2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

selamlar,

ben de 2014 kpssye hazırlanıyorum bu ay itibariyle. hukuk fakültesi mezunuyum, avukatım. İstanbul için hazine avukatlığı istiyorum kısmetse. kpss b grubuna gireceğim. size sormak istediğim matematik için soru bankası tavsiyeleriniz nelerdir?

2012 ihtiyaç yayınlarının konu anlatımlı seti var. matematikle ona başladım şimdi. eşim çalışırken yardım ediyor matematikte. ama hep ya yapamazsam korkusu var. umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.

selamlar,

ben de 2014 kpssye hazırlanıyorum bu ay itibariyle. hukuk fakültesi mezunuyum, avukatım. İstanbul için hazine avukatlığı istiyorum kısmetse. kpss b grubuna gireceğim. size sormak istediğim matematik için soru bankası tavsiyeleriniz nelerdir?

2012 ihtiyaç yayınlarının konu anlatımlı seti var. matematikle ona başladım şimdi. eşim çalışırken yardım ediyor matematikte. ama hep ya yapamazsam korkusu var. umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.

hoş geldin aramıza, matematik i öncelikle sevmek gerek :) ön yargılı bakmamak lazım, bol soru çözünce de halledersin inşallah... ben uzman kariyerin öğreten matematik kullanıyorum haricen cevaplarını çözümlü anlatıyor, iyi oluyor. tavsiye edebilirim.:KK16:

Maşallah Kaizencim, dolu dolu bir ömür bekliyor seni inşallah. Tabi bebeğinle birlikte :emir_bebek:

Aaaa öyle mi, çok sevindim. :KK52: Hangi yıllardı canım?
Evet ben bu şehre aşığım, aslında şuan işim dışında beni buraya bağlayan hiçbirşey yok, hatta Ankara, İstanbul denemelerim de oldu ama dönüp dolaşıp mevlana hesabı yine geldim :) Kısmet olursa ömrümü burda geçirmek istiyorum. Benim ev de yazırda, hemen tramvay durağının karşısında. Gelirsen misafir etmek isterim memnuniyetle :KK34:

Canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldim, naçizane fikrim sonunu getir şu hastane işlerinin. Evet talihsizlikler oluyor ama sınav arefesi daha yorucu bişi çıkmasın.

Ooooy Oy pambığım, nerden başlasam bilemedim. Çok uzun uzun da yazıp vaktinizi çalmak istemem. Şöyle söyleyim, bana çocuğu gibi bakan, ailesi de dahil tüm dünyayı bana tercih eden, yemeyip yediren, gezmeyip gezdiren, herşeyini benim için gözünü kırpmadan feda eden, kariyerli, efendi, yakışıklı :KK17: başarılı bir adam vardı. Hala da var gerçi ama, tek derdimiz kıskançlıktı. Hayatını bana o kadar adamıştı ki benim de adamamı bekledi. Nitekim adadım da, ama küçücük şeylerden kıskançlıklar çıkarıp hayatı bana zindan edebiliyordu. Birlikte ev aldık, araba aldık, anesinin beyninde tümör vardı hastalğında ve vefatında hep beraber mücadele ettik. Sabahlara kadar hastanelerde yattık, sabah işimize gittik. Ama öyle bir gün geldi ki ben artık kısıtlanmaktan bıkmıştım, evlilik planları gerçekleşmeye başladıktan sonra daha da arttı bu kıskançlıklar. Yani iş arkadaşlarımdan, yolda karşılaştığımız insanlardan, kendi kuzenlerinden tut da benim kuzenlerime kadar herkesten kıskanır oldu. Deli divane beni sevdiğinden, hasta olsam yatalak olsam ömrünün sonuna kadar bakacağından da şüphem yoktu üstelik. Sırf bu kıskançlığı yüzünden psikoloğa gitmeyi bile kabul etti, gittik. Ama huylu huyundan vazgeçmiyor ne yazıkki. Kıskanıyordu ama öyle tartışmalı şeyler filan olmuyordu, ama davranışlarından rahatsız oluyordum. Derken ben dayanamadım, sonrasında kabullenemedi. Bana deli divane aşık olan o adam ayrılırken de bana bin türlü eziyet etti, hastanelik, karakolluk oldum. Allahım yazmaya utanıyorum. Şuan çok pişman, 3 aydır atmadığı takla kalmadı beni kazanabilmek için ama içim kırıldı bi kere. Çok da hassas bi insanım, bunları unutamıyorum, eski özverimi yürektenliğimi tekrar kazanamıyorum ona karşı. Kasılıp kalıyorum.

İş çevrem, okul çevrem ve aile ortamında parmakla gösterilen, gıpta edilen biz kendimizi bitirdik ne yazıkki.
Ve en acısı da, satışı onun üzerinde olan arabamı bana karşı kullanıyor, ortak nokta olsun diye uğraşıyor, arabamı vermiyor. Bi gün satcam diyor, bi gün senin hatıran ömrümün sonuna kadar bende kalcak diyor. Ben de bu davranışı yakıştıramıyorum, ne sebeple olursa olsun o araba benim 3 yıllık birikimim, emeğim. Velhasılı kelam biz birbirimizi bitirdik Pambığım.

Bazen annesi girer rüyalarıma, o da huzursuz biliyorum. Bazı pazarlar mezarına gidip anlatıyorum, kimsem de yokki burda, yıllardır annelik etti bana. Anlatıyorum, ağlıyorum, çiçekler dikiyorum, otlarını temizliyorum. Öyle işte... Garip bi dünya be pambığım.

Neyse çok vaktini almayım :KK17:

Zeytinciğim ve Kelebekk, herşeyden önce Rabbim bebişlerinize kavuştursun inşallah.
Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın :KK43:

Maşallah, çocuk, okul, kpss. Allah yardımcın olsun arkadaşım.

anlattıklarını okudum da :KK43: çok üzüldüm canım, ama hayat bir imtihan, hep güçlü ol sen. umarım gelecek günlerde hep mutlu olursun hiç üzülmezsin :):KK16:

Herkese merhaba ben kader kpss hazirlananlardanim bende daha once ortaogretimden girmistim bu yil lisanstan girecegim 4 aydir caliyorum arada bir sizi takip ettim burdan kacak misali birazda sizlerden etkilenerek calisma sevki geldi bana yas 31 yaslaniyorum:-) herkese iyi calismalar

hoşgeldin, kpss yoldaşımız :) hep beraber destek oluyoruz işte birbirimize, inşallah çalışmalarımızın karşılığını alırız :)

cnm şimdi biliyor ya kpss ye giricem burda tek üniversite mezunu ben işte arkadaşlarını koruyor aklı sıra
gerçekten cahile laf anlatmak kadar zor birşey yok
valla kötü yapacam derken beni nasıl gazladı bilmiyor sabahtır çağdaş türk tarihine çalışıyorum:KK70:

akşam tarihten soru çözdüm kızlar bu pegem ciddi zormu ben mi zorlanıyorum bilemedim
ama yinede ilk testten sonraki testlerde toparladım ama ilk testte nedense çok yanlış yaptım 16 soruda 5 yanlış diğer testler daha iyidi bir en fazla 2 yanlış çıktı.uzman kariyer daha kolay ama pegem gibi detaycı bir soru bankasından sonra diğerinide çözmek bu sefer kendimi kandırıyorum gibi oluyor

maaşallah, kötü şeylerden hep motive olmalıyız zaten :) en iyisini yapmışsın, başaralım ve gösterelim herkese nasıl memur olunuyormuş :) inşallah böyle devam edersin. aman :nazar: değmesin... yanlışlarına gelince, çok normal zaten bol soru çözünce toparlıyor insan.

Pambığım, goole wetransfer yaz. Sol tarafta bir alan çıkacak. Senin mailini, benim mailimi soracak. Ve maile ek ekler gibi göndermek istediğimiz dosyayı ekleyeceğimiz bir alan. Ftp ile uğraşmadan o server üzerinden gönderim yapabilceksin. Sonra benim mailime bir link gelcek, ben oraya tıklıycam hoooop dosyalar bende :KK8: güvenilir bir site, biz bazen şirket içi bile kullanıyoruz :)

Ayyy maşallah tatlım, amiin inaşlah Rabbim utandırmasın. Avrupaya beni de götür madem pambığım, ses çıkarmadan otururum ben arka koltukta :KK1:

Ooooy inşallah Elfmetcim. En çok da bebişe amin diyorum öncelikli olarak. Rabbim gönlüne göre sağlıkla nasip etsin inşallah. Umreye de beraber gidersiniz :)

Canım 2 gündür eve gitmiyorum, arkadaştaydım. Gidiyim ilk iş evdeki pc den yüklüycem, fotolar onda. Ben de öss hazırlanırken türkçe hocama aşıktım :KK1: Arkadaşının hali gözümde canlandı bi an :KK53: :KK52:

Canııım, evet hayallerini kendime çok yakın hissettim. Bu arada Konya'ya gel, benim evim de çok cici bi çatı katı. :KK1:

Gönül ilişkilerinden bende çok muzdaripiim aslında, bi 4 ay kadar önce 3 yıllık ilişkim bitti. Ama ne bitiş, hala acısı çıkmadı. Giden bendim ama, her türlü eziyetini de ben çektim. Hala da huzur vermiyor. Oooy oy.

Ben de italyanca ve Fransızca çok isterim. Rabbim yardımcın olsun inşallah canım, güzel dileklerini gerçekleştirsin rabbim.

Kısa öz ve vurucu olmuş arkadaşım :KK51:

Canım ben evi filan saldım yaa, amaaan diyorum artık. Gerçik kuş filan biraz zor ama, ben ayda bir temizlik yapar oldum kpss sürecinde. Fazla dağıtmıyorum, başka giren çıkan olmayınca kirlenmiyor da zaten. Bi tek yemek, çamaşır, ütü sıkıntı. Sürekli kuru gıda yemekten de mutlu olmuyorum, mecburen yapıyorum yemek. Ama annen gelebilirse çok iyi olur, bi teklif et olmazsa :nazar:

Zeytinciğim, sözüm meclisten dışarı biraz ağır olcak ama;
Cahil insanla uğraşmak, ona laf anlatmak gerçekten çok zor. Öfff ömürden ömür götürürler vallahi. Boş yere canını sıkma, gül geç. Zaten ne desen anlamayacak, ıyyy içim kalktı vallahi ya, biri geldi aklıma :KK52:

Sen kaliteni ortaya koy, o kendini yesin dursun tatlım. Kpss için daha da hırs yap hatta :KK51:

Hoşgeldiniz, Allah yardımcınız olsun :)

Maşallah Kaizencim, dolu dolu bir ömür bekliyor seni inşallah. Tabi bebeğinle birlikte :emir_bebek:

Aaaa öyle mi, çok sevindim. :KK52: Hangi yıllardı canım?
Evet ben bu şehre aşığım, aslında şuan işim dışında beni buraya bağlayan hiçbirşey yok, hatta Ankara, İstanbul denemelerim de oldu ama dönüp dolaşıp mevlana hesabı yine geldim :) Kısmet olursa ömrümü burda geçirmek istiyorum. Benim ev de yazırda, hemen tramvay durağının karşısında. Gelirsen misafir etmek isterim memnuniyetle :KK34:

Canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldim, naçizane fikrim sonunu getir şu hastane işlerinin. Evet talihsizlikler oluyor ama sınav arefesi daha yorucu bişi çıkmasın.

Ooooy Oy pambığım, nerden başlasam bilemedim. Çok uzun uzun da yazıp vaktinizi çalmak istemem. Şöyle söyleyim, bana çocuğu gibi bakan, ailesi de dahil tüm dünyayı bana tercih eden, yemeyip yediren, gezmeyip gezdiren, herşeyini benim için gözünü kırpmadan feda eden, kariyerli, efendi, yakışıklı :KK17: başarılı bir adam vardı. Hala da var gerçi ama, tek derdimiz kıskançlıktı. Hayatını bana o kadar adamıştı ki benim de adamamı bekledi. Nitekim adadım da, ama küçücük şeylerden kıskançlıklar çıkarıp hayatı bana zindan edebiliyordu. Birlikte ev aldık, araba aldık, anesinin beyninde tümör vardı hastalğında ve vefatında hep beraber mücadele ettik. Sabahlara kadar hastanelerde yattık, sabah işimize gittik. Ama öyle bir gün geldi ki ben artık kısıtlanmaktan bıkmıştım, evlilik planları gerçekleşmeye başladıktan sonra daha da arttı bu kıskançlıklar. Yani iş arkadaşlarımdan, yolda karşılaştığımız insanlardan, kendi kuzenlerinden tut da benim kuzenlerime kadar herkesten kıskanır oldu. Deli divane beni sevdiğinden, hasta olsam yatalak olsam ömrünün sonuna kadar bakacağından da şüphem yoktu üstelik. Sırf bu kıskançlığı yüzünden psikoloğa gitmeyi bile kabul etti, gittik. Ama huylu huyundan vazgeçmiyor ne yazıkki. Kıskanıyordu ama öyle tartışmalı şeyler filan olmuyordu, ama davranışlarından rahatsız oluyordum. Derken ben dayanamadım, sonrasında kabullenemedi. Bana deli divane aşık olan o adam ayrılırken de bana bin türlü eziyet etti, hastanelik, karakolluk oldum. Allahım yazmaya utanıyorum. Şuan çok pişman, 3 aydır atmadığı takla kalmadı beni kazanabilmek için ama içim kırıldı bi kere. Çok da hassas bi insanım, bunları unutamıyorum, eski özverimi yürektenliğimi tekrar kazanamıyorum ona karşı. Kasılıp kalıyorum.

İş çevrem, okul çevrem ve aile ortamında parmakla gösterilen, gıpta edilen biz kendimizi bitirdik ne yazıkki.
Ve en acısı da, satışı onun üzerinde olan arabamı bana karşı kullanıyor, ortak nokta olsun diye uğraşıyor, arabamı vermiyor. Bi gün satcam diyor, bi gün senin hatıran ömrümün sonuna kadar bende kalcak diyor. Ben de bu davranışı yakıştıramıyorum, ne sebeple olursa olsun o araba benim 3 yıllık birikimim, emeğim. Velhasılı kelam biz birbirimizi bitirdik Pambığım.

Bazen annesi girer rüyalarıma, o da huzursuz biliyorum. Bazı pazarlar mezarına gidip anlatıyorum, kimsem de yokki burda, yıllardır annelik etti bana. Anlatıyorum, ağlıyorum, çiçekler dikiyorum, otlarını temizliyorum. Öyle işte... Garip bi dünya be pambığım.

Neyse çok vaktini almayım :KK17:

Zeytinciğim ve Kelebekk, herşeyden önce Rabbim bebişlerinize kavuştursun inşallah.
Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın :KK43:

Maşallah, çocuk, okul, kpss. Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Güneş'im, 2006-2011 yılları diyebilirsin, yarım dönem uzatma aldım çünkü. Benim evim de Bosna'daydı, ögrenci mahallesi, bilirsin kesin. Sonrasında kampüsün içindeki yurda cıktım ama, hani şu yarı özel yarı devlet yurdu. Bu arada ihmal etmekten degil de hastaneyi, artık sinirlerimi bozdular...

Konya'ya gidecegim zaten sınavdan sonra arkadaslarımı görmeye. Su tez ve kpss ikilisinden bir kurtulayım...Kalma için söz veremem, ama görüselim mutlaka <3 Kule'de otururuz ya da zemzem çorbacısı. İşkembe çorbasının hastasıyım oranın <3

Guness, carpe_diem, pamukşeker
Kızlar telefondan girdiğim için alıntı yapamadım.
Bir ara ben de evi salayım ddm ama 1 hafta süpürmesem ev kuşlarımdan dolayı mahvoluyor. Normalde hiç zor gelmezdi ama üzerimde bu kadar yük varken haftada 2-3 kere ev temizliği yapmak çok zor gelir oldu. Bir de ben bir diyet dönemi geçirdim 11 kilo verdim daha vermek istediğim son iki kilom kaldı. Öyle olunca yeme içmeme de dikkat etmek zorundayım. Sonuçta kolay verilmedi bu kilolar ama çok kolay alınır :) sulu yemeğim, çorbam, salatam hep olmak zorunda. Kuru gıda ile hiç idare edemiyorum önceki gibi :/
Evet pamukşekercim lisans tezim ben daha küçüğüm 21 yaşındayım :)) ya tezim marksizmin hukuk anlayışı. Marksizim ile ilgili çok fazla kaynak var ancak hukuk ile ilişiğine baktığımda 3tane kaynak bulabildim sadece. Danışman hocamın dalı ise hukuk. E benm tez konum siyaset+hukuk karışımı bşy. O yüzden pek yardımcı olamıyor. Aradaki bağlantıyı eserlerden okuya okuya sen kuracaksın diyor. Hayır o da sorun değil tamam ama 60-80 arası lisans tezi mî istenirmiş? Onu da geçtim bu tez dışında ekstra 12-13 sayfalık da özet istiyor. Açıkçası lisans tezi için fazla yük yüklüyor omuzlarımıza. Yani ben öyle düşünüyorum.
Bu arada yaşadığın olaya çok üzüldüm güneşçim :KK43: benim de 7.5 senelik bir arkadaşım var çocukluk aşkım :) aramızda kıskançlık her daim oldu. Hem ben kısıtladım onu hem de o beni kısıtladı. Ancak bildiğim tek şey bunlar aşırı sevgiden, kaybetme korkusundan oluyor ve inanki zamanla azalıyor. Kafanı karıştırmak istemiyorum o yüzden fazla yorum yapmayacağım. Ama gerçekten üzüldüm

Bence de lisans tezi için o kadar fazla. Seminer kıvamında yapacaksın yeter de artar bile. Çeviri filan istiyorsa, kendi de kullanacaktır kesin, kıl oluyorum hocalara.

Iyi akşamlar kızlar nasılsın kimler burda :-) telefondan giriyorum göremiyorum :-) ben bugün annemdeyim gece ders çalışmayı düşünüyorum var mi başka bu gece ders çalışacak :-)

Ben buralardayım canım. Uyuyacagım birazdan ama.

selamlar,

Hoşgeldin canım..:KK16: Çok kitap var aslında. Yargı ilk etap için zor bence matematigin iyi degilse, bir de pegem. ihtiyac daha acıklayıcı, ihtiyactan calıs elindeki.

Son düzenleme:
Canlarım ben de burdayım.

Telden girdim uzun uzun yazamıyorum, yarın ofisten yazcam bol bol.

Matematik çalışıyorum şuan, mutlak değer, umarım değer :KK52:
Carpe Diemciğim, fotoları seçtim ama usb getirmeyi unutmuşum. Sonraki gün muhakkak fotoları atcam.
Sarı, kızıl, karamel hepsinden seçtim birer tane, fikir verirsiniz hem :)

Verimli çalışmalar dilerim, hepinizi öptüm gözlerinizden :KK52:

kızlar günaydın
guneş cnm yazdıklarını okudum kıskançlık kadar insanı sıkan birşey yok saygıyı bile kaldırıyor aradan hakkınızda hayırlı neyse o olsun inşallah.
dün akşam uykuma yenik düşmedim
bu kez zafer benim oldu
çağdaş türk tarihinin 1 ünitesine akşam kitaptanda çalıştım ve bitirdim sonra karma soru çözdüm bugün kendimi suçlu öğrenci gibi hissetmiyorum :KK70:

Günaydın kızlar dün akşam coğrafyayı hallettim galiba dağları ovaları plato ve gölleri çalışa çalışa bi hal oldum haritalar üzerinde çizdim ilk sonra kendim yerleştirdim baya verimli geçti burda arkadaşların önerdiği gibi mantık kura kura gittim ve uzuuun bir yol katettigimi düşünüyorum. :-) Dersanem başladığından beri hiç coğrafya sorusu çözmemistim hocamin verdiği yaprak testler bomboştu :p şimdi hepsi dolu dolu çok mutlu oldum galiba sevmeye de başladım :p zaten bir coğrafyayı sevmiyordum :-) testlerde yanlısım çok çıkmıyor artık tabi ilk konular ama ben kalem oynatamiyordum.Şimdi çıkan yanlışlarımda dikkat kaynaklı oldu hep :-) bana burda fikir sunan arkadaşlarım sizi coookkk öpüyorum ve sizi çok seviyorummm

Şimdi aöf çalışma zamanı :-) buralardayim yine de telefondan giriyorum :-)

Kızlar günaydın:) Ben bu coğrafyayla napıcam hiç bilmiyorum ya.. Dün iklim konusunu bitirdim, test çözeyim dedim. Valla bir sürü yanlış çıktı. Tarihte falan olmuyor öyle de bu coğrafya beni bitiriyor...
Pamuk şekercim teşekkür ederim beni de tabloya dahil ettiğin için:) şimdi o tablo nasıl dolacak bakalım:) dün coğrafya iklim bitti., bir sürü soru çözdüm yedi iklimden. Matematikten de sayılardan soru çözmeye devam ediyorum.

Bu arada tarih bitmişti ama ben Hakan Dede'den dinleyerek ikinci tekrarı yapıyorum. Size de tavsiye ederim. İlk önce kendiniz konuyu bitirin, sonra hocalardan dinleyin bence.

hoş geldin aramıza, matematik i öncelikle sevmek gerek :) ön yargılı bakmamak lazım, bol soru çözünce de halledersin inşallah... ben uzman kariyerin öğreten matematik kullanıyorum haricen cevaplarını çözümlü anlatıyor, iyi oluyor. tavsiye edebilirim.:KK16:

çok teşekkür ederim, hoşbulduk :)

aslında matematiği seviyordum. össde %85-90 başarı sağlamıştım matematikte. temelim iyidir. biraz geometriyi sevmezdim. bunlar olalı 10 yıldan fazla oldu. çoğu şeyi unutmuşum branşım sözle ağırlıklı olduğu için. önyargılı olmamaya çalışıyorum :) pratik kazansam sanırım daha iyi hissedeceğim :)

ben de duydum uzman kariyerindi sanırım çözümlü soru bankasını. ondan dineyim o zaman bi tane. yeniden çok teşekkür ederim. sık sık yazarım size artık :)

Hoşgeldin canım..:KK16: Çok kitap var aslında. Yargı ilk etap için zor bence matematigin iyi degilse, bir de pegem. ihtiyac daha acıklayıcı, ihtiyactan calıs elindeki.

çok teşekkür ederim, hoşbulduk :)

elimdeki ihtiyacı bitirince soru türlerini görmek adına başka, belki biraz daha zor bir kaynak arayışındayım aslında. yargıya da bi bakayım o zaman.

umarım hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz, Allah yardımcımız olsun.

Oyyy canım güneşim benim kıyamam sana benn...:KK5: Okurken bile yüreğim sızladı kuzum ya. Böyle mükemmel bir ilişkinin bu şekilde bitmesi çok yazık olmuş ama :KK50: Kıskançlığa karşı ben de çok tahammülsüzümdür, ki seninki kıskançlıgın daha ileri boyutundaymış sanırım...
Seni üzmek veya yanlış bir yorumda bulunmak istemem ama bana hala bu aşk tamamen bitmiş gibi gelmedi canım. Yani en azından okurken devam etmesini diledim elimde olmadan. Bu ayrılık pişmanlığı eski sevgilinin kıskançlıgını düzeltmesine vesile olur belki de..
Ama şuna eminim ki bu kıskançlık gercekten bir hastalık. Senin yaşadıklarının hemen hemen aynını yasayan cok yakın bir arkadaşım var. Onun sevgilisi de nerdesin diye sorduğunda arkadaşım "evdeyim" demesine rağmen inanmazdı, evi arayıp kontrol ederdi. Bundan 1 yıl önce yine bu kıskanclık kavgaları yüzünden ayrılmışlardı, o çocuk da kıza bitmemesi icin yalvarmıstı ama arkadaşım kabul etmedi, gerci o 1 yıl boyunca da hiç unutamadı ayrıldığı sevgilisini. Sonra bir gün yolda karşılaşmış bunlar o 1 yıl aradan sonra. İstemsiz olarak birbirlerini görür görmez sarılmışlar:KK69:
Sonraa o gün bugündür (yaklaşık 3 aydır) birlikteler ve çok mutlular maşallah. Sevgilisi şimdi "çok çocukça hareket etmisim" falan diyerek pismanlığını dile getiriyormuş. Benim aklıma senin yazdıklarını okurken direk bu arkadaşım geldi:KK61:
Ben en çok şu araba mevzusuna sinir oldum. Hiç yakısmamış bir erkeğe böyle blöfler yapmak.:KK19: Ama seni kaybetmemek için yapıyor onu da muhtemelen..
Senin duyguların ve düşüncelerin en önemlisi tabiki canım, ben sadece dışarıdan 3.bir göz olarak yorum yaptım. Yaşadıklarını en iyi sen bilir ve değerlendirirsin.
Ne olursa olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun insallah canım:KK16:
Bu arada anladığım kadarıyla o da Konya'da di mi canım? Karşılasmıyor musunuz bir yerlerde?

Evet canım Konya'dayız ikimizde, geçenlerde karşılaştık. O kırmızı ışıkta yan yana durduk hem de :KK52: Ben şirket aracıylaydım o da benim aracımla, hey yarabbim ya. Sevinsem mi üzelsem mi bilemedim yani :KK43:

Ortak arkadaşlarımız da var Pamığım, konuyu açan olunca susturuyorum ama ben. Önce ne kadar Allah korkusu varmış onu görelim, eğer haram yiyecekse bana eş olamaz zaten diyorum. Vijdanıyla baş başa kalsın, bana bahsetmeyin diyorum.

Aslında çok da seviyorum, ama affedemiyorum.
Rabbim hakkımda hayırlı neyse onu versin inşallah tatlım, niyetim temizdi hep, çok da mücadele ettim ama olmadı...

Bir ara ben de evi salayım ddm ama 1 hafta süpürmesem ev kuşlarımdan dolayı mahvoluyor. Normalde hiç zor gelmezdi ama üzerimde bu kadar yük varken haftada 2-3 kere ev temizliği yapmak çok zor gelir oldu. Bir de ben bir diyet dönemi geçirdim 11 kilo verdim daha vermek istediğim son iki kilom kaldı. Öyle olunca yeme içmeme de dikkat etmek zorundayım. Sonuçta kolay verilmedi bu kilolar ama çok kolay alınır :) sulu yemeğim, çorbam, salatam hep olmak zorunda. Kuru gıda ile hiç idare edemiyorum önceki gibi :/

Bu arada yaşadığın olaya çok üzüldüm güneşçim :KK43: benim de 7.5 senelik bir arkadaşım var çocukluk aşkım :) aramızda kıskançlık her daim oldu. Hem ben kısıtladım onu hem de o beni kısıtladı. Ancak bildiğim tek şey bunlar aşırı sevgiden, kaybetme korkusundan oluyor ve inanki zamanla azalıyor. Kafanı karıştırmak istemiyorum o yüzden fazla yorum yapmayacağım. Ama gerçekten üzüldüm

Senin işin de zor canım ya, Allah yardımcın olsun. O zaman pratikleşecek planlar yapalım sana :) En azından fazla vakit kaybetmemiş olursun. Ama muhakkak ki sağlığın her zaman 1 adım önde.

Allah nazarlardan korusun :nazar: 7,5 yıl, dile kolay. Maşallah Pnrcım.
Biz parçalandık diyorum ben artık tatlım. Rabbim büyük bakalım, ben de kpss'ye kendime arayış olsun diye açmıştım ilk kapılarımı. Umarım nasibim burdadır. Rabbim utandırmasın hiçbirimizi ama şuan senin de dediğin gibi düşünmemeye çalışıyorum :KK43:

selamlar,

Aramıza hoşgeldin canım, umarım gönlüne göre olur :)

anlattıklarını okudum da :KK43: çok üzüldüm canım, ama hayat bir imtihan, hep güçlü ol sen. umarım gelecek günlerde hep mutlu olursun hiç üzülmezsin :):KK16:

Elfmetcim, çook teşekkür ederim. Evet bu da benim imtihanımmış diyorum, ama 3 yılıma sebep oldu. Hayırlısı olsun rabbim diyorum susuyorum hep. Amiiin inşallah hep birlikte hep mutlu oluruz, rabbim üzülmemize hiç izin vermesin
:KK16:

Güneş'im, 2006-2011 yılları diyebilirsin, yarım dönem uzatma aldım çünkü. Benim evim de Bosna'daydı, ögrenci mahallesi, bilirsin kesin. Sonrasında kampüsün içindeki yurda cıktım ama, hani şu yarı özel yarı devlet yurdu. Bu arada ihmal etmekten degil de hastaneyi, artık sinirlerimi bozdular...

Konya'ya gidecegim zaten sınavdan sonra arkadaslarımı görmeye. Su tez ve kpss ikilisinden bir kurtulayım...Kalma için söz veremem, ama görüselim mutlaka <3 Kule'de otururuz ya da zemzem çorbacısı. İşkembe çorbasının hastasıyım oranın <3

Daha az önce ordaydım Carpe_Diemcim :KK53: şaşırdım birden burda da okuyunca :KK1:

Ben de oradaki devlet yurdunda kalmıştım ilk yıl, sonra Bosna yörünge siteleri, en son da burası. Görünce tanırmışız birbirimizi :KK1:
Tamam canım beklerim, görüşelim muhakkak.

Yarın fotoları atcam bu arada, olumlu olumsuz yorumlarınızı bekilyorum :KK1:

kızlar günaydın
guneş cnm yazdıklarını okudum kıskançlık kadar insanı sıkan birşey yok saygıyı bile kaldırıyor aradan hakkınızda hayırlı neyse o olsun inşallah.
dün akşam uykuma yenik düşmedim
bu kez zafer benim oldu
çağdaş türk tarihinin 1 ünitesine akşam kitaptanda çalıştım ve bitirdim sonra karma soru çözdüm bugün kendimi suçlu öğrenci gibi hissetmiyorum :KK70:

Teşekkür ederim Zeytincim, daha az önce bi iş arkadaşım da eşinden şikayet ediyordu yolda. Bi de bu arkadaş erkek yazık :KK1:
Çok sinir bozucu hakikaten, ne gerek var ya, güvenmiyorsan o başka. O zaman gönder gitsin en baştan dimi yani. Hastalık olduğunua inanıyorum ben artık.

Ben de dün akşam dershaneden gelince mat çalıştım biraz, sonra yattım. Kesinlikle suçlu öğrenci psikolojisi gidiyor haklısın canım. Birazdan da işlerim bitince Şenol hoca dinliycem çaktırmadan. Soru çözemiyorum bari konu dinleyim dedim
:KK52:

Günaydın kızlar dün akşam coğrafyayı hallettim galiba dağları ovaları plato ve gölleri çalışa çalışa bi hal oldum haritalar üzerinde çizdim ilk sonra kendim yerleştirdim baya verimli geçti burda arkadaşların önerdiği gibi mantık kura kura gittim ve uzuuun bir yol katettigimi düşünüyorum. :-) Dersanem başladığından beri hiç coğrafya sorusu çözmemistim hocamin verdiği yaprak testler bomboştu :p şimdi hepsi dolu dolu çok mutlu oldum galiba sevmeye de başladım :p zaten bir coğrafyayı sevmiyordum :-) testlerde yanlısım çok çıkmıyor artık tabi ilk konular ama ben kalem oynatamiyordum.Şimdi çıkan yanlışlarımda dikkat kaynaklı oldu hep :-) bana burda fikir sunan arkadaşlarım sizi coookkk öpüyorum ve sizi çok seviyorummm

Naz canım aslında Coğrafya kadar basıt mantık bi ders yok. Hep sebep sonuç ilişkisi, azcık daha üstüne düşersen eminim tamamen kurtulacaksın bu derdinden.

Biz de seni seviyoruz :KK34:

Kızlar günaydın:) Ben bu coğrafyayla napıcam hiç bilmiyorum ya.. Dün iklim konusunu bitirdim, test çözeyim dedim. Valla bir sürü yanlış çıktı. Tarihte falan olmuyor öyle de bu coğrafya beni bitiriyor...
Pamuk şekercim teşekkür ederim beni de tabloya dahil ettiğin için:) şimdi o tablo nasıl dolacak bakalım:) dün coğrafya iklim bitti., bir sürü soru çözdüm yedi iklimden. Matematikten de sayılardan soru çözmeye devam ediyorum.

Bu arada tarih bitmişti ama ben Hakan Dede'den dinleyerek ikinci tekrarı yapıyorum. Size de tavsiye ederim. İlk önce kendiniz konuyu bitirin, sonra hocalardan dinleyin bence.

Coğrafya için yukarıdaki şeyi tekrar yazmak istedim sonra vazgeçtim arkadaşım :KK53: Tabi herkesin algı yönetimi, ilgisi farklı. Ama burdan sorabilirsiniz takıldığınızda, hem anısı olan şeyler daha çok akılda kalırmış.

Bu arada ebissssscim, daha önce Hakan Dede videolarını arkadaşlara sormuştum. Varsa paylaşabilir misin? Netten filan mı izliyorsun yoksa?

O zamaaaaaaaaaan, ben biraz Şenol Hocamı dinleyim kızlar. Pek severim kendilerini :KK52::KK52:

:KK55::KK55: :KK55:

Konuyu da çok dağıttım ama, eşi, sevgilisi, sevgisi olan arkadaşlar paylaşmak istedim. Çok güzel :KK17:

[video=youtube;Cz67xAMTDy8]https://www.youtube.com/watch?v=Cz67xAMTDy8[/video]

Evet canım Konya'dayız ikimizde, geçenlerde karşılaştık. O kırmızı ışıkta yan yana durduk hem de :KK52: Ben şirket aracıylaydım o da benim aracımla, hey yarabbim ya. Sevinsem mi üzelsem mi bilemedim yani :KK43:

Ortak arkadaşlarımız da var Pamığım, konuyu açan olunca susturuyorum ama ben. Önce ne kadar Allah korkusu varmış onu görelim, eğer haram yiyecekse bana eş olamaz zaten diyorum. Vijdanıyla baş başa kalsın, bana bahsetmeyin diyorum.

Rabbim hakkımda hayırlı neyse onu versin inşallah tatlım, niyetim temizdi hep, çok da mücadele ettim ama olmadı...

Senin işin de zor canım ya, Allah yardımcın olsun. O zaman pratikleşecek planlar yapalım sana :) En azından fazla vakit kaybetmemiş olursun. Ama muhakkak ki sağlığın her zaman 1 adım önde.

Biz parçalandık diyorum ben artık tatlım. Rabbim büyük bakalım, ben de kpss'ye kendime arayış olsun diye açmıştım ilk kapılarımı. Umarım nasibim burdadır. Rabbim utandırmasın hiçbirimizi ama şuan senin de dediğin gibi düşünmemeye çalışıyorum :KK43:

Elfmetcim, çook teşekkür ederim. Evet bu da benim imtihanımmış diyorum, ama 3 yılıma sebep oldu. Hayırlısı olsun rabbim diyorum susuyorum hep. Amiiin inşallah hep birlikte hep mutlu oluruz, rabbim üzülmemize hiç izin vermesin

Daha az önce ordaydım Carpe_Diemcim :KK53: şaşırdım birden burda da okuyunca :KK1:

Ben de oradaki devlet yurdunda kalmıştım ilk yıl, sonra Bosna yörünge siteleri, en son da burası. Görünce tanırmışız birbirimizi :KK1:

Teşekkür ederim Zeytincim, daha az önce bi iş arkadaşım da eşinden şikayet ediyordu yolda. Bi de bu arkadaş erkek yazık :KK1:
Çok sinir bozucu hakikaten, ne gerek var ya, güvenmiyorsan o başka. O zaman gönder gitsin en baştan dimi yani. Hastalık olduğunua inanıyorum ben artık.

Ben de dün akşam dershaneden gelince mat çalıştım biraz, sonra yattım. Kesinlikle suçlu öğrenci psikolojisi gidiyor haklısın canım. Birazdan da işlerim bitince Şenol hoca dinliycem çaktırmadan. Soru çözemiyorum bari konu dinleyim dedim

Naz canım aslında Coğrafya kadar basıt mantık bi ders yok. Hep sebep sonuç ilişkisi, azcık daha üstüne düşersen eminim tamamen kurtulacaksın bu derdinden.

Coğrafya için yukarıdaki şeyi tekrar yazmak istedim sonra vazgeçtim arkadaşım :KK53: Tabi herkesin algı yönetimi, ilgisi farklı. Ama burdan sorabilirsiniz takıldığınızda, hem anısı olan şeyler daha çok akılda kalırmış.

Bu arada ebissssscim, daha önce Hakan Dede videolarını arkadaşlara sormuştum. Varsa paylaşabilir misin? Netten filan mı izliyorsun yoksa?

O zamaaaaaaaaaan, ben biraz Şenol Hocamı dinleyim kızlar. Pek severim kendilerini :KK52::KK52:

Guneşcim ben netten izliyorum, indirdiğim video yok elimde. 2012 için çekilmiş videolar var, ama facebookta Hakan Hoca Ocak'tan sonra yeni videolar hazır olacak demiş. Ne kadar doğru bilmiyorum. Coğrafya sorularıma hazır olun o zaman :)

Konuyu da çok dağıttım ama, eşi, sevgilisi, sevgisi olan arkadaşlar paylaşmak istedim. Çok güzel :KK17:

ben bu filmi izledim. çok güzel bişey kızlar tavsiye ederim :) ay gördüm şimdi, çok mutlu oldum :KK19::KK19: paylaşımın için teşekkürler can.

ben bu filmi izledim. çok güzel bişey kızlar tavsiye ederim :) ay gördüm şimdi, çok mutlu oldum :KK19::KK19: paylaşımın için teşekkürler can.

Rica ederim tatlım :KK17:
Sevindim mutlu olduğuna ben de. Eşine de izlet klibi, kıymetini bilsin :KK1: :KK52:

Guneşcim ben netten izliyorum, indirdiğim video yok elimde. 2012 için çekilmiş videolar var, ama facebookta Hakan Hoca Ocak'tan sonra yeni videolar hazır olacak demiş. Ne kadar doğru bilmiyorum. Coğrafya sorularıma hazır olun o zaman :)

Ben de netten bakiyim o zaman canım, teşekkür ederim. Benim de tarihim biraz sıkıntılı ama sevmediğimden. Azcık üstüne düşünce toparlıyorum.

Tamam Coğrafya sorularını bekliyorum, seve seve :KK55:

Benim için de tekrar olur, çok severim Coğ. :KK34:

Sevindim mutlu olduğuna ben de. Eşine de izlet klibi, kıymetini bilsin :KK1: :KK52:

Ben de netten bakiyim o zaman canım, teşekkür ederim. Benim de tarihim biraz sıkıntılı ama sevmediğimden. Azcık üstüne düşünce toparlıyorum.

Aslında ben coğrafyayı çok severdim ama şu yer şekillerinde takılı kaldım. İklim fena olmadı mesela. Tarihi de ben çok seviyorum. İnşallah hepimiz hallederiz kötü olduğumuz konuları..Zaten üstüne kafa yorduktan sonra hepsini anlıyor insan zamanla. Çok soru çözmek gerekiyor sadece.

birlikte izlemiştik filmini, sağolsun benden fazla biliyor benim kıymetimi :) Allah Razı olsun eşimden, o konuda kadir kıymet biliyor :KK1::KK1:
filmin sonunda evi balonlarla o tepeye ulaştırıyor adam yani eşinin hayalini gerçekleştiriyor çok duygulu :)

Evet pamukşekercim lisans tezim ben daha küçüğüm 21 yaşındayım :)) ya tezim marksizmin hukuk anlayışı. Marksizim ile ilgili çok fazla kaynak var ancak hukuk ile ilişiğine baktığımda 3tane kaynak bulabildim sadece. Danışman hocamın dalı ise hukuk. E benm tez konum siyaset+hukuk karışımı bşy. O yüzden pek yardımcı olamıyor. Aradaki bağlantıyı eserlerden okuya okuya sen kuracaksın diyor. Hayır o da sorun değil tamam ama 60-80 arası lisans tezi mî istenirmiş? Onu da geçtim bu tez dışında ekstra 12-13 sayfalık da özet istiyor. Açıkçası lisans tezi için fazla yük yüklüyor omuzlarımıza. Yani ben öyle düşünüyorum.
Sizin tez konularınız bizden baya farklıymış canım doğal olarak tabi.:KK1: Ben direk bizimki gibi düşündüm. Bizde genelde 10-15 sayfa teorik bilgi oluyor, gerisi 30-40 sayfa kadar deneysel hesaplamalar falan.:KK31: hocanız biraz acımasızmış o konuda gerçekten canım. İnşallah çok fazla vaktini almadan halledersin.
Bu arada ilişkinize de kocaman bir maşallah.:nazar: Bizim de 5. senemiz dolmak üzere. Artık bu gidişle 10. senemizde falan evlencez herhalde.:KK1: Sizin var mı kafanızda bir tarih pınarcım.:KK61:

selamlar,

Merhaba canım, hoşgeldin aramıza.:KK16: İhtiyaç konu anlatımı için güzel bir seçim. Ben çok memnunum. İhtiyacın soru bankalarını alabilirsin. Bende yargı var bi de, ondan da memnunum. Murat var ama ona daha hiç başlamadım.
Sen bence ihtiyacın soru bankalarını al, sonra çözdükçe yargı, yediiklim, data gibi tercih edilen kaynaklar da alabilirsin canım...:KK34:

Canlarım ben de burdayım.

Telden girdim uzun uzun yazamıyorum, yarın ofisten yazcam bol bol.

Matematik çalışıyorum şuan, mutlak değer, umarım değer :KK52:
Carpe Diemciğim, fotoları seçtim ama usb getirmeyi unutmuşum. Sonraki gün muhakkak fotoları atcam.
Sarı, kızıl, karamel hepsinden seçtim birer tane, fikir verirsiniz hem :)

Verimli çalışmalar dilerim, hepinizi öptüm gözlerinizden :KK52:
merakla bekliyorum fotolarını tatlım:KK16:

Şimdi aöf çalışma zamanı :-) buralardayim yine de telefondan giriyorum :-)
Canım benim çok sevindim coğrafyada böyle bir ilerleme kaydetmene.:KK16:
Coğrafyayı haritadan çalışmak çok etkili oluyor gerçekten. Biz dershanede de o şekilde işliyoruz, hoca boş harita dağıtıyor. Anlattıkça dolduruyoruz haritayı. Görsel zekaya hitap ettiği için daha akılda kalıcı oluyor. Sende de hemen işe yaramış ne güzel:KK16:
İnşallah hep böyle devam edersin tatlım.16:

Maşallah canım sen baya ilerleme kaydetmişsin bile.:KK16: :nazar: Hakan dede'yi ben de çok seviyorum ama izlemeye bir türlü vakit bulamıyorum artık.:KK50: İnşallah şu konularda biraz daha ilerleyelim, tekrar amaçlı uyumadan önce izleyeceğim kendisini. Hem çalıştıktan sonra dinleyince daha çok pekişiyor gerçekten.
Önerin için sağol ebisscim iyi çalışmalaarr.:KK16::KK16:

Anladım güneşcim. Durumlar baya karışık anladığım kadarıyla... Şu araba mevzusunda geri adım atar da umarım, bitecekse bile hakettiği gibi bitsin ilişkiniz. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun, çok mutlu ol inşallah canım benim.:KK16:

Ayy bu filmi izlemiştiiim, çooook tatlııııı.:KK69::KK69:

X