olsun canım hayırlısı olur inşallahsaglıklı olsunlardabenimde içimden kız geçiyordu ama gönlümdeki erkekti erkek oldu bakalım bende meraklandım şimdi senınkısı ney acaba
Keşke doktor ikili testte bi fikir verse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun canım hayırlısı olur inşallahsaglıklı olsunlardabenimde içimden kız geçiyordu ama gönlümdeki erkekti erkek oldu bakalım bende meraklandım şimdi senınkısı ney acaba
gel tatlım gell
ben aç karnımı doyurdum geldim ama yarım saat sonra yine acıkırım en çok söylediğim kelime : AÇIMmmm :18: kızlar kaybolmuşsunuz gözden yemeğe mi gittiniz naptınız
Ben sevdiceğimi bekliyorum. Haftaiçi geç çıkıyor da...
Zaten herkes de bir yerlere kayboldu. Birazdan da ben gidicem işte :84:
benimkinin gelmesine daha nerden baksan 2.5 saat var sakinleşti burası nayse bende az ders çalışayım bari fırsattan istifade
Sen de mi ders çalışıyorsun? Benimkilere de yardım eeeet
Keşke doktor ikili testte bi fikir verse
Seninkine çok var daha, ne kadar erkencisin Ben 2. üniversite okuyorum AÖF'den. Onun sınavlarına çalışmaya çalışıyorum Sınavlarım 14-15 aralıktaben kpss çalışıyorum daha doğrusu çalışamıyorum seninkiler ne peki söle bakalım
Geliyoruuuumm, nerdeydin bakiiim sen? Bir de yemekte ne var?
söylersem canın çeker falan hamilesin kuzum dememama basit yemek var öyle uğraştırıcı değil
ben aç karnımı doyurdum geldim ama yarım saat sonra yine acıkırım en çok söylediğim kelime : AÇIMmmm :18: kızlar kaybolmuşsunuz gözden yemeğe mi gittiniz naptınız
Açımmmmmmmmmmm ve şu hastalar bitmediii ya.oluyorum açlıktannnn
İyi de gelecektim hani?
bende anlamıyom ne varki??? bak onca sayfa okudum şimdi, ki bi doktora bi anneme gidip geldim altı üstü, bi tomar konuşulmuş, yetiştiremiycem sandım okumayı.... ben hediye olayını bitirdim gibi, bi çamaşır kaldı... bugün çıkmışken bi iki parça daha ilave ettim :) güzelce paketledim, yada bilemiyorum umarım güzel bulur kurbanım da, bana öyle geldi :))))hafiye gibi hatunlarsınız ben neden çakamıyorum yaaa :84: ben de mi geçmişe bi göz atsam
bende anlamıyom ne varki??? bak onca sayfa okudum şimdi, ki bi doktora bi anneme gidip geldim altı üstü, bi tomar konuşulmuş, yetiştiremiycem sandım okumayı.... ben hediye olayını bitirdim gibi, bi çamaşır kaldı... bugün çıkmışken bi iki parça daha ilave ettim :) güzelce paketledim, yada bilemiyorum umarım güzel bulur kurbanım da, bana öyle geldi :))))
hülyanın tiiiiiiiiiiiiiiiiiii bilmem kaç sayfa önce yazdıkları çok hoşuma gitti her harfine katılıyorum, hiç tanımadığınız birinden hediye ve daha da güzeli samimi yazılmış bi mektup almak gibisi yoktur herhalde
Seninkine çok var daha, ne kadar erkencisin Ben 2. üniversite okuyorum AÖF'den. Onun sınavlarına çalışmaya çalışıyorum Sınavlarım 14-15 aralıkta
KPSS ye de girmeyi düşünüyorum ama o dönemlerde bebiş durumu da olacağından naparım bilmem :S[/QUOT
--------------------
çok var ama konular anca yetişir bide bebek büyüdükçe bakalım ilerleyen günlerde bizi neler bekliyor bilmiyoruz kii şimdiden başlamakta yarar var.
ben de 3.üniversitemi okuyordum 4 yıllık iktisat bitirdim örgün öğrtm.sonra aof dış ticaret bitirdim şimdi de türk dili ve edb.bölüm 2.sınıftayım.ama bu sene hem bebek hem kpss olduğundan kaydımı dondurmayı akıl ettim.ben zevkine okuyorum içimde ukte kalmıştı edebiyat sırf onun için.yoksa öğretmen falan olacak değilim yani bu yaştan sora.memur olsam yeterrr