2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

benide eklermisiniz listeye moda tasarımı gk gy ten gircem sınava benimde cografyam bitti ama tekrar etmem gerekecek.... tarih ilk konuyu bitirdim matematik ilk konudayım matematikle debelleşmekteyimmm :))) arkadaşlar matematik nerden calısıyosunuz bana yardımcı olurmusunuz ben konulara çalısıyorum sonra arkasından o kıtaptakı soruları cözüyorum ama gel gelelim başka bir kitaptan yanı soru bankasından soru cozeyım dıyorum bide ne göreyim sanki o konuya calısan ben degilim yapamıyorum (((

Kızlar zorlu eğitim diye bir sayfa var, ücretsiz dersler vardı, coğrafyayı dinledim çok beğendim... İçinizde satın alan var mı?

evet canım ben aldım .... sırf cografya için :))) bende çok çok begenerek dinliyorum.... birkere matematiğe baktım kafam karıstı daha o budur bakmıyorum sen bakıyormusun diğerlerine :)

Kızlar bayramınız kutlu olsun, ben okuldayım malesef. Şu satırları okuldan yazıyorum sizlere, vakit kaybolmasın diye bayramı okulda geciriyorum. Arada bakabiliyorum buraya, nete girecek fazla vaktim olmuyor tezden dolayı genel olarak da. Güncel bilgi topigi hala günceldir ama. Günlük yazıyorum. Takip edin mutlaka, öpüldünüz.

Canım hayırlı bayramlar sana da. Ben de güncel bilgi topiğine aklıma geldikçe okuyorum ama henüz ekleme yapamadım. Güncel bilgilerle ilgili bir kaynak alacağım. O zaman aklımda kalanları girer yazarım. Bu arada kolay gelsin sana, tez aşaması bu kadar zor mu ya?:26: Korktum.:18:

Hoşgeldin canım, listeye ekledim adını.
Ben sayısalcı olduğum için matematik temelim var, ama nacizane bir kaç tavsiye vereyim. Eğer konuları anlamakta zorluk çekmiyorsan, problem soru çözmekteyse çözümlü soru bankalarından başlayabilirsin soru çözmeye. uzman kariyer'in öğreten soru bankaları var mesela. Bir de anlamakta zorlandığın soru tipleri için bir defter tut, çözümleriyle beraber defterine yaz. Bunun çok etkisi olduğunu söylemişti matematikte zorlanan kızlar. Umarım sen de aşarsın matematik problemini canım.
Allah yardımcın olsun.

Bayram şekerleri napıyorsunuz bakalım? Benim için bayram dün bitti
Bugün de 1-2 saat ders başında oturayım dedim. Her ders için ilk ünitelere bakıp tekrar ettim. Şimdi ise coğrafyadan devam edeceğim.
Hadi siz de gelin bakalım artık.

bugün ev biraz sakindi ben de oturdum vatandaşlık çalıştım

akşam da tekrarını yapmayı düşünüyorum, bakalım

bizde akşamları da bayram gezmeleri oluyor, o yüzden her an tetikteyim :114:

Kaç gündür bir cacık yapamadım Şu tatil bitse gelen giden bitse herkes işbaşı yapsa öğrenciler okula başlasa kısaca pazartesi gelse Zaman geçtikçe geç kaldığımı hissediyorum :26:

Çok kolay sayılmaz canım. Literatür özeti, materyal metot, sonucların yorumlanması (rakamlarına uygun makaleler bulmak cok zorluyor adamı)(tabi sonucların düzgün sekilde cıkmıssa) ve istatistik hesaplamaları derken epey bir yol var. Hocan iyi olursa ve yardımcı olursa bu dönemi kolay atlatırsın ama. Bir de benim analizlerin sonuclarında rakamlar cok ufak oldugu için sürekli hata geliyor.

Son analizlerim bunlar. Su an ders asamasında mısın?? Bir de sen de proje falan demistin sanırım, o işler tam ögrenciyi kullanmalık isler. Benim hoca tezimi yapmam için projesini sart olarak kosmustu. Önce iki sene bir güzel kullandı (üstelik ismim cismim bir yerde yazmıyor, elden cok az bir burs verdiler), şimdi de sunu yapmazsan tezi bitiremezsin, bunu yapmazsan tezi bitiremezsin gibi tehditkar tavırlar icine giriyor, (sonuna geldim ya hani, bırakamaz bu isime geldigi gibi kullanırım diye düsünüyor) hani işten cıktım ya bosum sanıyor, halbuki bir an önce sunu bitirmeliyim, bir yandan da kpss calısmaya cabalıyorum...

Ne olursa olsun kpss daha önemli kızlar. Eger ÖYP gibi bir sansınız yoksa, yüksek cabalamak cok anlamsız, ayak işi yapmaktan baska bir sey degil. Atanın öyle yapın. Eger kasımın sonunda yol katedememissem, ben bırakmayı planlıyorum, çünkü hoca aynı seyi tekrar yapacak demek oluyor bu. Su anda da adama ihtiyacları var zaten.

inşallahhhh canım çok tşk ederim en kısa zamanda alacam o kitabııı :))) ondan sonra yine sölerim yapıp yapamadığımı :)

yazdığın son sözlere tamamen katılıyorum canım. sen yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin, inş seninki biter sorunsuz bir şekilde. ben iki yıl geldim gittim her işe koşturdum ama sıra bana gelince ilgilenen olmadı, tezim sorunlu oldu... ben tam da bu yüzden bıraktım bu yıl yükseği. ÖYP için de ALES'in yüksek olması gerekiyor bilirsin. yine de ben sınav puanı elde bulunsun diye alese de giriyorum.

ohh iyimiş o zaman canım demekki benim gördüğüm 2013 ekime kadar olan eskiler içindi bende şaşırdım çünkü nasıl oluyo bir ay için değmez diye demekki yenilemişler yeni sınav için bende nihan hocayı dinlemek istiyorum çok beyendim ücretsiz videolarından işallah değer sen hangi paketi aldın canım ?

selam pamukşekerim benim içinde bayram bugün bitti ben geometriden üçgende çokgenlere kadar bitirdim matematiktende sayı sistemleri bitti eklersin bir ara

Merhabalar, hayırlı bayramlar herkese!

Çalışmalar nasıl gidiyor hanımlar??
Ben pazartesi günü başlayacağım nasipse..
Şimdi bir program hazırlamalıyım..

canım ben paket 2yi aldım bitince tekrardan yenilerim artık çünkü tek nihan hocaya giriyorum matematik ücretsiz canlı derse girdim birkez ama matematiği iyice şaşırdım daha girmeyi düşünmedim benim fikrim matematiği beğenmedim paket 2yide nihan hoca için aldım yani ....nihan hoca 1 numara bence benden tavsiye canım yinede diğer hocalarada bak istersen :)

Yok bende diger dersleri pek begenmedim yada benim.bildigim anladigim yontemlerden farkli oldugu icindir bende sasirdim cunku canim.ayni seyi dusunmusuz cografyaya sifirdan basladigim icin nihan hocanin anlatimida cok akilda kaliyo sadece onu tercih edicem ama dershane bi baslasin yeterli gelmezse aliyim diyorum butun cografya videolari eklenince anca iki kere alirsak hepsini seyredebiliriz ama cog fullemek icin deger

ben aradım sordum coğrafyadan 75 video olacakmış...

demekki aynı şeyleri düşünmüşüz dersler hakkında ben coğr.normalde bitirdim ama nihan hocayla tekrar yapıyorum nihan hocayı dinledikce bilmediğim yerler varmıs bunuda ogreniyorum :) bence akılda kalııcı :) samyeli26 aramıış 76 video demişler demekki 2 kere alsak paket 2yi yetmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…