canım arada olur öyle boşluklar. Gündüz çalışamazsan bile akşam bakarsın en olmadı. Kendini suçlu hissetme.bende bugün hiç çalışmadım böyle olunca kendimi çok suçlu hissediyorum
Pamukcum tekrar olmayınca unutulup gidiyor maalesef Ama videolar gerçekten iyi. Matematikte de güneşin dediği gibi Şenol hoca favorim. Sana da iyi çalışmalar canım.
Bu arada ben bugün Hakan Dede'den Osm. dağılma dön. dinledim, Abdülaziz'e kadar geldik. Ama soru falan çözmedim. Tembellik yaptık.
merhaba canım hoşgeldin
çok güzel puan almışsın maşallah canım. 2014e girmene gerek kalmadan atanırsın inşallah, ama bu ruhsat nedir canım anlayamadım?:26:
sorma canım ya ben de tarihi bir kez baştan sona bitirdim şimdi dershaneyle beraber gidiyoruz. Konu çalıştıktan sonra soru çözünce hep doğru çıkıyor. 2 hafta sonra bakınca hep unutmuş oluyorum çalıştıklarımı. Nasıl oturtacağım bilemiyorum.
Ayrıca sınav yaklaştıkça forum daha da aktif olacak bence.
Bak bu öneri çok iyi oldu canım. Ben şu an o sendromdayım ve atlatmanın yollarını arıyordum. O dediğin bitkiyi de ilk defa duyuyorum. nasıl bir şey acaba:44: yarın aktara uğrayabilirsem alacağım.
canım arada olur öyle boşluklar. Gündüz çalışamazsan bile akşam bakarsın en olmadı. Kendini suçlu hissetme.
Ah ah sorma canım. Ben tarihi hiç oturtamayacakmışım gibi geliyor. Coğrafya ve vatandaşlıkta da çok bilgi var ama tarih bana hep en zoru geliyor niyeyse. sen hakan dede'yi hangi siteden izliyorsun canım. bana özelden link atabilir misin? topikte link paylaşmak yasak da sanırım.
Kpss'den sonra yüzüklerinizi takarız artık kuzular, hakettiniz siz
Amin Pambığım çok teşekkür ederim. Duam şu her daim 'Herşey insan için Allahım, sen içimi biliyorsun'
Pnrcim, danışman hocana ben de katılıyorum aslında. Şuan sadece 3 saat bile bize yeter diye düşünüyorum. Ama düzenli olmak şartıyla.
Ben şöyle yaptım, gerçi her gün uyamıyorum ama uyduğumda çok verimli oluyor. Çalıştığım için de sadece akşam için bi program yaptım. Günlük 2 saat 45 dk toplam çalışma süresi.
Gündüz işteyim, eve gittiğimde saat 7 oluyor. Saat 8'e kadar yemek ve dinlenme diyorum.
Saat 8'de başlıyorum, 45 dakikalık ders saatlerim var. Konum yarım kalsa bile molamda bırakıyorum ki uykum açılsın, işlerim varsa onları yapayım. Örneğin o molalarda bulaşığımı yıkıyorum, makyajımı temizliyorum, giyeceklerimi hazırlıyorum, tel görüşmelerimi yapıyorum vs. Böylece uzun oturuşlardan sonra çöken uyku buhranından kurtuluyorum. Çok uykum gelmişse ve hala saatim dolmamışsa, video izliyorum. En geç yatma saatinini de 24.00 olarak planladım ama hiç uyamadım Açıkçası ben uykusuzluğa çok dayanamıyorum, zaten gün içinde çok yoruluyorum, sabah da 7.30 da kalktığımdan 24 benim için ideal. Yoksa sersemleşiyorum
Bu arada Tv'yi hayatımdan çıkardım, sadece molalarda evde bi ses olsun diye açıyorum.
İstersen programımı sana da gönderebilirim canım, yani çok profesyonel bişi değil ama iş görür
Tabii ki, çok mükemmel değil ama işinizi görür :)
Mail adresi çok iyi gerçekten
Tamam canım bekliyorum muhakkak, sınav bitsin de ben de bi Ankara, İzmir, İstanbul planlıyorum bakalım inşallah
Canım bu ara biraz ben de saldım nedense. Bi de Konya'ya acaip kar yağdı, sanki kar benim üstüme yağdı. Bi uyuşukluk bi uyuşukluk anlatamam.
Pambıktan bi silkeleme operasyonu isteyelim olmazsa
Tebrikler arkadaşım. Yalnız maşallah 4 günde bu kadar konuyu nasıl bitirdin. Ben kaplumbağagillerdenim sanırım
Hoşgeldin arkadaşım, hangi konularda yardıma ihtiyacın varsa yaz buraya. Elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız. Başarılar
Günaydın Kaizencim
Oy Oy oy maşallah Zeytinim, bak nasıl toparladın kendini. Ben de bugün çaktırmadan coğrafya çalışcam ofiste. Akşama da dershanem var. Başarılar cnm.
Başarılar arkadaşlar
daimi gece nöbetçisi olarak ben burdayım kızlar, iyi dersler hepinize :)
güneş çalışma programını banada yollarmısın cnm
ben plan yapma engelliyim de
Ben de burdayom ben de :) osmanlı kuruluş bitti. Yükselmeyi de bu gece bitirmeden yatmak yok! Not çıkara çıkara gidiyorum iki kaynağı birleştirerek. Allah sonunu hayır etsin :) şimdi ara verdim bşraz mat çözeyim rahatlayayım sonra yükselmeye devam :))
Amin Pambığım çok teşekkür ederim. Duam şu her daim 'Herşey insan için Allahım, sen içimi biliyorsun'
Pnrcim, danışman hocana ben de katılıyorum aslında. Şuan sadece 3 saat bile bize yeter diye düşünüyorum. Ama düzenli olmak şartıyla.
Ben şöyle yaptım, gerçi her gün uyamıyorum ama uyduğumda çok verimli oluyor. Çalıştığım için de sadece akşam için bi program yaptım. Günlük 2 saat 45 dk toplam çalışma süresi.
Gündüz işteyim, eve gittiğimde saat 7 oluyor. Saat 8'e kadar yemek ve dinlenme diyorum.
Saat 8'de başlıyorum, 45 dakikalık ders saatlerim var. Konum yarım kalsa bile molamda bırakıyorum ki uykum açılsın, işlerim varsa onları yapayım. Örneğin o molalarda bulaşığımı yıkıyorum, makyajımı temizliyorum, giyeceklerimi hazırlıyorum, tel görüşmelerimi yapıyorum vs. Böylece uzun oturuşlardan sonra çöken uyku buhranından kurtuluyorum. Çok uykum gelmişse ve hala saatim dolmamışsa, video izliyorum. En geç yatma saatinini de 24.00 olarak planladım ama hiç uyamadım Açıkçası ben uykusuzluğa çok dayanamıyorum, zaten gün içinde çok yoruluyorum, sabah da 7.30 da kalktığımdan 24 benim için ideal. Yoksa sersemleşiyorum
Bu arada Tv'yi hayatımdan çıkardım, sadece molalarda evde bi ses olsun diye açıyorum.
İstersen programımı sana da gönderebilirim canım, yani çok profesyonel bişi değil ama iş görür
Tamam canım bekliyorum muhakkak, sınav bitsin de ben de bi Ankara, İzmir, İstanbul planlıyorum bakalım inşallah
Canım bu ara biraz ben de saldım nedense. Bi de Konya'ya acaip kar yağdı, sanki kar benim üstüme yağdı. Bi uyuşukluk bi uyuşukluk anlatamam.
Tebrikler arkadaşım. Yalnız maşallah 4 günde bu kadar konuyu nasıl bitirdin. Ben kaplumbağagillerdenim sanırım
Hoşgeldin arkadaşım, hangi konularda yardıma ihtiyacın varsa yaz buraya. Elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız. Başarılar
Günaydın Kaizencim
Oy Oy oy maşallah Zeytinim, bak nasıl toparladın kendini. Ben de bugün çaktırmadan coğrafya çalışcam ofiste. Akşama da dershanem var. Başarılar cnm.
Başarılar arkadaşlar
herkeslere ALLAH ım çalışlma isteği evrsin inşallah :)) bende iş çıkışı başlamayı düşünüyorum bakalım
tam bir aydan fazla oldu haa atrihteyim hala yanlışlarım çok kafayımı yiyeyim tarihimi bilemedim ,birde bu aralar forum ne kadar aktiff :)))
Kızlar mevsim geçişlerinde depresyon, bir şey yapmama isteği, uyku isteği gibi sorunlarımız olabilir ki bu dönem hepimizde mevcut sanırım :) sonbahar depresyonuna karşı Diyetisyen Işın Sayın sarı kantaronu önermişti. Akşamları bir bardaklık demleyip içebilirsiniz konu dışı oldu ancak ben de çok şikayetçi olduğum için paylaşmak istedim
Altta 5 ziyaretçi görüyorum. Pek sevgili ziyaretçilerimiz buyrun içeri alalım sizi. Hem siz hem biz faydalanırız.
daimi gece nöbetçisi olarak ben burdayım kızlar, iyi dersler hepinize :)
Ben de burdayom ben de :) osmanlı kuruluş bitti. Yükselmeyi de bu gece bitirmeden yatmak yok! Not çıkara çıkara gidiyorum iki kaynağı birleştirerek. Allah sonunu hayır etsin :) şimdi ara verdim bşraz mat çözeyim rahatlayayım sonra yükselmeye devam :))
Günaydın Kaizencim
Başarılar arkadaşlar
iyi geceler kızlar
bayadır gelemedim geçmişte biikmiş inş okucam boş vaktimde
1 haftadır nerdeyse kitap yüzü açamadım
baya soğudum uzaklaştım hatta çok hevesli istekli gidiyyodum oysa :26:
aöf ye yoğunlaştım sonra baya hasta oldum kafamı kaldıramadım derken durum bu
aöf haftaya bitsin inş. hızlı bi şekilde başlangıç yapcam umarım o başlangıcı yapabilirim.