önemli olan dengeli beslenmek canım hepsinden yemek gerekiyo doktor bana proteinsiz kalmişin diyo bende süt miktarını arttırdım daha çok içiyorummmmm
kacinci haftaydi cnm senin?
Bide nasil oluyo anlatsana biraz:)
ben de tam onu soracaktım. Günde ne kadr süt içiyorsunuz??
❤️👯❤️👯❤️
18+1 iz canım şimdi içinde bişey kıpırdanıyo gibi oluyo nereye doğru gelirse orayı daha sert oluyo elini koydugunda elinin altından kayıp gittiğini hissedebiliyosun çok tuhaf bi duygu ilh hamileliğimden çok farklı
bende o sertlik ne diyodum bebişmiş :d bazen özellikle akşamları bazı yerler sert oluyo ama hareket hissedemiyorum .. Günde bi lt iç diyo arkadaşlar ama bana çok geliyo. Bi de hangi sütü içiyorsunuz ? Günlük mü normal pastorize mi yoksa açık sütlerden mi?
❤️👯❤️👯❤️
bende o sertlik ne diyodum bebişmiş :d bazen özellikle akşamları bazı yerler sert oluyo ama hareket hissedemiyorum .. Günde bi lt iç diyo arkadaşlar ama bana çok geliyo. Bi de hangi sütü içiyorsunuz ? Günlük mü normal pastorize mi yoksa açık sütlerden mi?
❤️👯❤️👯❤️
Ben de bu aralar kakaolu iciorum ama ya:600 ml ye çıkardım miktarını canım demir ilacıyla 2.5 saat koyuyorum arasına artırabilirsem dahada artıracam mıktarı uzmanlar içerisine kakao bal ve pekmez koymayın diyo bide
Aynen aynen...hormonal galiba. Kendi kendime bile olmadik biseye sinirlenoorm.kocise de. Zaten uzun sureli oturamiom:Kızlar akşamları sığınamıyorum bennnn uzum misafirlikler hayal oldu artık bana bide ağresifiyimmm kompleksliyiimmmm beeennnnnn
Bugün kontrolumuz var bakalım ne yapıyo kuzularrrrrr
Bugün kontrolumuz var bakalım ne yapıyo kuzularrrrrr
güzel haberlerle gel canim. Ben hareketleri hissediyorum. üstte olanı daha belirgin alttaki o kadar değil. :) çok mutluyum.
maşallah canım harekerlerini hissedince insan daha bi mutlu oluyo
bende şimdi geldim doktordan kanım düşüşte iğneye geçtik haftada 3 gün santafer iğne yapacaz dedi tabletin etkisi olmuyo sana dedi depom nekadar boşaldıysa artık kan takviseyi gerekmeden önlemi alalım dedi çünkü bebişler büyüdükçe kanın dahada düşecek dedi idrar yolu enfeksiyonu için 5 günlük antibiyotik verdi ne kadar çok ilaç kullanıyorum ben bu araaaaaa
bebişlerin maşallahı var fıkırfıkırlar yerim onları beennnn kurban olurum elleri ayakları yüzü bana daha çok benziyolarrrr
Oy severim maşallah. Onunla gecmiş olsun. Fatmacım cinsiyetleri neydi? Söylemiştin galiba unuttum
❤️👯❤️👯❤️
bende şimdi geldim doktordan kanım düşüşte iğneye geçtik haftada 3 gün santafer iğne yapacaz dedi tabletin etkisi olmuyo sana dedi depom nekadar boşaldıysa artık kan takviseyi gerekmeden önlemi alalım dedi çünkü bebişler büyüdükçe kanın dahada düşecek dedi idrar yolu enfeksiyonu için 5 günlük antibiyotik verdi ne kadar çok ilaç kullanıyorum ben bu araaaaaa
bebişlerin maşallahı var fıkırfıkırlar yerim onları beennnn kurban olurum elleri ayakları yüzü bana daha çok benziyolarrrr
Maşallah Allah nazarlardan saklasın canım. İlaç için yapacak birşey yok Allah sağlık sıhhate versin. İnşallah. Ay sorma hareketlerini hissedince çok mutlu oluyorum. Sanki o an dünya duruyor hersey onların etrafında dönüyor..
Çok özeniyorum
❤️👯❤️👯❤️
Çatlak kremi kullanmaya bailadınız mı? Benim şimdiden göbeğim kaşınıyor. Şimdilik Jonson Baby bebe yağı sürüyorum hergün ama iyi bir krem alıcam araştırıyorum. Çok marka var ve pahalı. Palmer, Mustela, Lierac.... Sizce hangisi?????
Kesinlikle MUSTELA
Sen kullanıyo musun? Memnun musun canım? Ben lierac kullanıyorum ama çatladım. Doktor piyasanın en iyisi bu ama faydası olmaz hiçbirinin çatlıcaksan çatlarsın diyo
❤️👯❤️👯❤️