2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

selamlar,

ben de 2014 kpssye hazırlanıyorum bu ay itibariyle. hukuk fakültesi mezunuyum, avukatım. İstanbul için hazine avukatlığı istiyorum kısmetse. kpss b grubuna gireceğim. size sormak istediğim matematik için soru bankası tavsiyeleriniz nelerdir?

2012 ihtiyaç yayınlarının konu anlatımlı seti var. matematikle ona başladım şimdi. eşim çalışırken yardım ediyor matematikte. ama hep ya yapamazsam korkusu var. umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.

hoş geldin aramıza, matematik i öncelikle sevmek gerek :) ön yargılı bakmamak lazım, bol soru çözünce de halledersin inşallah... ben uzman kariyerin öğreten matematik kullanıyorum haricen cevaplarını çözümlü anlatıyor, iyi oluyor. tavsiye edebilirim.

anlattıklarını okudum da çok üzüldüm canım, ama hayat bir imtihan, hep güçlü ol sen. umarım gelecek günlerde hep mutlu olursun hiç üzülmezsin :)

hoşgeldin, kpss yoldaşımız :) hep beraber destek oluyoruz işte birbirimize, inşallah çalışmalarımızın karşılığını alırız :)

maaşallah, kötü şeylerden hep motive olmalıyız zaten :) en iyisini yapmışsın, başaralım ve gösterelim herkese nasıl memur olunuyormuş :) inşallah böyle devam edersin. aman değmesin... yanlışlarına gelince, çok normal zaten bol soru çözünce toparlıyor insan.

Güneş'im, 2006-2011 yılları diyebilirsin, yarım dönem uzatma aldım çünkü. Benim evim de Bosna'daydı, ögrenci mahallesi, bilirsin kesin. Sonrasında kampüsün içindeki yurda cıktım ama, hani şu yarı özel yarı devlet yurdu. Bu arada ihmal etmekten degil de hastaneyi, artık sinirlerimi bozdular...

Konya'ya gidecegim zaten sınavdan sonra arkadaslarımı görmeye. Su tez ve kpss ikilisinden bir kurtulayım...Kalma için söz veremem, ama görüselim mutlaka <3 Kule'de otururuz ya da zemzem çorbacısı. İşkembe çorbasının hastasıyım oranın <3

Bence de lisans tezi için o kadar fazla. Seminer kıvamında yapacaksın yeter de artar bile. Çeviri filan istiyorsa, kendi de kullanacaktır kesin, kıl oluyorum hocalara.

Iyi akşamlar kızlar nasılsın kimler burda telefondan giriyorum göremiyorum ben bugün annemdeyim gece ders çalışmayı düşünüyorum var mi başka bu gece ders çalışacak

Ben buralardayım canım. Uyuyacagım birazdan ama.

Hoşgeldin canım.. Çok kitap var aslında. Yargı ilk etap için zor bence matematigin iyi degilse, bir de pegem. ihtiyac daha acıklayıcı, ihtiyactan calıs elindeki.

Son düzenleme:
Canlarım ben de burdayım.

Telden girdim uzun uzun yazamıyorum, yarın ofisten yazcam bol bol.

Matematik çalışıyorum şuan, mutlak değer, umarım değer
Carpe Diemciğim, fotoları seçtim ama usb getirmeyi unutmuşum. Sonraki gün muhakkak fotoları atcam.
Sarı, kızıl, karamel hepsinden seçtim birer tane, fikir verirsiniz hem :)

Verimli çalışmalar dilerim, hepinizi öptüm gözlerinizden

kızlar günaydın
guneş cnm yazdıklarını okudum kıskançlık kadar insanı sıkan birşey yok saygıyı bile kaldırıyor aradan hakkınızda hayırlı neyse o olsun inşallah.
dün akşam uykuma yenik düşmedim
bu kez zafer benim oldu
çağdaş türk tarihinin 1 ünitesine akşam kitaptanda çalıştım ve bitirdim sonra karma soru çözdüm bugün kendimi suçlu öğrenci gibi hissetmiyorum

Günaydın kızlar dün akşam coğrafyayı hallettim galiba dağları ovaları plato ve gölleri çalışa çalışa bi hal oldum haritalar üzerinde çizdim ilk sonra kendim yerleştirdim baya verimli geçti burda arkadaşların önerdiği gibi mantık kura kura gittim ve uzuuun bir yol katettigimi düşünüyorum. Dersanem başladığından beri hiç coğrafya sorusu çözmemistim hocamin verdiği yaprak testler bomboştu şimdi hepsi dolu dolu çok mutlu oldum galiba sevmeye de başladım zaten bir coğrafyayı sevmiyordum testlerde yanlısım çok çıkmıyor artık tabi ilk konular ama ben kalem oynatamiyordum.Şimdi çıkan yanlışlarımda dikkat kaynaklı oldu hep bana burda fikir sunan arkadaşlarım sizi coookkk öpüyorum ve sizi çok seviyorummm

Şimdi aöf çalışma zamanı buralardayim yine de telefondan giriyorum

Kızlar günaydın:) Ben bu coğrafyayla napıcam hiç bilmiyorum ya.. Dün iklim konusunu bitirdim, test çözeyim dedim. Valla bir sürü yanlış çıktı. Tarihte falan olmuyor öyle de bu coğrafya beni bitiriyor...
Pamuk şekercim teşekkür ederim beni de tabloya dahil ettiğin için:) şimdi o tablo nasıl dolacak bakalım:) dün coğrafya iklim bitti., bir sürü soru çözdüm yedi iklimden. Matematikten de sayılardan soru çözmeye devam ediyorum.

Bu arada tarih bitmişti ama ben Hakan Dede'den dinleyerek ikinci tekrarı yapıyorum. Size de tavsiye ederim. İlk önce kendiniz konuyu bitirin, sonra hocalardan dinleyin bence.

çok teşekkür ederim, hoşbulduk :)

aslında matematiği seviyordum. össde %85-90 başarı sağlamıştım matematikte. temelim iyidir. biraz geometriyi sevmezdim. bunlar olalı 10 yıldan fazla oldu. çoğu şeyi unutmuşum branşım sözle ağırlıklı olduğu için. önyargılı olmamaya çalışıyorum :) pratik kazansam sanırım daha iyi hissedeceğim :)

ben de duydum uzman kariyerindi sanırım çözümlü soru bankasını. ondan dineyim o zaman bi tane. yeniden çok teşekkür ederim. sık sık yazarım size artık :)

Hoşgeldin canım.. Çok kitap var aslında. Yargı ilk etap için zor bence matematigin iyi degilse, bir de pegem. ihtiyac daha acıklayıcı, ihtiyactan calıs elindeki.

çok teşekkür ederim, hoşbulduk :)

elimdeki ihtiyacı bitirince soru türlerini görmek adına başka, belki biraz daha zor bir kaynak arayışındayım aslında. yargıya da bi bakayım o zaman.

umarım hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz, Allah yardımcımız olsun.

Evet canım Konya'dayız ikimizde, geçenlerde karşılaştık. O kırmızı ışıkta yan yana durduk hem de Ben şirket aracıylaydım o da benim aracımla, hey yarabbim ya. Sevinsem mi üzelsem mi bilemedim yani

Ortak arkadaşlarımız da var Pamığım, konuyu açan olunca susturuyorum ama ben. Önce ne kadar Allah korkusu varmış onu görelim, eğer haram yiyecekse bana eş olamaz zaten diyorum. Vijdanıyla baş başa kalsın, bana bahsetmeyin diyorum.

Aslında çok da seviyorum, ama affedemiyorum.
Rabbim hakkımda hayırlı neyse onu versin inşallah tatlım, niyetim temizdi hep, çok da mücadele ettim ama olmadı...

Senin işin de zor canım ya, Allah yardımcın olsun. O zaman pratikleşecek planlar yapalım sana :) En azından fazla vakit kaybetmemiş olursun. Ama muhakkak ki sağlığın her zaman 1 adım önde.

Allah nazarlardan korusun 7,5 yıl, dile kolay. Maşallah Pnrcım.
Biz parçalandık diyorum ben artık tatlım. Rabbim büyük bakalım, ben de kpss'ye kendime arayış olsun diye açmıştım ilk kapılarımı. Umarım nasibim burdadır. Rabbim utandırmasın hiçbirimizi ama şuan senin de dediğin gibi düşünmemeye çalışıyorum

Aramıza hoşgeldin canım, umarım gönlüne göre olur :)

anlattıklarını okudum da çok üzüldüm canım, ama hayat bir imtihan, hep güçlü ol sen. umarım gelecek günlerde hep mutlu olursun hiç üzülmezsin :)

Elfmetcim, çook teşekkür ederim. Evet bu da benim imtihanımmış diyorum, ama 3 yılıma sebep oldu. Hayırlısı olsun rabbim diyorum susuyorum hep. Amiiin inşallah hep birlikte hep mutlu oluruz, rabbim üzülmemize hiç izin vermesin

Daha az önce ordaydım Carpe_Diemcim şaşırdım birden burda da okuyunca

Ben de oradaki devlet yurdunda kalmıştım ilk yıl, sonra Bosna yörünge siteleri, en son da burası. Görünce tanırmışız birbirimizi
Tamam canım beklerim, görüşelim muhakkak.

Yarın fotoları atcam bu arada, olumlu olumsuz yorumlarınızı bekilyorum

Teşekkür ederim Zeytincim, daha az önce bi iş arkadaşım da eşinden şikayet ediyordu yolda. Bi de bu arkadaş erkek yazık
Çok sinir bozucu hakikaten, ne gerek var ya, güvenmiyorsan o başka. O zaman gönder gitsin en baştan dimi yani. Hastalık olduğunua inanıyorum ben artık.

Ben de dün akşam dershaneden gelince mat çalıştım biraz, sonra yattım. Kesinlikle suçlu öğrenci psikolojisi gidiyor haklısın canım. Birazdan da işlerim bitince Şenol hoca dinliycem çaktırmadan. Soru çözemiyorum bari konu dinleyim dedim

Naz canım aslında Coğrafya kadar basıt mantık bi ders yok. Hep sebep sonuç ilişkisi, azcık daha üstüne düşersen eminim tamamen kurtulacaksın bu derdinden.

Biz de seni seviyoruz

Coğrafya için yukarıdaki şeyi tekrar yazmak istedim sonra vazgeçtim arkadaşım Tabi herkesin algı yönetimi, ilgisi farklı. Ama burdan sorabilirsiniz takıldığınızda, hem anısı olan şeyler daha çok akılda kalırmış.

Bu arada ebissssscim, daha önce Hakan Dede videolarını arkadaşlara sormuştum. Varsa paylaşabilir misin? Netten filan mı izliyorsun yoksa?

O zamaaaaaaaaaan, ben biraz Şenol Hocamı dinleyim kızlar. Pek severim kendilerini

Konuyu da çok dağıttım ama, eşi, sevgilisi, sevgisi olan arkadaşlar paylaşmak istedim. Çok güzel

[video=youtube;Cz67xAMTDy8]https://www.youtube.com/watch?v=Cz67xAMTDy8[/video]

Guneşcim ben netten izliyorum, indirdiğim video yok elimde. 2012 için çekilmiş videolar var, ama facebookta Hakan Hoca Ocak'tan sonra yeni videolar hazır olacak demiş. Ne kadar doğru bilmiyorum. Coğrafya sorularıma hazır olun o zaman :)

Konuyu da çok dağıttım ama, eşi, sevgilisi, sevgisi olan arkadaşlar paylaşmak istedim. Çok güzel

ben bu filmi izledim. çok güzel bişey kızlar tavsiye ederim :) ay gördüm şimdi, çok mutlu oldum paylaşımın için teşekkürler can.

ben bu filmi izledim. çok güzel bişey kızlar tavsiye ederim :) ay gördüm şimdi, çok mutlu oldum paylaşımın için teşekkürler can.

Rica ederim tatlım
Sevindim mutlu olduğuna ben de. Eşine de izlet klibi, kıymetini bilsin

Ben de netten bakiyim o zaman canım, teşekkür ederim. Benim de tarihim biraz sıkıntılı ama sevmediğimden. Azcık üstüne düşünce toparlıyorum.

Tamam Coğrafya sorularını bekliyorum, seve seve

Benim için de tekrar olur, çok severim Coğ.

Aslında ben coğrafyayı çok severdim ama şu yer şekillerinde takılı kaldım. İklim fena olmadı mesela. Tarihi de ben çok seviyorum. İnşallah hepimiz hallederiz kötü olduğumuz konuları..Zaten üstüne kafa yorduktan sonra hepsini anlıyor insan zamanla. Çok soru çözmek gerekiyor sadece.

birlikte izlemiştik filmini, sağolsun benden fazla biliyor benim kıymetimi :) Allah Razı olsun eşimden, o konuda kadir kıymet biliyor
filmin sonunda evi balonlarla o tepeye ulaştırıyor adam yani eşinin hayalini gerçekleştiriyor çok duygulu :)

Sizin tez konularınız bizden baya farklıymış canım doğal olarak tabi. Ben direk bizimki gibi düşündüm. Bizde genelde 10-15 sayfa teorik bilgi oluyor, gerisi 30-40 sayfa kadar deneysel hesaplamalar falan. hocanız biraz acımasızmış o konuda gerçekten canım. İnşallah çok fazla vaktini almadan halledersin.
Bu arada ilişkinize de kocaman bir maşallah. Bizim de 5. senemiz dolmak üzere. Artık bu gidişle 10. senemizde falan evlencez herhalde. Sizin var mı kafanızda bir tarih pınarcım.

Merhaba canım, hoşgeldin aramıza. İhtiyaç konu anlatımı için güzel bir seçim. Ben çok memnunum. İhtiyacın soru bankalarını alabilirsin. Bende yargı var bi de, ondan da memnunum. Murat var ama ona daha hiç başlamadım.
Sen bence ihtiyacın soru bankalarını al, sonra çözdükçe yargı, yediiklim, data gibi tercih edilen kaynaklar da alabilirsin canım...

merakla bekliyorum fotolarını tatlım
Canım benim çok sevindim coğrafyada böyle bir ilerleme kaydetmene.
Coğrafyayı haritadan çalışmak çok etkili oluyor gerçekten. Biz dershanede de o şekilde işliyoruz, hoca boş harita dağıtıyor. Anlattıkça dolduruyoruz haritayı. Görsel zekaya hitap ettiği için daha akılda kalıcı oluyor. Sende de hemen işe yaramış ne güzel
İnşallah hep böyle devam edersin tatlım.16:

Maşallah canım sen baya ilerleme kaydetmişsin bile. Hakan dede'yi ben de çok seviyorum ama izlemeye bir türlü vakit bulamıyorum artık. İnşallah şu konularda biraz daha ilerleyelim, tekrar amaçlı uyumadan önce izleyeceğim kendisini. Hem çalıştıktan sonra dinleyince daha çok pekişiyor gerçekten.
Önerin için sağol ebisscim iyi çalışmalaarr.

Anladım güneşcim. Durumlar baya karışık anladığım kadarıyla... Şu araba mevzusunda geri adım atar da umarım, bitecekse bile hakettiği gibi bitsin ilişkiniz. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun, çok mutlu ol inşallah canım benim.

Ayy bu filmi izlemiştiiim, çooook tatlııııı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…