canımmm ben Çorludayım sen nirdesin acebaa
vuhuuuuu bana alabilirsin
Ben de Çorludayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmm ben Çorludayım sen nirdesin acebaa
vuhuuuuu bana alabilirsin
Ben de Çorludayım
vuhuuuuuuuuuu double hemşo olduk desene
Evet, öyleymişiz zaten de haberimiz yokmuş Arasam bi tane Çorlulu bulamam forumda, ama kısmetse bak
Hoş, 11 yıldır görmediğim bir arkadaşımı da burada buldum ben. Şimdi görüşüyoruz
Burda olupta yazdıklarımı kaile almayan arkidişlerrrr sizden şüpheleniyorum bilesinizzzz
Burda olupta yazdıklarımı kaile almayan arkidişlerrrr sizden şüpheleniyorum bilesinizzzz
ben de burdan 2 tane dost edindim yüzyüze de görüşüyoruz çok seviyom onları
o yağmura ben de yakalandım mahfoldum
hafiyelik damarların mı kabardı gene bacım bana da bi el atsana, benim katilim kim olabiler acebaaa :26:
ben de burdan 2 tane dost edindim yüzyüze de görüşüyoruz çok seviyom onları
o yağmura ben de yakalandım mahfoldum
hafiyelik damarların mı kabardı gene bacım bana da bi el atsana, benim katilim kim olabiler acebaaa :26:
Ahahaha öldürecek bu hatun beni
Ya ben napayım, hatun whatsapptan mesaj bile yazdı. Beni merak içinde bırakıp gitti Hediyem bi gelsin, sorucam ona bunun hesabını
Sen ölmüşsün haberin yok hatunnn
İşte bu yüzden bu siteyi daha çok seviyorum ben
https://www.facebook.com/nurhan.tas.3?hc_location=timeline
Benide ekleyin hatunnn tanıyayım bende sizi arkidiş olakkk
Kabarıyoda kabarmakla kalıyo sadece bacım yaaa Ama şüphelendiklerimin arasındasın bilesin
Kendiminkini bulayım söz senin katilinede el atcammm
İşte bu yüzden bu siteyi daha çok seviyorum ben
https://www.facebook.com/nurhan.tas.3?hc_location=timeline
Benide ekleyin hatunnn tanıyayım bende sizi arkidiş olakkk
herkes birbirini merak ediyorçok eğlenceli olmaya başladı bu durumhayatıma renk geldi çekiliş sayesinde başkasına hediye almanın mutluluğu paha biçilmez
Evet çok çok keyifli. Hadi çekilişten sonra da hediye topiği bir süre götürür bizi, sonra marta kadar ne yaparız bilmem
bence ara verilmez bu güzel muhabbeteben bu aralar çok yoğunum işyerinde denetim falan olucak birde sürekli takip ettiğim 2013 gelinleri topiği var burayı biraz ihmal ettim ama konunun ucundan tuttukça güzel muhabbetinize katılmaya çalışıyorum