2014 Kasım-Aralık'da ikizlerini dünyaya getirecek anneler...!

önemli olan dengeli beslenmek canım hepsinden yemek gerekiyo doktor bana proteinsiz kalmişin diyo bende süt miktarını arttırdım daha çok içiyorummmmm

Ben de tam onu soracaktım. Günde ne kadr süt içiyorsunuz??

❤️👯❤️👯❤️

kacinci haftaydi cnm senin?
Bide nasil oluyo anlatsana biraz:)

18+1 iz canım şimdi içinde bişey kıpırdanıyo gibi oluyo nereye doğru gelirse orayı daha sert oluyo elini koydugunda elinin altından kayıp gittiğini hissedebiliyosun çok tuhaf bi duygu ilh hamileliğimden çok farklı

ben de tam onu soracaktım. Günde ne kadr süt içiyorsunuz??

❤️👯❤️👯❤️

600 ml ye çıkardım miktarını canım demir ilacıyla 2.5 saat koyuyorum arasına artırabilirsem dahada artıracam mıktarı uzmanlar içerisine kakao bal ve pekmez koymayın diyo bide

Kızlar akşamları sığınamıyorum bennnn uzum misafirlikler hayal oldu artık bana bide ağresifiyimmm kompleksliyiimmmm beeennnnnn

Bende o sertlik ne diyodum bebişmiş bazen özellikle akşamları bazı yerler sert oluyo ama hareket hissedemiyorum .. Günde bi lt iç diyo arkadaşlar ama bana çok geliyo. Bi de hangi sütü içiyorsunuz ? Günlük mü normal pastoriZe mi yoksa açık sütlerden mi?

❤️👯❤️👯❤️

taze süt ve yoğurt dağıtan tanıdığımız var yoğurdu ve sütü taze alıyorum

canım 3 bardak en az içmemiz gereken tek gebeliğe göre birazdaha fazla almak gerekiyo

600 ml ye çıkardım miktarını canım demir ilacıyla 2.5 saat koyuyorum arasına artırabilirsem dahada artıracam mıktarı uzmanlar içerisine kakao bal ve pekmez koymayın diyo bide
Ben de bu aralar kakaolu iciorum ama ya:(vitamini gidiomuymus ki o zaman:((
Kızlar akşamları sığınamıyorum bennnn uzum misafirlikler hayal oldu artık bana bide ağresifiyimmm kompleksliyiimmmm beeennnnnn
Aynen aynen...hormonal galiba. Kendi kendime bile olmadik biseye sinirlenoorm.kocise de. Zaten uzun sureli oturamiom:((
Bugün kontrolumuz var bakalım ne yapıyo kuzularrrrrr

Kolay gelsin. Benim de carsamba ayrintilim var.

güzel haberlerle gel canim. Ben hareketleri hissediyorum. üstte olanı daha belirgin alttaki o kadar değil. :) çok mutluyum.

maşallah canım harekerlerini hissedince insan daha bi mutlu oluyo

bende şimdi geldim doktordan kanım düşüşte iğneye geçtik haftada 3 gün santafer iğne yapacaz dedi tabletin etkisi olmuyo sana dedi depom nekadar boşaldıysa artık kan takviseyi gerekmeden önlemi alalım dedi çünkü bebişler büyüdükçe kanın dahada düşecek dedi idrar yolu enfeksiyonu için 5 günlük antibiyotik verdi ne kadar çok ilaç kullanıyorum ben bu araaaaaa

bebişlerin maşallahı var fıkırfıkırlar yerim onları beennnn kurban olurum elleri ayakları yüzü bana daha çok benziyolarrrr

Oy severim maşallah. Onunla gecmiş olsun. Fatmacım cinsiyetleri neydi? Söylemiştin galiba unuttum

❤️👯❤️👯❤️

Oy severim maşallah. Onunla gecmiş olsun. Fatmacım cinsiyetleri neydi? Söylemiştin galiba unuttum

❤️👯❤️👯❤️

sağol canım doktor fıkır fıkırlar bişey göremiyorum net diyo önce kız gibiler diyodu şimdi kesin bişey demiyo haftaya ayrıntılıda öğrinicez inşallah

Maşallah Allah nazarlardan saklasın canım. İlaç için yapacak birşey yok Allah sağlık sıhhate versin. İnşallah. Ay sorma hareketlerini hissedince çok mutlu oluyorum. Sanki o an dünya duruyor hersey onların etrafında dönüyor..

Çok özeniyorum

❤️👯❤️👯❤️

Kesinlikle MUSTELA

Kesinlikle MUSTELA

Sen kullanıyo musun? Memnun musun canım? Ben lierac kullanıyorum ama çatladım. Doktor piyasanın en iyisi bu ama faydası olmaz hiçbirinin çatlıcaksan çatlarsın diyo

❤️👯❤️👯❤️

Canım geçmiş olsun. Benimde kanım düşüşe geçti. 13 lerdeydi 11 e düşmüş kızımda hiç böyle bişey yaşamamıştım. İkiz olduğundan sanırım bebişler sömürüyor bizi :) Senin kaçar düşmüş?

Bende badem yağı sürüyorum bir haftadır.aldığım yedeki görevli işe yaramazsa gel sana dükkandan hediye vericem dedi.O kadar emin yani..Ama bende inanmıyorum çatlamayacağına.Kendimi rahatlatıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…