Hatunlar izmirdekiler izmirdekilere nasıl gondericek herkes yakın ya. O durumda olanlar elle kendileri akşam iş çıkışı verse bide kahve keyfi yapsa dermişimmm
Kurbanın İzmirden yani?
Silindiiin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatunlar izmirdekiler izmirdekilere nasıl gondericek herkes yakın ya. O durumda olanlar elle kendileri akşam iş çıkışı verse bide kahve keyfi yapsa dermişimmm
çok büyük bir ipucu veriyorum benim alacagım kişi bekar
Bna Kim alıyoo :125::125:
Ah bende çok istedim bana çıksın izmirden diye ama malesef benim kurbanım istanbul ::38
ah bende çok istedim bana çıksın izmirden diye ama malesef benim kurbanım istanbul ::38
kurbanın izmirden yani?
Silindiiin
sizi siziiii istanbul demek. O zaman bi daha eledim sizi
Bu arada melinda inşallah yağmurda kalmamıştır. Feci bir yağmur var şu an şiddetli gök gürültüleri eşiğinde
eleye eleye un'dan farkımız kalmadı haaaaa.
benım bı tek camasırım ve mektubum kaldı ne zaman paylasıcaz fotograflarını toplu olarak
canımmm ben Çorludayım sen nirdesin acebaa
vuhuuuuu bana alabilirsin
https://www.facebook.com/nurhan.tas.3?hc_location=timeline
Benide ekleyin hatunnn tanıyayım bende sizi arkidiş olakkk
Ne çabuk hazırladın hediyeleri canım ya benim 2 parçam hazır sadece :/
Tatlım senden de bu beklenirdi valla süpersin ve çok hızlısın ama daha erken değilmi kargo için :)
Valla benim için de bi sakıncası yok şekerim keşke benimki de erken gelseCanım benim iş tempom biraz farklı il dışında olabilirim organizasyonlarım olabilir geç göndermektense erken göndermekte fayda gördümmm Bi sakınca görmüyorum ben ama