2014 Kasım-Aralık'da ikizlerini dünyaya getirecek anneler...!


Bende 2'li test istemedi direk ayrıntılı ultrason yapacakmış.
Maşallah canım..
 
ben 57 kiloyum şuan boy ufak bende o yüzden kilolu duruyorum

Ben şu an 78.80 kiloyum. Boy da 1.65 çamyarması gibi dolanıyorum şimdiden 76 ile başladım. Oofff of bu kilo konusunu hiç açmasak keşke.. Bi de yemekten zevk alsam 2 ayda 5 kilo alırdım kesin. .. Aman napim bebişlerim iyi olsun... Şişko bi anneleri olcak.. :)


🌸🌸🌸
 
selam arkadaşlar bende 11+4 günlük ikiz hamileyim.Bugün doktora gittim.Biri kız biri erkek olabilir dedi.Bir kaç gündür böbreğim agrıyodu.Gebeliğe baglı böbrekte büyüme varmış.Aranızda bu sorunu yaşayan var mı?
 

Yok canım. Çok geçmiş olsun..


🌸🌸🌸
 

hiç canını sıkma canım sağlıkla doğsunlarda bebişler bide yazıflama topiği açarız fit anneler oluruz
 

Canım doktor birşey demedi mi bu konuda, burda hiç rastlamadım ama istersen bir doktora daha gözük. Birde sadece böbrek ağrısı mı vardı? Başka şikayetlerinde oldu mu?
 
Canım doktor birşey demedi mi bu konuda, burda hiç rastlamadım ama istersen bir doktora daha gözük. Birde sadece böbrek ağrısı mı vardı? Başka şikayetlerinde oldu mu?

doktor bol su içmemi söyledi.Gebeliğe bağlı böbrek büyümesi olurmuş.Su içmek büyümeyi durduruyormuş ama bende aşırı bulantı kusma olduğu için günde bir bardak suyu zor içiyorum sadece böbrek ağrım vardı birkaç gündür başka belirti olmadı.
 

bende de böbrek ağrısı vardı biraz idrar testi verdim mikrop çıktı ilaç verdi kullandım..
geçen gün biraz ağrım oldu yine ama doktor ikiz oldukları için böbreklere de bütün organlara daha fazla baskı yapıcaklar normal dedi..
 

İnş. Olmaz canım ya .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…