2014 Kasım-Aralık'da ikizlerini dünyaya getirecek anneler...!

inşallah ilerleyen aylarda normale döner canım hormanlar şimdi 2 katı fazla salgılanıyo ondan hormonlar normale dönünce düzeliriz inşallah

inşaallah canım.Resmen depresyona girdim.Evden dışarı çıkamıyorum.3,5 yaşında bi kızım var onunla hiç ilgilenemiyorum.İkiz gebeliği gerçekten zor bir süreç olucak bizim için.Allah yardımcımız olsun.
 

amin inşallah canım

ben normalde çok sabırlı bir insanımdır ama kızıma karşı bile sabrım kalmadı bu aralar tuvalet eğitimi veriyorum ona özlermişim cadım onada hak veriyorum işten gelince ilgi istiyor sürekli rabbim yardımcımız olsun bol bol sabır versin bizede çevremizdekilerede
 

Sen çalışıyorsun birde.Daha zor senin işin.Benim kızda sürekli Annecim kusma artık, sen ne zaman iyileşicen diye sorup duruyor,üzülüyo yavrum halime.Senin Kızın kaç yaşında?
 
2 ayda da gidebilirsin.ortadoğu da iyi bildiğim kadarıyla.ona da gidebilirsin.biraz rahat olmak lazım ama sanırım biz hiç olamayacağız..allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah

cumartesi için ortadoğudan randevu aldım prof dr.ekrem bey bi deneyelim dedik eşimle
 
Merhabalar ben de Allah izin verirse ikiz annesiyim. İnşallah sağlıkla devam eder gebeliğimiz ve sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.
 
Artık kusmak istemiyorum ya Tam iyiyim diyorum sonra mide de nevar neyok cıkartıyorum.

Canım umarım fahatsızlıklarımız gecer hep sürmez. Hemşirem bana 16. hafta biter diyo. Ama artık Halim kalmadı benimde. Bi de çalışıyorum. Çok zor oluyo.. Bıktım diyorum bazrn oturup ağlıyorum sonra bu ayda adet oldum diye ağladıklarım geliyo aklıma.. Napalım sabretcez onlar sağlıklı olsunlar da..


🌸🌸🌸
 

esila mrb canım nasılsın ?? sanırım sadece bulantılar var.. bulantı çok iyiymiş ağlama sakın kalbinin attığının göstergesiymiş.. benimde dün peçeteye kırmızı leke geldi rapor aldım bende yatıyorum.. ağrın falan oluyo mu ?? okul çok ama çok sıktı dimi...hepsine rapor alıp yatasım var vallahii. hayırlısı inşallahh
 

Evet canım aynen resmen gün sayıyorum. Haftaya yazılılar notlar eeeeeokul sinir basacak beni çok şükür yok lekem filan olmadı. Bulantım var ama kusma boyutunda değil hiç kusmadım mesela. Ama karnımda acaip bi huzursuzluk bi bulantı hali sürekli, iştahsızlık , ağzımın tadı hiç yok.. Ben bunları yaşıyorum ve okuldan gelip kendimi kanepeye atıyorum yemek filan asla yapamıyorum. Sana da çok geçmiş olsun dinlen sen de.. Bebişlerin yaramazlık yapmış ne kadar yatacaksın ne dedi doktor? Niye olmuş leke?


🌸🌸🌸
 

Aynı benimde hep öyle kusmadım ama hep rahatsız ediyo.. pazartesiye kadar bişey olmazsa başlarsın dedi. hiç bişey gözükmedi. normal herşey dedi.. sebebi olmayabilirmiş tüp bebekte. bu arada benim bebişim tek. belim çok ağrıyodu hep ondan mı dedim sanmıyorum dedi... hayırlısı artık bilmiyorum.
 
Kızlar ben bugün çok yoruldum işte ayy halim kalmadı. Hala devam ediyor iş. Sabahları hiç gitmek istemiyorum. Bende her sabah kusuyorum ama sadece sarı bir su çıkyor başka birşey yok.
Allah hepimizin yardımıcısı olsun.
 

Amin canım. Işin çok yorucuysa rapor filan al istersen.. Bizim bebişler çok kıymetli biliyosun.. :)


🌸🌸🌸
 

Umarım geçer pzt ye. Neyse onlar iyi olsun napalım.. 16.haftaya kadr biraz sıkıntılar olurmuş.. Dayancaz..


🌸🌸🌸
 

Bende kustuktan sonra bi ağlama krizine giriyorum.Ama cok haklısın Rabbimin bize emaneti bunlar.Kesinlikle isyan etmiyorum ama hiç halim kalmadı artık.İnşaallah biran önce gecerde hamileliğn tadını çıkartırız.Sanada Allah kolaylık versin ben çalışıyor olsaydım ilk ayları hep raporlu geçirirdim kesin hiç ayakta duramıyorum.Sen tedaviyle mi hamile kalmıştın canım?
 

Normal ama bunlar canınız ağlamak istiyorsa aglayin bence ben öyle yapıyorum. Doktorlar diyor hassas dönemimiz diye
 

Nası isterdim evde olmayı anlatamam.. Ama rapor ilerleyen zamanlarda daha çok lazım olacak diye alamıyorum da.. Benimkiler tüp bebek..Allah yardımcımız olsun..


🌸🌸🌸
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…